40038
-
Newfronter #8970 Írd ki Alcohollal!
Ha több sata vinyód van, csak egyet rakj be, és a DVD olvasót pata-ra rakd. -
#8969 az a poen hogy ugyse lehet... :D Probaltam minden fajta modon de a system32 be nemengedi hogy beleirkaljak:) -
#8968 valaki? -
#8967 mert safe módba kell felülírni... -
#8966 nekem nemukodik .. Probalok Full Controlt adni de ez a fos nem engedi .. Kisetudom jelolni hogy Full Controlom legyen.. Szurke Mezo , Pedig administrator accesem van .. -
Dodo55 #8965 Én ezeket használom:
Verzió: Winbeta
Crack: Raven -
#8964 Most az nem jó crack?
Basszus.... -
#8963 ez a Crack nekem nemjo :) -
#8962 Valaki tud segiteni ?:D -
#8961 verzió:Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
crack:Windows.Vista.FINA L.Crack.raVen
-
#8960 Na hi!
Akkro ma elkezdeném a letöltést, és kérnék egy ajánlatot, melyiket?
(32bites kell, és amihez normális crack van, és pl nincs a raros verzióhoz jelszó...)
1. Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD.READ.NFO-WinB...
2. Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
3. Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.iNTERNAL.DVD-ZWTiSO
4. microsoft windows vista rtm build 6000 x86
5. Microsoft Windows Vista 64 Bit Build 5744 Ultimate
6. microsoft vista rtm build 6000
És a ti általatok ajánlothoz melyik crack csomag kell:
1. Windows.Vista.FINA L.Crack.raVen
2. Microsoft Vista 6000 final rtm crack
3. Microsoft.Windows. Vista.RTM.PROPER.A ctivation.Crack-Re eBSaW
4. Microsoft.Windows.Vista.RTM.PROPER.Activation.Crack
Kérlek legalább három ember szava kell, hogy megkezgyem a letöltést, a sebbeség nem számít
Előre is köszi :) -
#8959 sziasztok. lenne egy kis próblémám. Amikor elinditom a telepítést, megy kb 40 %-ig utána kiirja ezt a hibát:
windows cannot copy files required for installation. The files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x80070241
Próbáltam bootolással is, meg virtuális meghajtóval is. van valakinek valami ötlete? :( -
livan #8958 sajnos nem talál...:( -
#8957 nekem a neten talált magának a noname integrált hangkártyámhoz drivert, próba szerencse -
livan #8956 Van egy Genius hangkártyám és az istennek se engedi az Xps drivert felrakni ,mit tegyek? Előre is kösz! -
#8955 beírod a keresőbe,hogy "marketing"... -
#8954 ezt a beállitást hogy lehet előhozni?kép -
potyek #8953 De pörög ez a topik :)
Köszönöm a symantec virusos válaszokat, alig találta már meg őket :o)
Szóval utoljára a 5840 es build en probáltam, a "véglegesen" még nem, több verziot is, pl a 10.2.224 vinvista t is, meg az akkori utsót is, és az sem működött valamiért , felment hibátlanul, de az auto protect nem müködött -
Bilux #8952 ok kösz -
Aspyrin #8951 Van. Hekkeld meg a krekket, ami majd feltöri a törést!
[éljen az agyonhekkelt viszta] -
#8950 Nincs -
Bilux #8949 Ha a leírtaknak megfelelően aktiválom akkor nekem is kiírja a bal alsó sarokba a Vindows Vista Evaluation Copy 6000
Van ennél job megoldás? -
Newfronter #8948 Pedig be kell jönnie, jelentkezz be az MSN-es fiókoddal! -
#8947 Érdekes nekem bejött. Csak csinálni kell accountot. -
Aspyrin #8946 -
#8945 Nekem is kiírta hogy nem kompatibilis de hát ha a dvd-t megírja akkor felőlem dalolhat is kutyát se. -
#8944 ááááááááá nem jön be az oldal:((((((((...vki be tudná másolni?:( a cd kulcsot? -
engir #8943 Vmi hibauzenetet dobott a telepitesnel es nem is nagyon eroltettem. De akkor megprobalom megegyszer. -
Newfronter #8942 RC1 -
Newfronter #8941 innen (kulcs) -
slylecz13 #8940 A PC GURU-ban most jelent meg a Windows Vista Ultimate teljes verziója! Vedd Meg!!!! -
#8939 Jóvan..és honnan? a torrent progi nem hajlandó elindulni..szal kéne a CD kulcs a Vista bétához pls valaki adja meg vagy linket nekem mind1 -
#8938 Miért? A 6.6.0.16(vagy 0.14 már nem tudom pontosan) simán ment rc2-n. Miért pont a final verzióban ne mene? -
FLeK0 #8937 töltsd le a véglegest. -
#8936 Segítsen vki...egy cd kulcs kéne a windows vista bétához -
FLeK0 #8935 csak a 32es. -
#8934 help! Leszedtem a windows vistat vmelyik beta verziót..de nem tok cd kulcsot hozzá ..honnan tok szerezni? -
Newfronter #8933 Lehet, csak admin módban kell futtatni a TC-t.(Run as Administrator) -
raymond01 #8932 HI
Láma kérdés de mi a lényeges külömbség a 32, 64 bites között, nekem P4 2,8 intel, erre melyik jó vagy mindkettővel ok?
-
krisz073 #8931 dvd decrypterrel irtam ki 2x-es sebességgel