Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1376 : nem monitorra, hanem a performance centerre, ahol egy kamu osztalyzas szerint lepontozza a geped a vista.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Tapasztalatok elsõnek:
A telepítés sokkal gyorsabb lett, kb 40 perc alatt felment.
A bejelentkezéskor nem vettem észre, hogy fut az operációs rendszer, azt hittem hogy még telepít, mert a monitor csak villogott, mármint a lámpája 😊
Úgyhogy vártam, de nem történt semmi sajnos.
Csökkentett módban indítottam el, és akkor döbbentem rá, hogy a telepítésnek már rég vége van. 😊))
VGA módban be tudtam állítani a felbontást és nem volt gond ezután.
Az oprendszer meglepõen gyorsan bootol és gyorsan feláll, igaz van egy néhány másodperc amíg nem csinál semmit, de utána megy minden ami kell (indítás).
Sajnos van egy olyan problémám hogy sûrûn villog a monitor, mintha állítgatná a windows a driver-t, de nem ezt teszi, ez valami videókártya driver probléma.
A nagy meglepetés az, hogy olyan szépen lehet mozgatni az ablakokat, megynitni újakat, hogy egyáltalán nem lassul be az operációs rendszer. Akár már ezzel elégedett lennék a végleges változatban. Igaz hogy nincs sok program fennt, úgyhogy utána jönne a puding próbája.
A Network Center-nél egy cancel gomb megnyomására újraindult az explorer, szóval ez egy jelentõsebb bug.
Sajnos a Gadget-ek netrõl való letöltésénél akadtak gondjaim, mert oda kattintok a weblapon, hogy install és erre nem történik semmi, nem jelenik meg a gadget a letöltött elemeknél.
Az IE7 is elég szépen muzsikál... 😊
Persze ez még nem a teljes vélemény, csak így elsõ nekifutásra, de a meglepõ az hogy ez messze legstabilabb build, és ha azt nézzük, hogy több mint 1 félév van a megjelenésig, így még ennél is sokkal gyorsabbra tudják optimalizálni a rendszert, és ebben biztos vagyok, hogy meg is teszik.
Gratula Microsoft!
A Windows System Performance rating-nél 1. helyezésem van! 😄DD
UI: Eddig még nem jöttem rá a Sidebar Opacity képességére. 😊
(Vagy lehet, hogy komolyabb videókártya kell neki ami most van nekem?)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
nem is tudom feltegyem-e.
Otthon megnézem...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Amugy nagyon érdekes volt, hogy cirka 40-45 perc alatt kaptam egy teljesen müködö rendszert.
De a java most jön!
Alapból ment nekem is minden...
Nekem is kb 1 órát települt. Hangkártya és radi vezéárlõt meg még valmait nem ismert fel. Hangkártyát még nem sikerült felraknom a raid vezérlõ meg nem létszükséglet, megvan nélküle is. Az elsõ indításnál voltak gondjaim feket képernyõ látszólag nem csinált semmit. A symnatec antivirus adaatbázis frissítését nem birtam feltenni. Sok idpm még nem volt vele foglalkzonom, majd holnap meg a hétvégén jobban nekifekszem mert sok váltózás van benne az elözõ bulidhez képest. Egyenlõre nem tûnik annyira rosznak ez a bulid. Vannak progra kiakadási bajai de bezárja magától és folytatható a munka.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Idaig a legjobb build, laptopon mar main OS-nek hasznalom SULIBA is, annyira megbizhatonak talaltam. Bugokbol idaig 6ot talaltam, azis kis locsocsnyi, nagy hiba meg nem volt, gyorsulas teren meg kb dupla olyan gyors a telepites es maga a rendszer is joval gyorsabb.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Amúgy mi a véleményed errõl a buildról? El lehet viselni? 😊
Sebességben hol találtál gyorsulást és mi az ami nagyon bugos még benne?
Itt egy kep