40038
-
#9010 nem fogtok segiteni huha...mivel nem is tudtok...hmm de ha vki tudja a valaszt akkor szoljon pls -
endiboy #9009 "gagyi és labilis"
kicsit kifejtenéd nekem bővebben? -
#9008 Állísd magyarra a billentyűzetett, nem egy bonyolult dolog. -
#9007 Nos! Próba megvolt(RTM)! Nem a legjobbra sikeredett a VISTA! Ugyanúgy össze lett dobálva mint anno a Millenium. Szal... gagyi és labilis. Az XP-nek jó esélye van még arra, hogy jó néhány évig fogják használni. Hasonlóan mint a WIN98 az is nagy túlélő volt. -
#9006 Jó lenne ha mér befejeznéd. Már ezt ése fogok fogunk segítenni. -
FLeK0 #9005 fejezd be -
#9004 Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee< -
#9003 Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee< -
#9002 SEGITSEN MA VKI!!!!!!! -
endiboy #9001 bugos? idáig hiba nélkül megy, igaz még csak 1 napja :P -
FLeK0 #9000 nem bugos, csak egyesek nem tudják felrakni, a rendszerrel semmi gond. -
expander #8999 úgy látom a hozzászólásokból hogy bugos ez a Vista RTM, én a 5840-et haszálom azóta is hibátlanul. És minden progi megy és a driverek is jók... -
Newfronter #8998 Hát olvass vissza pár oldalt, kinek úgy kinek amúgy oldódott meg ez a gondja...
pl. Nero 6.6-al írd ki, leglassabban... -
#8997 hi!miért nem botolja be a vistat ujrainditas után?
ha simán rakom meg megáll 49%-nál ha med dvd-ről akarom akkor meg nem botolja! -
#8996 nekemis összevissza irja vista a dolgokat. Azért nem használom a vistat mert nem lehet rajta normalis sebességgel játszani-legalábbis nálam nem. -
#8995 Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee< -
#8994 Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee< -
Tomi2345 #8993 Sziasztok!
Felraktam a vista-t és felülírtam a 2 file-t, utánna újrainditottam a gépet, kérte is a aktíváló kódot, de nem fogad el semmit, betig igényeltem egyet és az sem jó. valaki tudd segíteni???? -
#8992 amúgy érdekes h M particióra raktam a vista-t, és a vista-ban meg C-ként ismeri és megkeverte a particiokat pl. D=E lett... -
#8991 at összes rapid-rol törölték a vistát :(
marad a torrent -
#8990 oh, szal van ilyen progi is:) ok megprobálom -
Newfronter #8989 :O
Akkor tedd fel XP-re a Vistabootpro-t. -
#8988 hol lehet beállitani hogy indulásnál lehessen választani h vista-ra, vagy xp-re bootoljon? nekem alapból xp-re bootol, fel sem ajánlja a vista-t:S -
qUaKeRgUy #8987 Igaz...^^
Amúgy sztem előbb is lesz .., Talán a céges gépekben is van talán geforce kártya ^^ -
Aspyrin #8986 Ráér még nem? Hivatalosan csak jövő januárban lesz Vistád -
qUaKeRgUy #8985 Hi..
Vki nemtud egy infót arról hogy az nvidia mikor akar majd kiadni egy normális geforce drivert? -
endiboy #8984 tartalmát természetesen -
Razor91 #8983 hello.
hogyan telepitsem? az ISO fájlt irjam ki dvd-re vagy a tartalmát? -
#8982 wow, mégis sikerült, tárgytalan :D vista-ból irok:P -
Newfronter #8981 Rakd újra az egészet. -
#8980 Valaki hallot már ezekről valami info?
Windows.Vista.Iso.BillGates.To.Legit.MSDN.PATCH.
MSDN_Vista_RTM.iso -
livan #8979 valami ötlet? -
#8978 vkinek sikerült 64bites vista-val routeren keresztül netezni? nekem vhogy sehogy nem akar összejönni:S ha van akármilyen tanácsotok, tippetek, lécci irjatok -
#8977 anyira jo hogy nemjo :) Akarmit csinalok akarhogy nemengedi :D:DD
Valaki Tud adni egy Activalo CD keyt ?:D mert mar keri :(((( es nemakar be engedni a Windowsba :((( es Safe Modba nemengedi sehogy hogy Felulirjam :(( -
#8976 Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee< -
#8975 Ok, most ti honnan szedtétek, akik szedték, csak két kezdőbetűű is elég, a többit csillaggal :)
Én innen szedném: www.is*h**t.com
Itt volt még, de valami trojait írkálnak: www.tor**n*s*y.com
?
-
Newfronter #8974 Lehető leglassabban írd, próbáld kiírni a Nero 6.6-al. -
#8973 kiirtam, de amikor megpróbálom berakni akkro azt irja hogy autorun.dll nem található -
Dodo55 #8972 Tegyed magad a fájl tulajdonosává, és akkor tudsz jogokat osztogatni.
Asszem advanced, és ott az owner fül. -
#8971 Akkor ezt szedjem?
Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
Mert ha ez a jó, akkor szedem ...