Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Orülnék Geri, ha:
- megmozdítanád a valagad mielõtt kérdezel
- növelnéd az IQd 100 fölé
- nem kérdeznél hülyeségeket (amire mellesleg már 20x válaszoltunk)
- megtanulnál helyesen írni
- befognád a pofád
ON
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Ugye ezt csak viccként írtad?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
De ez egy subsystem, annyi kell hozza, hogy fentlegyen egy linux gnome-al a gepeden.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem vagyok kivancsi egy Vista vs Linux flamere.
Irtam nezzetek meg. Nem azt hogy hasonlitsatok ossze a Vistaval.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
OGL gyorsitassal mukodik, igy nagy terhet levesz a CPU vallarol ez a megoldas.
fölösleges is nagy részük...
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Kérdésem lenne. Tegnap lejött torrentrõl a 5308 (asszem), és próbálom telepíteni, de amikor eljut oda hogy válasszam ki melyik particióra mennyen, akkor azt írja, hogy nemtudja megállapítani a forrás image fájl méretét, ellenõrizzem hogy hova lett vagy mi van.
Járt már vki. így???
Mercy
Csak üzlet, az egész, hogy számszerûsítség a dolgokat és meghülyítsék az embereket. Hajts az 1pontos hardwerre!
1-2 év és már lassan nem fog ajánlani semmit, mert elég erõs hardverek lesznek.
Nekünk ez feleslege, mert mi tudjuk, hogy mit kell a gépbe venni, de sokaknak ez nagy segítség lehet.
Habár észrevettem, hogy ha felrakom a Vistát, akkor alapból kapok egy 1-es osztályozást, de ha utána futtatom, akkor már 3-ast. Megcsinálhatnák azt, hogy akkor futtassa le a tesztet, ha minden lényeges driver telepítve van, vagy nincs ismeretlen eszköz. Így elkerülhetõ, hogy a tájékozatlan felhasználó úgy vesz hardvert, hogy nem telepíti a driver-eket és az ezen alapuló osztályozást veszi figyelembe.
Valaki elmondja melyik verziot erdemes feltenni? =] Nincs kedvem 30oldalt visszaolvasni,faq meg nincs... koszi! =]
Kajak nagy nehezen talaltam egy linket ahonan letoltotem a Vista 5308 at es DVD re irtam es Bootolni Luxus xD de a rosz bene hogy a DVD olvasom beleis halt ! 😞 es az 1 Forintos kerdes ! = Hogy lehet telepiteni ugy hogy Nem Boot CD rol akkarom telepiteni ?xD (Microsoft.Windows.Vista.32Bit.Build.5308.DVD.iNTERNAL-WinBeta)
csrss - csrss.exe - Process Information
Process File: csrss or csrss.exe
Process Name: Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem
Description:
csrss.exe is the main executable for the Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem. This process manages most graphical commands in Windows. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
Elore is koszi a valaszokat.
De en nem azt akkarom hogy 24/7 be hasznalni !.!
En csak leakarom tolteni fellakarom rakni es kiprobalgatni hogy megis kb mire szamitsak! ugyis ujrakell raknom a rendszert. xD