40038
-
#36999 Ha nyílt forráskódúak lennének a MS OS-k sokkal kevesebb fejfájást okozna, hogy miért nem fut normálisan pl. egy driver, sokkal kevesebb lenne a fagyás, stb...
A pénzt a support-ból kellene beszedni és nem abból, hogy próbálgatnak működő alkalmazásokat írni MS OS-ekre. -
#36998 És két perc alatt ellopnák és jönnének a klónok, mellesleg törögetni is egyszerűbb volna. Az éremnek két oldala van. -
#36997 Nem user hiba nem is Vista hiba, ez szerintem alkalmazás hiba.
Vmelyik szoftvered csinálja ezt, szerintem....
Ez annyiban Vista hiba, hogy nem nyílt forráskodú OS-ről van szó. Nyílván nagyságrendekkel jobb lenne az összes alkalmazás, driver, stb... ha MS is azt csinálná, hogy nyílt forráskodú OS és a Support-ra helyeznék a bevétel forrását. (pl. SuSE Linux) -
#36996 Nálam is szokta a vezérlőpultban átállítgatni az ikonok méretét. -
#36995 De másnál nem csinálja, legalább is még senki nem panaszkodott ilyenről. -
ribarszki #36994 Kedves Bon! Igen, annyiban user hiba volt és én kúrtam el mert nagyon egyszerű volt a megoldás és nem is kellett volna beírni. asztal-nézet-asztali ikonok megjelenítése-pipa. DE! Nem én állítottam át! És nem ez az első eset. A vezérlőpultban a rendszeren belül folyton önkényesen változtatja az ikonok kinézetét. Egyszer brutál nagy, utána kicsi, egyszer mozaikszerűen van, utána sorban... Mindig átállítom, mint rendszergazda engedélyezem de ugyanúgy megcsinálja. Jelen esetben pedig teljes képernyőn neteztem, és mikor leraktam tálcár akkor nem voltak ikonok. Másrészt emlékeznék ha átállítottam volna, de nem!
Márpedig ha egy oprendszer ilyeneket csinál az nem feltétlenül a user hibája. És nem most kezdtem hanem a 3.1-es windowssal 1995-ben... A megoldás egyszerű volt és tudhattam volna hamarabb is, de a hiba és még sok más miatt akkor is egy nagy ratyi a Vista! -
#36993 Lép túl rajta...
Magadba... -
donoki #36992 hát akkor röhögjél rajta, csak magadba... -
#36991 1xű.
Olvasd el újra azt a HSZ-t.
Én az ilyen kérdést csak megtapsolni tudom -
Renesans #36990 hello,
azt szeretném kérdezni, hogy megvan e valakinek a régi Vista Beta 1-es build (build 5112 - 2005. július),? Mert én gyűjtöm a Vista bétáit, de sajnos a Beta 1 DVD-m megsérült. Szerencse, hogy a drivers mappában voltak a sérült fájlok, így nagy részüket vissza tudtam állítani (Windows Update). Viszont még mindig hiányzik 24,4 MB-nyi adat, amit sehol sem sikerült megtalálnom. Lenne esetleg olyan kedves ember, aki feltöltené nekem ezt a pár fájlt?
Ha van akkor annak privátban elküldöm pontosan mely fájlok hiányoznak még. -
#36989 Szerintem nem fikáztam, de ha van alternatíva, akkor érdemes azt is megnézni. -
donoki #36988 jah kösz, de én XP-be úgy csináltam, hogy kimásoltam, aztán beillesztettem :D -
donoki #36987 akkor mire nyomtad azt a szmájlit? -
#36986 Jó a Vista nem kell fikázni, felhasználó hülyeség ellen a Windows 7 se tud mit tenni -
#36985 Vagy a user nem ért hozzá. -
#36984 Szerintem most már várhattál volna Win7-ig a vétellel, főleg a jelenlegi visszajelzések mellett. -
ribarszki #36983 Tárgytalan! Megjavult, én kúrtam el... De ez a vista nagyon ratyi.. :( -
ribarszki #36982 Tisztelt fórumozók!
Tegnap internetezés után, mikor leraktam tálcára a Firefox ikonját akkor látom, hogy nincs egy ikon sem az asztalomon! Gondoltam meghülyült, majd holnap. Ma reggel újra bekapcsolom és semmi! Tök üres. De nem is tudok új ablakot kitenni. Csak a háttérkép van. Az asztal ablakainak beállításánál minden engedélyezve van. Lefuttattam a Nod-ot és az a-squared-et de semmit sem találtak..
A Vista amúgy eredeti, megvettem... Valakinek valami ötlet?? -
bodajoci #36981 Köv a probléma: a biosban az ACPI Suspend Type s3(str)-re van állítva, tehát készenléti üzemmódban teljesen leáll a gép, csak a memóriák maradnak feszültség alatt, legalábbis eddig így volt, most meg nem akar leállni, tovább pörögnek a ventik. Ha megnyomom a sleep billentyűt akkor viszont leáll a cucc. Nem bírok rájönni milyen folyamat okozza. Azér dühít, mert még egy hete 2 dvd-t is elbaxtam, mert dvd írás közben is kikapcsolt ez a szar:-D, most meg akkor sem, mikor kéneX-( -
#36980 Ha tudnám 1általán, hogy mi volt a kérdés -
#36979 Mint XP-ben: Vezérlőpult\Betűkészletek majd jobb gomb és új betűkészlet telepítése -
#36978 az ilyen design-kérdésekben a Hogy néz ki az asztalod? topicban tudnak segíteni (winamp skinek, programindítók, stb.) -
donoki #36977 ez aztán a segítség a srácnak :D -
donoki #36976 hi!
kéne egy kis help->
hogy tudok Vista-ba betűkészletet importálni?
előre is ty -
#36975 -
starweb88 #36974 Csao
Lenne pár kérdésem új vagyok Vista terén, nah szal a kérdések:
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=297158
Van ez a téma ezt honnan tudom letölteni vagy beállitani?
A winampot h tudom igy kirakni csikba?
Ott van a winamp alatt vmi gyors menü olyat hogyan tudok elővarázsolni?
-
starweb88 #36973 thx -
#36972 jobbgomb az óránál - tulajdonságok/properties - és ott pipálgathatod kedvedre, hogy mit szeretnél látni -
#36971 Köszönöm! -
starweb88 #36970 sziasztok most telepítettem a fel a vistat és nem találom hol tudom kikapcsolni az óra melletti hang erő ikonját és a hálozati ikont, vki pliz mondja meg nekem :D -
#36969 Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\Számítógép kezelés\lemezkezelés jobb egérgomb a kérdéses meghajtón, majd meghajtóbetűjel és elérési út módosítása. -
#36968 Sziasztok,
Rádugtam a PCre egy usb eszközt, és mikor (ezután) csatlakoztattam a külső vinyót (USB), a vinyó cimkéje megváltozott. Eddig "L" meghajtó volt mostmár "M" amivel a sok probléma közül az egyik az hogy pl az Itunes nem találja a zenéket mert az "L" meghajtón keresi, és így tovább. Szal a hivatkozások nem működnek. Át lehet ezt valahogy állítani? Mert mostmár akárhogy dugom rá vagy törlöm az illlesztőt és hagyom újratelepülni mindíg "M"-re cimkézi :S
szóval a kérdés meghajtó cimkéjét hogy lehet átírni? -
sakal6 #36967 hello. remélem tudtok segíteni.
windows vista 64bit van a gépemre telepítve, és tegnap este eltünt a D: meghajtójelű particiom, amit az vista nem lát, de egy másik winchesteren van xp ami látja azt csak a vista nem.
hogyan tudnám újra láthatóvá tenni vista alatt? -
#36966 koszi -
#36965 Ja, tényleg. Bocs. -
#36964 Az nem az ALL users. -
#36963 C:\Users\Public\Documents -
#36962 Users/Felhasználó/Documents -
#36961 Leforditana ezt nekem valaki Vistara?
C:\Documents and Settings\All Users\Documents -
#36960 Már sikerült megoldani.