40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Fake.

A Winbeta a jó, meg a Bill Gates-es. :D
  • bon
    Úgyis feltörik.
  • urbijoe
    én RC1-es kulcsot kértem tegnap,az jo?
  • fischadiadi
    Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.Edition.2006-CYGiSO
    ezt a verziót szedem torrentről 2 napja fogjuk rá h egész jól jött de most 98,9%nál megállt... nem idegesítő...
    valakinek nincs 5lete?
  • matee100
    Én próbáltam a linux sok disztrubcióját, de valahogy nem volt kedvem azzal baszakodni, hogy 3-szor annyi idő alatt telepítsek fel valamit, főleg a játékok terén a linux szar, ezért visszatértem Windowsra...
  • capo16
    honnan lehet igényelni cd kulcsot??? pls:D
  • urbijoe
    én ugy fogom csinállni,ha lejön,hogy az iso-t berakom daemon-ba és nero-val dvd copy
    mert egyszer irtam xp-t adatként"csak áthuztam a file-okat"és ugy nem bootolt
  • DVDMester
    Adja isten hogy feltörhetetlen legyen a Vista!
    Legalább leszoknának az emberek a Microfosról és végre mindenki áttérne Linuxra!
  • buldozer99
    plsssssss
  • LaciMaci
    #9111 #9113
  • capo16
    hy all segitsen valaki abba a faq nem jo... ha aktiváni akarom akkkor a crakot rakjam fel és utánna azzal a cd kulcsal aktiváljam amivel felraktam???
    előre is thx a szegítséget
  • Razor91
    urbijoe, nem nem igaz
  • buldozer99
    nah én is ki írom egy sima dvd-re nem rw-re!:D
    mit írjak ki az iso-t?
    vagy ami benne van?
  • urbijoe
    a NOD32 nem fog semmit rajta
  • Tomi2345
    #9097-re segítsen valaki légyszi, mert már besem tudok lépni a vista-ba amíg nem lessz aktíválva
  • matee100
    Aha, én pl Xp-n se használok állandó védelmet, hanem inkább hetente csinálok egy teljes vizsgálatot. Szerintem az álllandó védelem csak lefogja a gépet.
  • adsa
    hát ha van gyors neted
  • LaciMaci
    és még annyi, hogy neten keresztül nem tudják kinyomozni, hogy eredeti vagy nem ugye?Amúgy a Vista 7 verzióban jelent meg a letölthető az melyik verzió?
  • Imremagdi
    azért fiúk egy dolgot nem értek:

Hetek óta letölthető volt az rc1,rc2 verzió. Volt idejük a crack embereknek megismerni a windows aktiválós részét

És mindennyi sok idő kevés volt hogy feltörjék?

Mert ez az rc1 kulcs megoldás nagyon félmegoldás. Most müködik, de meddig fog?

FÉlek hogy nem lesz egyhamar megtörve ez az új oprendszr
  • LaciMaci
    Sziasztok!Ami a wandoo ról letölthető final bill-es ahhoz van kód vagy vmi amivel működni fog végleg?
  • urbijoe
    ez igaz?
  • Rage47
    van vkinek lcd monitora és vista-zik? nincs driver a monitoromhoz, így meg kicsit mintha homályosabb lenne az egész képernyő:S nincs másnak ilyen problémája?
  • And5
    Na akkor én rávállalok erre a 4,5 GB os DVDre
  • alohamate
    Bill :)
  • And5
    Sziasztok, csatalkozok a letöltők táborába Első kérdésem az lenne, hogy van-e akinek már fullosan működik megy és, hogy ő melyik verziot szedte le a BILL relaset vagy a WINBETA-t ?
  • Razor91
    daemon tools 4-gyel is kiirja a hibát!

PLS HELP!
  • jakewyler
    xp 300mb
    vista 400mb
    legalábbis nálam ennyi
  • Zsoltika 007
    Hát fel, de a nagy többségnek nem biztos hogy jó minőségű a médiája amire írja. És ott bizony meg lehet érezni.
  • Tomi2345
    Valaki segítsen légyszi.
  • precision
    :))
  • alohamate
    kamikaze sebesség...de bejött :)))
  • urbijoe
    igen
  • grebber
    De aztmondják alapból 500MB-ot eszik a redszerből XP meg csak 2xxMB-ot!
  • Tomi2345
    Sziasztok!
    Felraktam a vista-t és felülírtam a 2 file-t, utánna újrainditottam a gépet, kérte is a aktíváló kódot, de nem fogad el semmit, petig igényeltem egyet és az sem jó. valaki tudd segíteni????
  • precision
    hát, én 8x -osan írtam, neroval, verbatim lemezre, pioneer íróval, és simán felment
  • Razor91
    és ha egyszeresen sebességen irom ki akkor jó lesZ?
  • Tomy Lee
    Biztos a kiírással van gondja.Nem talál bizonyos file-t(file-okat).
  • Looserke
    Ha kiírjátok DVD-re a Vistát és arról telepítitek, akkor csak 1* sebességgel írjátok meg a DVD-t, mert állítólag arra nagyon érzékeny a cucc!
  • buldozer99
    nekem ki irja a hibát:(:D
    ha meg bottoltatni akarom a dvd-t akkor nem botolja be::S:(
  • Rage47
    és az mitöl lehet h háromnegyednél megáll az install zöld csikja ott lent? igaz ettöl függetlenül felrakja a vista-t...

Nektem müxik az MSN Vista-val??