40038
-
#36479 Persze, mert ha be akarok linkelni 1 CPU-Z ablakot, akkor nehézkes elkapni, hogy ne 1888Mhz legyen a screenshot ;)
Gyári hűtővel :o
9,5-ös szorzó helyett 9-es szorzót kell használni?!
Én még csak +5%-ot tettem rá :(
De azt is visszavettem, mert nem kellett... -
#36478 A high Prioryti-t szerintem felejtesd el, ha így nem indul a game :o
De ha nagyon kell, Én csak CTRL+ALT+DEL-nél ismerem, ahol ha megnézed, jobb egér egy taszk-on és tudsz Neki adni magasabb prioritást. Nem jó dolog, mert a rendszer taszk-ok rovására fog menni. De Én ne mondom, hogy ne tedd, nem az Én gépem, rendszerem....
A config fájl-ra ha full jogot adsz Magadnak (Vista user-ednek) akkor az már tartalmazza a read jogot. Persze, ha konfig fájl máshol van, akkor ott kell rátenni... -
#36477 Jahogy letiltottad, értem :)
Mi olyan meglepő a 3,6ghz-n? Gyári hűtővel, 9x400on simán bírja. -
#36476 Igen, köszi :-)
Szóval, itt "mindenkinek megengedtem mindent" :)
A high priorytit merre találom még? és esetleg h a config fájlt csak olvasni lehessen, azt még nem találom.... :S -
#36475 Ha vmi ilyesmit látsz, akkor már közelebb vagy a boldogságodhoz
-
#36474 Hát mondjuk úgy, hogy jobb egérgombot nyomsz a játék mappáján és a tulajdonságok-on kell Neked a "Biztonság" tabfül. (szerintem)
Ha nem engedi módosítani, akkor vedd saját tulajdonba. (Speciális gomb, stb...)
(nem árt, ha nem egyszerű nézetet használsz ehhez -> Mappa beállításai)
-
#36473 Most nézem, 3.6Gigára felhúztad a 8500 C2D-ód
Attyaég! Mondjuk Tőled nem meglepő
De ne OFF-oljunk, majd folytassuk a PC-Tuning, vagy mittomén melik topic-ban -
#36472 Arra gondoltam, hogy Én BIOS-ban letiltottam, hogy a C1 és C2 magok engedélyezzék a dinamikus "FSB" módosítást... Biztos nem jól fogalmazok... De szerintem TE tudod, hogy mire gondolok.
Mert zavart, hogy CPU-Z-ben mindig ugrált a Mhz érték -
#36471 üdv mindenkinek!
"" I just run emergency 4 on high priority in vista, with full access to all files in /sixteen tons entertainment/ for all users on the computer. And the config.cfg on read only.
The game is very stable. ""
Egy külföldi fórumról másoltam ezt ide be. Ezt kellene elméletileg megcsinálnom, h egy ez a bizonyos emergency 4 játék jól fusson.
Ebből nem tudom, h ezt a high prioty-t hol kell beállítani, és azt a full accesst? Tehát azt tudom, h valami magas prioritást, meg minden felhasználó számára teljes hozzáfárést kell beállítanom ,csak nem tudom hol kell ezt?
A redad only-t azt gondoltam, h hol kell, de az sincs meg :D
Légyszi, ha tudtok segítsetek!
Köszönöm! -
#36470 c2d alapból csinálja nem kell hozzá alkalmazás -
#36469 Milen alaplapod van?!
Kérdeztem :)
Ill. milyen procid?!
Nekem egy ASUS K8N volt és abban is volt ilyen lehetőség. Abban jó volt...
BIOS update-t próbáltad már?! -
#36468 Visszaolvastam 12 oldalnyi HSZ-t, de nem leltem amit keresnék, pedig tudom, hogy vki tett be egy linket.
64bit-es Vista letöltési link-el tudna Nekem vki szolgálni?!
(amihez nem kell serial, nem kell aktiválni és pl. Ultimate verzió....)
Ha igen, akkor szerintem ne szemeteljük vele tele a topic-ot, PÜ-be például...
Köszönöm! -
EK1TEP #36467 Nah ez oké értem a lényegét de nemtudom használni!
BIOS-ban beálltom és a rendszer nem indul!! -
#36466 Aha, értem.
Hát akkor én ezzel nem foglalkoztam, amikor AMD-m volt :)
De ugyanígy nem használom a C2D-ban sem, pedig abban is van "hasonló" lehetőség.... -
EasyLife #36465 még egy kérdés. amikor megnyitok egy mappát egy zöld csík elkezd végig menni a címsorban ezt nem lehetne valahogy beállítani hogy ne kelljen állandóan végigmennie tehát a miniatűröket tárolja el hosszabb ideig. vagy ha méret korlátozása van a dolognak akkor azt átállítani? -
#36464 AMD prociknál egy lehetőség, hogy ha nincs terhelve a processzor (pl. böngészel vagy szövegszerkesztesz) akkor visszaveszi az órajelet, így kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik a processzor - ráadásul ha hidegebb, akkor a ventilátor is kevésbé dolgozik rajta, így lesz Hűvös és Csendes (Cool n Quiet) -
EasyLife #36463 Sziasztok!
lecseréltem a geforce fx 5900xt videó karimat egy geforce 6200-re mivel nem igazán támogatta vista és sokszor elsötétedett a kép majd vissza jött. gondoltam ez a probléma az új kártyával megszűnik mert már támogatja a vista hát tévedtem, az elején még mindne jól ment nem csinálta a hibákat aztán rákezdett ha valami videót elindítok és kiteszem full képernyőre de van hogy ki se kell tennem elmegy a kép és nem is jön vissza. valakinek valami ötlet? legújabb forcewaret tettem föl 32 bites -
#36462 Ez melik alaplapnál is van?!
Ilyen Nekem is volt régebben...
Nekem volt hozzá Windows-os alkalmazás. De ha BIOS-ban engedélyeztem, akkor is elindult, de még az alkalmazást feltéve sem jöttem rá, hogy ez mire is lenne jó?!
Így megváltam tőle.... -
EK1TEP #36461 A Cool'n'Quiet funkciót hogyan tudom használni?
BIOS-ban beállítom és a gép nem indul el!Windows bootlogo és kész újraindul mindíg!
pls help!
Esetleg kéne valami Cool'n'Quiet driver,program? -
#36460 Bekapcs gombal nem kapcsol vissza? Elvileg ez teljesen normális reakció. -
#36459 lehet, hogy csak a képernyő nem kapcsol vissza - próbáld ki, hogy tudsz-e vakon pl. leállítást vagy ilyesmit kezdeményezni... ha ez a gond, akkor videokártya driver lehet a dolog mögött, vagy BIOS beállítás, hogy milyen módon kapcsolja vissza a dolgokat
(fent van minden frissítés az Update-ről? sok ilyen problémát szoktak javítani) -
#36458 alvó állapotba bekerül, villog is a hold lámpa, de ha felkéne kelnie, akkor csak a bekapcs gomb világit, semmi más, meg néha felzúg a venti. -
#36457 Elvileg. -
#36456 hello!
nagyon egyszerű, semmi programra nem lesz szükséged, mivel az xp régebbi oprendszer, a Vista automatikusan felismeri majd és felkínálja a választási lehetőséget a két rendszer között!
Annyi a dolgod, hogy a D nevű/jelű partícióra feltelepíted a Vistát! Az mindent megold magától! -
#36455 A Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek beállításait nézd meg, hogyan van beállítva, jobb ötletem nincs. -
#36454 elvileg a bekapcs. gombbal kéne felélednie -
#36453 Tehát nekem azért nem segit senki mert origi a vista?:((( pfffffff -
#36452 Tehát eredeti akkor érthető, hogy miért 8-as verzió. -
tompka #36451 Hát izé.
1, nekem csak a hang FPS átalakításához kell, amit a 8-as is tud
2, a 8-as van meg eredetiben -
#36450 Formázás sima format xp alól, bootmenühöz meg progik vannak, én nem szarakodtam vele mert utálom a dual-boot rendszereket :) -
simonl #36449 Köszi a választ,
Na és azt a formázást és boot menüt hogyan csinálom?:)
Leírnád lépésenként, először csinálom és a meglévő rendszert sem szeretném elmónikázni:)
köszi -
#36448 Felteheted, nem akadnak össze. XP alól formázod a D-t és csinálsz új bootmenüt, különben nem fog betölteni a rendszer. -
simonl #36447 Sziasztok,
Kérdésem a következő: laptopon csináltam három partíciót, alapjáraton a C -n egy XP 32 van. Megoldható e, hogy a D partícióra egy vista 64 et telepítek?
Nem akadnak össze, működhet hosszú távon?
Ha hülyeséget kérdeztem bocsánat....
JA és ha mégsem jönne be, hogyan kell a Vistát uninstall?:)
Belépek XP és egyszerűen formatálom a D -t??
Köszönöm -
#36446 Segítsetek plz.
Laptop, original vista, a gondom az, hogy ha rámegyek arra, hogy alvó állapot, avagy lecsukom laptop fedéljét, esetleg megnyomom a kikapcs gombot, alvó állapotba kerül, de ha bekapcsolom, akkor leál minden, bár nagoyn halkal lehet hallani hogy megy a gép, de nem reagál semmire sem sajna, csak a restart. -
#36445 Nekem csak 2.1ben ment a live, pedig jó kis hangkártya az. (Live 5.1 digital volt) -
#36444 Szerintem 64bit-es vista ezzel a hangkártya driverral: link -
#36443 köszi szépen az infókat, még alszom rá egyet, hogy mi legyen a vista sorsa -
#36442 Pedig célszerű drivert rakni ha van hozzá, mert nem egyenrangú a Microsoft-os alap driverral. -
#36441 Na mint kiderült amit ajánlottam az jóval olcsóbb mint ami neki van. :) egyébként én a munkahelyi gépemnél örültem amikor kikerült belőle a Live. Mert megyegetett (4.0-ban) de közel se volt a tökéleteshez. De mióta Xtreme Gamer van benne azóta tökéletes. -
EK1TEP #36440 Én am nem is telepítek drivert a hangkártyához!
A Windows update leszed hozzá vmit és voalá működik is :P