40038
-
#36319 Semmi így se!:(
Amúgy nem én használtam és ő folyamatosan használta.. na mindegy.. max reinstall lesz. -
#36318 Kérdés: (még nem próbáltam)
A Complete PC biztonsági mentést használta már vki?!
Ez van olyan, mint a Norton Ghost, hogy csináltam most vele egy Complete PC biztonsági mentést a C:\-ről.
Ha később feldobom ugyanerre a vasra a Vista-t, rögtön ezt indítva, ebből a mentésből (image-ből) "felhúzza" a egész rendszert teljesen?!
(eszközmeghajtó programok, alkalmazások, beállítások, letöltött és telepített Vista Update-ek, stb...) -
#36317 Aha, értem!
De írtad, hogy felajánlja azt is, hogy az elején módosítsd a kulcsot.
Windows aktivátor-t ill. Vista kulcsokat szerintem a NET-en is lehet találni. Ha így keresel egy jót és azt írnád be?!
Ill. Én még azt próbálnám meg, hogy BIOS-ban a rendszeridőt visszaállítanám. Ez is megér egy próbát. Ha nem jön be, akkor beírta Magának vhova, hogy lejárt....
Ezt nem tudom, ezért csak ... kit tudja...
Próbáld ki!
De ha lejárt, akkor gondolom nem sokat használtad :)
Miért nem telepíted újra.
Én biztos ezt választanám, ha a BIOS sem jön be Én nem pöcsölnék vele... -
#36316 nem mert csak egy internet ablak jön be.. :( -
#36315 Boot során Recovery szó és valamilyen F gomb szokot lenni. Lehet, hogy a kézikönyv is írja. Windows alatt szintén Recovery vagy helyreállító szavakatat tartalmazó progit keressél. -
#36314 És azt megtudnád mondani hogy kb hol és hogy keressem ezt a helyreállítást? -
#36313 Köszi szépen!
-
#36312 Előtelepített oprendszer van rajta. Rendelkezni szokott helyreállító funkcióval, helyreállító lemezről vagy a rejtett particióról. Nálam (HP-nál) a helyreállítás indítható boot során vagy akkár a Windows alól is a megfelelő gyártó álltal telepített programmal. Ha te magad akarod újrarakni akor meg a drivereket a gyártó oldaláról letudod szedni. SATA winyóra történő telepítésnél lehetséges, hogy kelleni fog egy driver a telepítés elején amit a gyártótól leszedve pendrive-ról betudsz tölteni. -
#36311 Köszi!
Igen Nod32 3.0667 -et használok, nem olyan rossz szerintem, és most mindennap frissít.
A többit meg majd próbálgatom!
Köszi még1 minden, ha valami gond van, majd jövk ;) ! -
#36310 Köszi -
#36309 Sziasztok! Az volna a problémám hogy újra szeretném rakni a laptopom! Amikor megvettem bekapcs rögtön telepítette a vistát és a drivereket vmi rejtett mappából! A kérdésem hogy vmilyen úton módon ezt az adott vistát és drivereket ki lehet írni vagy telepíteni mégegyszer vagy sem?
És még vmi! Még nem telepítettem op-rendszert sata vinyóra! Vmire oda kell figyelni különösebben vagy teszem azt bios-ban átállkítom cdrom-ról bootoljon partíció törlés/létrehoz és telepít és kész?!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#36308 Van: link Felhasználói programokban a legelején megtalálod. -
#36307 A Windows 7-nek van topikja?
A kereső nekem nem akar működni. :( -
csassz #36306 Hello! Van pár jo ikonom a vistára hogyan tudom lecserélni öket???
Elöre is köszi!!! -
#36305 én reinstalláltam -
#36304 Nincsen semmit! Te voltál az ügyes azzal, hogy ráleltél a trójai írtó progira....
Én sem viszem túlzásba a vírusok és spyware dolgokat.
De ezeket ajánlom Én(!)
1.)
Milyen NOD-od van?! Minimum vmi 3.x széria legyen. De van már a Vista alá Beta 4-es is.
beta 4-es NOD
Nekem voltak vele gondjaim, mert mindig azt jelezte a Biztonsági Központ, hogy nem fut, ezért Én most 3-as EES-t használok tűzfalával együtt.
2.)
A Spyware Terminator szerintem jó. Bár most nincs fent a gépemen.
3.)
Természetesen Windows Defender, ahogyan Neked is fent van.
4.)
Spy-Bot Search & Destroy nevű alkalmazás. Ezt frissíteni, elvégeztetni vele egy full keresést és amit talál és spyware, azt írtani.
Nincs 100%-osan biztos rendszer. Arra kell figyelni, hogy amiket letöltesz és netalántán installálsz is, azok futtatása előtt legyen ellenőrzés. Mert ha vmit installálsz, akkor az már megkapta a rendszergazda jogot (ha az vagy a gépeden....)
Nem kell ezt túlzásba sem vinni. De ilyenkor pár full scan-t a fenti alkalmazásokkal jó elvégezni. Amit Te letöltöttél az is biztos jó. Ami Nálunk favorizált alkalmazás, arról lehetséges, hogy ahonnan Te letöltötted nem is ismerik, ...
Az Office 2003-hoz Nekem se jöttek frissítések, mert WAREZ verzióm volt és azt írta ki, hogy nem jogtiszta. Ezért felment a 2007-es + "crack".
Akkor most próbáld meg manuálisan MS honlapról letölteni.
Keress rá többször is a frissítésekre a Vista Update-el....
stb, stb...
Légy kreatív!
(ahogyan voltál ;) -
#36303 Én Avastot használok, eddig nem volt vírusom (vagy csak nem tudok róla :D), ráadásul ingyenes. -
#36302 Azt kifelejtettem, hogy elég sok a felugró ablakom netezés közben pedig már szedtem le egy Adblock plus addont a firefoxhoz, de nem sokat segített. :s -
#36301 Nagyon nagyon nagyon és nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!! Ritkán találkozni ilyen segítőkész emberekkel.
Szóval megnéztem amit küldtél, és nekem az az DNS cucc már automatikusra volt állitva, nah mondom ennek akkor megint annyi, de nem!
Tovább olvastam ott a fórumon és volt lejjeb még egy hozzászólás, valami Anti malware progit ajánlottak ott. Nah én ezt leszedtem felraktam, ellenőriztem vele és talált vagy 20 ilyen trojan DNSchanger nevű kártevőt, nah ezeket lepucoltam vele, gép ujraindít , és lássunk csodát megy a frissítés. :D
Egy érdekesség h most nem is talált office service pack3 mat, nem tudom mi lehet , de mind1 valami másik biztonsági friisítést pedig felrakott, tehát a lényeg h megy.
Megnéztem a microsoftos oldalak úgynézki h most mennek.
A kérdésem ezek után, Akkor most milyen progit szerezzek be ezek a kis piszkok ellen? Te mit ajánlanál? Eddig is fenn volt Nod32 és em spyware terminator, de ezek szerint nem sokat értek :S szóval most nem tudom mitévő legyek, azzal kapcsolatban, h milyen progit kellene felrakni ezek kivédésere.
Szóval még1 nagyon nagyon szépen köszönöm a segítségedet és a türelmedet. Ha valami problémám lesz akkor tudom ezek után hova kell forduljak... Köszi ... -
#36300 Vagy esetleg próbáld meg az aktivátor-t azon a gépen futtatni, amiről írsz és amiket megad kulcsokat, azokat beírni a laptop-ba.... -
#36299 Windows aktivátorok nem futnak le csökkentett módban?! -
#36298 Na most erre senki semmi megoldást nem tud?
mert képtelenség belépni a vistába... -
#36297 Itt is erről regélnek...
De ez úgy néz ki, hogy trójai vírus!!!
-
#36296 Ezt találtam Neked:
"
Sziasztok!
Leállítottam a:
WinHTTP automatikus webproxy-kereső szolgáltatás-t, majd az defender frissítést és a windows frissítést probáltam, de ugyanaz a hiba
Sajnos ez a megoldás sem segített
Sajnálom, hogy ennyire luzer vagyok.
Van egyéb megoldás is?
Még egy jelenség.
A Microsoft oldalakról semmit nem tudok letölteni. Semmilyen frissítést, vagy egyéb programot.
Üdv
Wjani
Haho!
Siker.
Ezen az oldalon megtaláltam a megoldást.
http://www.techimo.com/forum/applications-operating-systems/186894-windows-vista-update-error-80244019-a.html
A helyi kapcsolatnál a tulajdonságok menünél a TCP/IPv4 nél a DNS-t kell automatikusra állítani.
Valami elállította.
Üdv
Wjani
Ezt a "valami"-t így nevezik: "The cause of error 80244019 was a Trojan Virus!!"
Nyilván alapos vírus és féregirtást is kell csinálnod, hogy egy darabig megnyugodhass.
Kurbli
Igen, ezt teszem, már 2 napja.Most folymatosan figyelem és féregtelenítek.
De a friisítéske, most automatikusan jönnek és jeleznek. Addig meg tuti, hogy ez a Vírus nem jön.
Üdv
Wjani
Az irtás ideje alatt nem tanácsos, ha a gép egyáltalán kommunikál vmivel is. Húzd ki a drótot! Vagy mit.
Kurbli
" -
#36295 Megcsináltam ahogy írtad is, átneveztem a mappát, rámentem ismét az indításra, utána frissítések kereseése, ---> csinált is magának új mappát, de ugyanúgy elszáll 80244019 kódú hibával :S:S:S:S -
#36294 Hát még egy ilyet találtam, ami könnyen megléphető:
"
After looking until I was blue in the face for phantom DNS/Proxy issues as related to my internet connection I finally solved this problem by doing the following:
1. Stopped Automatic Updates service
2. Went to the Windows directory (in my case it was c:\winnt) and renamed the 'SoftwareDistribution' directory to 'SoftwareDistribution_OLD. I suppose
you could delete it I was just trying to be safe.
3. Restarted Automatic Update service (this creates a new
SoftwareDistribution folder under the windows folder).
Went to "Start" > "Windows Update" and for the first time in months it
worked as designed.
"
1.) A Felügyeleti eszközök között a Szolgáltatásoknál ellenőrizd már le, hogy milyen állapotban van a Windows Update szolgáltatásod!!!!
Nem, ez 1.) ez a nulladik lépés!!!
Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Felügyeleti eszközök\Szolgáltatások
Windows Update
2.) Ha fut, amit naggyon remélek, akkor járj el a fentiek szerint.
Nálam ez a szolgáltatás Automatikus (késleltetett indítás)-on van
3.) Ezen a szolgáltatáson STOP
4.) Nevezd át a fenti mappát
\Windows\SoftwareDistribution -> ...OLD
De teljesen jogosan írja, hogy ki is csaphatod, a pcsába!
5.) Aztán indítsd újra a leállított szolgáltatást.
6.) és újra Vista Update -> Frissítések keresése.
(talán....) -
#36293 Kilőttem a nodot is és semmi változás.
Igen, bármit akarok letölteni microsoftról, akkor hiba jön ki, nem tölt be az oldal.. -
#36292 Attól függ, hogy milyen NOD-od van.
Ha csak EAV, akkor nincs benne, ha ESS, akkor viszont igen!!!
Ezt könnyen megtudhatod, ha elindítod és Haladó nézetben megnézed, hogy van-e benne olyan, hogy tűzfal modul....
Mi a rák történik akkor, ha manuálisan akarod letölteni az Office 2003-hoz az SP3-at?! Akkor jön a GTA4-es ablak :)
Érdekes....
Egyenlőre passz!
Nyomd le a NOD-t is, 1 próbát megér....
-
#36291 Tehát itt láthatjátok, h volt már frissitve, csak most szórakozik valamiért. -
#36290 Korábban a Vista telepítésekor én már frissítettem, szóval akkor sikerült, csak most nem akarja letölteni a microsoft office 2003 service pack 3-mat.
De még mindig furcsának azt, hogy a microsoft oldaláról nem tudok letölteni. Szóval hiába akarom manuálisan letölteni innen a szervíz csomagot, nem jön be az oldal. Oldalletöltési hiba ugrik ki. De ez bárminél így van, amit a microsoft oldaláról szednék... -
#36289 Tudtommal nincs másik tűzfalam :D , csak nod 32 ami nem tűzfal:D -
#36288 A másik tűzfalad is kapcsold ki ha van :D -
#36287 Sajnos ez sem vált be :S:S
-
#36286 Kapcsold ki a tűzfalat, indítsd újra a gépet, updateld le és kapcsold vissza. Mostanában valamiért bugzik, régen nem kellett ilyet csinálni (nekem újra se kellett indítani, de van amikor újra kell ezt sem tudom mitől függ). -
#36285 Ez lenne az
Nincsen pipa a a kivételeknél... -
#36284 A tűzfal beállításaidról tegyél be képet!!! -
#36283 Konkrétan írd meg, hogy milyen tűzfal van a gépeden. Azt azért csak tudod, hogy Vista alap, vagy feltettél-e vmi egyéb progit?!
Ill. ha Vista tűzfal, az hogyan van beállítva?!
(alapból van Neki az a 3 tabfüle, ahol van olyan, hogy kivételek...)
Szerintem Nálad nem az lesz a hiba, hogy Sharepoint Portal-t installáltál a gépedre, de ez már inkább:
"
If you are not using the Windows Firewall and are using a 3rd party Firewall, make sure that these sites are in your exceptions/allow list -
http://*.update.microsoft.com
https://*.update.microsoft.com
http://download.windowsupdate.com
"
Nézd meg, hogy nincs-e minden bejövő kapcsolat blokkolva a Vista tűzfalában. Azon legyen, hogy bekapcsolva (ajánlott) és a Kivételeknél NE LEGYEN pipa!
-
#36282 A google-ban találtam valami, de légyszíves valami profi angolos kukkancson bele.
Ez a két problémám van ez 1
ez 2
Előre is nagyon köszi!!! -
#36281 Igen ezt csinálom én is :S és utána jön ez
Tűzfal? Tudtommal csak alap windowsos van. -
#36280 Az az oldal az Nekem se jó!
Azt az URL-t, az honnan szedted?!
És 1általán minek az Neked?! :o
Vista alatt IE -> Windows Update-nek a Vista Update-jét kellene felhoznia!!! (legalábbis Nálam így van)
A hibádra, Én nem tudok más gyógyírt, mint vagy teljesen lepucolni a tűzfal progit, vagy megnézni a Google-ben a találatokat a hibádra...