40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Banano007
    nem fogtok segiteni huha...mivel nem is tudtok...hmm de ha vki tudja a valaszt akkor szoljon pls
  • endiboy
    "gagyi és labilis"

kicsit kifejtenéd nekem bővebben?
  • bon
    Állísd magyarra a billentyűzetett, nem egy bonyolult dolog.
  • JoeFromHun
    Nos! Próba megvolt(RTM)! Nem a legjobbra sikeredett a VISTA! Ugyanúgy össze lett dobálva mint anno a Millenium. Szal... gagyi és labilis. Az XP-nek jó esélye van még arra, hogy jó néhány évig fogják használni. Hasonlóan mint a WIN98 az is nagy túlélő volt.
  • bon
    Jó lenne ha mér befejeznéd. Már ezt ése fogok fogunk segítenni.
  • FLeK0
    fejezd be
  • Banano007
    Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee<
  • Banano007
    Felraktam a vistar ..es nem tetszik...bootolaskor nem irja ki ay xp t pedig fent van a gepemen..mit tegyek>>>>> ez a szar angol bill fukk..nos mit tok tenni hogy bootolaskor az xp t bootolja beee<
  • Banano007
    SEGITSEN MA VKI!!!!!!!
  • endiboy
    bugos? idáig hiba nélkül megy, igaz még csak 1 napja :P
  • FLeK0
    nem bugos, csak egyesek nem tudják felrakni, a rendszerrel semmi gond.
  • expander
    úgy látom a hozzászólásokból hogy bugos ez a Vista RTM, én a 5840-et haszálom azóta is hibátlanul. És minden progi megy és a driverek is jók...
  • Newfronter
    Hát olvass vissza pár oldalt, kinek úgy kinek amúgy oldódott meg ez a gondja...
    pl. Nero 6.6-al írd ki, leglassabban...
  • buldozer99
    hi!miért nem botolja be a vistat ujrainditas után?
    ha simán rakom meg megáll 49%-nál ha med dvd-ről akarom akkor meg nem botolja!
  • dienesoft
    nekemis összevissza irja vista a dolgokat. Azért nem használom a vistat mert nem lehet rajta normalis sebességgel játszani-legalábbis nálam nem.
  • Banano007
  • Banano007
  • Tomi2345
    Sziasztok!
    Felraktam a vista-t és felülírtam a 2 file-t, utánna újrainditottam a gépet, kérte is a aktíváló kódot, de nem fogad el semmit, betig igényeltem egyet és az sem jó. valaki tudd segíteni????
  • Rage47
    amúgy érdekes h M particióra raktam a vista-t, és a vista-ban meg C-ként ismeri és megkeverte a particiokat pl. D=E lett...
  • urbijoe
    at összes rapid-rol törölték a vistát :(
    marad a torrent
  • Rage47
    oh, szal van ilyen progi is:) ok megprobálom
  • Newfronter
    :O

Akkor tedd fel XP-re a Vistabootpro-t.
  • Rage47
    hol lehet beállitani hogy indulásnál lehessen választani h vista-ra, vagy xp-re bootoljon? nekem alapból xp-re bootol, fel sem ajánlja a vista-t:S
  • qUaKeRgUy
    Igaz...^^
    Amúgy sztem előbb is lesz .., Talán a céges gépekben is van talán geforce kártya ^^
  • Aspyrin
    Ráér még nem? Hivatalosan csak jövő januárban lesz Vistád
  • qUaKeRgUy
    Hi..
    Vki nemtud egy infót arról hogy az nvidia mikor akar majd kiadni egy normális geforce drivert?
  • endiboy
    tartalmát természetesen
  • Razor91
    hello.
    hogyan telepitsem? az ISO fájlt irjam ki dvd-re vagy a tartalmát?
  • Rage47
    wow, mégis sikerült, tárgytalan :D vista-ból irok:P
  • Newfronter
    Rakd újra az egészet.
  • bon
    Valaki hallot már ezekről valami info?

Windows.Vista.Iso.BillGates.To.Legit.MSDN.PATCH.

MSDN_Vista_RTM.iso
  • livan
    valami ötlet?
  • Rage47
    vkinek sikerült 64bites vista-val routeren keresztül netezni? nekem vhogy sehogy nem akar összejönni:S ha van akármilyen tanácsotok, tippetek, lécci irjatok
  • L2Goku
    anyira jo hogy nemjo :) Akarmit csinalok akarhogy nemengedi :D:DD

Valaki Tud adni egy Activalo CD keyt ?:D mert mar keri :(((( es nemakar be engedni a Windowsba :((( es Safe Modba nemengedi sehogy hogy Felulirjam :((
  • Banano007
  • Tsippsy2
    Ok, most ti honnan szedtétek, akik szedték, csak két kezdőbetűű is elég, a többit csillaggal :)
    Én innen szedném: www.is*h**t.com
    Itt volt még, de valami trojait írkálnak: www.tor**n*s*y.com
    ?
  • Newfronter
    Lehető leglassabban írd, próbáld kiírni a Nero 6.6-al.
  • Atti12
    kiirtam, de amikor megpróbálom berakni akkro azt irja hogy autorun.dll nem található
  • Dodo55
    Tegyed magad a fájl tulajdonosává, és akkor tudsz jogokat osztogatni.
    Asszem advanced, és ott az owner fül.
  • Tsippsy2
    Akkor ezt szedjem?
    Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
    Mert ha ez a jó, akkor szedem ...