40038
-
tompka #36919 Érdekes
-
DecenS #36918 nagyon szépen szivi -
#36917 Nagyon szepen koszi. -
DecenS #36916 win gomb + tab -
Braveheart #36915 Sztetek miért csinálja azt a vista-m, hogy elindítok vmi installt, és néha megáll? Semmi hibaüzenet, csak megáll a folyamatjelző egyszerűen. A feladatkezelőből tudok csak kilépni belőle, és ha újraindítom, nem kezdi előlről hanem folytatja szerencsére ott, ahol abbahagyta, de ez egy 5-6 gigás programnál legalább 5-6-szoros újraindítást jelent... közben nem futtatok semmit a háttérben. -
kusaci #36914 Sziasztok!
Vistám van. Alatta Corel-11, Autocad stb. Tudna-e valaki olyan kis progit egérhez (3 gombos opt.), amellyel a Corelben, Autocad-ben az egér görgetője nem kicsinyít-nagyít, hanem le-fel görget. ( XP alatt a vdf790en.exe-t ráküldtem és ok volt, Vista nem engedi). -
#36913 Lenne 1 kerdesem. A "switch between windows"-nak (ami olyan mint az Alt+Tab csak 3D) nincs valami billentyukombinacioja? Vagy nem lehet beallitani valahol? -
krihi #36912 nekem is volt ilyen problémám a nero val.a revo megoldotta!! -
Rudee #36911 Final uninstallert is próbáltam, de azzal se jött le. -
krihi #36910 rudee!van egy progi ami leszed minden szart!revo uninstaller a neve!próbáld azzal leszedni!egyszerű progi meg magyar is!!! -
krihi #36909 Vista alá felesleges internet securityt rakni!!!!!!!főleg a 64 bites alá!!!!elég a tűzfala+én az avira antivirt ajánlanám!nekem is az van és semmi gondom vele már 8 hónapja!!!havonta lefuttatom a malware antibyte's antimalware-t!1-max 2db kis szart talál! -
krihi #36908 uiztu!!annyi az egész,h startmenüben jobbra a legalsó sorban nem a kikapcs gombra mész,hanem a mellette lévő nyílra!és ott választhatsz h mit szeretnél csinálni!!szívesen:) -
Rudee #36907 Na kipróbáltam (volna).
Ezt sem engedi telepíteni, mert fent van a Nero 7. -
starweb88 #36906 sokszor tévednek azek a cuccok pl ha kicsomagolok egy ps2 re valo gamet az nfo fajlra egyből kiirja meg a nod kiirta a kodekmre h virusos :D pedig nem volt az -
neovampir #36905 Most akkor tényleg vírusos lehwt, vagy xsak téved az avg ? -
neovampir #36904 Jó neked. Amúgy felraktam az AVG-t. Plusz fel akartam rakni egy tört pinnacle game stúdiót. Annó XP-n használtam, azon nod volt és nem mutatta vírusosnak. Most meg fel akarom rakni a pistára, amin AVG van, erre kiderül hogy vagy 3 féle vírussal meg volt fertőzve.
Na szép!!
Csalódtam a nodban. -
starweb88 #36903 van 64 bitre is nod32 én is azt használok -
#36902 Én a Mcafee VirusScan Enterprise 8.7.0i-t ajánlom!
(Rapidshare) -
uiztu #36901 Hellosztok!
Nekem az a gondom, hogy amikor lekapcsolom a gépem, akkor mindig azt írja ki, hogy kijelentkezés. Eddig minden rendben. Utána kiírja, hogy a frissítések telepítése, ne kapcsolja ki a számtógépet. És nekem, nem frissíti, hanem csak ezt írja ki. Több órát vártam, de nem csinált semmit. És valahol kilehet kapcsolni, hogy amikor kikapcsolom a gépet akkor ne telepítse, hanem egyből lekapcsoljon. És azt, hogy lehet? -
Imi01 #36900 köszi,a guglit én is tudom használni,csak elég ennyire nem tudok angolul,ezért kérdeztem itt,hátha valaki már találkozott ilyen hibával,és elmondja. -
neovampir #36899 HELP!
Most raktam fel a VISTA ultimate 64 bit-est
Van egy tört nodom de nem indul el 64 bit módban
Milyen ingyenes vírusírtót ajánlotok?
AVG Internet Security 8.0 -esteleg? -
#36898 gugli első találat a hibakódra
http://www.quickonlinetips.com/archives/2007/09/how-to-fix-error-0x80070052-on-usb-flash-drives/
nem volt nehéz feladvány... -
starweb88 #36897 legujabb driverek vannak fent és valami olyat ir h biosban állitsam visza a configot és vmi hiba kód -
Imi01 #36896 Sziasztok!Valaki hallott már erről a hiba kódról:0x80070052 ugyanis,egy idő után megáll a másolás a pendrivera ezzel a hibával.Mondjuk most pont képeket próbáltam,egy részét engedi,aztán leáll?miért van ez? -
Rudee #36895 Köszi, kipróbálom.
Eddig csak egy bizonyos Nero General-CleanTool-t próbáltam, de az nem volt jó. -
#36894 A nero oldalán lehet külön eltávolít programot leszedni. Itt megtalálható: link -
Rudee #36893 Helló!
Azt hiszem itt jó helyen járok. Probléma a következő:
Nero 7 telepítő a vége felé behalt. Uninstall szintén megáll (3 dll-t hagy csak meg), Windows installer hibára panaszkodik.
8as illetve 9es telepítő reklamál, hogy előbb szedjem le a 7est. Reg. adatbázisból már kiszedtem mindent ami rá vonatkozik, mégis "látja".
Mi lehet a megoldás, hogy működjön a Nero? Besz@rt volna a Vista, vagy vmit lehet még tenni?
Előre is kössz. -
Braveheart #36892 Na végül mégsem a rendszervisszaállítás lett a megoldás, hanem az, hogy véletlen időközönként az egyik acer segédprogram elindult a háttérben, és rögtön az lett az elsődleges aktív folyamat, ki is írtottam gyorsan... 2 órámba telt, elolvastam vagy 20 külföldi fórumot, ott láttam hogy a feladatkezelőben érdemes keresni a megoldást.
Csak azért írtam le mert hátha vkinek hasonló problémája van-volt-lesz. -
Braveheart #36891 Na a végső megoldás, a rendszervisszaállítás segített.. nem tudom mi a fene lehetett a baj. -
Braveheart #36890 Na az első mondatom értelmes lett, remélem azért érthető... ez is azért van mert mindig azt néztem mikor szakad meg az írásom.
A jelenséget úgy képzeld el hogy gépelsz, majd homályossá válik az éppen használt ablak, és újra aktívvá kell tenni. Így érthető már? -
Braveheart #36889 Leírom érthetőbben: arra már rájöttem hogy nem a falsfxp a probléma.
Kb. 10-15 másodpercenként az éppen aktív ablak inaktívvá válik az éppen aktív ablak, mintha megnyitna vmit a háttérben. De nem tudom mi okozza. Idegesítő, mert most is míg ezt gépelem kb 5X megtörént, és egy bal klikkel újr aktívvá kell tennem az ablakot. Játékoknál ez úgy mutatkozik, hogy magától lerakja a tálcára. Mostk ezdte el ezt csinálni kb 1 órája, és már szétrobbanok az idegessétől. Teljes rendszerellenőrzést csináltam, víruskereséssel, de nem találtam semmit.
Most először csatlakoztam wifire ezzel az új géppel, de nem hiszem hogy ez a baja. -
#36888 Én nem igazán értem a problémát, nincs előttem a jelenség, hogy mi is történik. Flashfxp-t használok én is (jeleng is megy kettő) de nincs gondom vele. -
#36887 Én megpróbálkoznék egy másik hálókártyával, lehetőleg egy intel vagy realtek chip-es kártyával. Olcsón beszerezhetők, de először ha van mód rá egy kölcsön kártyával. -
Braveheart #36886 Megint pontosítok, mindig ezt csinálja, nem csak akkor, ha megy a flashfxp. Újraindítás után is. -
Braveheart #36885 Hogy pontosabb legyek, inaktívvá válik az éppen aktív ablak, és rendkívül idegesítő... -
Braveheart #36884 Hali! Az a problémám, hogy vista alatt ha megy a flasfxp, pár másodpercenként olyat csinál, mintha alt taboznék, ami elég idegesítő, mert pl játék vagy írás közben megszakad az amit csinálok, ergo ha megy a letöltés semmi mást se tudok csinálni. Próbáltam már mindenféle beállítást, témát átállítottam klasszikusra, de semmi sem használt.
Ötlet??? Nincs vmi javítás, ami ezt kiküszöböli?
Előre is köszi -
#36883 Ja az lehet! :D -
#36882 üdv
kérném a segítségeteket...
Váltottam internet szolgáltatót és az eddigi modemes net helyett kaptam utp kábeles lant.
Miután be lett diktálva az integrált hálókártyám MAC címe azután sem ment az internet.Próbaképpen bediktáltam a laptopom hálókártya számait és azon minden beállítás nélkül egyből működött az internet.
Ezután az asztali gépemen újraraktam egy angol Vistát amivel ismét nem ment a net.Aztán újraraktam egy magyar SP1-es Vistát amit korábban már használtam de ezzel ismét nem ment.
Végül felraktam egy XPt amivel egyből működik.
(hálókártya drivert pár hónapos Giga lapomhoz kapott cdről raktam fel,van rajta külön XPhez való és külön Vistához)
Használnám szívesen a Vistát csak nem vágom mi lehet a baja... -
#36881 De az is "jó" volt amikor kértem egy Vista 64bit-et a suli részére fizetni is kellett érte, erre küldtek egy Verbatim lemezre írott Vista-t, ráfirkálva, hogy vista 64bit. Az meg tetőzte, hogy a megrendelőn Vista bussiness volt amit már előre fel is raktam, de megszívtam mert Enterprise-t küldtek. -
#36880 De lehet, hogy sp3-as XP-t adnak hozzá, eddig mindig sp2-est küldtek