40038
-
#8890 nálam is pár másodperc alatt kipipálta a fájl másolás részt, valamint 1-2 percig 0%-on ált, tehát az íród nem döglődik :) -
#8889 Holtudom kikapcsolni ? -
Dodo55 reg2 #8888 Nekem van 1 kis gondom a telepítéssel.
A Winbeta verzió van meg.
DVD-ről bootolva telepítem, megadom a dolgokat amiket kér, majd elkezdődik a telepítés, a Copying Windows Files részt pár másodperc múlva kipipálja, és átmegy az Extracting Files részre, de már percek óta 0%-on áll, a dvd-t cicergeti, a led folyamatosan gyorsan villog(a samsung meghajtóm esetében)/folyamatosan világít(LG meghajtóm esetében), és nem halad a százalék.....
Mire ezt megírtam(köszönhetően a testvérem billentyűzetének, egerének, és gépenek, ami miatt 3x annyi időbe telt megírnom...) már 17%-on áll, szóval megoldódott, de azért elküldöm ezt a hozzászólást, hogy megkérdezzem: másnak is volt ilyen, vagy csak a dvd íróm készül meghalni? -
FLeK0 #8887 kapcsold ki az auto aktivalast, 30 napig nem kell. -
#8886 amugy van mar crack a Final hoz?:D 2 nap es activalni akarja magat:( -
Thanatos #8885 izé..., van már 1.35 sptd update is elvileg... :) -
tibike21 #8884 Az az utobbit töltöttem fel. 32bites verzió van fent kernel akármi hibaüzit kapok.
Run the Admin modban iditom
-
#8883 Tuti hogy most töltötted le INNEN?
Mert ebben már frissebb driver van. Tehát ha nem most töltötted le akkor megeshet hogy egy régebbi 4.0.6 verziót raktál fel amiben még nem SPTD1.29 van.
Jah és remélem nem 32 bites Winre akarod feltenni mert akkor nem fog menni.
Abban az esetben EZT kell letölteni. -
tibike21 #8882 ugy probáltam, de valami kernelre hivatkozik és kilép, az rc1 re felment simán az x64 -
Newfronter #8881 Pedig fel kell mennie, futtasd a telepítőt admin módban (Run as Administrator). -
tibike21 #8880 Melyik Deamon tollst tudom felraknia 32bite verzióra? A 406 x86 nekem nem megy fel.:((
-
#8879 köszi ez tényleg gyorsabb, már fut is
Csak winxp van, a Vista-nak akartam létrehozni külön particiót a D meghajtón. Ami 80 gigás, és 5 éve nem volt se formázva, se töredezettség mentesítve. De erre kell csinálnom a meghajtót mert a C-n az xp mellett már nincs annyi hely (az 19 gb-s vinyó, és csak 11 giga szabad helyem van ott). Úgyhogy ha sikerül majd particiót létrehozni és nem írja hogy túl sok hiba van és nem lehetett csökkenteni a d particiót és a 2. lemezen létrehozni egy újat (E:) akkor oda felrakom majd a Vista-t :/ -
shiftáj #8878 vagy töredezetségmentesítsd xp alól.. márha mind2 windows fenn van -
FLeK0 #8877 szerezd be a diskeeper-t, azzal gyorsabb. -
#8876 na én 2 óra után inkább leálíltottam a lemez töredezettség mentesítőt, majd inkább holnap szenvedek vele. :( Pedig már ma kiakartam nagyon próbálni a vista-t, de holnap iskola :'( Na mind1. -
#8875 Vista elötti csend:D -
Newfronter #8874 Vistában beállítod, hogy XP legyen az első (Earlier Windows), és kikapcsolod a visszaszámlálást, és így azonnal indul az XP bootnál, nem kell semmit tenned. -
#8873 akkor az xp-t is beállithatom alapnak? a vistabootpro-t hova rakjam xp-re?
mert a vistát csak én fogom használlni a család többi tagja meg at xp-t
és nekik bonyolult a számitásteknika :) -
jozsfm #8872 Mindenki fel tudta telepíteni, csak én vagyok ilyen béna??? -
engir #8871 Lehet. Nalam tuti nem. Kiprobaltam. -
#8870 enterezni kell,automatikusan csak úgy fog belépni ha xp-t törlöd -
FLeK0 #8869 vista az alapértelmezett, és 30 sec után elindul. de ez állítható a vistabootpro-val. -
#8868 Tuti működik amit az elöbb leirtam a #8836 hozzászólásban mert én is így csináltam :) -
#8867 ok kösz
és mindenféle képpen entert kell nyomni?nem indul el magátol egy idö után ,ha pl elöl van az xp? -
#8866 DVD-ről próbálod feltenni?mert ha igen próbáld meg újból kiírni 4x-en. -
#8865 nekem bekapcsoláskor megkérdezi,hogy xp vagy vista... -
engir #8864 Meg mindig ott al a dolog hogy ker egy kulcsot, vagy uresen hagyva nem lep tovabb. Egyszeruen nem tortenik semmi. Ez csak nalam lett igy? -
#8863 Hát nálam nem tette de sejtésem szerint azért mert a Mac OS X oprendszer választóját használtam. -
jozsfm #8862 Nos. Ha simán bootolok a dvd-röl akkor a telepítés kezdetekor az első pontot egyből átugorja (windows fájlok másolása vagy mi) és a második pontnál hibaüzivel leáll (valamit nem talál...)
Ha xp alól telepítem akkor a elsö pont eljut 18 százalékik, ott megáll és kb 15 perc mulva hibaüzenettel szintén leáll.
Valami 5let? -
#8861 akkor xp-röl játszok
amugy ha külön particiora rakom a vistát és mikor bekapcsolom a gépet megkérdezi,hogy az xp-t vagy a vistát töltse be? -
#8860 Minél nagyobb a rumli, annál tovább tart. -
#8859 több mint fél órája fut a töredezettség mentesítés és még 4% :S -
#8858 Pontositsd a hibát kérlek -
#8857 Igen. De nagyon akad még. És sok a textúra hiba. Játékra még alkalmatlan.
De ha nagyon akarsz gamelni fel lehet rakni régebbi nvidia drivereket azokkal xp szintű vagy attól gyorsabbak lesznek a játékok. De erről janos666 tud bővebben nyilatkozni. Mivel ez a megoldás azzal jár hogy kikapcsol az aero ezért én nem raktam fel. Pár napon belül úgyis ki fog jönni egy használhatóbb nvidia driver addig meg kibírom ezzel is. -
jozsfm #8856 Segítsetek légyszi, főleg az akinél a telepítéskor hibával leállt a dolog. Hogyan lehet megoldani? Próbáltam xp alól meg külön bootolva, de mindig hibaüzenettel leáll.... MI A FRANC BAJA LEHET? -
#8855 Csak mindig összezavartok, meg néha no answer............... -
#8854 és a cs:s fut? -
#8853 tökéletes. köszönöm. -
#8852 akkor jó :) -
#8851 Pontosan nekem is ezt irja. Egyenlőre csak ilyet találtam