40038
-
qUaKeRgUy #9250 Hát arra azért gondolj, hogy indexeli a meghajtódat, a kereső miatt, meg az aero felület is eszik rendesen ... -
#9249 Gyerekek, azért ez nagyon durva hogy böngésző+winamp futtatása történik és a fogyasztása 570Mb!!!! Szörnyű! -
#9248 Hali, felraktam most RC1et egy particiora, es utana jottem ra, hogy XP kell, tehat felraktam azt is (vistat nem torolhettem), igy most ugye XP indul el auto, utana Vista DVDrol bebootoltam es kijavittattam vele a boot-ot, viszont most meg CSAK a Vista indul. Valaki tudna mondani gyorsan egy otletet, hogy a boot selectorba berakjam az XP-t? Elore is koszi -
LaciMaci #9247 Akinek van végleges kódja Ultimate-hez!Az privibe írja meg nekem!
Köszi!
-
#9246 Még 32bit-es driver is alig van hozzá. -
Tomy Lee #9245 Na most már elrakom magam reggelig remélem addigra leküszködi magát az új OP-rendszerem torrentéről;) -
Tomy Lee #9244 Piroshalál -
Tomy Lee #9243 ATI kártyások teszteljetek(csak i.explorer-el mükszik)Vistára kompatibilítást(legörget oldalt majd IAgree):
Link
"Nekem a best performance-ba csak 1 eltérés volt az pedig a vga de szerintem nem tudta eldönteni mert pont a felezővonalon volt és így piros lett egyébként más minden a best perf.ba full zöld" -
Tomy Lee #9242 "Silkroad not working with Vista" feliratot kaptam külföldi oldalakon:(Nem is nagyon találtam megoldást rá sajna. -
Lord Zax #9241 Sikeresen elértem az elsö kékhalált a vistával. :) A Silkorad c játékot akartam elinditani, és vista alatt dx-hibát irt ki pedig azzal nem volt baj, átraktam xp compatibilisbe, és ha probálom inditani szép kék képernyö jön be. Legalább már láttam eztis, sztem lessz még benne részem rendesen..
Amugy régebben olyat olvastam hogy a kékhalálnak más szine lessz pl piros de ezek szerint nem ugy lett. -
Tomy Lee #9240 Azt tudod ugye,hogy a Vista min.Memória igénye 512mb?Csak mert látom a konfigodon,hogy annyival üzemel. -
#9239 Na végre, sikerült létrehoznom a 15 gigás particiót. Úgyhogy ma délután valamikor én is megpróbálom felrakni a Vista-t! -
Tomy Lee #9238 Semmi hangot nem ad le? -
Thanatos #9237 még 10szer probálkozz meg lécci, htx... -
Spirit #9236 Hali...megpróbálkozok mégegyszer...MELYIK kódot kell használni, és milyen eredményt kapok? :D -
#9235 jah, most raktam fel. eddig ez a legjobb, mert nem ir semmi hibát. hang viszont 0 -
baca01 #9234 mért van az hogy még ez aszánalmas boot screen se jelenik meg nálam normálisan? a csík meg a microsfot felirat alatta kis csíkokban csúszkál, de nem csak az hanem amikor telepítettem a nem grafikus felülettel is ez volt.:P amikor kiírta a végén hogy kis türelmet blablabla -
tibike21 #9233 de az első pálya után kilépet ugyanazzala hibával -
Tomy Lee #9232 Igen Warez oldalról:)) -
buko20 #9231 torrenten kivül valahogy lelehet tölteni ezt a windowst? -
Spirit #9230 Most tulajdonképpen milyen cd-kulccsal kell ezt telepíteni? Milyen kulcs milyen verziót eredményez? Valaki képbe rakhatná itt a dolgokat :) -
Tomy Lee #9229 Ezt próbáltad?
Fentről a második.
Link -
buko20 #9228 hol lehet letölteni?
valaki pls
-
tibike21 #9227 Köszönöm szépen sikerült:))) -
#9226 audigy 4 5.1 -es hangkarira vki tudott szerezni drivert 64bithez? -
Tomy Lee #9225 Próbáld Win98/ME kompatibilis módban indítani.Vagy próbáltad már??
Nézd csak:NFS Carbon, After the EA logo it crashes but when you set it to Win 98/ME compatibility mode it will work. -
tibike21 #9224 nfsc.exe has stopped working
Ezt irja -
tibike21 #9223 igen, és a vista elkezd keresni valamit:( -
#9222 pls valaki!!!:(:D -
Tomy Lee #9221 Az EA logo után kifagy?? -
tibike21 #9220 nem megy probáltam, milyen dll kell hozzá? -
Tomy Lee #9219 compatability mode-ot változtasd vissza xp-re.Elvileg így mennie kell ha nem nézek dll-file-t. -
#9218 A WinBeta verziot lehet aktiválni ? -
#9217 Köszönöm szépen. -
Livius #9216 Szerintetek az gáz lezs nálam hogy amikor újra indítaná magát a Vista telepítésnél, akkor lefagy a gép és majd reset gombbal indítom újra?
XP-nél is ezt csinálta, és a sima rendszer újra indításnál is ezt csinálja csak akkor ki is kapcsolja a monitort. Egyébként jól feltelepítette ennek ellenére a rendzsert. -
tibike21 #9215 köszi sikerült:)) már csak az a kérdésem hogy a Carbont hogy lehet müködésre birni vista alatt? -
Tomy Lee #9214 Uhh bocsi rossz link ez a jó:
prostop -
#9213 nah addig sikerült eljutni hogy tudom hol kell létrehozni kapcsoltato:)
de nekem kábelnetes netem van és nem kell megdni csatlakozásnál jelszot+felhasználó nevet!
xp-n ugy kellet csinálni hogy felraktam alaplap cd röl a driver-t és kész!
vistanál mit tegyek?
help please -
Tomy Lee #9212 CD/DVD hide programok közül az ProStop progi működik Daemon-tools-al?Légyszi valaki próbálja ki mert addig nem állok neki a dolgoknak:)
Még töltöm a Vista-t ezért kérek segítséget.thx
Belinkelem no virus CdmediaWorld-ről van:
link -
tibike21 #9211 elöször ujrainitottam ha rámentem az ok ra. másodjára cencel nyomtam de akkor kilép a telepitőből. A hiba üzi mindig ugyanaz