40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Mi az hogy DirectX progi?
  • FLeK0
    http://java.sun.com/javase/downloads/ea.jsp
  • baca01
    vki dobna nekem egy linket java-hoz ami rendesen működik rtm-en? köszi
  • Tomy Lee
    Ok.Köszi szépen.Tehát indítás után F8(mint xp-nél).Nah kiváncsi leszek,hogy össze jön e a törés a rendszerhez.
  • lampard99
    hy diretX progi müködik a vistán?
  • baca01
    mielőtt bejönne a boot screen nyomogasd az f8-at
  • jakewyler
    Nem vettem még észre én se semmit,és a micresoft se ír semmit róla,hogy ne menne x1600-on,szal sztem vmi fórumba olvashattad te ezt...(ahol bárki kitalálhatta)amúgy ez lehet,hogy csak simára vonatkozik,nekem meg "pro" van.Azé ha megvan a link lécci dobd már be,megnézném azé én is.
    Safe mód:F8 indításkor
  • Tomy Lee
    Please valaki!Safe mód.Itt vagyok a crack-elés közepén és újra kellene csökkentett módba indítanom.
  • Tomy Lee
    Nem tudom már,kilőttem az ablakot nem keresem vissza.Viszont nekem is x1600-as mobility 512mb-os kari van notimba és semmi gond úgyhogy lehet bétákra vonatkozott csak.
    Safe módban,hogy kell újraindítani?
  • jakewyler
    és ez hol van?mert nekem semmi hiba nincs...
  • Tomy Lee
    HEAVY PROBLEMS / CURRENTLY INCOMPATIBLE
    [edit]Graphics Cards
    AGP
    X1600 Pro AGP (512 MB) has problem

Sosem találgatok véletlenül szúrtam ki.
  • jakewyler
    nekem x1600pro-m van és semmi baj nincs vele,nem tudom mit találgatsz...
  • baca01
    és nem tudsz andni egy linket, vagy nem emlékszel van rá vmi megoldás mert tök idegesítő? :P
  • baca01
    aláírásomba benne van... 9600pro agp
  • Tomy Lee
    Ja bocs látom nem.Mert x1600-as karival másoknak ugyanez a gondjuk volt vele.
  • baca01
    nem csak az rtm-nél, régebbi buildekkel is ezt csinálta
  • FLeK0
    aláírás-
  • Tomy Lee
    Viszont a vga-hoz van köze.X 1600-as kártyád van?AGP-s vagy pci-os?
  • raymond01
    HI
    Most töltöm a Final verzióját és szeretném is feltenni majd, kirom dvdre és be is bootol vele mint a xp telepítő?
  • Tomy Lee
    Be tudnád linkelni a crack-et?Van pár belőle de nem tudom melyik az:(
    A Reboot safe mode-ban itt,hogy működik?
    A többi pontal nem lesz gondom.Köszönöm
  • jakewyler
    hm...az érdekes,lehet rosszul tette fel
  • baca01
    igen
  • jakewyler
    első indítástól olyan?
  • baca01
    milyen vga driverről beszélsz? nem a grafikus felületen hanem még kinnvan a boot sreen-nél. annak semmi közte a driverhez
  • jakewyler
    valszeg vga driver hiba,majd az rtm drivernél nem lessz olyan...
  • baca01
    #9293 vki legyen oly kedves válaszoljon már! :@
  • endiboy
    megkeresed melyik szolgáltatás az, duplán katt rá, és stop, alatta pedig, disable- ha nem akarod hogy elinduljon- , manual, pedig ha csak akkor indul el, mikor szükség van rá
  • jozsfm
    Nekem a vistartmactivation.rar van meg, torrentről szedtem le én is. A menete:
    Vista Activation Crack

1. Install and logon Vista final (működik a BillGates editionnel YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8) a Bill Gateses CDkey-t használva.

2. Nyisd meg a Windows\System32\Licensing\pkeyconfig' könytárat,jobb-klikk 'pkeyconfig.xrm-ms'
    Open property, klikk Security > Advanced > Owner > Edit > Administrators.
    Klikk OK és zárt be a propertes-t.
    Aztán nyisd meg újra a fájlt, klikk Security > Advanced > Edit > válaszd az Administrators és klikk Edit.
    Klikk "Full Control", klikk OK és zárd be a properties-t.

3. Reboot safe mode-ban
    írd felül a 'pkeyconfig.xrm-ms' fájlt azzal, ami ebben a csomagban van.
    Majd Start > Run > írd be "services.msc" és keresd meg a "Software Licensing" opciót. Általában ez nem fut, de ha mégis, akkor állítsd le, mert ez fontos.

4. Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing könyvtárba.
    Írd felül a tokens.dat fájlt azzal, ami ebben a csomagban van.

5. Reboot normál mode-ban.
    Start > Help & Support > írd be "Activate" in the search menu. Klikkelj a harmadik témára "Activate Windows on this Computer"
    Ez elindítja a Windows Activation-t. Ide szinte bármilyen kulcsot beírhatsz (Beta1/Beta2/RC1/RC2).
    Ha máshogy nem megy, akkor kérj kulcsot innen: http://www.microsoft.com/windowsvista/hu-hu/preview.mspx

6. A korábban felülírt 2 fájl korábbi Beta kiadásokból való, azok lettek módosítva.
    Ahhoz, hogy sikeresen aktiváld a Vistádat, Beta1/Beta2/RC1/RC2 kulcsra lesz szükséged.
    Mivel minden Beta/RC kulcs csak 10 alkalommal működik, így a saját kulcsodra lesz szükséged.
    A Microsoft még mindig engedélyezi, hogy bárki Vista Beta kulcshoz jusson.
    Mindössze annyira lesz szükség, hogy belépj a .NET passportos fiókoddal és máris kapsz egy
    ezekkel a patchekkel tökéletesen működő kulcsot. Ld.: link az 5. pontnál
  • Tomy Lee
    Szeretnék kis segítséget crack ügyben!
    A menetét értem,hogy miképp kell összehozni viszont ha oda akarom rakni a pipát a kettő file közül bármelyikre akkor sajnos nem aktív ablakot látok és nemtom kipipálni.
  • jozsfm
    Megvan a services.msc , és itt hol tudom kilőni amit nem akarom hogy magától elinduljon?
  • jakewyler
    honnan tölthető?érdekes mert még csak ma írta ki az ati hogy kész a vista rtm driver
  • endiboy
    1. shut down, és lelövi
    2. start menü/run és oda bepötyögöd, services.msc
    3. valami rc1 beta van, de várjál vele
    4. -
  • jozsfm
    Na nekem is megvan a Vista! Pár kérdésem lenne róla:
    1. Ti hogyan kapcsoljátok ki? Mert nekem ha a kikapcsológombra kattintok akkor csak hibernálja magát (vagy mi), csak a kis oldalnyillal lehet kikapcsolni( shut down?)
    2. Az automatikusan elinduló programokat hogy lehet szabályozni?
    3. Nvidia chipset driver van hozzá?
    4. Nekem Genius webkamerám van, hiába raktam fel a hozzá adott video CAM Look progit, tök sötétség van...
    Egyelőre ennyi, köszi szépen!
  • FLeK0
    már majdnem 2 hete
  • jakewyler
    Hali
    Most végülis kijött vistára a ati rtm driver?
  • buko20
    Hy.honnan lehet letölteni olyan progit amivel lehet xp-alatt patricionálni?
  • Aspyrin
    Semmi. Ez csak egy poén volt, neked pedig nem esett le.
  • baca01
    már kérdeztem de senki se válaszolt. mért nem jeleníti meg a boot képernyős csíkot rendesen? a töltőcsík vonalakra elcsúszkál és tök idegesítő
  • buldozer99
    valaki pls!!!!
  • FLeK0
    creative.com