Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ittvannak a hasznalhato buildek:
5112 - beta 1
5219 - szeptember CTP
5231 - oktober CTP
5270 - december CTP (szerintem ezt toltsd le)
asszem valami 5112
valami ilyesmi
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
a 5270 buildet honnan tudom leszedni???????
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Amugy 5270 build tényleg egész jó! Szépen szalad...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Microsoft olyan jelentõs változtatást kíván végrehajtani következõ generációs Windows rendszere felépítésében, amely állítása szerint egy tizedére csökkenti majd az abban bekövetkezõ végzetes jellegû elszállások számát. A pozitív változást a stabilitás terén az fogja biztosítani, hogy a Windows Vista-ban a grafikus felület nem az operációs rendszer magjának részeként, hanem gyakorlatilag alkalmazásként fog futni, így egy benne bekövetkezõ hiba nem fog teljes rendszerösszeomlást kiváltani.
A jelenlegi Windows-okban a grafikus felület és a hozzá kapcsolódó meghajtóprogramok a kernel részeként mûködnek, ahol teljes hozzáféréssel rendelkeznek a gép minden erõforrásához. Így egy rosszul megírt meghajtó miatt a grafikus megjelenítésben bekövetkezõ hiba jellemzõen a teljes rendszer összeomlását, a rettegett Kék Halált váltja ki, amely közvetett módon adatok elvesztését vagy sérülését is okozhatja. A Microsoft statisztikái szerint az összes Windows-elszállások 89 százalékát ilyen, videomeghajtókra visszavezethetõ hibák okozzák, amelyekkel szemben a jelenlegi rendszerek képtelenek hatásosan védekezni.
Ezen fog változtatni a Windows Vista, amelynek grafikus rendszere, a Windows Presentation Foundation már nem a kernel részeként, hanem szinte közönséges alkalmazásként fog mûködni. Így a benne bekövetkezõ végzetes hibák már nem fogják az egész rendszert érinteni, hanem legrosszabb esetben is csak a grafikus felület összeomlását válthatják majd ki, amit a felhasználó annak újraindításával orvosolhat úgy, hogy közben addigi munkája eredményét nem fogja elveszíteni.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Régebben feltettem a Windows Vista Beta 1 (32 bit) Beta 1. operációs rendszert, de többször is elkábult, azaz elment a monitorról a kép, és még a wincseszter is újraindult a BIOS képernyõnél. Feltettem a 64 bites Windowst, azzal egy darabig nem volt semmi probléma, de amikor töltötte fel a hálókártya driverét, az is hasonló mûveletett hajtott végre, mint a Vista. Úgyhogy maradok az XP-nél, mivel félek, hogy a Beta2 is még hasonlókat fog produkciózni. Remélem, már 1 év múlva a kifejlesztett Vista fog futni a gépemem, ami 100%-osan kompatibilis lesz a régebbi programokkal is. Ami nagyon tetszett benne, az a kinézete volt, és a gyors program futtatás. Remélem, a Exploreren csökkentenek majd, mivel az zabálta fel az egész rendszerem teljesítményét. Total Commandert kellett használnom 😊
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Winsupersite Vista
Az új Vista már teljes mértékben testre szabható.. 8 szinséma áll rendelkezésünkre, de a szinskála segítségével bármilyen szinárnyalatot elõvarázsolhatunk.. Az átlátszóság mértékét is megadhatjuk.. akinek nem jön be az ki is kapcsolhatja.

Sorry, de eddig semmi normális infót nem tudtál közölni.
Most vagy te irsz rossz helyre, vagy a többieket nézed hülyének!
Az otthoni felhasználók 90%-a illegális szoftvereket használ, amit fõként torrentekrõl tölt.
Ha te legálisan jutsz hozzá az a te szerencséd, de akkor másik fórumon kell hogy vitába szálj.
Ha nem lenne más, tuti nem görcsölnék ilyennel...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A MS minden hónapban kiad egy technológiai elõzetest:
szeptember 5219
oktober 5231
november 5259
december 5270 vagy 5276
ezek mind Pre-Beta 2 verziók... csak tesztelõknek, de Torrenten valószinüleg fenn
lesz a legújabb is...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
#1055 úgy érted, h kompatibilis lesz-e a régi játékokkal, vagy h lesznek-e rá újak?
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
kösz, hogy kugliztál helyettem 😉
errõ az elsõ helyen a köv urlt dobta: http://www.theeldergeek.com/change_text_on_xp_start_button.htm
mondtam, google a barátod, talán képes leszel egyedül használni.
😊 sztem még életemben nem telepítettem úgy drivert, h az .exe-t futattam (najó, ez "enyhe" túlzás).
szal az eszközkelebõn hozzáadott .inf-et nem fogadja el. vagy azt mondja, h nem talált semmit, vagy felteszi, de felkiáltójeles lesz a cuccos.
azt hogy? nekem az integrált hang és háló kártyát nem engedi életre hívni és még a régi sb128am sem tetszik neki.
pedig a beta1-en még mentek (azokra találtam drivert).