40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • slylecz13
    az igaz-e, hogy nem lehet benne carck-elni? Pl.: Total Commander carck-elése nem megy. Vagy ez valami tévhit?
  • engir
    Ja ill most olvasom a FAQ-ot hogy megis mukodik. Nekem mindenesetre nem sikerult felraknom.
  • engir
    Pontosan. Viszont most jon a bibi, hogy vista alatt nem megy a 6os. Kár :)
  • Zsoltika 007
    Akinek volt egy kis sütni valója és nem szorult rá a hetes verzió szolgáltatásaira az eddig is a hatos verziót használta pont ezért. Meg volt egy időben olyan gond is hogy elcseszte az audio lemezeket is. Nem tudom azóta javították-e de nekem bőven jó még a 6 széria.
  • Bilux
    Megoldva, már Vista x64 alol írok Nero 6.6.x.x-el kell kiírni ez a nyitja.
  • Imremagdi
    át tudod küldeni mail-ba? [email protected]
  • endiboy
    dehogynem, simán feltelepül
  • slylecz13
    Sziasztok! Lehet hogy foglalkozott már valaki ezzel a kérdéssel,de megkérdezem.
    Ki mit csinált azza a dologgal, hogy nem lehet virtuális meghajtót létrehozni, mert a Daemon Tools-t nem fogadja el.
    Valaki tud erre valamit mondani?
  • L2Goku
    Hol Lehet kiloni azt hogy automata activalas nelegyen, ez a 3 napos .
  • Thanatos
    zinternetről...
  • Bilux
    most 6.6.0.6 írom ki
    próba szerencse
  • engir
    7.5.7.0 elvileg ez jo vistara is. Sztem ez rontotta az elso kort.
    6.6.0.0 ezzel irtam ki masodjara. Ez viszont nem megy vista-n
  • Bilux
    Pontossan melyik verzióju neroval?
    MErt nekem a legújabbal akár hányszor írom ki xar
  • krisz073
    szerintem nálad lessz hiba.nekem reggel tökéletesen sikerült telepiteni
  • Zsoltika 007
    Monitor frissítés változtatásnál megeshet. Nekem pl 60hz-en mosott néhol a tft-m de 75hz-en már tűéles.
    Vagy a cleartype miatt is annak tűnhet.
  • engir
    Ha mar itt vagyunk. Nekem a betuk tunnek kicsit elmosottnak. Ez driver gond lesz? ATI 9800Pro kartyam van.
  • engir
    4x sebessegen irtam
  • Zsoltika 007
    Inkább 2-2.4x sebességen próbáld! Minél lassabb annál pontosabban írja meg. Ez főként filmeknél és audio cd-nél hálálja meg magát.
  • engir
    Ugyanaz mint nalad. Ha beirtam azt mondta hogy ez nem jo, ha uresen hagytam nem lepett tovabb.
    Amugy eloszor nero 7essel irtam ki a DVD-t, majd a 6.6ossal. Nem tudom hogy ennek mennyi koze lehet hozza. De nekem gyanus.
  • Bilux
    sokadszorra írom ki most megpróbálom 4x neked hogyan működött?
    Beírtad a kódot vagy nem?
  • engir
    Ugyanez volt tegnap a gondom. Kiirtam ujra a DVD-t hatha, es voila, mukodott. Probald meg.
  • Bilux
    Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD.READ.NFO-Win

Ezt sehogy sem lehet telepíteni kulcskérésnél ha nem írok be semmit nemcsinál semmit ha beírom az nfoban lévő kulcsot akkor meg nem invalid a kulcs hanem nincs ilyen verzió windows vagy mi változtassam meg a kulcsot.
    Szóval fake vagy csak engem szivat se a 32 bit se a 64 bit telepítése nem megy.
  • endiboy
  • Sorcy
    Működik!!!
  • Imremagdi
    ezt honnan lehe letölteni?
  • endiboy
    oké, köszönöm, akkor telepitek :)
  • Zsoltika 007
    Visszatette a 30 napot most mondta ismerős irc-n. #8902
  • endiboy
    akkor még várok..egyébként nem próbálta még senki az slc_reset nevü progit, hogy a final-be is müködik-e?
  • Zsoltika 007
    Igen. Vagy pedig most hallottam hogy működik a számláló resetelő progi rtm alatt is.
  • endiboy
    akkor most még csak, ezzel az rc2-s módszerrel lehet megoldani az aktiválást?
  • FLeK0
    Akkor jó, ha ott van. Azért evaulation copy, mert csak ~fél évre jó az RC kulcs.
  • pedestrian
    nálam is ugyanezeket írja és az aktiválás is sikeres lett, csak a systemben ott van aza genuine embléma. kiváncsi lennék mindenkinél ugyanez van-e.
  • csuhi
    Nálam is ezt írja.
    De nálam sikerült az aktiválás.
  • pedestrian
    hát ez az. csak nem tudom egy cd kulcs cserével megoldódik ez?
  • Zsoltika 007
    Érdekes. Bár szerintem úgy is megoldják majd.
  • Imremagdi
    Összefoglalná nekem az aktiváció részleteit? 32 bit és a 64 bites verzió is érdekelne.Most csak érvényes rc1 kulcsal lehet aktiválni?
  • bon
    Tehát nem "eredeti" a Vista-d. Szerintem.
  • pedestrian
    nálam az van hogy activated. és van egy ask for genuine microsoft software embléma.
  • Newfronter
    Hát ha aktiváltad, nem szabadna ezt írnia, a systemben alul mit ír? Genuiene Windows?
  • Dodo55
    Van egy érdekes dolog: a jobb alsó sarokban az van, hogy:
    Windows Vista(TM)
    Evaluation Copy. Build 6000
    Pedig már aktiváltam.