40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • lck
    Pedig minden szava arany.
  • KranaZoli #36358
    Namost!
    Ha ezt a HSZ-t lehetne egy kicsivel lassabb tempóban
  • bon
    Külön progival igen, vagy felveszel többféle felhasználót és a kérdéses könyvtárhoz csak magadnak adsz jogot. Fontos, hogy a másik felhasználónak ne legyen rendszergazda joga.
  • EK1TEP
    Mappát le lehet védeni valahogy jelszóval?
  • viral
    Ja nagyon hasznos a vista full back up,egyetlen hatranya ,hogy nem kepes tomoriteni a mentest,vagyis egy 80 gb-s rendszerrol detto 80-as lemezkepet fog krealni,es bar manapsag a TB-k korat eljuk azert 80 gb nem elhanyagolhato.Ettol kaliberekkel jobb ha beszerzel egy hiren's boot cd-t ami ezen kivul meg ezer mas dologra hasznalhato.Nekem a 90 gb -s rendszerparticiombol csinal 13 gb-s lemezkepet kozepes tomoritessel.Kb 20 perc alatt,ennek visszaallitasa kb 10 perc.mindezt a norton ghost 11.5 ami a hiren's 9.6-on van ,de acronis is van rajta ha az valakinek szimpibb.A lemezkepet barhova mentheted,es barhonnan vissza is allithatod.Csak ajanlani tudom mindenkinek!Kb 2 hetenkent mentek igy es meg sosem volt gondom vele.
  • bon
    Így soha se fog boot-olni. Bootolhatóvál kll tenni, vagy boot képes imaget kell beszerezni.
  • Béla9248
    Tom nem ide valo a kérdés de az volna a gondom hogy xp-t írnék ki a gépemről! Már kiírtam vagy 3x de nem akar bootolni! Nem volt isoba hanem mappák meg ilyenek! Csináltam neroval róla egy iso fájlt neroval képfáj kiír és nem bootol! Esetleg vkinek vmi ötlet?
  • Freddycom
    OK, kösz a gyors választ.
  • bon
    Nem fogja engedni a jogosultság miatt.
  • Freddycom
    Simán total commanderbe F8-cal nem lehet törölni?
  • bon
    Itt is megtalálható a biztosnági mentés: Vezérlőpult\A biztonsági mentés és visszaállítás központja
  • bon
    régi rendszer maradványa, gondolom windows alól let indítva a Vista telepítése és ezért van ott. Saját tulajdonba vétellel, vagy cd/dvd lemezről futtatható rendszer segítségével törölhető.
  • TopGun
    Hi! programok/kellekek/rendszereszkozok/biztonsagi masolat. Ez XP-n ugyan azt csinalja? es masik particiora is lehet tenni?
  • Freddycom
    Van a C meghajtón egy Windows.old nevű mappa. Kérdésem, hogy ezt lehet-e törölni vagy minek a maradványa ez?
    Köß
  • KranaZoli #36345
    Kúva 1x és NAGGYON HASZNOS!!!!
    Sajnos most XP előtt ülök, így csak fejből tudom vmennyire :(

Vezérlőpult (eddig biztos :) -> Rendszer (talán :) -> Biztonsági mentés

Vmi ilyesmi elérési útvonalon keresd. Én ezt javaslom, ha nagy tárhelyed van. Mármint a FULL PC BACKUP-ot.
    Nekem van egy Rendszer és egy Adat partícióm ua. a HDD-n. Ennek az Adat partíciójára hozattam létre a Vista-val ezt a FULL PC BACKUP-ot. Létrehoz egy mappát, Neked semmi dolgod vele.

Aztán valóban úgy van, hogy BOOT-oláskor (mintha újratennéd a Vista-t) akkor ki lehet választani, hogy RESTORE.

Este leszek Vista közelben. Akkor meg tudom írni konkrétan, hol is leledzik ez a Vista-ban.

DE!
    Ügyelj, hogy lehetőleg vírusmentes állapotról készíts mentést
  • Gyocsika
    Mivel csináltad ezt a mentést?
  • Narxis
    Aha.
  • Mokus1
    Rar-al?:S
  • bon
    Kicsomagolod az exe-ket és ott lesznek az inf fájlok.
  • KranaZoli #36340
    Csak úgy beszámolóként.
    Tegnap tök váratlanul újra kellett volna telepítenem a Vista-t.

Azonban éppen előző nap készítettem egy full pc biztonsági mentést. kicsit szkeptikusan álltam hozzá a dologhoz, hogy mit is fog ebből kihozni a Vista.

Az eleje kicsit zizi volt Nekem, hogy először a javítással pöcsölt és csak utána ajánlotta fel a visszaállítást. De az is lehet, hogy csak Én csesztem el vmit....

Aztán kiírta, hogy megtalálta a mentést és elkezdtem visszaállítani. Elmentem tusolni, mire visszaértem, azt hittem nem hiszek a szememnek, a Vista fogadott, minden beállítás maradt, mindent visszapakolt, az összes driver-t, letöltött update-eket, stb...

Ügyes! Hasznos! Kúvajó!

Mondjuk arra még kíváncsi lennék, ha vmennyit változik alatta a vas, akkor hogyan reagál rá....
    Ui. alaplapcsere után is elindul a Vista és lecseréli a driver-eket. Ugyanígy VGA csere esetén is. Bár igaz, hogy alaplap csere esetén Én általában újrahúzom az OS-t.
  • Mokus1
    Vlite-al szeretnék létrehozni egy telepítőt.De amiket integrálnék driverek mind exe kiterjesztésűek hogy tudok melléjük egy inf fájl-t varázsolni?
  • danithe
    THX! A segítséget! remélem ze jó lesz...
  • Béla9248
    de sztem nem igazán fogsz találni vista alá! Amiket találtam az mindenre jó csak vistára nem!
  • Béla9248
    Tessék!
  • Béla9248
    pill. leszedem és feltöltöm!
  • danithe
    itt letölt 0 kb-s fájt :S
  • Béla9248
    Próbáld itt: LINK
  • danithe
    Még mindig wlan problémákkal küzködök vista alatt :( EP 9321-gp drivere kéne vista alá! Vagy inkább XP reinstall? -.-'
  • danithe
    NEm tudom onann letölteni ahol adtál linket :S hogy kell?
  • danithe
    Akkor azt a drivert hogy szedjem le amit linkeltél? :( elsősorban ez kéne nekem .... amugy a webcamhoz nincs más irva... esetleg ez: www.mercury-pc.com de itt xp-s gépekvvannak :(
  • Narxis
    Szerintem nem jól írtad le mert Google semmit se talált, driver scanner semmire nem jó, net kell neki és ha le akarod töltetni vele a drivert fizetned kell.
  • danithe
    Az vlmi mercury BE201946 ez a driver scanner jo net nélkül is? mert avistás gépre igy nem tok netezni :(
  • Narxis
    Talán ez a driver jó lessz, klikk. Webcam-ról is adj egy pontos típus leírást.
  • danithe
    Sziasztok! Nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok! Szeretnék wlan-t telepiteni vagy elinditani vista alol de a régi xp-s driver nem jó. máshogy meg nem akar elindulni :S Hl kell ezt beállítani meg iylenek? És még atán ott van a webcam is ami nem jó xp alá :/

Elég ha most csak a wlan-ra váalszoltok. Surecom EP-9321-gp 108m wireless lan pci adapter www.surecom-net.com :/
  • Béla9248
    De ez benne van minden windows vistában? teszem azt leszedek egy vistát kiírom elkezdem telepíteni és adott funkcióban megtalálom?

Bocs de elég láma vagyok ehez!
  • KranaZoli #36324
    Nahát! :)
    Ezt még nem néztem
  • bon
    A visszatöltés indítható a Vista lemezéről csak nem a telepítést kell elindítani.
  • KranaZoli #36322
    Elveszítettem a fonalat, hogy ki is használta, ...
    Az adatokat azért szerintem le tudod menteni.

Nekem csak laptop-omon kell használni, asztali gépemen, vmi számomra is megmagyarázhatatlan okból :) ua. a Vista nem kér aktiválást.
    (nem jogtiszta, warez verzió....)

De Én úgy emléxem, hogy amikor a laptop-omat aktiváltam, akkor az aktivátor kiírja az új Vista kulcsot.

Azt írod, hogy úgy indul, hogy bekérné az új kulcsot, nem?!
    Keress a NET-en vhol Vista kódokat, azokat próbáld Neki beadni....

Ha nem, mondom Én nem pöcsölnék vele. Adatokat lementeném egy másik gépen a HDD-ről aztán install. (vagy akár az egész HDD-t...)
  • KranaZoli #36321
    Értem, köszönöm!
    De, gondolom azért egy alap Vista-t fel kell húznom, hogy tudjam használni ezt a biztonsági mentést?!
    Ha még Vista sincs, akkor hogyan indítom el a visszatöltést?!
    ;)
  • bon
    Én már többször használtam és állítottam már vissza is rendszereket vele. Olyan mint a ghost azzal a különbséggel, hogy ez nem tömöríti az image-t így elég sok helyett foglal, viszont cserébe VirtualPC-vel megnyitható a mentés. Teljes rendszert menti és állítja vissza, tehát nem kell előtte feltenni semmit.