40038
-
dedix #36279 Bar en a BIE rilizt hasznalom, aktivalni sem kell es tokeletesen megy.
http://www.nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=135709
U.I.: Nem tok url-t beszurni rendesen emiatt a rakas szar miatt. -
dedix #36278 annak, aki aktivalni akar :) -
#36277 Ezt most kinek küldted?:) -
dedix #36276 probald ezt: http://thepiratebay.org/torrent/3612462/NEW.Windows.Vista.x86.x64.Activation.Crack.6st.February_-_CLoNY -
#36275 Én nekem úgy adták oda, h már bootoláskor be se jön rendesen a vista.. szívás! -
#36274 Detto ma elkezdett visszaszámolni bekapcsoláskor a 64 bites Vista-m, hogy aktiváljam... utána még most fel tudok jönni, de nem tudom mi lesz, vista activator nem jó, mit csináljak?
-
#36273 Sziasztok!
Szerintetek mit csináljak?
Van egy laptop és azon van vista(nem eredeti)..
Na már most NEM lett aktiválva ezért most bootoláskor már csak egy ablak jön be, h vagy más termék kulcsot adok meg vagy csökkentet módba behoz vmi internet ablakot vagy a fujitsu siemens cég segítségét kérem. Szerintetek hogy tudnám most aktiválni? Van rá vmi lehetőség? Vagy csak rendszer install? -
#36272 Még ez sem nyílik meg nekem
Oldalletöltési hibát ír... -
#36271 A Windows update még mindig nem megy :S , hogyan tudnék manuálisan updatelni?
-
#36270 Ha nincs 4gb ram-od akkor felesleges a 64bit. Nálam is Vista 64bit van és a napokban nálam lévő XP-s gépet is (minden frissítés fent, beállítások alap) és a Vista-s laptopomoat is látja tallózva és beírva az ip-jét vagy agép nevét. Vista-nál (mindkettőnél) hálózati felderítés, fájlmegosztás, megosztás jelszavas védelme van bekapcsolva és magánjellegű hálózat van beállítva. -
dedix #36269 Ja kiegesziteskent meg annyit, hogy szerkesztettem a hosts fajlt, valamint letrehoztam lmhosts fajlt is, eredmeny szinten semmi. -
dedix #36268 Hali emberek,
Eloszor is boldog unnepeket minden kedves forumozo kolleganak. :)
Lenne egy kis gondom. Adott ket gep, 1 router es 1 adsl modem. egyik gepen vista x64, masikon xp x86 fut. A net megy rendesen mindket gepen, de a fajmegosztassal gondjaim adodtak. Ha a futtatas ablakban kiadom a "\\192.168.1.xxx" vagy a "\\szamitogepneve" parancsot okesan latom a masik gep megosztott mappait. Viszont a halozatoknal nem latom csak a helyi gepet, mindket rendszerben. Legfrissebb frissitesek, szervit pakkok fent vannak. az xp-s gepen fent van LLTD. Probaltam engedelyezni a netbios-t a TCP/IP protokol felett. A "Peer Networking Grouping" es a "Set Computer Browser" automatara allitva. Probaltam tovabba a halozati kartya (alaplapi integralt) "Network Address" ertekenek megadni a munkacsoport nevet. Semmi. Termeszetesen mindket gep ugyanabban a munkacsoportban van. A "Network and Sharing Center"-ben minden engedelyezve ami kell, es privat halozatra allitva. Tuzfal/antivirus nincs. Meg a routerben is kilottem a hardveres tuzfalat. Otlet?
Meg annyit, hogy ezelott a vista-s gepen 32 bites vista futott, amivel gond nelkul ment minden. Csak lap/cpu/ram cere volt es gondoltam x64-et teszek fel. Hiba volt egyebkent? Megeri? Eddig nagyon gondom nincs vele, de sok performance novekedest sem tapasztaltam... Toljam vissza vista x86-ot?
Varom a hozzaertok eszmefuttatasait! :)
Udvozletem. -
#36267 Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Visual Style-t szeretnék tenni Vista Sp1-re,ugyan úgy mint xp-re lehet...
Xp-n letöltöm a Visual style-t és működik a style.Vistán nem..Tudom hogy az Uxtheme patcher kell,de nem tudom megoldani ebbe kellene segítség....
előre is köszönöm!!! -
#36266 Kikapcsoltam a tűzfalat, de így sem megy semmi... nem tudom mi lehet... -
Mokus1 #36265 Letöltöttem egy fájlt ami vírusos volt.Ezért a törlésre kattintottam.Most nem működik a Update 80070424-es hibával.Súgó semmit nem tudott róla mondani -
viral #36264 Nos ha router nincs akkor csak tuzfalon kell engedni,ha csak win-es a tuzfal akkor 2 kivetelt kell megadnod!
Alap esetben 5900-as portot hasznalja uvnc ezt ajanlatos atirni,amennyiben nem irod at akkor ertelemszeruen 5900utp es 5900tcp portot kell engedned.
Valamint nem irtad ,hogy a servert futtato gepen meg van -e oldva a dyn ip avagy fix ip-s.dyndns.org-on ezt megteheted ingyen ha esetleg nem lenne ez megoldva nalad.
Infot pedig az uvnc oldalan talalsz reszletes leirasokkal. -
#36263 Próbáld meg a tűzfalat kikapcsolni. Defenderben nekem se megy a saját frissítője, de updaten mindig kidobja a legújabb definition updatet. -
#36262 Attyagatya!
Ez sem 1 1xű probléma lesz.
Sajnos Én sem tudtam 1ebet, mint Google. Minden írásban eddig azt találtam, hogy vagy a tűzfal progi miatt lehet ilyen, vagy elég hosszú angol levelező listákat találtam erről a hibáról :(
Próbáld meg Te is Google-ban. Némi angol tudással érhetőek az írások.
A fő probléma szerintem a Vista Update. A Defender hiba, már annak szüleménye lehet....
Ha a tűzfal ideiglenes tiltása ellenére sem fog frissülni, akkor sajnos maradnak a hosszabb lélegzetvételű írások... :(
De ezekhez, Nekem már későn van :( -
#36261 Van működő driver, de csak stereoban, ezért cseréltem le egy Audigy LS-re (kemény 1500ft-omba került használtan, különbözet):D -
#36260 jah és még vmi, bocs már a sok hülyeségért.
A múltkor írtam az Ultra VNC ről.
Nos nincs router, tűzfalon át van engedve a progi, igaz portot külön nem adtam neki engedélyezésre, bár annyira még nem foglalkoztam portokkal, sima telós modem pl, mobil internet-es gépre akarok csatlakozni, semmi extra tűzfal, csak az XP-nek amilye van. De nem enged.
Kérhetnék egy részletes leírást? vagy vmi linket ahol pontosabban le van irva.
Kössz előre is. -
#36259 Huhhh vazzeg pörög az élet itt :D
Na szal Creative Sound Blaster Live! 5.1 em van, mondjuk nem tom mér 5.1 mikor 5 csatlakozó van és abból 7.1 et is lehet csinálni, de mind1, szal 5.1
Erre azt irták hogy nincs Vista kompatibilis drivere, de én találtam vmit vhol, mükszik, de nem az igazi, az integráltam még mindig jobb,de azért nem ártana ha ez működne.
Na szal a belső hangrögzítésre vmi tipp? -
#36258 Remélem mostmár jólesz!
Defender
Update -
#36257 Ez hihetetlen... nem jó a link megint -
#36256 Defender probléma
Win update probléma -
#36255 Nem jók a linkek!!!!!!!!!!!4 -
#36254 Ha férfi vagy maradsz!
De ha maradsz, akkor légy férfi!
-
#36253 "Remélem soha nem fogod elhagyni ezt a fórumot !
Színessé teszed az életemet."
Jaj kőszi kőszi.. kenegessé még meg hájjal jól+...
Az SG-re biztos írogatok még itt-ott, de ide már aligha.
A Vista-t felszenvedtem a gépre, nem hinném, hogy lesz még kérdésem.
Amúgy a kérdéseim nagy részére, senki nem tudott/akart válaszolni itt, tehát magam kellett kitaláljam a megoldásokat többnyire...
Senkit nem akartam itt okítani, hiszen hogy jönnék én ahhoz? Nem vagyok szakember, csak amatőr. (más kérdés, hogy ami hibához eddig hívtak mind megoldottam... valahogy - nem ritkán olyat, aminél mérnök is vakarta a fejét erősen..)
Bár volt, hogy igyekeztem képességeimhez mérten építő lenni és tanácsot adni, de mint olvasható, jobb ha nem teszem.. És nem is ellenkezem eme megállapítással, nyilván így is van. Nem volt ez célom. Inkább az hogy segítséget, tanácsot kérjek és néha azért kaptam is, amit köszönök is szépen azoknak, akiktől kaptam!
Továbbá gondoltam tanulságos, ha megosztom (most ne minősítsük milyen) tapasztalataim. Konstruktív szándékkal tettem ezt, hogy ha netán más magamfajta láma is belesétál eme csapdákba akkor könnyebb dolga legyen.
Ám láthatóan van itt bőven nagyon komoly, profi szakember, tehát nyilvánvalóan felesleges volt. Tévedésemért elnézést..!
Nem hiszem hogy hiányozni fogok innen, az arrogáns nagyarcú okostojások meg úgyis maradnak (kinek nem inge, ne vegye magára!), hát lesz téma bőven... -
#36252 Elképzelhető, viszont magától nem szokot elállítodni. -
#36251 Windows defender probléma
update probléma
-
Micsu #36250 ha kiveszem az elemet és le resetelem a biost szerinted segíthet?
eddig minden ok volt -
#36249 Tűzfal nem blokkolja a firssítéshez szükséges Microsoft oldalakat? -
#36248 Akkor az USB csatlakozás miatt nincs a Windows betöltődésig billentyűzet. Mintha láttam vagy olvastam volna róla valamit talán Legacy USB support a neve. De ennek engedélyezéséhez kell egy hagyományos ps2-es billentyűzet. -
#36247 Temp-ből mindent lehet törölni. -
#36246 Ezt nem teljesen értem ...
Az első az Nekem Update hibának látszik...
Mi az, hogy nem tudsz letölteni?!
Semmit?!
Pl. Windows Defender helyett a GTA-s oldalt rakja ki, vagy mi?! -
#36245 Ha a System Restore inaktív és a lemezkarbantartót is használtad már. Asszem Disk Cleaner talán az angol neve, nem tom :( akkor sok mindent már azon kívül, mint amiket leírtál és jó, hogy megteszel, ha Magad nézel körbe a C:\-den :)
Én még 3 Utility-t ajánlanék Neked.
1.) Wise Disk Cleaner
Ezzel ha mindenhova teszel pipát, amikre rá tud keresni, szintén szépen tudsz helyet felszabadítani. Főképp az nagyon jó benne, hogy a Vista Update-el, minden letöltött és már installált frissítés forrása is a gépeden marad. Ez már csak szemét. Ezzel az alkalmazással, biztonságosan tudod pucolni Őket.
2.) Wise Registry Cleaner
Registry pucolásra.
3.) CCleaner
A fenti kettő együtt, de távolról sem tud annyit. Azonban ez is nagyon hasznos.
Én ezeket használom, hogy relatíve "tisztán" tartsam a rendszerem.
Ezért ezeket tudom ajánlani. -
#36244 Sziasztok!
Olyan problémám lenne,h Vistám van, eddig semmi probléma nem volt vele, de ma megjelent egy kis ikon jobb alsó sarokba, a Windows Defender ikonja egy felkiáltójellel, az a baja, h nem lehet frissíteni, akkor próbaképpen megpróbáltam Windows updatet is , és az sem frissít, mindig csak hibát ír ki, h nem lehet frissíteni.
A Windows defendernél a hibakód: 0x80244019
(Egyébként a microsoft oldaláról meg nem tudok lelölteni, mindig hibát ír ki pl amikor ezt akartam letölteni ez sem működött, és most sem... nem tudom miért.)
Valaki találkozott már ilyennel?
Előre is köszönöm!
Mindenkinek kellemes ünnepeket! -
Micsu #36243 igen, logitech g15, drivere is fennvan -
#36242 Azt a szűkös eget. -
belcure #36241 szent eg, sikerult 6 gb adatra rajonnom h mi is volt eloszor is a Grid replay 2gb, valamint a pro street nek valami maradvanya majd 4 gb, es meg a WoW-om amit blizzardrol letoltott patchek megosztasa meg majd 1 gb,volt,de meg mindig nem stimmel a szabad terulet merete,most defragmentalok, megnezem mi tortenik utana
koszonom a tippeket -
belcure #36240 nem, bocsanat tevedtem nem az az orbitalis nagysagu,maga a windows folder 6.7gb, a User 7,6 gb program files 4gb, program data 2gb *abban volt valami Grid replay azt letoroltem , az volt 1.9gb szoval akkor az tiszta...valamint user/name/appdata/local/temp 5 gb , innen mit kell , vagy lehet kitorolni?