Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok nekem egy olyan oldalt mondani (akár fizetõs ftp-t, stb.), ahonnan a Vistát le tudnám tölteni. Fájlcserélõs móka nem az igazi.
Elõre is köcce.
Üdv, Gyuszko
Feltettem vistat, es msot szeretnem letorolni. A problemam, hogy nincs jogosultsagom azokat a fajlokat xp alatt letorolni, miket vista alatt tettem fel. valoszinuleg azmiatt, mivel ezeknek a fajloknak mas a tulajdonosa, nem egyezik azzal a userrel, akivel xp alol beleptem.
Tudnatok tippet adni, hogyan tudok megszabadulni ettol a par megatol ?
koszi
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
F8 at nyomom betesz egy menûbe ott lehetne választani mit akarok csinálni.
De semmilyen bill re nem reagál. Se enter se F8 se esc.
Ettõl féltem , hogy ezt fogjátok mondani és ugyan ott leszek mint tegnap este.
😞
azért valaki ide azért berakhatna pár képet meg infót 😉
most néztem hogy van új verzió, lehet majd megnézem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De láma vagyok mi? 😞
Megoldás: indításnál kiválasztod a VGA módot és abban indítod el, ezután átállítod a felbontást. (csökkentett móddal is lehet próbálkozni, de inkább ezt ajánlom neked, ez a célravezetõbb)
Csak ha ez sem segít akkor mihez nyulok azt nem tudom....
Pedig jó lett volna látni 😞
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szóval próbáltam újraindításnál csökkentett modot ,de ott nem tudtam változtatni semmit mintha nem lett volna billentyûzetem csak okos gomb segített és megint a fekete képernyõig jutottam. 😞
Valakinek nincs ötlete?
Tud valaki segíteni nekem?
Ezt a verziót próbáltam telepíteni Windows Vista 32Bit Build 5308 El is kezdi telepíteni, de ha jól gondolom telepítés után az elsõ újraindulásnál fekete képernyõm lesz és nme történik semmi.
Próbáltam
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
<2006. március 01. @ 18:37 - Mantis>2006. március 01. @ 18:37 - Mantis>
A Microsoft egy igen hosszas sajtótájékoztatóban megformált bejelentéssorozatot tett. Haladjunk is szépen sorjában.
A napokban megjelent a Vista operációs rendszer februári bétája. A következõ két tesztverzió RC0 és RC1 névre hallgat, és április 10-én, valamint június 26-án válnak publikussá.
Október elsõ heteiben pedig már maga a végleges Windows Vista kerül forgalomba, amelynek nem mellesleg hatféle kiadása lesz. Kettõ hazai felhasználók számára, kettõ üzleti partnerek részére, egy "start" csomagban kiadott lebutított verzió; valamint egy high-end csomag, amely a létezõ összes technikai újdonságot és miegyebet tartalmazza.
Ezzel egyidejûleg szintén októberben érkezik a DirectX9L (korábban Windows Graphics Framework 1.0), a DirectX10 (Windows Graphics Framework 2.0), valamint a Windows Vista Media Center változata. DirectX frissítés (10.1) valamikor 2007 végén várható.
Gamestar
De lehett hogy igy lehet hasznalni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Start Run msconfig Permit Folder "Services" STOP "Software Licensing Service" STOP "SL UI Notification Service" , majd apply és restart.
a többivel egyetértek
1, Szvsz ha nem tesztelo vagy ne tolsd le mert faszsag.
2, Ha letoltod 14nap mulva szopod HIHI.
3, Ezek a bulidok azert vannak es azert jonnek ki hogy a TESZTELOK es csak a tesztelok teszteljek hogy minnel jobb legyen a vegleges verzio.
4, Ez az uj Bulid huhu van benne egy ket hiba😄 amin nagyokat rohogtem
szintugy!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
b) szeretnek megkerni minden embert, hogy ez NEM warez forum, szoval a key-el, vagy kiszivargott buildel kapcs ne ide irjatok. Koszi!
brrr....<#boxer>#boxer>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
[email protected]