40038
-
#36879 Király, akkor megveszem megint. :(
Tök jó, hogy adnak hozzá Windows XP-t is. Már annyi van belőle, hogy Dunát tudok vele rekeszteni. :D -
#36878 Switcher nevű progiról tudok csak ami win+capslockra új fajta ablakváltót rak be, hasznos, olyan mint az alt+tab csak teljes képernyőt és nagyobban mutatja az ablakokat, kereshetőek, számmal lehet rájuk hivatkozni stb. Szerintem hasznos, szoktam használni. -
#36877 Ezzel mi a probléma?!
(de ha lehet kérni, akkor legközelebb link-t tegyél már be és írd le, hogy mi a rák is a problémád!)
Vista vizuális tuning-ról nem tudok Én se!!!
WinSeven szebb lesz :)
De még friss a Linux új KDE-je.
Azt lehet tuningolni és testre szabni és irdatlanul jó!!! -
#36876 Vista érzékenyebb a túningra. Ez különösen a telepítésénél szokott problémát okozni. Én megpróbálkoznék a legújabb driverek felrakásával és úgy már hátha jobban viseli a tuningolást. Amúgy mit ír ki a kékhalálnál? -
#36875 Nem tudok ilyen lehetőségről, de szerintem így is látványos a Vista. A memória használat meg nem érdekel. Legalább nem üresen áll a VGA memória. -
starweb88 #36874 #36864
? -
#36873 miért lehet az hogy amiket letöltök kiegészítőket a oldalsávra az így jelenik meg ?
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090128170033N_vtelen.gif
Vista ultimate et használok
sztem a gépem se szar
de akkor miért lehet ?
szarok a kiegészítők ? -
#36872 Valaki segítene a kérdésembe ?
egyáltalán létezik ilyen ? -
#36871 Ha valóban Ulitmate a telepítő készlet akkor megkell venni újra. (Win2003-nál már volt rá példa, hogy más változat volt ráírva mint amit tartalmazott a lemez) -
#36870 Hát ja!
Most látom, lemaradt a mondatom vége.
Szerintetek meg kell vennem újra a lemezcsomagot, vagy az Enterprise verzión rajta van mint? Már rányomtatva a szöveg a CD-re az ugye az, hogy Enterprise. -
#36869 A válaszuk egyenlő a nullával. -
#36868 Levelem:
Tisztelt Cím!
A kérdéseim a következõek lennének:
~ Anno a Campusban Office 2007 Enterprise verzió volt megvásárolható, most viszont nem tudom feltelepíteni, mert nem fogadja el a kódot.
Ennek mi lehet az oka? Hogyan tudok új kódot igényelni hozzá?
~ Valamint most látom, hogy az új igénylõlapon már Office Ultimate verzió szerepel.
Emiatt tiltották volna le a régit verzió kódjait? Miért történt ez a változat?
~ Az általam megvásárolt Office Enterprise lemezen csak Enterprise verzió van, vagy az összes, mint a Windows esetében? Vagy ha fel akarom telepíteni akkor újra vegyem meg a csomagot?
~ És végül feladtam kb. a hónap elején az igénylõlapomat és még nem kaptam meg az új kódokat tartalmazó válaszlevelüket. Várhatóan mikor kapom meg?
Várom válaszukat.
Tisztaszoftver válasza levelemre!
"Tisztelt Cím!
Az idei programban Office Ultimate igényelhető. A változásról választ a Microsoft -tól lehet erre kapni.
Nem tudjuk mit tartalmazz az előzö programban az Enterprise lemez, akkor nem mi voltunk a szolgáltató.
Az allicenc igénylésének a feldolgozása, illetve postázása folyamatban van. Ha kéri, megküldjük e-mailben a telepítőkulcsokat.
Üdvözlettel:
Tisztaszoftver Helpdesk"
Hát nem sokra jutottam. Szerintetek meg kell
-
#36867 Call of Duty 4, az a Modern Warfare, ha jól emléxem.
Azt még nem Vista alatt toltam. (csak a World at War részt)
De ennél pl. alapból a hangnál kellett átállítani Studio minőségre, mert a nélkül el sem indult, vagyis xarakodott.
Játék topic-jában nem kérdeztél rá?!
Én ezt tenném:
0.) BIOS-t átnézni, hogy minden jól van-e beállítva (nem tuningra gondolok, csak nincs-e vhol vmi gigszer...)
1.) Feltolnám a Vista-t
2.) Intel Chipset driver telepítés
3.) hangkártya, egyéb dolgok, de csak ami kell...
4.) DirectX websetup-al felnyomni a legfrissebb DX9.0c-t
Ezek után már el kell indulniuk a játékoknak.
De ha már itt is 1,5 percig csak hatásszünet, akkor fingom sincs mi lehet a gánya :O
Milyen játékoknál csinálja még?!
(csak azért, mert ugyebár ezzel semmi személyes tapasztalatom...)
De mindenképp ajánlatos a game topicjában is körbenézni, mert Vista alatt sok esetben sok minden másképp van... -
#36866 Valamivel fellehet tuningolni a Vista kinézetét hogy szebbek legyenek az effektek meg ilyesmik ?ami kevésbé eszi a memóriát de látványos ??
és ha igen honnan lehet letölteni ? -
Piko888 #36865 Call of Duty 4 elinditás után a Vistában marad és tekeri a vinyót. -
starweb88 #36864 lenne egy olyan problémám, hogy a gépet meghúzom pár mhz el vagy többel tökmind1 és a Vista kékhalált tol be de XP-n ennek a 5x sére volt húzva és semmi baja nem volt vígan ment minden semmi melegedés meg ilyen de amióta felraktam a Vistat azóta defaulton van minden a biosban mert kékhalál. -
#36863 Intel Chipset driver-t feltetted?! (vagy hagytad amit Vista pakol fel?!)
Kb. azonos a gépünk. Itt vmi gebasz lesz, ez így nem kóser, hogy mennyi.... másfél perc mire egy game elindul?!
Az elindul az mit jelent?!
(addig feket képernyő, vagy Vista és reszel a HDD, mi a rák történik abban a 1,5 percben?!!!)
Milyen egyéb progi van fent?! (tűzfal, vírusirtó)
Melyik Catalys-t?!
Milyen hangkártya, stb...
Kevés az infó, de ez így naggyon nem kóser!
Lőj le vmit (pl. real-time víruskereső)
/1enlőre/
Ja, igen!
És milyen game-ek ezek?! -
tom36 #36862 Üdv
nem tudna valaki egy linket adni ahonan le tok szedni a vistához egy uninstalert (uninstaláló) progit v hogy van irva
nagy szükségem lene rá mer az xp melet teljesen begagyult meg csak idéglenesen kelet amugyis azt most meg az xp -ből nem tom törölni nem engedi -
#36861 gondolom mivel nem működik vele rendesen mivel rc1 :/ de pont most pakolom fel én is *_* -
#36860 A 8-as explorer miért kapcsolja ki a Norton adathalász szűrőjét?
Amint elindítom explorert, jelez a Norton. -
Piko888 #36859 igen, az összes
-
#36858 Windows frissítések fent vannak? -
Piko888 #36857 Én nem a telepítésre gondoltam, hanem amikor a játékot inditom. -
starweb88 #36856 lehet a játék régebbi nekem is volt olyan h a régibbi gamet xp n gyorsabban telepitette vistan meg vagy 20 percig.. -
Piko888 #36855 A régi gépemen ami egy 5600-os amd volt 2 giga rammal és atix1650-el, azon azonnal betöltötte. -
#36854 Ennyi töltés szerintem belefér, elég nagy játék vannak mosntanában és idő kell neki a memeóriába töltéshez. -
Piko888 #36853 Hali!
Van egy kis gondom, most ezt a gépet gigabyte ep43 ds3l, E8500 Core 2 Duo, 4x1 GB Ram, Sapphire 4850 512MB, Samsung Sata 160 GB, minden drivert felraktam, de amikor játszani akarok , akkor másfél perc mire egy játékot elindit. Miért? -
#36852 routerben vagy külön telepített tűzfalban esetleg nincs letiltva a 443-as port? (azon működik a https:// ) -
#36851 Nem tudom, mi van nalam. egy jo fel eve egyszer mar volt Vista fenn, akkor ugyanigy nem ment. Most is tok szuz helyre format utan installaltam, es nem viszi :/ -
#36850 Simán megy az OTP oldala nálam. Sima hitelesített (zöld színű a címsor) https oldal. -
#36849 Nekem simán működnek a https oldalak, úgyhogy passz :/ -
#36848 Sziasztok,
Vistat telepitettem, es az interneten nem tudom megnyitni az OTP Bank oldalat se Explorer, se Firefox alatt. Gugliztam ra, es valszeg azzal van gond, hogy HTTPS oldalra iranyitana, amit valamiert nem enged. Hogyan tudnam ezt engedelyezni? -
#36847 Persze meg a tápegységnek is, képletesen írtam. Lehetne csak értelme nincs, ahogy te is írtad :) -
#36846 Éppenséggel lehetne mérni az elalvás és feléledés közt eltelt idő ismert a rendszer számára. Csak éppen nincs értelem mert ez nem üzemmidő, mert ilyenkor nem csinál semmit a rendszer.
A memórián kívül valamilyen szinten az alaplapnak is műkődnie kell, még ha csak olyan mértékben is, hogy csak egy bizonyos utasításra vár. -
#36845 Alvási időt hogyan tudná mérni? Nincsenek életben az eszközeid sem csak a memória. -
tompka #36844 Ma érdekes jelenséget produkát a vistám. Ment a böngészőm(350lappal) és megnyitottam a WMP-t. Az egeres navigáció meghalt. Ha rányomtam az X-re, akkor inaktív lett az ablak. De közben minden ment. Feladatkezelő kis ábrája az óra mellett, msn-be bejelentkezők is feljöttek, és csipogott is. Csak billentyűre reagált a rendszer. Nehezen megcsináltam, hogy kiléptem a böngészőből, és a WMP-ből a feladatkezelővel. Majd elaltattam a gépet. Visszatérve, megjavult. Mi volt a hiba? proci 70-80% között ment. RAM 87%-on állt.
Más: A windows utolsó indítása 4-én volt. Azóta hibrid alvásba megy.
"Utolsó rendszerindítás ideje 2009.01.04. 12:33:50
Üzemidő 1021932 mp (11 nap, 19 óra, 52 perc, 12 mp)"
Ez oké? Csak a működés közbeni időt méri? Az alvási időt azt nem?
Feladatkezelőben: 283:54:20 az eltelt idő. -
#36843 Akkor nem tudom miről van szó. Esetleg kép az eseményről nincs? -
uiztu #36842 ez nem az. Mindig amikor kikapcsolom frissíti a fennt lévő progrsmokst. De valójában nem is csinál semmit nem kapcsol le. -
#36841 Biztos megijedt a géped ;) -
#36840 köszi mindent, de valamiért magától megjavult. tegnap kb 3szor próbáltam meg a letöltött frissítést telepíteni, mindháromszor hibát írt ki. ma megpróbáltam és elsőre ment. rejtély marad, de valamiért meggyógyult. úgyhogy most már SP1 :)
köszi