40038
-
#36399 Mondjuk nekem a letöltött utorrent (www.utorrent.com) feltelepítve alapból magyar. -
#36398 Az az ami nem ment! Csak alapértelmezett nyelv ( Angol) maradt újraindítás után is! Most fogom felrakni az op rendszert, mert jézuska hozott 4X1 Gb geil ramot és azt kiaknáznám, ez az egy problema volt amire emlékszem! Azért, ha még van ötlet várom! Köszi! -
#36397 Állítsd át az utorrent beállításainál magyarra és indítsd újra az utorrentet. -
#36396 Hali! Buék! Valaki tudna segíteni? Nem tudom magyarítani az u torrentet amúgy működik, csak..... Bemásolom a lng filet, és semmi! Vista ultimate 64 bit! Előre is köszi! -
DecenS #36395 oké, thy :) -
DecenS #36394 hm.. hát jó, hiszek neked :)
köszönöm a választ!
gyors indítás ügyben tudsz esetleg valamit? (bár feltételezem, írtál volna vmit, ha igen...) -
#36393 Semmi gond a defenderrel, egy avast+defender kombó van nekem és nincs vírusom :) A biztonsági központot nem kell letiltani, elég ha letiltod a nyígásait: control panel->security center->change the way security center alerts me->don't notify me and don't display the icon -
#36392 Részben, vírusírtó azért kell külön a többi nem szükséges. -
DecenS #36391 tehát a defenderrel ki lehet váltani az avg8 + ad-aware + spybot kombót?
az igazat megvallva, vannak fenntartásaim. sosem szerettem a win beépített dolgait, mivel a céljuknak csak esetenként felelnek (feleltek?) meg.. a másik meg, hogy jobb szeretem, ha nem akar túlságosan önállósodni az oprendszer, megmondani helyettem, hogy mi a jó nekem, stb stb. szolga rendszert akarok! :) -
#36390 Defender elég jó progi felesleges kikapcsolni, esetleg az automatikus ellenőrzést és kézzle futtatni időnként. Security Centert nem gyomlálnám ki a helyedben, mert hasznos szolgáltatás. Pláne, hogy a figyelelmeztetéseket is ott lehet kikapcsolni a "Biztonsági központ riasztási módjánka módosítása" nevű résznél. -
#36389 A legtöbb programot külön külön kell telepíteni mindkét oprendszerre. -
#36388 Ilyen ügyekben tengerilo fórumozónkat keresd. -
DecenS #36387 üdv mindenkinek, előre is bocs, ha már volt ezekről szó, de nemrég óta vagyok csak vista használó... és van pár dolog, ami furi egy kicsit.
- kilőttem a windows defendert (van valami előnye szemben pl. a spybottal, adaware-rel, avg-vel...? vagy csak amolyan szokásos, mikroszoftosan hézagos integrált megoldás...?) - a kikapcsolást követően pedig minden indításkor feljön valami üzenet ablak, ami azért csipog nekem, hogy ki lett kapcsolva ez a progi...
-továbbá: kigyomláltam a security centert is, és erről is érkezik egy üzenet minden indításkor (windows security alert néven)...
a kérdés az, hogyan lehet ezeket a szarságokat úgy kikapcsolni, hogy semmilyen értesítést ne kapjak róla??
más: meglepődve tapasztaltam, hogy a gyors indítás menüt nem tudom kihúzni a tálcán kívülre (ellentétben az xp-vel ugye, ahol lehetett lebegő menüsorként használni, vagy a képernyő valamelyik oldalra kitéve) - ugye van valami mód arra, hogy kirobbantsam a gyors indítást a tálcáról?
előre is köszi -
#36386 :DDDDDDD -
EK1TEP #36385 Jah bocs félreolvastam :DDD
ááh :D -
EK1TEP #36384 Hol vetted te 7000ft-ért?? :O -
#36383 Az Ultimate-ert 7000 Ft-al fizettem tobbet mint amibe a Home Premium kerult. Nem volt kerdes melyiket kell megvenni plane ugy hogy megkaptam 32bit-est es a 64bit-est is .... Rosszul fogalmaztam , amikor az arra celoztam. Azzal nem volt semmi gond ,csak azzal van gond hogy sok haztartasban nem 1 gep van . -
Bucsek #36382 és ha ugy döntöm hogy felrakom a vistát. de van mellé XP is. az megoldható ugye? mert már volt ijenem, elején mindig megkérdi majd mejiket inditsam. NADE ha felraktam a vistát, akkor ujra installáljak minden progit, játékot fel ugyanoda ahol van? csak mert ugyebár uj op rendszer, mindenféle registry eltünikk, igazábol nemtom miről beszélek, de pl arra gondolok hogy nekem pl a winamp automatice elindul nade ha vistát inditom xp helyett akkor is igylesZ? vagy ha nem, akkor van valami trükk hogy nekeljen ujra felrakni? -
#36381 Google-be beírod és találni fogsz torrenteket. -
#36380 Más program se olcsó, OEM Windows-ok meg kibírható árúak. Na meg persze nem az ultimate-t kell feltétlenül megvenni, ha nincs szükség a szolgáltatásaira. -
#36379 Kész rablás. -
simonl #36378 Sziasztok és BUÉK,
Nem tudnátok egy-egy linket dobni Vista64 SP1 -hez és az ehhez való Activátor -hoz?
Köszönöm a segítséget
-
#36377 Nem tudom ebben mi az újdonság más programoknál is így van. Ha 1-et veszel egy gépre lehet használni. Ha több licenszüt akkor több gépre is. -
fingi22 #36376 Üdv!
Olyan gondom lenne, hogy akármilyen exe fájlt el akaraok indítani mindig bejön az a felhasználófigyelő akármi és rá kell kattintanom hogy tovább. Ez nem is lenne baj, csak ha van modjuk egy 200mb-os exe fájl(pl.: vmilyen patch) akkor várnom kell fél órát(tényleg annyit) és csak aztán jön be a kis ablak hogy biztos el akarom e indítan! :S
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ui.: Képet nem tudtam csinálni. :S -
#36375 Nalam ugyan ez a helyzet .... Full VISTA Ultimate 2DVD 32bit/64bit arany aron. En megoldottam a problemat az aktivátorral mind a 2 gepen .
Tehetnek 1 szivesseget .... megvettem az XP-t 2x , megvettem a VISTA-t , de ez volt az utolso , soha tobbet . -
#36374 Egy géphez egy OS. -
#36373 Egyszerre 1 gépen lehet 1 kóddal Vista. -
#36372 Rakd fel kód nélkül a 2. gépre, aztán egy aktivátorral aktiváld.
Persze attól hogy eredeti lemezről raktad fel, így még illegális lesz. -
Bucsek #36371 Üdv mindenkinek, először is BUÉK :).
Az lenne a kérdésem hogy ha nekem van eredeti vistám, akkor feltelepithetem 2 gépre is? gondolom hogy igen, de aktiválni is kell nem? és kilehet kerülni hogy nekeljen aktiválni, de mégis eredeti legyen, mert a kulcs megvan a dvd megvan, nade nehogymár csak 1 gépre lehessen rakni mert nemfogok venni megint 30ér vistát. előre is köszi :) -
#36370 BUÉK -
tompka #36369 B.Ú.É.K. -
#36368 B.U.É.K. Mindenkinek :D -
#36367 B.Ú.É.K. -
#36366 B.Ú.É.K -
#36365 sziasztok Vistára hogyan tudok visual style-t tenni? -
#36364 az nem lehet, hogy a BIOS-ban lett letiltva az integrált hangkártya?
(bocsi a két hsz-ért, mindig elfelejtem, hogy nincs szerkesztés...) -
#36363 hello!
nekem is chicony webkamom van (laptopod van?), ehhez az MSI csinált egy Vistás drivert, amivel működik rendesen! egy próbát megér:
Chicony webcam driver Vista 32/64bit -
Danyi #36362 Sziasztok!
Van egy mikrofonom, ami régen tökéletesen ment a Win Vistámmal (SP1-es, aktivált stb...), azonban a Vista újratelepítése óta baxik megszólalni... De nem csak ez a mikrofon, hanem ezen kívül másik kettő is... Nem tudom mi a probléma, már felraktam a legrisebb drivert, meg minden... Régen ment most meg nem... Mindent kipróbáltam amit más fórumokon másoknak ajánlottak de semmi... A hangkártya ilyen integrált, Analog Devices Soundmax HD Audio, de mondom Vistával is működött szépen, mielőtt újrahúztam....
Valamint másik problémám a xar Chicony webkamom, aminek nincs Vista drivere és amit talál neki a Vista (D-Link driver xD) azzal nem képes életre kelni, erre esetleg ha van tipp valakinek smile.gif De ez nem is érdekel különösebben, csak ez a mikrofon dolog most baxxa a csőröm.
Előre is köszi a helpet! -
viral #36361 Nem regiben olvastam itt valakinek gondja volt hogy hizik a rendszer.
Valszeg attol lehet hogy a vista tudomasom szerint a shadow fajloknak az elerheto particio 15%-at fenntartja ,vagyis a pld egy uj program telepitesenel letrehoz egy visszaallitasi pontot es ez ugye mindig egy ujabb masolat egesz addig mig be nem tellik a 15%,ezutan termeszetesen a regebbit felulirja.Ez par kiveteltol eltekintve plane otthoni hasznalatkor szerintem tul 'para'-s nincs szukseg szerintem ekkora meretre,ez rengeteg visszaallitasi pontot tartalmazhat /90gb rendszernel 13,5 gb is elerheti! /pazarlas.Van is erre egy parancs amit en pld telepites utan rogton alkalmazok es manualisan be lehet allitani a shadow tarolo meretet,ezzel is helyet sporolva.
A 'vssadmin list shadowstorage' parancsal lekerdezhetjuk ezen tarolo meretet,a 'vssadmin resize shadowstorage /for=c: /on=c: /maxsize=xxx' parancs-al pedig atmeretezhetjuk azt.szemely szerint a 90 gb-re 5 gb-t szoktam max adni ami boven elegendo tekintve hogy 2 hetente alant irt modszerrel ghostolok is. -
#36360 Azt Én nem is kérdőjelezem meg.
Sőt!
Éppen ezért kértem, ha lehetne egy picivel lassabban, mert ilyen gyorsan nem tudok olvasni