40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    A rosszul megírt driverek és programok nem a Microsoft hibája.
  • Narxis
    Sok sikert. :D
  • WorldTorrent
    Eddig..::d ma hasznalom masodik napja
  • WorldTorrent
    Nekem is csak a kekhalallal es a hangal van gonom :D ami eleg is
  • Narxis
    Jól működik de működhetne jobban is.
  • bon
    Érdekes, az összes ismerösöm aki használja megvan elégedve vele. De én is üzemeltetem jó pár gépen és jól műkődnek.
  • WorldTorrent
    Nem hiaba jon ilyen hamar az uj oprendszer , tudjak hogy nem sikerult a vista :D
  • WorldTorrent
    Hat ja jo lenne ha windows 7 helyett ezt fejlesztenek ki jobbra...
  • bon
    Mert jó is.
  • Narxis
    :DDDD
  • WorldTorrent
    mar kezdtem azt hinni hogy jo a vista=)
  • bon
    Nem.
  • WorldTorrent
    Es a hangot meg lehet oldani valahogy ?
  • Narxis
    Ekkorával. :D
  • WorldTorrent
    Ekkora hibaval adtak ki a vista-t?:D
  • WorldTorrent
    Miert van az ha Megorzi a munkamentetet a memoriaban -al kapcsolom ki a gepet kekhalal, vagy amikor be kapcsolom kekhalal:D 2x probaltam 2x volt kekhalal, ja es hang se megy jol, 5.1-esem van es zene-nel csak az elso ket hangszoro megy, de a Reaktek HD Audio Maneger-be megy mind! nem ertem:\
  • gergobaby
    Én feltenném a helyedben... pl. CS:Source, LFS jobban fut Vista-n, Track Mania is szerintem ( bár utóbbit nem mértem, csak érzetre ), én nembántam meg hogy átálltam

ps. Majdnem ugyanolyan gépünk van :P
  • bon
    3gb memóriával én még nem tennék fel 64bit-es Vista-t csak 32bit-est. Ja és az Ultimate se létszükséglet szerinntem neked, inkább egy Home Premium.
  • DarknessX
    Azért gondoltam rá hogy felteszem mert,ugyebár jelennek meg az új játékok és szerintem értelmesebb lenne feltenni...csak bizonytalan vagyok
    Sok rossz tapasztalatot hallok de nem tudom mi igaz mi sem
  • [HUN]FaTaL
    10-20%, régebbi játékoknál több is lehet (3 évesek) de azok meg úgyis futnak.
  • DarknessX
    Hát ha mondjuk vagy 4-5 fps a lassulás akkor az nem probléma :)
  • [HUN]FaTaL
    Desktopon, alkalmazások gyorsabbak játékok valamivel lassabbak. Döntsd el melyikre van szükséged :)
  • DarknessX
    Én a játékok teljesítményét szeretném növelni meg úgy alapjában az alkalmazások stb....
    Akkor értelmetlen beruháznom rá?
  • [HUN]FaTaL
    Játékok alatt XP gyorsabb, egyébként sztem a vista tempója jobb.
  • DarknessX
    Már csak arra lennék kíváncsi hogy,vajon ha felteszem akkor észlelek e valamilyen gyorsulást az alkalmazásokban és úgy mindenben.
    Mert amióta megjelent az XP azóta azt használok.:)
    Tudom hogy ezt a kérdést már sokszor feltették,de ha tudtok linkelni valami tesztet esetleg akkor elolvasom mindenképpen.
  • DarknessX
    Köszönöm a választ :)
  • Narxis
    Aha.
  • DarknessX
    Szerintetek a gépem elegendő lenne egy Microsoft Windows Vista Ultimate x64-hez?
  • Narxis
    Ja, beta.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, de akkor a betat raktad fel, mert a végleges sp2 csak áprilisban jelenik meg.
  • Narxis
    Felraktam SP2-őt. Hol van az egyszerűsített Click'nConnect cucc vagy mi?
  • [HUN]FaTaL
    Én tudom, de van aki nem figyeli meg leszarja:)
  • bon
    Élményindexet amúgy is célszerű frissíteni ha elévül.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs alapból bekapcsolva, csak ha felismeri a VGA-t. Ha utólag telepítesz drivert akkor be kell kapcsolni vagy az élményindexet frissíteni.
  • bon
    vezérlőpult/területi és nyelvi beállítások
  • WorldTorrent
    Letoltottem az updatek kozott a magyar nyelvet , hol tudom be allitni hogy magyar legyen a windwos?:D
  • EK1TEP
    Miért van az hogy ha lemezt írok, másolok és amikor épp másolja a dvd-t fel a gépre hogy majd utána onnan kiírja, képfájlt készít a nero akkor képes és lefagy a gép?Egér akad és egy idő után kész minden lefagy!Írás megy tovább ha vége nagynehezen be-be indul a gép de kell 2 perc míg helyreáll minden és nem fagyogat!
    pls help!

(Nero 7-et használok)
  • bon
    Nyugottan felrakhatod a 32bit-es változatát, 64bit-es progi nagyon ritka. Futni fognak a 32bit-es progik, esetleg némi lassúlás lehetséges.
  • Dzsini
    nem lesz vele semmi gond, csak nem használja ki a 64 bit nyújtotta lehetőségeket. nem lesz lassabb, nem fog hibázni. (kivéve, ha valami nagyon elavult régi dolog, de az elég valószínűtlen)
  • jaki88
    sziasztok! Ha nem találok 64bit-es verziót egy programból, akkor feltehetem a 32bit-es verziót is? Elfog futni csak 32 bitbe vagy el sem fog futni? Esetleg lassítja a gépet vagy valami? Lehet butaságot kérdezek, de nem vágom.