40038
-
#36639 A rosszul megírt driverek és programok nem a Microsoft hibája. -
#36638 Sok sikert. :D -
WorldTorrent #36637 Eddig..::d ma hasznalom masodik napja -
WorldTorrent #36636 Nekem is csak a kekhalallal es a hangal van gonom :D ami eleg is -
#36635 Jól működik de működhetne jobban is. -
#36634 Érdekes, az összes ismerösöm aki használja megvan elégedve vele. De én is üzemeltetem jó pár gépen és jól műkődnek. -
WorldTorrent #36633 Nem hiaba jon ilyen hamar az uj oprendszer , tudjak hogy nem sikerult a vista :D -
WorldTorrent #36632 Hat ja jo lenne ha windows 7 helyett ezt fejlesztenek ki jobbra... -
#36631 Mert jó is. -
#36630 :DDDD -
WorldTorrent #36629 mar kezdtem azt hinni hogy jo a vista=) -
#36628 Nem. -
WorldTorrent #36627 Es a hangot meg lehet oldani valahogy ? -
#36626 Ekkorával. :D -
WorldTorrent #36625 Ekkora hibaval adtak ki a vista-t?:D -
WorldTorrent #36624 Miert van az ha Megorzi a munkamentetet a memoriaban -al kapcsolom ki a gepet kekhalal, vagy amikor be kapcsolom kekhalal:D 2x probaltam 2x volt kekhalal, ja es hang se megy jol, 5.1-esem van es zene-nel csak az elso ket hangszoro megy, de a Reaktek HD Audio Maneger-be megy mind! nem ertem:\ -
#36623 Én feltenném a helyedben... pl. CS:Source, LFS jobban fut Vista-n, Track Mania is szerintem ( bár utóbbit nem mértem, csak érzetre ), én nembántam meg hogy átálltam
ps. Majdnem ugyanolyan gépünk van :P -
#36622 3gb memóriával én még nem tennék fel 64bit-es Vista-t csak 32bit-est. Ja és az Ultimate se létszükséglet szerinntem neked, inkább egy Home Premium. -
DarknessX #36621 Azért gondoltam rá hogy felteszem mert,ugyebár jelennek meg az új játékok és szerintem értelmesebb lenne feltenni...csak bizonytalan vagyok
Sok rossz tapasztalatot hallok de nem tudom mi igaz mi sem -
#36620 10-20%, régebbi játékoknál több is lehet (3 évesek) de azok meg úgyis futnak. -
DarknessX #36619 Hát ha mondjuk vagy 4-5 fps a lassulás akkor az nem probléma :) -
#36618 Desktopon, alkalmazások gyorsabbak játékok valamivel lassabbak. Döntsd el melyikre van szükséged :) -
DarknessX #36617 Én a játékok teljesítményét szeretném növelni meg úgy alapjában az alkalmazások stb....
Akkor értelmetlen beruháznom rá? -
#36616 Játékok alatt XP gyorsabb, egyébként sztem a vista tempója jobb. -
DarknessX #36615 Már csak arra lennék kíváncsi hogy,vajon ha felteszem akkor észlelek e valamilyen gyorsulást az alkalmazásokban és úgy mindenben.
Mert amióta megjelent az XP azóta azt használok.:)
Tudom hogy ezt a kérdést már sokszor feltették,de ha tudtok linkelni valami tesztet esetleg akkor elolvasom mindenképpen. -
DarknessX #36614 Köszönöm a választ :) -
#36613 Aha. -
DarknessX #36612 Szerintetek a gépem elegendő lenne egy Microsoft Windows Vista Ultimate x64-hez? -
#36611 Ja, beta. -
#36610 Nem tudom, de akkor a betat raktad fel, mert a végleges sp2 csak áprilisban jelenik meg. -
#36609 Felraktam SP2-őt. Hol van az egyszerűsített Click'nConnect cucc vagy mi? -
#36608 Én tudom, de van aki nem figyeli meg leszarja:) -
#36607 Élményindexet amúgy is célszerű frissíteni ha elévül. -
#36606 Nincs alapból bekapcsolva, csak ha felismeri a VGA-t. Ha utólag telepítesz drivert akkor be kell kapcsolni vagy az élményindexet frissíteni. -
#36605 vezérlőpult/területi és nyelvi beállítások -
WorldTorrent #36604 Letoltottem az updatek kozott a magyar nyelvet , hol tudom be allitni hogy magyar legyen a windwos?:D -
EK1TEP #36603 Miért van az hogy ha lemezt írok, másolok és amikor épp másolja a dvd-t fel a gépre hogy majd utána onnan kiírja, képfájlt készít a nero akkor képes és lefagy a gép?Egér akad és egy idő után kész minden lefagy!Írás megy tovább ha vége nagynehezen be-be indul a gép de kell 2 perc míg helyreáll minden és nem fagyogat!
pls help!
(Nero 7-et használok) -
#36602 Nyugottan felrakhatod a 32bit-es változatát, 64bit-es progi nagyon ritka. Futni fognak a 32bit-es progik, esetleg némi lassúlás lehetséges. -
#36601 nem lesz vele semmi gond, csak nem használja ki a 64 bit nyújtotta lehetőségeket. nem lesz lassabb, nem fog hibázni. (kivéve, ha valami nagyon elavult régi dolog, de az elég valószínűtlen) -
jaki88 #36600 sziasztok! Ha nem találok 64bit-es verziót egy programból, akkor feltehetem a 32bit-es verziót is? Elfog futni csak 32 bitbe vagy el sem fog futni? Esetleg lassítja a gépet vagy valami? Lehet butaságot kérdezek, de nem vágom.