40038
-
#36759 nem, az aktiválás az adott géphez (alaplaphoz pontosabban) köti a kulcsot, a második aktiválásnál problémázni fog. -
#36758 Mennyiségi kulcsos serial számook például az MSDNAA meg ilyenek?
Gondolom ezek átmennek az aktíváláson nem?
Mi van akkor ha megveszek egy Vistát és azt két gépre akarom aktíválni menni fog? -
WorldTorrent #36757 64 de mar talaltam valami Aktivator-t remelem jolessz:) -
#36756 Nincs alapból aktivált változat, még a mennyiségi kulcsos Vista-kat is aktiválni kell. Olyan cd kulcsot ami átmegy az aktiváláson a boltba találsz. -
#36755 32 vagy 64-bites vista van neked ? -
#36754 Még közel 1 év. -
WorldTorrent #36753 :O jo hogy mondod most latom nekem is lejar 26 nap mulva a Vista-m:S tud valaki crack-ot vagy serialt adni?:D -
#36752 Sziasztok!
Most váltottam vistára és lenne pár kérdésem.
Nem nagyon találni olyan változatot ami normálisan lehetne használni elöbb uóbb mindegyik feldobja az aktíválást ez a tapasztalat a forum olvasgatások után (nem csak itt)
Vistából nincs olyan változat ami gyárilag aktíválva van? XP esetében volt ilyen.
Vagy tud valaki olyan SERIAL számot amit elvogad aktíváláshoz minden esetben? Ilyen corporate féleségre gondolok. Valaki tudna segíteni mert a vista loader nem minden esetben müxik. Kérlek segítsetek. Ezer hálám lenne érte. -
#36751 Mugy mikortol lesz elerheto a Win 7 ???? -
WorldTorrent #36750 Majd ha Full verzio lessz en is atvaltok:) -
#36749 Én meg a vindóz hetet - már nem hiányzik a vista. -
WorldTorrent #36748 hmm kezdem ugy megszokni a vistat mint az xp-t:D , mar nem is hianyzik az xp^^ -
#36747 Ahoz olyat kell megvenni ... Van 2 DVDs variacio 1 kulccal es a ket DVD-bol valasztod ki hogy a 32bit-est vagy a 64bit-est akarod telepiteni. -
#36746 Nem. -
#36745 És ha megvettem(leszedtem) a 64bites vistát akkor az egyben 32bites is,szal mondjuk felajánlja az elején hogy választhatok a 2 közül? -
#36744 Google a barátod.
Vezérlőpult->FElhasználói fiókok->Felhasználói fiókok felügyeletének be és kikapcsolása (vagy valami ilyesmi, angol wint használok) -
#36743 Azt hol lehet leírnád pontosan előre is köszi -
#36742 UACot kapcsold ki. -
#36741 Hellosztok valahogy kilehet szedni a Vistából hogy ne kérdezzen mindent meg és ne keljen mindig futtatás redszergazdakéntre kattintani ,?? -
fityusz #36740 Üdv!
Segítségetek kérném, mert a sima 32bit-es vista ultimatemben folyton teljesen maguktól elállítódnak az ablak és ikon méretek, hiába állítom át őket akár tíz perc múlva már elállítódnak! Na erre kéne valami megoldás. Válaszotok előre is köszönöm! -
EK1TEP #36739 Köszi!
Mostmár van 4,5GB szabad helyem a 30Gb-ból :)
Remélem ennél jobban már nemfog hííízni a kis süldő :D -
#36738 Sajátgépre jobb klikk/Tulajdonságok/A rendszer visszaállítása -
EK1TEP #36737 És ezt hol tudom kikapcsolni? -
#36736 Nincs esetleg bekapcsolva a rendszervisszaállítás? Ha igen kapcsold ki, és rögtön felszabadul egy csomó hely. -
csassz #36735 Sziasztok! Lenne egy hibakodom..kod: 80244019 az updetnál irja ki..Ezt lehet még orvosolni vmi képp??Javitani?? -
EK1TEP #36734 Miért van az hogy megtellik a C: meghajtóm?
Már csak 2,5GB hely van rajta!!Lemezkarbantartóban sem tudok törölni semmi olyat ami szabadítana fel helyet! pls help! -
#36733 stabilitás lemaradt :) -
#36732 Nekem a biztonság, a programok sebessége, a rendszer kényelme, megjelenése sokkal fontosabb mint az hogy 40 vagy 43 fps-sel fut e egy játék. -
#36731 Pedig a azazsííír! Jó sok finom fpsXDD Am elég sok minden miatt kell vista,pl. xbox media center. -
#36730 Driverproblémába nem ütköztem, mondjuk nálam nem 2 vagy 3 fps dönt arról hogy melyik wint teszem fel.. -
#36729 Hát ja,sztem az lesz,csak olvastam hogy néhány progi lassabb lehet,meg driverek jobbak 32-nél,de sztem ilyen problémák már nincsenek. -
#36728 Gamék egyformák, 64bitest tegyél 4gb ramhoz szerintem. -
#36727 Vazz,végigolvastam szinte az egés topikot,mégsem tudom eldönteni hogy 32,vagy 64bit-es vista-t rakjak fel. Aláírásban van konfigom. Tanács? Gamek melyiken futnak jobban?xD -
#36726 Jah bocs. :D
Olyan témára gondoltam, amit szimplán letöltök, telepítek, témáknál kiválasztom, alkalmazás és kész. Azért mondtam erre hogy értelmes, mert eddig szinte csak olyanokat találtam, hogy állítgass össze vissza ezt meg azt és akkor leszel kész... -
#36725 Kihasználja a négy magot az XPvel ellentétben, a karid DX10ben nagyon gyenge. Businesst vagy home premiumot tegyél. -
#36724 Hellosztok szerintetek melyik Vista verziót rakjam fel a gépemre főként játékra kéne
meg Video meg Fénykép szerkesztésére
nem tudom a vista kihasználja a 4 magos procit ?
és szerintetek ezzel a konfigurációval a DiretX 10 et kifogja használni ????
ha igen melyik verzió
előre köszönöm a válaszokat :)
-
#36723 Kifejtenéd ezt? -
#36722 Tud valaki értelmes vista témához linket adni? -
namlak1986 #36721 Sziasztok mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, ami már majdcsak kikészít idegileg. Mégpedig a következő az:
A minap feltettem a Vistát és úgy adódott hogy egy DVD lemezt tettem be a meghajtóba, mégpedig egy: LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10-ról van szó.És a probléma itt jön: felpörög a lemez, majd SEMMI:S....nem kezeli a lemezt. Nem nyitja meg az automatikus indítás ablakot és ha a Sajátgépben nézem meg, akkor az meg lefagy. Ja és a HDD led folyamatosan világít. A problémát csak úgy tudom elhárítani ha kijelentkezem, majdpedig vissza.
Szóval ötleteket kérek, hogy mitől lehet??!! -
#36720 nekem a laptop touchpadját próbálta "felfejleszteni 2 touchscreen-né :) hát, nem sikerült neki - aztán gyors remove device :)