40038
-
viral #36199 vizilo bazdmeg,komolyan minden nap 1x benezek ide ebbe a forumba nem csak azert mert erdekel,hanem mert talan nekem is mondanak itt ujat ,nem 1 esetben megtortent,ha tudok en is szivesen segitek, a hangsuly a ha tudok-on van ,ezt ajanlanam figyelmedbe.
Te itt sajnos senkinek nem tudsz segiteni ,es a helyedben erosen elgondolkodnek azon hogy folkeressek valami agyturkaszt,mert komolyan mondom te nem vagy NORMALIS.A hozza nem ertesed bazdmeg kb mindenkinek kinyomja a szemet,csak neked nem tunik fol.Az hogy segghulye vagy talan neked termeszetes,de masnak nem,ezert azt javaslom ,hogy a hulye buheracioddal,es a szerencsetlen hozzanemertesedbol fakado problemaiddal asd el magad jo mellyre.A helyedben en nem hogy os buheracioba nem kezdenek ,de meg a tetristol is erosen tiltanam magam.
KOmolyan ennyire szanalom vagy ,es elhiszed magadrol hogy a nintendo-n kivul te barmilyen temaban oszthatod itt az eszt,vagy direkt csinalod?
Mind2 esetben regen kibasztalak volna a moderator helyeben ha van itt egyaltalan.
Amugy, rajtad kivul termeszetesen boldog bekes karacsonyt kivanok a forum lakoinak! -
#36198 Nem az IBM-től származik: link Ezt megemlitik a Szilikonyvölgy kalózai című filmben is, ami a Microsoft-ról és az Apple-ről szól. -
#36197 Igaz ami igaz, DOS 6-ig elaléltam Billytől, bár a Windows 3-asoktól már nem voltam úgy elájulva.
Mellesleg a spanyolviaszt nem ő találta fel, mert az IBM-től származott a kód(ok) nagy része tudtommal... -
#36196 Ne köss bele mindenbe.
Egyébként látod-látod most dicsérted igazán Bill bácsit.
Ui. eltekintve attól, hogy a DOS hogyan született, az az egy OS-es, ami igazán az Ő nevéhez fűződik -
simonl #36195 szziasztok,
Miért nem tudom a vezérlőpultban megnyitni a területi és nyelvi beállításokat?
A Billentyűzetet szeretném ha HU maradna.
Köszi a tippeket -
#36194 Megint törölhetetlen fájlok keletkeztek gigaszámra.
Lefuttattam a "takeown" és az "icacls" jútilitket, megfelelően felparaméterezve.
És megint ugyanaz: a rendszer nem tudja törölni.
Felbootoltam XP-vel és rákuszítittam az Unlocker szoftvert. Részelgesen törölget de valami embertelen lassan és kifagyogatva. Elég ebből..!
Felbootoltam újra a Vistával, gondoltam egyet, menjünk vissza a gyökerekhez. Mappába be és del *.* /s/q/f ...
Szerintetek mi történt?
Csont nélkül törölte a mappát vaze..
Tehát megintcsak "dicsérem" a Vistát.
Úgy tűnik ebben is downgrade-eltek a billgenny srácai.
A törlés alapművelet, grafikus felületen használhatatlan egyes esetekben, míg hagyományos DOS-os megfelelője, helyesen betölti funkcióját..
Gartula mikrofos!
(ez itt az eddigi sokadik gratulációm és még egy sem volt pozitív...) -
#36193 Bejön az csak általában lassan, sok alaplapnál az okozza, hogy a floppy nincs teljesen letiltva a BIOSban, illetve a tuning okozhat ilyet. -
#36192 Ha túningolva van a gép állítsd vissza alap órajelre. -
#36191 Hello!
Újra szeretném telepíteni a rendszert, de nem tudom, mert miután a telepítő betöltötte a fájlokat nem jön be a partíció választó képernyő. Már próbáltam úgy is, hogy lehúztam az összes hdd-t és csak azt hagytam meg amire telepíteni szeretnék, de az eredmény ugyanaz. Két különböző telepítő lemezzel is próbáltam, de az eredmény ugyanaz. Mi lehet a baj? Kösz a segítséget! -
#36190 Bővítmények nélkül nézd meg, valahol Kellékek menüben van. Ha úgy nem fagy akkor pucold le őket és frisseket rakd újra. -
#36189 Ööö...igaz igaz. 48 sor. Elnézést.
De akárhogy is, nagyon látszik amúgy, hogy 720 helyett 768... igaz? -
#36188 Soronként 48... 60 000 körüli pixelszámról beszélsz :D -
#36187 Kérdés, hogy volt-e előzmény.
PL. Telepítettél-e valamit. Frissült-e valami, hardver vezérlők, szervízcsomagok, biztonsági szoftververziók ecetera.
Első körben egy előző helyes konfigot javaslok... Tudod F8-ot nyomsz a boot-olás után.
Ha akkor is instabil, akkor a driverek háza táján néznék körül. Lehet hogy mindenből legjobb a legfrissebb, de van hogy nem... ;) -
#36186 "Xp alatt - a játékok menüjében felajánlja az 1280x720 as felbontást.
Vista alatt nem, csak az 1280x768 at."
És elárulod, hogy mire kell neked az a 48 darab plusz pixel?
Netán vájtszemű vagy és látod? -
#36185 Talán ha frissíted az Internet Explorert akkor lehet javít rajta... -
#36184 Sehogy, integrálva van bele. -
#36183 Hello!
Hogy lehet az internet exploler 7-et reinstallálni? Újra szeretném telepítene, mert állandóan lefagy. -
#36182 Én nem tudok más tippet adni, csak olyanokat, hogy
- "Sajna" tedd fel pár napig pl. a XP-t
(ha azzal is fagy, akkor HW hiba lesz) - ha ez a fagyás egzakt minden nap jelentkezik a Vista alatt, akkor XP-n is elő kell jönnie HAMAR.
- BIOS Default betöltés, csak a szükséges változtatás
(ha nem akarsz XP próbát....)
De szerintem vas hiba lesz :( -
lacpac #36181 Megy, csak egy-két opció nem elérhető utánna.
Az a gáz, hogy a Vista a másodk megjelenítőt tartja elsődleges monitornak.
Lesz egy reinstall, (a ccc elbaszta az ATT-t, ez miatt amúgy is kellene) Ha utánna nem lesz jobb, picsánrúgom a gépről.
CCC-rel is csak kiterjesztett asztallal megy a tv. -
balint08 #36180 nemrég volt szervízben, de nem hinném hogy ott meghúzták a kicsikét, én legalábbis nem kértem... -
#36179 Nem tuningolt a vas? -
simonl #36178 Sziasztok,
Én is küzdök egy problémával egy ideje, itt is feltettem már a kérdést de nem kaptam választ.
Adott egy ASUS laptop, felbontás 1280x800
Xp alatt - a játékok menüjében felajánlja az 1280x720 as felbontást.
Vista alatt nem, csak az 1280x768 at.
Miért lehet ez, hogyan tudom orvosolni?
-
balint08 #36177 ja, és Vista SP1 fenn van!! -
balint08 #36176 Sziasztok!
Már egy ideje van egy-két kis problémám, ami egyre aggasztóbbá teszi kedves kis hétköznapjaimat, és nem találok rá megoldást, hátha tudtok segíteni...
Tehát az első, és legidegőrlőbb, hogy mostanában egyre másra lefagy a Vista. Ügyelek, semmi szart nem teszek a partíciójára, új driverek, mégis, minden játéknál, fut egy rövid ideig, és hopp, lefagy, semmire nem reagál, a hang meg megy tovább, nem memoriás fagyás szerintem. Aztán elkezdte azt is, hogy nem játék közben, hanem msn, vagy install közben is felmondja a szolgálatot, vagy indítok egy progit, egy ideig megy, aztán hopp kifagy a program, de ha tudok gyors nyomni egy Ctrl+Alt+Del-t akkor le tudom állítani a folyamatot, és nem fagy ki az egész gép.
A másik gondom a MAss storage device driver hibája! Ultimate rendszer van rajta és bármilyen USB-s dolgot akarok rátenni, először azt mondja hogy a device install sikertelen, ha újra dugom sikeres, de nem veszi be. Olvastam néhány angol fórumon hogy ha belenyúlkálok dolgokba, helyre lehet rakni, de mivel nem értettem teljes mértékben, ha valaki tudja, és leírja magyarul hogy is kell, azt megköszönném.
Sok helyet megnéztem már a problémák után, ma lefuttatok egy memotesztet is, biztos ami biztos...
( csak az a zavaró, hogy amikor XP volt rajta, az efféle gondok nem jelentkeztek...:S)
Kérek mindenkit, aki tud, segítesen!
KÖszöntem szépen, és BOLDOG ÜNNEPEKET:) -
#36175 Mondjuk én is szeretném ha választhatnék, hogy mi települjön(talán a 95 volt ilyen?), de a NET integrálása jó ötlet, nem kell külön szenvednem vele amikor egy reinstall vagy szimpla install után fel akarom rakni az ATi Catalystot. XP-nél nincs benne, így fel kell raknom külön. -
#36174 "Bele van építve a rendszerbe."
Ja? Aha..
Na hát ez az gyerekek..! Itt van a blöki elkaparva vaze..
Bele vannak építve a renccerbe qrvára a dógok. billgenya úgy beleépített sok fóntos-fóntos szart, hogy nem vakarod ki, ha beledöglessz sem.
Gratula!
De amúgy ez jó irány, mert mivel egyre szarabb (agresszívebb, konfigurálhatatlanabb, erőforrászabálóbb és sorolhatnám estig), előbb-utóbb lesz végre egy érdemi versenytárs, ami lenyomja a mikrofos egyeduralmát... Mi legyen? Megírjuk az új oprenccert izibe skacok..? -
#36173 Simán megy együtt a kettő.. -
lacpac #36172 Úgy tudom, hogy a Catalyst nem enged ennyit húzni rajta.
Legfeljebb újrahúzom a Vistát, és ismét nekifutok. Úgy is még csak ismerkedésnek raktam fel.
ATT-ból, nem lesz CCC -
#36171 Bele van építve a rendszerbe. -
#36170 Miért, Catalyst-ban is lehet profilokat létrehozni.
Elmenteni, betölteni, stb...
Ha ezek stabil, csinálj mindegyiknek egy profilt. A HD Series topic-ban van leírás... Ott, ahol az ATT-ről is ;) -
#36169 Kérdés:
Vista alól hogyan tudom eltávolítani a .NET Framework-ot?!
Ill. miért nem látni az eltávolítható programok között :o
Csak a szolgáltatásokban látom, hogy ott van... -
lacpac #36168 Hát, ha csak a ccc amit használhatok, akkor menni fog a Vista!
Kell a tuning a vga-ra, (igaz nem sokat játszom ,havi 10 óra körül) mert a gyári : 669/1400, én 800/2000-en járatom ha kell a kraft, amúgy 2Ð: 95/500.
Profilok vannak létrehozva feszültségértékekkel. Ezt csak att-vel tudom megcsinálni. -
#36167 Szerintem 1 próba idejére tedd fel a CCC-t is.
Vagyis egy full Catalyst-ot.
De előtte pucold le a Vista-d. (Wise Registry Cleaner + CCleaner)
Igen, Nekem aktív. Természetesen, a Vista telepítése után inaktív volt. A Vista kemény 1 pontot adott telepítés után a kártyára :)
Aztán feltettem a 8.12-es Catalyst-ot (full) és aktív, ami Neked inaktív.
Nekem más gondom van vele -
lacpac #36166 HD3850 512mb. 8.12 driver van fent. csak a display driver, a control center nincs, az helyett az ATT-t használom.
Nálad aktív? -
#36165 Amennyire Én tudom ezt nem lehet csak úgy, manuálisan aktívvá tenni.
Mindaddig inaktív, amíg nincs feltéve a megfelelő VGA driver.
Milyen VGA kártyád van?! -
#36164 Ezért is írtam be az ATI HD Series topic-ba is ;)
Ami furcsa Vista reinstall előtt is 8.12-es volt.
-
lacpac #36163 Igen fent van!
XP alatt is jelentkezik a hiba, ha be van téve a pipa. A belinkelt képen a kiszürkült részre. Azt kellene aktívvá tenni és már jó lenne a beállítás. LINKLINK -
#36162 Simán lehet a driver hibás, a 8.12-est siettek kiadni a GTA4 miatt. -
#36161 Nem megy ez ma Nekem -
#36160 Hali!
Ebben a problémámban tudna vki segíteni?!
Catalyst hiba
Újratelepítettem a Vista-m.
Felteszem a legfrissebb Catalyst-ot 8.12-es és minden gép újraindításkor ez a hiba generálódik.
Természetesen Catalyst uninstall + regedit pucolás megvolt.
Újra felteszem és újra ez a hiba.
Én gyanakszom a .NET keretrendszerre is, de nem tudom, hogy milyen van a Vista alatt, ill. milyen kellene... (persze, ha ez a hiba...)