40038
-
#36959 Üdv valaki tud nekem segíteni vistaloaderrel?? Valami pontosabb leírás kellene mint ami van a readme-jébe, mert a parancssorhoz nemigen értek... :/ -
#36958 Nem, de ha felteszed az eddig megjelent firssítéseket akkor van egy SP2-nek nevezhető vista-d. Más jelentős változás (újabb bluetooth szabvány és blueray támogatáson kívül nem nagyon várható benne) -
#36957 Hellosztok a vistához kijött már a Sp 2 ? -
opPilota #36956 Huhi!
Lenne 1 kis gondolom. Nemtudom hogy pontosan mi okozta a következő változást, de a Vista-m fogta magát és minden betűtípust elállított. Van ami félkövér lett a Firefox-nál i van ami dőlt van ami félkövér lett. Msn-n alatt is félkövérre változtak a betűtípusok. Nemrég telepítettem 1-2 frissítést talán az okozhatta de hogy melyik az passz. Vírus vagy hasonló nincs a gépen, már jópár programmal végignéztem. Valaki találkozott már hasonló problémával? Ötlet hogyan lehetne visszaállítani?
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok -
#36955 Maga a frissítés, amit elvileg törölnie kellett volna magától. -
#36954 Köszönöm a válaszokat, töröltem, nem lett baj. Ezek amúgy a Windows Update után visszamaradt dolgok? -
EK1TEP #36953 Értem.
Akkor beszerzek egy új elemet
CR2032 - megnéztem ilyen kell bele. -
#36952 a vistából történő órabeállítás ugyanazt a belső órát állítja, mint amit a BIOS-ból tudsz. -
EK1TEP #36951 És ha én ezt az időt itt Vista-n befrissítem a netről akkor elvileg kikapcsolás után is megkéne maradnia?? Vagy Biosban kéne beállítanom... de hogy amikor a neten a pontos idő :D -
EK1TEP #36950 Okés!
Köszi! -
#36949 akkor már bőven lehet, hogy az alaplapi elem merül lefele - nézd meg a típusát (általában 2 betű 4 szám, pl.: CR2032, ez a leggyakoribb), szinte bármelyik fotós boltban lehet kapni (párszáz forint) -
EK1TEP #36948 Húú lap sztem 4 éves Asus M2N4-SLI
Nem szándékozom új lapot venni annyira nemfontos csak észrevettem hogy az idő elállítódik. -
#36947 Milyen idős alaplap? Hány éves? Csak azért, mert elképzelhetőnek tartom, hogy a Cmos elem kezd tönkre menni. Mondjuk rendszer idő elállítódás kikapcsolt állapotba szokot előfordulni ha az elem elhasználódik. -
#36946 Más oprendszer alatt (XP, Win2000) már többször töröltem (söt az egész SoftwareDistribution könyvtárta) és sohase okozott még gondott. A letörölt fájlokat, már ami kellett a rendszernek újra létrehozta. Vista alatt még nem voot szükségem ilyen drasztikus megoldásra, így csak feltételezhetem, hogy úgyanúgy viselkedne mint más oprendszernél. -
EK1TEP #36945 Olyan gondom lenne hogy a gépen az idő mindíg elállítódik!
Elvileg frissít a netről, volt hogy én is kézzel nyomtam frissítást egy darabig jó is de aztán megnézem a pontos időt és 2-3percet késik a gépen... pfff mivan ezzel?Azér nehogymár van net meg minden azt az idő nem bír pontoslenni -
#36944 Csak a Download mappám is majd' 650 MB. Ezt törölhetném elvileg? Vagy ki tudja, és inkább ne reszkírozzam? -
#36943 Felesleges megformatálni, a Vista telepítő majd intézi. -
#36942 Hello! a FAQ-ban írt programmal /Partition manager/ probálok új particiót csinálni neki.Az lenne a kérdésem hogy ahol a típusát kell megadni,ott melyikre mennyek? Not formatted-en hagyjam, vagy az NTFS?
Köszi
(jah és valószinű még lesz pár kérdésem a telepítéshez :D ) -
#36941 Nem, de a másik módszerhez némi szakértelem azért kell. -
#36940 Hali. Ha fenn van a Vista csak format c:-vel lehet visszaváltani xp-re? -
#36939 Nem! Esetleg a Download könyvtárból. -
#36938 Innen mindent törölhetek a legnagyobb biztonsággal? Mert nekem ez közel 700 MB. -
Apocalipto #36937 Köszi -
#36936 Windows\SoftwareDistribution, de magától üríti. -
Apocalipto #36935 Egy egyszerű kérdés:
A windows update fájljait hol lehet törölni? Amiket letöltött meg ilyesmi -
tompka #36934 Vagy hack volt, vagy rendszerhiba. Mostanra már kijavították. Újra megy a gugli -
viral #36933 Mindenkinek ezt irta ne parazz be :-) google error nem nalad van a hiba :-) -
#36932 Sziasztok!
Azért ide írok, mert itt nemrégen is tudtatok segíteni.
Szóval olyan problémám van, hogy bármilyen google kereséskor, a talált linkekhez odaírja, h "Az oldal káros lehet a számítógéped számára."
És ha rá is megyek, h ugyebár megnyitom, akkor utána szintén kidob egy google-s hülyeséget, és onnan szintén egyéb tenni valók után tudom megnyitni a kívánt oldalt. Kép
Nem tudom mi lehet a probléma, ha tudtok légyszi válaszoljatok!
Köszönöm! -
#36931 Kosz a valaszt. Es nem lehet tenni ezellen valamit? -
#36930 Mert a sidebar is ugyanolyan ablak, mint a többi, ami az asztal előtt van. -
tompka #36929 Nekem is így van. Gondolom azért, mert akkor az asztalt választod. Azaz akkor azt akarod nézni, és nem a sidebaros asztalt. :) -
#36928 Gyors kerdes. Miert van az hogy ha a win. gomb+Tab kombinacioval valtom az ablakokat es az asztalt valasztom ki akkor eltunik a Sidebar. Es hiaba kattintok az ora melletti ikonra, bejon, de ha masfele kattintok akkor el is tunik. Vmi tipp?
-
simonl #36927 Virágbolti:) -
#36926 Legális Vista? -
tompka #36925 A piros görbe az a kernel.
Ha a piros is felmegy 100-ra az mit jelent? Amióta vistám van, ma ment fel 3mp-ig 100%-ra. Épp ment a WMP. De nem akadt meg :) Csak amikor leesett a proci 30%-ra. Na ott megállt több mp-re. -
simonl #36924 Sziasztok,
Telepítettem Vista ultamate -t, frissítések, SP1 települtek.
Most azt tapasztalom, hogy a vezérlőpultban pár dolog nem nyílik meg: pl területi és nyelvi beállítások, tálva beáll. stb.
Tudtok segíteni??
Köszönöm -
#36923 igazából a gond nem is a memóriával van, hanem hogy throttle-zik a CPU (vagyis túl van terhelve, és már az alap funkciók kárára megy - a piros terhelési görbén látszik) - és ettől sokkal inkább instabillá válik a rendszer. -
#36922 Én 94mb szabad memeóriát látok, ami nem sok szerintem, gondolom ezért figyelmeztett a rendszer. -
tompka #36921 "A számítógépén kevés a memória" Csak 82%-ban van használva. Azaz van még 18% szabad memória. Volt már 96%-os memória használat is. Akkor nem jött elő ez az ablak. Bár nemrég bejött egy C++ error ablak, és leállt a firefox. Amúgy a firefox zabálásáért én tehetek. Sok lapot nyitottam meg. A számot félek leírni. Csak körülírom. Több mint 100, de kevesebb mint 450 xD -
#36920 Mi az érdekes? Logikus tanács a program részéről. pl. van egy több órás munkád mondjuk a word-ben ami nincs elmentve. De közben futt egy firefox ami elzabálta a rendszer memeóriáját. Ha egyiket se zárod be akkor elveszhet a nem mentet munkád, de ha bezárod a böngésző progit felszabadul a memória és megmenekül a nem mentett munkád.