40038
-
#8810 mért én mult honapban 3x ghost-oltam ujra -
#8809 Lemeztöredezettség mentesítek, kissé sok a piros rész :) -
#8808 XP-ből? Ha bootolsz akkor csak még nincs XP. Tehát ne XP alól indítsd a telepítőt -
Daveee #8807 sztem a kártyád lehet hibás, hány éves?
-
#8806 3havonta? ejha :))) -
#8805 Hát úgy látszik mégsem olyan jók. -
#8804 de honnan bootolva ?
xp-böl vagy dos-bol? -
Daveee #8803 pc error eliminator a neve :P -
#8802 5 év után nem ártana egy format,én 3 havonta csinálok formatot. -
#8801 Ha nem menne az rc2 kulcsal akkor próbáld meg újra felül írni és bizonyosodj meg hogy tényleg felülirta.
Így konkrétan nem tudom mi lehet de nekem ment gond nélkül -
Daveee #8800 revoltec? az tudod miket gyárt? tuning cuccokat, és eléggé jó tápokat! -
#8799 Vigyázzatok ezzel mert tele van spyware-el! A fixet le ne töltsétek!! -
#8798 de külön particiora!!!! -
#8797 Formázás ideje nem számít. egy scandisket vagy valami hasonlót futtas végig a winyon teljes ellenőrzést kérve, az majd helyrepakolja. Már ha nem Bad sector-ok. -
#8796 bootolva,úgy nem lessz hibaüzi telepítéskor -
Daveee #8795 töredezettség mentesits, futass le egy pc error elimintaor nevezetű programot, 400 memürria volt szabad és mára mér 700 , azért megláccik... aztán probáld meg -
#8794 sztem ird ki fontos adatokat, mint az állat zúzd le a gépről mindent, rakj fel egy xp-t, és aztán egy vista-t- én biztos igy csinálnám :) -
#8793 OFF:
hát nem egy hűde jó táp,ajánlom a chieftec-et,azok a legjobbak kivéve a 410-es széria(egy már robbant el a gépembe:D) -
#8792 Nekem tökéletesen megy ahogyan azt az elöbbi hozzászólásban leirtam -
#8791 Hát én megőrülök ettől a particiózástól. Megcsináltam szinte mindent, lecsippemtettem, 14 gigás üres helyre rányomtam particiót, beállítotam mindent. Újra indíotta a gépet, bejött a symanteknek az a kék hátteres izéje, ott elkezdett valamit töltögetni. Majd elkezdte számolni a hibákat, aztán megállt, hogy too many errors, és hogy befelyezi, nyomjak valamit... és semmi nem történt most :S
Lehet hogy az a baja, hogy kb. 5 éve nem volt formázva az a vinyó, meg semmi töredezetmentesítés, stb.? Mit csináljak szerintetek? -
#8790 most akkor hogy???
xp alól?
-
#8789 nektek működik? -
#8788 de ha nincs hardware változás akkor nem kell minden telepitésnél aktivállni -
#8787 Revoltec 450-es 1.1 -es táp csak nem csinál ilyeneket -
#8786 nem,mert ha dvd-ről teszed kifogja írni a hibát,ha meg bootolva teszed úgy meg nem -
#8785 Akkor próbáld meg nem RC2-es kulcsal -
#8784 megnyugodtam:D -
#8783 hát akkor meg nem a vista műve -
#8782 Volt már fent a Vista, de nem csinált ilyeneket, kb 1 hónapja XP van a gépen. -
#8781 Tápegység eseteg kinyirhatta. -
#8780 igen ezt még a ms-től igényeltem. kb 3szor használtam
-
#8779 Mi van akkor ha telepítés közben mikor kéri a kulcsot, kiderül, hogy az a ami nekem van rc1 kulcs rossz?
-
#8778 akkor cd-röl bootolva jobb felrakni ugy mint az xp-t? -
#8777 Nem, mert még nem tetem fel a Vistát. Ja a venti nem állt meg a karin!! -
#8776 tegnap má fenn volt a vista? -
#8775 ugye olyannal probáltam amelyik még érvényes? mert egy kulcsot 10-szer lehet beaktiválni -
#8774 vista óta csinálja? -
#8773 Tegnap egyszerűen 5 perc után lekapcsolt a monitor, restartoltam, lefagyott, ismét restart, elindult ment egész nap, játszottam meg minden, este kikapcs, reggel meg semmi, be sem kapcsol, áttettem egy másik gébe, csak csiporog az alaplap, de az én alaplapom még azt sem csinálja. Beleraktam a GF4200 őt az meg megy. -
#8772 nekem is 6600gt-m van:S remélem tényleg nem attól van -
#8771 Memória teszet érdemes lenne kipróbálni a Vista telepítő lemezén van.