Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Vezérlõpult (Kategória nézet) -> Óra, nyelv és terület (és alatta ott van, hogy "a megjelenítési nyelv megváltoztatása"
Le tudnám pötyögni angolul, de nem biztos, hogy ua. fogalmaznék, mint a MS 😊 Így hát légy kreatív 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Leszedtem a magyar language packot, de nem tudom, hogy hol kell átállítani a nyelvet magyarra. Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Remélem tudtok segíteni:
A tv-out nem akar rendesen mûködni. ATI HD3850 a monitorvezérlõ! A monitort 1024×768-ra álllítja, ha bekapcsolom a tv kimenetet. (XP alatt film megy a tv-n 640*480-ban, a monitoron meg lehet netezni, meg bármit csinálni 1440*900-ban)
A (szerintem) megoldás:
Ha xp alatt bepipálom a monitor által meg nem jeleníthetõ üzemmódok elrejtése opciót , akkor ugyanaz lesz a helyzet, mint a Vistán.
Vastag vonallal körbekerítve.
Kérdés:
Hogyan tudnám úgy beállítani az oprendszert, hogy használható legyen ez az opció, és ne legyen kiszürkülve. Ugyanis így úgy veszi, mintha be lenne pipálva! Link
Válaszaitokat köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
http://goo.gl/gd6Zi5
most szereztem meg a 64bites vistat, jelenleg a 32bites van fent,de az nálam csak 3gb memóriát lát,és a gépemben már 4gb van , érdemes lenne felrakni a 64-est vagy maradjon inkább a 32bites?Érezhetõ a különbség? Esetleg driver problémák lehetnek a 64bites-el?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
más
2 problémám van
volt a gépen xp és vista is, most már csak vista van, de a boot menü így is bejön az elején hogy tüntethetem el?
a másik meg az hogy még a vista be nem jön addig a billentyûzetemet nem tudom használni, pedig a driver is fennvan és nem rég kezdte el ezt csinálni, így a biosba se tudok belépni
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
dual core 5200-hoz ugye 64 bites Vistát kell feltenni?
Sajna minden egyes elemen el kell végezni a módosításokat 😞
Mindenhol módosítanod kell a font beállításokat...
A fenti elérési út ide, szerintem a leghosszabb 😉
<#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szóval így ennek fényében... Ötlet?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
( De hogy ne mondg hogy genya vagyok: Asztal jobbegér - Testreszabás - Asztali ikonok módosítása - LomtárPipaBe )
Én meg eltüntettem a " kukát az asztalról....de hol van ?
És hogyan tudom a " tálcára kitenni ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
elállítódott a betûipusom, hogy tudom vissza állítani az eredetire?
És a Személyreszabás > Asztal háttérképénél válaszd ki.
Minden képet középre rak pedig én átállítom hogy "Képernyõ mérethez igazít" és semmit nem csinál...pedig a kép nagyobb mint a natív felbontásom 😊
Kisebb képet se nagyítja fel!
Értem! Köszi!
Valahogy odavarázsoltam a Fájl,Szerkesztés,Nézet stb. cuccost!
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudtok vmi olyan programot ajánlani, amivel Vista alatt memória tesztet végezni?!
Nem úgy, mint a Vista memória tesztje, hogy gép újraindításakor.
Köszi!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
2. In the Users tab, highlight the account you want to login to Vista automatically with, and then ‘must enter a username and password to use this computer’
3. Click on ‘Apply’. A new window will now popup asking you to enter the password of the account you’ve just highlighted. Do this, and then click ‘Ok’
4. Click ‘Ok’ on the Advanced User Accounts menu to finish"
magyarul, start menu, beirod hogy netplwiz. Az advanced user accounts menu megnyilik.Kijelolod a usernevet, felul kiveszed a pipat a "must enter a username and password to use this computer" elol. Apply. majd felugrik egy ablak ahova be kell irnod 2szer a jelenlegi jelszavadat, es kesz is
Annyira nem vágom a Vista-t.Az egyik ismerösömnek az lenne a kérdése hogy amikor bekapcsolya a gépét akkor mindig bejön a neve és mindik rá kell okézni.Valahogy kilehet ezt iktatni,hogy amikor bekapcsolya akkor automatikusan töltödjön be? ha igen hogyan? (próbáltuk már a felhasználónév fiokonál de nem sikerült.
Köszöntem a választ.
Lenne egy érdekes problémám: Mégpedig ez a letöltések közben jelentkezik. Amikor mondjuk simán probálok letölteni böngészõvel kb 1Mbps-el tölt max (8Megás vonalam van) ellenben mikor vezérlõvel töltök, több szálon akkor ki tudja használni az egész sávszélt. Amikor a sebességmerõt nézem a neten akor is csak 1 M körül hozza a mérést. AEz azért gond, mert nem csak a böngézõs letöltésnél lassú hanem mindenhogy ami nem több szálon tölt. Pl. egy progi frissítése.... Nálam lehet a gond, ha igen akkor hol?
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Akkor majd az lesz a gondod, hogy ott vannak az Msconfig-ban az inaktív automatikusan el nem induló alkalmazások. Nekem egy idõ után ez több, mint amit elindítok 😉 De ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Ezeknek a kigyomlált linkeknek az eltávolítására meg majd hívd segítségül az MS Config Cleanup programot.
Azzal nem csak "kiiktatod", de törölni is tudod a bennmaradt "szemetet".
Be careful 😉
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Tudtok egy parancssort mondani amivel elöhozom a vistaval együtt induló programok listáját ahol ki és be tudom kapcsolni öket?
Elöre is köszi a segítséget!
Na ilyen gépeik vannak a Steamet használó JÁTÉKOSOKNAK. Egyébként már egy ideje nem kell a Steamnek engedély, hogy elküldje a user gépérõl az adatokat...
Érdekes, hogy az XP még mindig nagyon népszerû, 68,67%-al gyõzött az op. rendszerek-nél.
Esetleg valakinél hasonló problema?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Annyi, hogy SATA HDD-re nem akar települni a Vista, de IDE HDD-re igen?!
(vagy nem teljesen értem....)
Én annyit csinálnék, ha még nem tetted meg, hogy visszatölteném a BIOS Default értéket és csak annyit változtatnék, hogy a SATA legyen a 2nd Boot Device.
Ill. BIOS Update?!
(ha még nem volt....)