40038
-
#36719 Kösz a figyelmeztetést, mindenki nevében. Bár USB-s egerem van (LaserMouse 6000), így ki sem dobta a drivert, de másnak talán hasznos lehet :) -
#36718 A nem megfelelő driver eltávolítható visszonylag egyszerűen a neten megtalálható leírás alapján. -
#36717 Egy figyelmeztetés! Tegnap a Windows Update-ban megjelent nállam egy IdeaCom Technology Inc. - Input - IdeaCom HID Touch Screen (PS/2) driver éjszka már nem voltam elég figyelmes és felraktam, ma meg jött a meglepetés, nem megy az egér. Felülírta a driver-ét! Szerencsére átdugtam az egeret USB csatiba így most már jó. -
#36716 Nem vagyunk egyformák, sajátgépet csak arra használom hogy elindítsam a totalcmd telepítőjét :D -
#36715 Windows 7-et még nem próbáltam, ami most kint van, az úgyis egy nulla... Nem szenvedek vele.
Total Commandert egyedül a csoportos átnevezés meg az FPT miatt használom, nekem arra jó csak... -
#36714 Mert kényelmesebb, gyorsabb, hamarabb idő alatt meg lehet csinálni, ezer más funkciója van?:D
Csak lehetőségnek mondtam, nem kötelező. De én cd-t/dvd-t írok, grabbelek, fájlokat kezelek, ftpzek, uninstallálok, registryt módosítok, szolgáltatásokat indítok el/állítok le, mindezt total commanderrel :) -
#36713 Én teljesen megértem, hogy szeretnéd használni a Sajátgépet.
Azon az állásponton vagyok, hogy mi a ráknak kelljen Nekem egy 3rd party alkalmazás fájlokat másolni, mozgatni, törölni, stb....
Windows Seven-ben még nem nézted, hogy működik-e?!
(nem nézeget?!
Pl. hasonló probléma, hogy Vista az asztalra pakolja a Desktop.ini fájlt. Úgy érzem a megoldás nem az, hogy nem jelenítjük meg a rejtett fájlokat.
Windows Seven érdekes módon már nem pakolja tele az asztalt Desktop.ini állományokkal. Hátha abban ez élből jó?! -
#36712 Köszönöm, ettől talán most jobb lesz (mikor lefuttattam elvesztette az addig megjegyzett beállításokat, szóval valamire csak jó...).
Vannak azok a helyek, ahol nem lehet megjelenés-típust választani (pl rendszermeghajtó és ennek rendszermappái), ezeken a helyeken a kézileg beállított dolgokat jegyzi meg, de olvastam, hogy nem akárhány mappát tud megjegyezni. Van mód ennek a számnak a növelésére?
@Fatal: ha nem tűnt volna fel, én SZERETNÉM használni a sajátgépet. Nem tudom, hogy mondjam még. -
#36711 Nem tudom, hogy ennek van-e köze hozzá, de eszembe jutott, hogy olvastam már erről vhol....
mappanezet_felismeres -
#36710 Ne használd a sajátgépet, ennyi. -
#36709 Van total commanderem, a probléma pedig lentebb van leírva továbbra is. -
#36708 Pontosan. -
#36707 Ja í]y már értem, köszi :)
#36705: Sokan panaszkodnak erre, win7 alatt is. Nem tudom miért használjátok a fos sajátgépet:D Total Commander és kész. -
#36706 Note that though Microsoft has listed 128 MB of Video RAM as a requirement for "Premium Ready" PCs, it does not mean a 128 MB integrated graphics processor is required to run the Aero glass theme. A 64 MB integrated graphics processor, combined with at least 1 GB of system memory, will be able to run Aero at certain resolutions.
(forrás: Wikipedia Windows Aero szócikk) -
#36705 Kezd az agyamra menni a rendszer...
A gond szokás szerint az, hogy nem kegyeskedik megjegyezni, hogyan nézzenek ki az egyes mappák... Tudom, itt megjelenés-típusok vannak, testreszabok egy típust, majd megadom, hogy az adott meghajtón meg az összes almappáján is az a típus (például Dokumentumok) legyen az alapértelmezett megjelenítési séma. Ez eddig rendben van.
De: például a rendszermaghajtót nem lehet így beállítani és rajta egyetlen rendszermappát sem! Ott mindig ahogy épp kedve van, úgy kontárkodik a kismillió féle elhelyezésű meg méretű ikonokkal... Aztán ha mentek egy fájlt bármelyik programban, a mentés ablakban sem jegyzi meg, hogyan nézzen ki a megjelenítés. Ennek fejébe néha még a Számítógép rendszermappa kinézetét is elfelejti, meg az összes beállított típust, stb... Nem nyúlkáltam az Aero motorhoz, semmi extra skin nincs fent és amúgy elégedett lennék a rendszerrel, ha megértené örökre, hogyan akarom látni a cuccaimat...
Van valakinek valami ötlete, hogyan lehetne az elméjébe építeni az alapértelmezett megjelenítést? -
#36704 Ez érdekes, mert kolléga notebookjában 64megás Mobility Radeon 9700 volt és simán működött az aero, tehát a 128MB Vram sztem nem kötelező. -
#36703 DX9.0b-t tudó kártya (Nv vonalon fx5200, radeonnál 9500, inteléknél asszem GMA950től) -
#36702 Köszönöm! -
#36701 "a DirectX 9 compatible graphics processor with a Windows Display Driver Model (WDDM) driver, Pixel Shader 2.0 in hardware, and a minimum of 128 MB of Video RAM "
-
#36700 Ha már "ilyen" gépről volt szó.
Mi az legkisebb video kártya, aminél már az Aero bekapcsolható?!
(csak érdekelne...) -
Grusi #36699 Nagyon köszi! -
#36698 erre inkább XP-t még, a 728 ram miatt. ha lenne benne 1 giga akkor a home premium telejsen jó választás, bár így is elműködgetne, de a kelleténél többször nyúlna a vinyóhoz.
(ha tényleg csak netezel, játszani meg elég a flash, akkor válassz egy linuxot rá) -
vftsforever #36697 Amd 2600+, ati 9600xt/256mb, 728mb ram
Hallottam "átalakított" Vistáról, ami simán elfutna ezen a gépen. Játszani szinte semmit nem játszok, programok,netezéssel töltöm az idpmet. Milyet lenne érdemes feltennem erre? -
Solt #36696 Parancsolj, nyálazd végig... -
Grusi #36695 A Win7 topic mellett ide is belököm, talán itt több figyelmet kap, mert nincs óránként 12 "mérnemmegyadivx"-tipusu kerdes:
Sziasztok, sürgős segítség kéne!
A gépemen két oprendszer van, egy XP és egy Vista. Eddig ugyebár szépen megkérdezte, mit indítson el bootoláskor (older version of windows, vagy windows vista), MOST VISZONT mióta megpróbáltam felrakni a windows 7-et (ami nem sikerült, lehet szarul írta ki a Nero a dvd-t, ez most mindegy is), eltűnt a boot menü, nem tudok választani, automatikusan az XP indul el. Mit tehetnék, hogy életre hívjam a vistát? Mindenem azon van gyakorlatilag :S
Előre is köszi! -
#36694 :) -
Solt #36693 Közben megtaláltam... köszi! :) Most próbálok életet lehelni beléje... :D -
#36692 lehet, hogy az leszedett egy font file-t uninstallkor... nézted a fontkönyvtárat? -
#36691 Jól emlékszel, everesten keresztül mutatja, de vegyél fel MSN-n és átküldöm. Nem emlékszem már hogy honnan szedtem de sztem az MStől. MultiSensor a neve. -
Micsu #36690 én biztos nem annyira nem vagyok láma a winhez, mondom elvileg jól be van állítva a betűtípus, vírusom meg elvileg nincs, az irtó nem talál semmit, mikor uninstalláltam a left4deadet akkor jött elő ez a probléma :S -
Solt #36689 FaTaL!
Ha jól emlékszem neked van olyan gadget-d ami kiírja a cpu vga hdd hőmérsékletét... keresgéltem már, de egyszerűen nem találom! :S
Tudnál adni valami linket, ahol esetleg megtalálhatnám?
Köszi... -
tompka #36688 Most próbaképpen megnéztem. Csak 195MB-al akarja zsugorítani. Szabad hely: 1,5GB(televan pakolva) :S -
tompka #36687 Feltenném a Win7-et, a vista mellé. A Vistát nem akarnám letörölni, hogy a 40-es vinyót ketté osszam. A Lemezkezelésben a kötet zsugorítása megfelel? Ugye nem lesz adatvesztés, vagy rendszer összeomlás? -
#36686 Nincs mit! -
slylecz13 #36685 Köszi! -
#36684 Szerintem is inkább vírus. -
#36683 Szerintem inkább te vagy valami vírus állított el valamit. -
Micsu #36682 amit most ez a vista levág ilyet még nem basztam
az okés hogy mindenhol - legyen az böngésző, steames játék, win kezelőfelület - átállította a betűtipust, ilyen dőlt faszláma szarra, mondjuk az érdekes hogy ha megnézem a beállításokat ott a default betűtípus szerepel
de olyat hogy van egy elmentett doc file, szabvány és ott is az a dőlt betűtípus szerepel amit a win átállított azt már végkép nem értem, pedig a world jól írja ki hogy mien betűtípussal van írva a file még sem úgy néz ki és nyomtatáskor is azt nyomtatja amit ez a faszláma vista állított hát rohadjon meg Billel együtt ez a moslék -
#36681 Kikapcsolod az UACot. -
#36680 Windows biztonsági riasztások ikont,hogyan tudom eltüntetni a többi futó program ikonja mellől?