40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • And5
    Adj egy baseball ütőt a DVD-nek
  • Newfronter
    Itt jobban átlátod mire akarod váltani, ez a Flip célja, jobb mint az Alt+Tab nem?
    Ja biztos van aki itt a Ctrl+Alt+Del-hez szokott, ugyans itt arra nem csak a Task Manager jön be, hanem egy admin panel.
    Ha csak a Task Manager-t akarjátok elérni, akkor kattintsatok a Ctrl+Shift+Esc-re.

Új szolgáltatás: Resource Monitor - Ez a Task managerben érhető el a Performance fülön, itt részletesebb infókat kaptok a rendszer működéséről.

Csak azért írtam le, mert tuti van aki nem tud ezekről és most hogy pörög a topik, tisztában legyen ezekkel is. :)
  • Razor91
    kiirtam dvd-re 1x sebességgel alcohol 120%-al DE MÉG MINDIG kiirja a hibaüzit... mit tegyek?
  • Omega888
    Ja nekem is és ahhoz képest elég gyors
  • endiboy
    gondolom te se akarod hibernálni a gépet, és a filet se tudod letörölni
    van aza windows-os progi, a disc cleaner/ vagy cleanup, na az letörli neked :)
  • Newfronter
    Nekem is 1GB van, annyira nem zabálja...
  • ZPapp23
    Bon, Frontier: kösz, tiszta vak vagyok:) Ez a 3ds ablakos dolog ez csak annyi hogy win+tab és ua mint az alt+tab?
  • LaciMaci
  • Bence9292
    Én felraktam, de nincs kép. Szóval felment elindult odáig, hogy kiírta: Ez az első indítás és ez most sokáig fog tartani, mert felméri a hardvereket a windows meg stb. Na ez meg is történt és restartolt, de már nincs kép! A régi windows XP-men viszont van! Tehát ezért is tudok írni...
  • Lord Zax
    Sziasztok. Lenne pár kérdésem.
    Az egyik hogy hol lehet kikapcsolni a hibernálást, egyszerüen nem találom, mármint nem azt hogy idöre mikor kapcsolja be, hanem hogy ne swappolgasson miatta. A sys restoret azt kitudtam az is idegelni szokott.
    Amugy nekem minden jol mükszik, csak zabálja a ramot, és nekem sajna 1 g van csak. :(
  • Omega888
    Talán megoldja a végleges Nvidia driver :)
  • Omega888
    Tényleg valaki fel tudta törni úgy hogy nem időkorlátos a vista?

http://hirek.prim.hu/cikk/55822/
  • Newfronter
    Neked nem kell. Vagy drivert akarsz csinálni a videókártyádhoz? :)

ZPapp23: Jobb klikk az asztalon-->View-->Classic Icons

Omega888: Ilyet én nem tapasztaltam.
  • bon
    Jobb egérgomb az asztalon és átállítod classic-ra vagy valami hasonló.
  • bon
    Nem.
  • Newfronter
    Nagyon jó a Vista keresője, persze ez akkor működik tökéletesen, ha az indexelő szolgáltatás az egész lemezt indexeli.
    Na most pl. beírsz a jobb sarokba egy nevet, mondjuk ez legyen egy olyan név, amit az MSN-be beírtál az egyik ismerősödnek. Ilyenkor találatnak kiírja azt az elmentett beszélgetés fájlt ami tartalmazza ezt a nevet. Tök jó.
    Másik: Fájloknak tudtok adni tag-eket, illetve rangsorolni tudjátok, így keresésnél pofonegyszerű lesz megtalálni mindent.
  • And5
    Tehét egy mezei gyerkeknek mint én aki csak kiakarja probalni az uj win-t nem kell letöltenie ?
  • Omega888
    Arra hogy a szoftvergyártók könnyebben tudjanak szoftvert irni a vistára.
  • And5
    Ez a DriverKit-es CD mire jó ?
  • ZPapp23
    Az asztalon a nagy ikonokat ki lehet vhogy kapcsolni?
  • Omega888
    Valaki tudja hogy bootoláskor miért vannak ilyen apróbb kihagyások a képernyőn ? mintha kalibrálná és ezzel is hosszabb a bootolás
  • LaciMaci
    Tehát 1 et töltök le és a bírt kulcs határozza majd meg, hogy a 7 verzióból melyik???Melyik a "legjobb"verzió és tudsz hozzá végleges kódot adni?
  • bon
    A letölthetőben mindegyik verzió benne van, a kulcs dönti el, hogy mi lesz. Egyébként kitudják nyomozni ha akarják, de max az aktiváláshoz használt kulcsot tiltják le szerintem.
  • CéZé
    Ez a #9140-re akart menni :)
  • LaciMaci
    Sziasztok!Ami a wandoo ról letölthető final bill-es ahhoz van kód vagy vmi amivel működni fog végleg?

és még annyi, hogy neten keresztül nem tudják kinyomozni, hogy eredeti vagy nem ugye?Amúgy a Vista 7 verzióban jelent meg a letölthető az melyik verzió?
  • capo16
    thx thx thx
  • bon
    pl: innét: link
  • CéZé
    Engem folyamatosan kidob PB hibával, holott XP nem tette.
  • capo16
    cd kócsot hol lehet igényelni tudom hogy hulyének néztek de pls válaszolnátok???
  • urbijoe
    csak erre jobban rászálltak
  • And5
    Szerintetek ezen tudom majd tolni a Battlefield 2-t ?
  • bon
    Ha nem legális akkor az xp-t is észrevehetik ennyi erővel.
  • urbijoe
    nem
  • buldozer99
    oké!most ki írom így rw-re:D
    ha nem jó megprobálom sima dvd-re
  • bon
    Tiltják és kész, nem hinném, hogy felkeresnének otthon rendőrök társaságában. XP-d legális?
  • urbijoe
    ténleg az nem lesz gond ,ha neten keresztül észreveszi a microsoft hogy nem eredeti?
  • bon
    Akármilyen folyamatosan a háttéerben üzemelő programot is használsz valamennyit fog a gépen. Csak megfelelő géppel már alig észrevehető.
  • capo16
    pls help honnan tudok kérni kulcsot pls help pls help pls help
  • bon
    El ne hidd. Ez marketing duma csak.
  • bon
    Ez nem Fake verzió?