40038
-
etooo #9210 de újra is indítod a gépet? -
tibike21 #9209 de nem teszi másodjára is ujraindul -
ZPapp23 #9208 Elvileg csak egyszer kéne újraindulnia, utána pedig lefutnia a telepítőnek. -
tibike21 #9207 Nekem meg ha továbbra megyek ujra akar indulni, aztán meg ujra és ujra:(( -
Tomy Lee #9206 32bit-re!! -
ZPapp23 #9205 Nekem is ezt írta, de én simán továbbra vagy okra mentem és felment simán a dtools. -
#9204 amúgy köszi mert ez tényleg jó lett!még 1 x köszi! -
Tomy Lee #9203 Catalyst Beta Driver for Windows Vista RTM:
link -
etooo #9202 ez vicces :D -
LaciMaci #9201 HA VALAKINEK SIKERÜL EGY KÓDOT KÉSZÍTENI AZ ULTIMATE EDITIONRA AKKOR KÉREM PRIVÁTBA KÜLDJE EL!
Köszönöm. -
etooo #9200 #9125 okézd le, indítsd újra a gépet, majd megint indítsd el az installt, és láss csodát, felment :) -
tibike21 #9199 és milyen progi lehet ez? -
#9198 probáltam mindent ott de nem sikerült:S -
endiboy #9197 ja hogy eza baj, fent van vmi progi, ami nem tetszik az sptd-nek, vmilyen debugger -
fischadiadi #9196 az ati oldaláról nem tom letölteni a vista drivert, tudnátok adni esetleg egy másik linket? -
tibike21 #9195 Sziasztok. Tegnap már kérdeztem itt de nem lett megoldása hogy melyik Deamont tudom feltteni a Vista RTm 32bit re? 406 al nem megy fel a következő hibaüzi van.(Run the adminisztratorral is)
This the program will install SCSI PAss Thorught Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD is not compatible with kernel mode debuggers ......
Valaki tud rá mondani valami megoldást? -
Bence9292 #9194 Hello!
Akinek megy és van türelme nekem egy 1-2 kérdésre választ adni MSN-en az: [email protected] legyen szíves és vegyen fel, mert nekem felment, de van 1 kis probléma a megjelenéssel. Pontosabban nincs kép. Az installnál volt végig kép és az első indításnál is, de reboot után eltűnt. Az XP-be is van kép. Köszönöm szépen! -
Newfronter #9193 Egyszerűbben mint XP alatt, tálca jobb oldalán van egy hálózat ikon katt arra, és valami setup connection vagy valami, és utána már tudod a dolgod. -
#9192 Nebaxx mar fel.
Nerot megnyitod CD/DVD kepfile felirasa, megadod neki a *.iso file -t ahol van, es iras ennyi. -
Tomy Lee #9191 Most nem tudom,hogy pontosan erre gondoltál e mivel nem ismerem a Battlefield sorozatot.Szóval Battlefield 2142-höz és SCARFACE játékhoz be kell másolni egy Dll file-t a C:\WINDOWS\system32 -be.
UI:Itt a link olvasd végig:
link
Nem próbáltam még!Legújabb infóm szerint ez kell a Gothic 3-hoz is.Először normál indítás és ha nem megy akkor másolni a dll-t.Ha le akar cserélni valamit esetleg mindenképp biztonsági copy-t kell előtte csinálni.Hivatalos oldal. -
#9190 pls valaki!nem tok a nethez csatlakozni + a cd drive-t nem olvassa be:S hibát ír:S:S:(
pllllls -
endiboy #9189 ja, disk defrag sz@r lett :(
control panel/users és ott a userednél van vmi amit on/off-ra lehet állitani, de most xp-n vagyok igy nem tudom a nevét..de legalul van :)
nekem lehuzta a hiberfilet, power optionsnál van egy advanced menüpont, ott elég sok mindent lehet állitgatni -
#9188 ááá, felraktam a macromedia flash 8-t és qva lassú :((( lehet ha 64 bit miatt? márpedig addig nekem felejtös a vista amig nem müxik a flash -
#9187 na felraktam de lehet hogy szívok . Ati 9200 se m van és azt nem támogatja ez a driver. Várható ehez a kártyához driver? -
#9186 márciusra -
#9185 Csökkentett mód és mélyvizsgálat. -
Lord Zax #9184 Köszi. De nem oldotta meg a problémát, ugyanugy ottmarad a hiberfil, meg be van kapcsolva, xp-ben a power opcioban simán kilehetett kapcsolni. Itt is kellene lennie vhol, csak nemtalálom. Ja meg a másik ami kicsit gáz hogy a disk defragot nemlehet állitgatni, nem látom hol tart meg melyik vinyon. Ami legjobban zavar hogyha elinditok egy feladatot pl add hardware, mindig megkérdi én inditottam e el. Ezt nemlehet kikapcsolni? -
baca01 #9183 március -
Livius #9182 Csá!
Kb. mikorra várható a magyar verzió? -
#9181 Ezt probálom én megcsinálni eddig sikertelenül -
baca01 #9180 felraktam a nod-ot és talált egy trójait, de nem tudja kiírtani. nem engedi letörölni a fájlt. mit tegyek? -
#9179 nah felraktam:D
de hogyan tudok csatlakozni a nethez vistan?:S
-
Razor91 #9178 már mindent próbáltam :( -
ZPapp23 #9177 Átláthatóbb az biztos. -
LaciMaci #9176 Még az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e a Vistához kódokat amikkel véglegesen lehet használni??? -
ZPapp23 #9175 Átláthatóbb az biztos. -
endiboy #9174 igyigaz...sztem otthonra vagy home premium, vagy ultimate -
Razor91 #9173 total commander SFV fájlra azt mondja minden rendben! -
#9172 Nem lehet, hogy az image alapból crc-s (hibás) -
LaciMaci #9171 #9149