40038
-
Apocalipto #36239 Töröld a rendszervisszaállítási pontkat vagy kapcsold ki a rendszer visszaállítást is -
belcure #36238 twain_32! -
belcure #36237 a twin32es folder olyan nagy pl az 6.7gb
-
belcure #36236 kosz, a lemezkarbantartas az a discdefragment? -
#36235 USB csatlakozású? -
Micsu #36234 köszönöm a segítséget
és arra esetleg tudsz valami megoldást hogy miért van az hogy a billentyűzetem csak akkor lesz aktív vagyis csak akkor működik ha elindult a vista, vagyis pl nem tudok belépni a biosba stb -
#36233 Nézzél szét benne, pl. a temp könyvtár eléggé megszokott hízni. De futtasd le lemezkarbantartót is. -
belcure #36232 Szisztok! Winndows vista ultimate-t hasznalok a gepemen, 50 gb helyet hagytam neki, es kb2 het alatt mar csak 3 giga helyem van, mi fog ennyit rajta? arra a particiora csak a programokat tettem,de mar joideje semmit nem instalaltam ra, a system restore ki van kapcsolva, legalabbis nincs pipa sehol. megtudnatok mondani h a USERS folder miert olyan nagy? 16gb? kosz elore is
-
#36231 -
#36230 Control Panel -> System -> Advanced System Settings -> Startup And Recovery - Settings -> Time to display list of operating systems -> Pipát kiveszed. -
Micsu #36229 erre vki valamit? -
tompka #36228 Hát jó, de mivel most Vista-ban vagyunk, így elsősorban a Vistásoknak írtam. Ez van :) -
#36227 Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! (még a problémás felhasználóknak is) -
#36226 Én az XP, Linux és MAC használóknak is kívánok boldog karácsonyt. :)) -
tompka #36225 Minden Vista felhasználónak Boldog Karácsonyt Kívánok! :) -
#36224 Csak a 64bites.
Boldog karácsonyt :) -
amdopteron #36223 Hallo ez lehet hülye kérdés felrakok egy vista ultiamatet.. az fogja kezelni a 4gb ramomat??mármint fogja is látni és kezeli is??:)
amugy boldog karácsonyt:) -
#36222 Boldog karácsonyt és kékhalálmentes újévet kívánok minden topiclakónak. :) -
#36221 Milyen S.B.-ed van?!
Láthatod Nekem is az van ;)
Amire panaszkodik a Vista, az egyedül a Game port, de azt még soha nem használtam :o
Vista Update sem talál megfelelő driver-t?!
Mijazhogy nem megy rendesen?! -
#36220 Az van de a Sound Blaster kártyán nem az integrálton, és nekem a Sound Blaster nem megy rendesen Vista-n mert nem kompatibilis rendesen, nincs egy normális Drivere vkinek váletlen?:D
Szal az a gondom hogy az integrált nem megy most ahogy kéne, de XP-n még a régi, csak nincs kedvem ott lenni, jobb szerete, a Vista-t:D -
#36219 Olyan sincs, hogy What U Hear?! -
#36218 Csáo mindenkinek.
Az miért van hogy Vista-n a Nero Wave Editor nem tud hangot rögziteni?
Xp-n lehetett, Vista miért nem engedi?
Pontosabban a belső hangot akarom rögziteni, a Stereo Keverőre gondolok amit XP igy nevezett. -
Micsu #36217 xp és vista is volt a gépemen, az xpt letöröltem
ha bekapcsolom a gépet bejön egy boot menü, azt hogy tudom kiiktatni hogy ne jöjjön be, már feleslegessé vállt -
#36216 Én a FAQ-ban lévő link-eken keresztül találtam ilyet.... -
#36215 Ezért is írtam, hogy eltekintve attól, hogy a DOS hogyan jött létre...
-
#36214 Azt nézd már meg légyszi, hogy itt ilyenkor mi történik?!
Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Felügyeleti eszközök
- Számítógép kezelés -> Lemezkezelés....
Én még Vista alatt nem találkoztam ilyen problémával, de XP alatt előfordult, hogy Nekem pl. USB kulcsot is azért nem ismert fel, mert olyan meghajtó betűjelet próbált volna adni Neki, ami már használatban volt....
Ill. a szolgáltatások között van olyan, hogy Virtual Disk.
"Provides management services for disks, volumes, file systems, and storage arrays."
Ez Nálam kézi indításon van és elindítva.
Most nincs fent DT, de volt használtam Vista alatt.
Ezeket csekkold le... -
balint08 #36213 Köszi a segítséget srácok, utánanézek, egy BIOS fríssítés már volt, nézek mindenféle driver után, meg jön a memteszt.
Viszont egy gondra nem kaptam választ, miszerint USB-s adattárólót nem ismer fel a Vista Ultimate, és kidobja hogy nem jó Mass Storage device driver, vagy mi...
Erre valaki megoldás? -
#36212 tengeriló !
Remélem soha nem fogod elhagyni ezt a fórumot !
Színessé teszed az életemet.
Igaz néha zsibbad a gyomrom a hozzászólásaidat olvasva.
De csak így tovább !
Egyúttal: KeKaÜKi & BUÉK !
-
#36211 off
Engedelmeddel idézek az ideírt, szimpatikus személyiségedről árulkodó látványos bizonyítványodból:
"a helyedben erosen elgondolkodnek azon hogy folkeressek valami agyturkaszt,mert komolyan mondom te nem vagy NORMALIS"
Kösz!
Ezt bóknak veszem.
Mentsen az isten, hogy a normálisnak nevezett zombik közé tartozzam... Fogadd őszinte 1üttérzésem, ha te közéjük tartozol!
(és továbbra is számíthatsz rá, hogy ilyen leszek, mint példád is igazolja, látványosan ki tudom hozni némelyekből az igazi énjüket...)
Valahol egyszer ezt olvastam:
Három típusa van az elmebetegeknek.
1. Aki tagadja és felháborodik
2. Aki vállalja és büszkén hírdeti
3. Aki mindenkire gyakran rámondja
Tehát mindenki kicsit gyanús... ;)
Tessék választani!
Neked is hepi karit barátom! -
greenw #36210 Sziasztok. Nem tudom, h ide illik e a fórumba a kérdés, de melyik az a program, ami ténylegesen aktiválja a vistat-t? Válaszotokat előre is köszönöm. -
geiszi #36209 Sajna nem vált be.
Nem értem miért nem engedi a rendszer azimage meghajtókat?
Még atűzfallal is engedélyeztettem hiába. -
#36208 Jól érted. Rendszergazdaként telepítsd. -
geiszi #36207 Ezt a módszrt futtatásnál szoktam próbálni ,néha segit.De te arra gondolsz ,hogy a telepitő csomagot is így inditsam el?
Egyébkent az alcohol progi beindul kiválasztom hogy telepitsen 2 meghajtót ,gondolkodik egy darabig,aztán semmi.
Ha jól értettelek akkor megpróbálom ujra telepiteni.
köszi eddig is. -
#36206 Próbáld meg úgy telepíteni, hogy jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként. -
#36205 Nem biztos. -
geiszi #36204 Most éppen ezt próbálom Alcohol 120% RetaiL v1.9.6.5429,ennek menni kéne.
Előtte a legujabb Demon volt fenn,az eljutott odáig hogy telepitette a image meghajtókat de betüjelet nem bírt nekik adni,és a saját gépben sem jelentek meg.Kézzel sem tudtam vele elfogadtatni betü jelet valamiért nem engedélyezte. -
Mokus1 #36203 Van egy 8 gigás Iso fájlom.De csak sima DVD-re tudok irni.Megtudom úgy csinálni hogy amikor telepítem kiírja h disk1 disk2?? -
#36202 LEgújabb verziók vannak feltelepítve? -
#36201 Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj... Szerintem vegyél egy konzolt, vagy nem tudom.. -
geiszi #36200 hali
Segitsetek ha tudtok.Friss Vista van a gépemen,és sem a Demon Tools sem az alcohol nem tud beindulni.Valami nem engedélyezi a virtuális meghajtokat.Hol tudnám ezt állitani.
előre is köszi