40038
-
Paranoia #9290 vki talált audigy2zs drivert,vagy akármilyen audigy drivert amihangot csikar ki az vistából?:D
kösz -
Tomy Lee #9289 Kész van!Mindkét gépemen Vista van és ez is marad.Mindkét gépemen megcsinálta a Vista a Hardverleolvasást automatikusan bekonfigurált mindent.Tehát minden egyes hardver alkatrészemet tökéletesen látja és használja nem úgy mint ezelőtti béta verziókban.Nagyon jól kezelhető az internet gördülékeny intéző sajátgép stb..Istenem mennyit vártam rá és várakozásom alatti igényeimet mit elvártam ettől az OP.rendszertől teljesítette.Szép,igényes,korrekt munkát végzett a Microsoft.Gratulálok nekik és a jövőbeni fejlesztésekhez sok jót kívánok -
#9288 Most őszintén mi köze egy hibának a BSA-hoz? -
#9287 lol :D -
Aspyrin #9286 Teljes verzió: "Com surrogate has stopped working, BSA is in the way now, please be patient." -
#9285 mert mióta letöröltem az xp codec pack-et azóta nem jelentkezik -
#9284 Nem. -
#9283 Az RC2-ön használtál valamilyen codec-et? -
#9282 Ez a patch szerintem arra jó hogy a bill gates vista verziót kijavitsa a jóra mert valami gond volt a hash-el -
#9281 Nekem ez rc2-ben volt. Itt még nem. -
#9280 Tapasztalt már valaki olyan hibát a végleges vistában hogy:
"Com surrogate has stopped working"? -
#9279 Találtam valami MSDN patchet, és többen is írtak már itt róla. Mire jó ez a patch? -
#9278 Nekem van másik 512 -es ramom, de ha berakom akkor sokkal lassabb lesz a gép nagy valószínűleg a szar alaplapom miatt. Terveztem hogy kipróbálom, hátha jobban kezeli mint az XP ! -
#9277 kulcs nélkül is lehet telepíteni.
én is így tettem, aztán "beokosítottam" egy RC1-es kulccsal :) -
#9276 birkák és gazdagok éve is :))) -
#9275 ezt aláirom, viszont nem mindenki rajong ezekért a csicsás, semmitmondo menjésöljemgmindenkit játékokért. aki igen, és még játszani is akar vele teljes pompájában annak ne sirjon a szája ha bövitenie kell.anno én is követtem az ilyen stilusu játékokat, de a mai világban már a grafika a minden(kiv a hl2 ami azért nálam best, és milyen érdekes dx7el is fullosan megy)na de off vége, nekem elég lesz az 1 giga, és szerintem sok más embernek is.ugy mint xp-nél az 512, vistanál az 1 giga lesz a random.szvsz -
#9274 Üdv.
Ti milyen kulcsal telepítettétek fel a Vista-t?Mert amit mellékeltek hozzá azt nem fogadja el nekem.Próbáltam a RC1-es kulcsot, azt sem volt jó neki.Ha tudna valaki adni egy kulcsot az küldje már el nekem privibe.Kösz előre is. -
Aspyrin #9273 Hiszek neked, de hála az égnek nem csak ilyen játékok léteznek hanem lenyűgöző grafikájú, akciódús, izgalmas kreálmányok is amiknek már xp alatt is kevéske az egy gigányi memória. -
#9272 512 ramom van és megfelel az rc2vel.amire én a gépemet használom még 512 ram és tökéletes lesz. és játszom is egy manageres játékkal aminek elhiheted nem vga kell hanem ram és proci.annyira el vannak szálva egyesek ezzel a ram dologgal... -
Aspyrin #9271 2006 a birkák éve vagy a gazdagoké? :) Mi lesz a konvergencia progamunkkal? :) -
Aspyrin #9270 Ja és légy boldog, hogy cirka egy giga rammal vidáman vistázhatsz :DDD -
Thanatos #9269 jól látod, van kevesebbért is :) -
#9268 hát igen...
bár boltban azért nem 10000 512 ram :) -
#9267 egyébként meg max 10ért kapsz 512 ramot.a meglévő 512höz elég.
és mindig a meglévő ramodat használja ki -
Tomy Lee #9266 Okéé,mondjuk legyen?HomePremium -
#9265 Jah nem értem minek vergődik mindenki az Xp-nél is ugyanez volt. 256 rammal alig ment 512 már jó volt de az igazi a játékosoknak csak 1 gigával lett. -
#9264 jajj hagyjuk már ezt "szörnyű hogy mennyi ramot eszik" dumát
2006 november van, aki Vistázni akar, az fejlesszen!
tudom, hogy nem mindenki tud a gépre tízezreket áldozni, de hát ez van, ezt kell szeretni
-
Tomy Lee #9263 Az elején még amikor beírtam a kódot ismeretlen kép fogad.Ki tudok választani 7 felsorolt-ból 1-et.Mindegy melyiket választom?Ultimate vagy business stb -
Paranoia #9262 oh köszi,így már megy!Ezt nemtudtam.
Akkor ezt írjátok bele a fakba,MSDN patch kell hozzá:) -
qUaKeRgUy #9261 Pls vki mondja már meg, hogyan lehetne megcsinálni hogy látszódjon a sajátgépben a vista particiójának ikonja.. Mert nekem nem látszik..
Help pls... -
#9260 Valaki mondja már meg hogy mi az a "Com Surrogate" -
Tomy Lee #9259 Köszönjük.Nemsokára kipróbálom! -
#9258 Hogy kijavitsa az iso-t -
#9257 Szerintem erre van a torrenten az a MSDN patch -
Paranoia #9256 Lehet telepíteni kiírás nélkül, virtuális meghajtóba bemountolva is?
Igen
Ezt törölhetnétek is ki a faqból.Mivel alcoholal,daemonal sem lehet feltelepíteni,mert 40% után nyomja a file corrupt or missinges hibaüzijét.
Vagy átírhatnátok NEMre:) -
Tomy Lee #9255 Na most írom ki.Végre!Először kipróbálom Notebook-omon(2gb ram)majd utána mehet asztalimra(4gb-ram).Tehát van 2 felsőkategóriás gépem direkt Vista-ra fejlesztettem.DualCore mindkettőben stb..
Már nagyon kiváncsi vagyok remélem összejön telepítés+regisztráció. -
#9254 Akit netalántán zavar a sarokban az hogy "evaluation copy" az használja ezt.
Én kiprobáltam és működik de azért hozzátenném hogy csak saját felelősségre :)
http://isohunt.com/download/14901692/windows+vista
-
qUaKeRgUy #9253 Hát,ezen szerintem sajna nem igazán fognak javítani ...
Ebben is üzlet van ..Ha nem kellene a gépbe a ram , akkor a ram gyártók csódbe mennének..
Mindenhol csak üzlet, üzlet, meg üzlet...
Sajna...:S -
#9252 Naja, gondolod tudnak még ezen finomítani? -
qUaKeRgUy #9251 Valaki pls help...
Nem komoly probléma , de nem tudom hogy a sajátgépben a vista partíciónak miért nincs ikonja??
PLS vki help..^^