40038
-
slylecz13 #8930 az igaz-e, hogy nem lehet benne carck-elni? Pl.: Total Commander carck-elése nem megy. Vagy ez valami tévhit? -
engir #8929 Ja ill most olvasom a FAQ-ot hogy megis mukodik. Nekem mindenesetre nem sikerult felraknom. -
engir #8928 Pontosan. Viszont most jon a bibi, hogy vista alatt nem megy a 6os. Kár :) -
#8927 Akinek volt egy kis sütni valója és nem szorult rá a hetes verzió szolgáltatásaira az eddig is a hatos verziót használta pont ezért. Meg volt egy időben olyan gond is hogy elcseszte az audio lemezeket is. Nem tudom azóta javították-e de nekem bőven jó még a 6 széria. -
Bilux #8926 Megoldva, már Vista x64 alol írok Nero 6.6.x.x-el kell kiírni ez a nyitja. -
#8925 át tudod küldeni mail-ba? [email protected] -
endiboy #8924 dehogynem, simán feltelepül -
slylecz13 #8923 Sziasztok! Lehet hogy foglalkozott már valaki ezzel a kérdéssel,de megkérdezem.
Ki mit csinált azza a dologgal, hogy nem lehet virtuális meghajtót létrehozni, mert a Daemon Tools-t nem fogadja el.
Valaki tud erre valamit mondani? -
#8922 Hol Lehet kiloni azt hogy automata activalas nelegyen, ez a 3 napos . -
Thanatos #8921 zinternetről... -
Bilux #8920 most 6.6.0.6 írom ki
próba szerencse -
engir #8919 7.5.7.0 elvileg ez jo vistara is. Sztem ez rontotta az elso kort.
6.6.0.0 ezzel irtam ki masodjara. Ez viszont nem megy vista-n -
Bilux #8918 Pontossan melyik verzióju neroval?
MErt nekem a legújabbal akár hányszor írom ki xar -
krisz073 #8917 szerintem nálad lessz hiba.nekem reggel tökéletesen sikerült telepiteni -
#8916 Monitor frissítés változtatásnál megeshet. Nekem pl 60hz-en mosott néhol a tft-m de 75hz-en már tűéles.
Vagy a cleartype miatt is annak tűnhet. -
engir #8915 Ha mar itt vagyunk. Nekem a betuk tunnek kicsit elmosottnak. Ez driver gond lesz? ATI 9800Pro kartyam van. -
engir #8914 4x sebessegen irtam -
#8913 Inkább 2-2.4x sebességen próbáld! Minél lassabb annál pontosabban írja meg. Ez főként filmeknél és audio cd-nél hálálja meg magát. -
engir #8912 Ugyanaz mint nalad. Ha beirtam azt mondta hogy ez nem jo, ha uresen hagytam nem lepett tovabb.
Amugy eloszor nero 7essel irtam ki a DVD-t, majd a 6.6ossal. Nem tudom hogy ennek mennyi koze lehet hozza. De nekem gyanus. -
Bilux #8911 sokadszorra írom ki most megpróbálom 4x neked hogyan működött?
Beírtad a kódot vagy nem? -
engir #8910 Ugyanez volt tegnap a gondom. Kiirtam ujra a DVD-t hatha, es voila, mukodott. Probald meg. -
Bilux #8909 Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD.READ.NFO-Win
Ezt sehogy sem lehet telepíteni kulcskérésnél ha nem írok be semmit nemcsinál semmit ha beírom az nfoban lévő kulcsot akkor meg nem invalid a kulcs hanem nincs ilyen verzió windows vagy mi változtassam meg a kulcsot.
Szóval fake vagy csak engem szivat se a 32 bit se a 64 bit telepítése nem megy. -
endiboy #8908 #7361 -
#8907 Működik!!! -
#8906 ezt honnan lehe letölteni? -
endiboy #8905 oké, köszönöm, akkor telepitek :) -
#8904 Visszatette a 30 napot most mondta ismerős irc-n. #8902 -
endiboy #8903 akkor még várok..egyébként nem próbálta még senki az slc_reset nevü progit, hogy a final-be is müködik-e? -
#8902 Igen. Vagy pedig most hallottam hogy működik a számláló resetelő progi rtm alatt is. -
endiboy #8901 akkor most még csak, ezzel az rc2-s módszerrel lehet megoldani az aktiválást? -
FLeK0 #8900 Akkor jó, ha ott van. Azért evaulation copy, mert csak ~fél évre jó az RC kulcs. -
#8899 nálam is ugyanezeket írja és az aktiválás is sikeres lett, csak a systemben ott van aza genuine embléma. kiváncsi lennék mindenkinél ugyanez van-e. -
#8898 Nálam is ezt írja.
De nálam sikerült az aktiválás. -
#8897 hát ez az. csak nem tudom egy cd kulcs cserével megoldódik ez? -
#8896 Érdekes. Bár szerintem úgy is megoldják majd. -
#8895 Összefoglalná nekem az aktiváció részleteit? 32 bit és a 64 bites verzió is érdekelne.Most csak érvényes rc1 kulcsal lehet aktiválni? -
#8894 Tehát nem "eredeti" a Vista-d. Szerintem. -
#8893 nálam az van hogy activated. és van egy ask for genuine microsoft software embléma. -
Newfronter #8892 Hát ha aktiváltad, nem szabadna ezt írnia, a systemben alul mit ír? Genuiene Windows? -
Dodo55 #8891 Van egy érdekes dolog: a jobb alsó sarokban az van, hogy:
Windows Vista(TM)
Evaluation Copy. Build 6000
Pedig már aktiváltam.