40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Paranoia
    vki talált audigy2zs drivert,vagy akármilyen audigy drivert amihangot csikar ki az vistából?:D
    kösz
  • Tomy Lee
    Kész van!Mindkét gépemen Vista van és ez is marad.Mindkét gépemen megcsinálta a Vista a Hardverleolvasást automatikusan bekonfigurált mindent.Tehát minden egyes hardver alkatrészemet tökéletesen látja és használja nem úgy mint ezelőtti béta verziókban.Nagyon jól kezelhető az internet gördülékeny intéző sajátgép stb..Istenem mennyit vártam rá és várakozásom alatti igényeimet mit elvártam ettől az OP.rendszertől teljesítette.Szép,igényes,korrekt munkát végzett a Microsoft.Gratulálok nekik és a jövőbeni fejlesztésekhez sok jót kívánok
  • Omega888
    Most őszintén mi köze egy hibának a BSA-hoz?
  • precision
    lol :D
  • Aspyrin
    Teljes verzió: "Com surrogate has stopped working, BSA is in the way now, please be patient."
  • Omega888
    mert mióta letöröltem az xp codec pack-et azóta nem jelentkezik
  • Zsoltika 007
    Nem.
  • Omega888
    Az RC2-ön használtál valamilyen codec-et?
  • Omega888
    Ez a patch szerintem arra jó hogy a bill gates vista verziót kijavitsa a jóra mert valami gond volt a hash-el
  • Zsoltika 007
    Nekem ez rc2-ben volt. Itt még nem.
  • Omega888
    Tapasztalt már valaki olyan hibát a végleges vistában hogy:
    "Com surrogate has stopped working"?
  • Looserke
    Találtam valami MSDN patchet, és többen is írtak már itt róla. Mire jó ez a patch?
  • Balumann
    Nekem van másik 512 -es ramom, de ha berakom akkor sokkal lassabb lesz a gép nagy valószínűleg a szar alaplapom miatt. Terveztem hogy kipróbálom, hátha jobban kezeli mint az XP !
  • alohamate
    kulcs nélkül is lehet telepíteni.
    én is így tettem, aztán "beokosítottam" egy RC1-es kulccsal :)
  • alohamate
    birkák és gazdagok éve is :)))
  • soma22
    ezt aláirom, viszont nem mindenki rajong ezekért a csicsás, semmitmondo menjésöljemgmindenkit játékokért. aki igen, és még játszani is akar vele teljes pompájában annak ne sirjon a szája ha bövitenie kell.anno én is követtem az ilyen stilusu játékokat, de a mai világban már a grafika a minden(kiv a hl2 ami azért nálam best, és milyen érdekes dx7el is fullosan megy)na de off vége, nekem elég lesz az 1 giga, és szerintem sok más embernek is.ugy mint xp-nél az 512, vistanál az 1 giga lesz a random.szvsz
  • kryst
    Üdv.
    Ti milyen kulcsal telepítettétek fel a Vista-t?Mert amit mellékeltek hozzá azt nem fogadja el nekem.Próbáltam a RC1-es kulcsot, azt sem volt jó neki.Ha tudna valaki adni egy kulcsot az küldje már el nekem privibe.Kösz előre is.
  • Aspyrin
    Hiszek neked, de hála az égnek nem csak ilyen játékok léteznek hanem lenyűgöző grafikájú, akciódús, izgalmas kreálmányok is amiknek már xp alatt is kevéske az egy gigányi memória.
  • soma22
    512 ramom van és megfelel az rc2vel.amire én a gépemet használom még 512 ram és tökéletes lesz. és játszom is egy manageres játékkal aminek elhiheted nem vga kell hanem ram és proci.annyira el vannak szálva egyesek ezzel a ram dologgal...
  • Aspyrin
    2006 a birkák éve vagy a gazdagoké? :) Mi lesz a konvergencia progamunkkal? :)
  • Aspyrin
    Ja és légy boldog, hogy cirka egy giga rammal vidáman vistázhatsz :DDD
  • Thanatos
    jól látod, van kevesebbért is :)
  • alohamate
    hát igen...
    bár boltban azért nem 10000 512 ram :)
  • soma22
    egyébként meg max 10ért kapsz 512 ramot.a meglévő 512höz elég.
    és mindig a meglévő ramodat használja ki
  • Tomy Lee
    Okéé,mondjuk legyen?HomePremium
  • Zsoltika 007
    Jah nem értem minek vergődik mindenki az Xp-nél is ugyanez volt. 256 rammal alig ment 512 már jó volt de az igazi a játékosoknak csak 1 gigával lett.
  • alohamate
    jajj hagyjuk már ezt "szörnyű hogy mennyi ramot eszik" dumát
    2006 november van, aki Vistázni akar, az fejlesszen!
    tudom, hogy nem mindenki tud a gépre tízezreket áldozni, de hát ez van, ezt kell szeretni
  • Tomy Lee
    Az elején még amikor beírtam a kódot ismeretlen kép fogad.Ki tudok választani 7 felsorolt-ból 1-et.Mindegy melyiket választom?Ultimate vagy business stb
  • Paranoia
    oh köszi,így már megy!Ezt nemtudtam.
    Akkor ezt írjátok bele a fakba,MSDN patch kell hozzá:)
  • qUaKeRgUy
    Pls vki mondja már meg, hogyan lehetne megcsinálni hogy látszódjon a sajátgépben a vista particiójának ikonja.. Mert nekem nem látszik..
    Help pls...
  • Omega888
    Valaki mondja már meg hogy mi az a "Com Surrogate"
  • Tomy Lee
    Köszönjük.Nemsokára kipróbálom!
  • Omega888
    Hogy kijavitsa az iso-t
  • Omega888
    Szerintem erre van a torrenten az a MSDN patch
  • Paranoia
    Lehet telepíteni kiírás nélkül, virtuális meghajtóba bemountolva is?
    Igen

Ezt törölhetnétek is ki a faqból.Mivel alcoholal,daemonal sem lehet feltelepíteni,mert 40% után nyomja a file corrupt or missinges hibaüzijét.
    Vagy átírhatnátok NEMre:)
  • Tomy Lee
    Na most írom ki.Végre!Először kipróbálom Notebook-omon(2gb ram)majd utána mehet asztalimra(4gb-ram).Tehát van 2 felsőkategóriás gépem direkt Vista-ra fejlesztettem.DualCore mindkettőben stb..
    Már nagyon kiváncsi vagyok remélem összejön telepítés+regisztráció.
  • Omega888
    Akit netalántán zavar a sarokban az hogy "evaluation copy" az használja ezt.
    Én kiprobáltam és működik de azért hozzátenném hogy csak saját felelősségre :)

http://isohunt.com/download/14901692/windows+vista

• qUaKeRgUy
    Hát,ezen szerintem sajna nem igazán fognak javítani ...
    Ebben is üzlet van ..Ha nem kellene a gépbe a ram , akkor a ram gyártók csódbe mennének..
    Mindenhol csak üzlet, üzlet, meg üzlet...
    Sajna...:S
  • Sorcy
    Naja, gondolod tudnak még ezen finomítani?
  • qUaKeRgUy
    Valaki pls help...
    Nem komoly probléma , de nem tudom hogy a sajátgépben a vista partíciónak miért nincs ikonja??
    PLS vki help..^^