40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • j6
    Audigy 2 ZS-hez jó a creativ oldalán a driver.(legalábbis a 64 bites)
  • raymond01
    A warezos vista csinált neked win update- et és jó is?
    Az Nvidia.com-on vannak driverek vistara, de akkor hogy hogy nem jó senkinek? Itt írta vki hogy driverre vár!? A drivers.hu- n láttam drivert a SB hangkártyákhoz is! Az sem jó?
    Csak azért mondom mert most akarom feltenni a vistát és körülnéztem hogy a konfogomhoz vannak e driverek és láttam ahhoz amihez kell! Akkor ezek szerint mégsem jók ezek?
  • expander
    Ne kapkodjatok már írás közben, sokszor nem lehet érteni mit is kérdeztek!
  • Bazsinho
    üdv! Windows Movie Maker 2.0 hoz kéne egy kis segítség! miért lép ki mikor elakarom menteni a videót?
  • TothLaci
    Letöltöttem a 81.94-es Nvidia drivert? Szerintetek rá lehetne rakni Windows Vista x64 változatára?
  • Tomy Lee
    Pontosan így van ahogy írtad,minden!
    Jah azért az komolyság,hogy kipróbáltam Telefonom Bluetooth-át Notebook-ommal és semmi,ugyanúgy semmi mint előtte xp-n nem látta notim a telefonomat DE rá 3-4 percre csináltam Win-update-t teljesen véletlenül nem ez miatt és mi történt?Leszedett 3 frissítést a Bluetooth-oz és megjelent lent a jobb sarokban a kék bluetooth jel és vígan kommunikálok telcsimmel!!!Amit eddig sosem tudtam összehozni Xp-vel.Hát ez a királyság.
  • dotkom
    van olyan akinek sikeresen mukodott eza patch?
    Microsoft.Windows.Vista.Final.BillGates.Fix.To.Legit.MSDN.PATCH-iND
  • Zsoltika 007
    Rc2 nálam is ilyen volt. Főleg a vinyó tekerésnél lelassúlt az egész. Ráadásul nem is volt semmi oka hogy töltsön indexelés is ki volt lőve, semmi sem futott mégis tekert mit az állat.
    Tehát nálad a hiba. Tegyél fel rtm-et!
  • Aspyrin
    Köszi, én rc2 alatt a felsoroltakból semmit nem tapasztaltam ;-) Sőt, kifejezetten lomhább volt mint az xp-m, azt hiszem bő 10-20mp-el lemaradt még rendszer felállásnál is. Biztos nálam van a hiba :)
  • DjDano
    Valamilyen trükkel nem lehet az ATI-s Vista drivert 9200 SE-hez telepíteni?
  • Zsoltika 007
    Gördülékenyebb a rendszer, hamarabb reagálnak a programok. Szoftverek telepítésénél is 15-20%-al gyorsabban végigmegy a csík. A rendszer is hamarabb áll fel. Játékok állítólag gyorsabbak (sok független forrás is bizonyította) bár még nekem nem de ez a sz*** rc2-es nvidia driver miatt van. Előfordul hogy teker a vinyó mint az állat ilyenkor xp-nél akadozik egy picit vistánál minden azonnal reagál. Játékoknál pl Cs:Source-nál nyomok alt+tab-ot xp-nél 5-6 másodperc itt 2-3 mire bejön az asztal.
    Most per pillanat ennyi jutott eszembe.
  • Mr Manson
    én is arra várok! NVIDIA Go7600, és semmi ..
  • jogabonito
    Valaki játszadozott már a Speech Recognition-nel? Nekem nagyon bejön. De azért lehetne még javítani rajta.
  • TothLaci
    Aki még nem ismeri, annak ajánlom a www.start64.hu weboldalt, 64 bittel foglalkozik.
  • TothLaci
    Csak az Nvidia driver jönne már...
  • autoszimulator
    nekem 64 bites van, és mint mondtam lentebb a winfos xk 64bites driverei felmentek jorészt.. hangkártyámat nem tudom megszerettetni vele (sb audigy SE), meg a navot, jha és persze a nero 7est. más minden megy rajt eddig. Játékok vegyesen, van ami elindul, de többség panaszkodik az oprendszerre egyenlőre.
  • Mr Manson
    Nincsenek!
  • Zsoltika 007
    Nem tudom. Nekem 32 bites van.
    Szerintem felesleges szenvedni még vele.
  • Aspyrin
    Pl.?
  • expander
    FlashGet 1.73 kifogástalanul működik srácok.
  • TothLaci
    Feltettem a 64 bites változatot, de nem sok újdonságot látok az RC2-shez képest, és itt a teljesítménybe gondolok. Még most sincs 4.0-ám Ac97-en.
  • SötétBarom
    És a 64 bitessel nincsenek kompatibilitási problémák?
  • Zsoltika 007
    Xp-hez képest a 32 bites vista is gyorsabb.
  • SötétBarom
    A FAQban nincs benne, 64bites procival érezhető valami pozitív hatás XPhez képest??
  • Tomy Lee
    Ezt végigcsináltad?
    Link
  • Tomy Lee
    Fent vagy a neten miközben beírod a kulcsot?
  • Tomy Lee
    GetRight Pro 6.0 kitünően mükszik(beregelve).
  • endiboy
    nekem müködik :)
  • And5
    Majd én mondom a frankót öcsém -> leszeded a Winbetas cuccot bemountolod elinditod az installt amikor kéri a serialt nyomsz egy ALT+TAB-ot megnyitod a .nfo -t (winbetasat) kijelölöd a serialt CTRL+C visszamesz az installba és CTRL+V.
  • pedrohsi
    A K-Lite a hibás telepítés ellenére megy, legalábbis simán lejátszottam vele filmeket, Media Player Classiccal,és WMP 11-el is.
  • precision
    Rakd fel az xp -t és várd meg míg kiadnak egy normális cracket, serialt, neadjisten release -t...annyira égetően fontos hogy vista legyen fent? Nem. Akkormeg?
  • urbijoe
    most mit csinálljak?
    meg crack-eltem a file-okat és most inditásnál kéri a hogy aktiválljam,de az RC1-es kulcs amit küldött a microsoft az nem jo neki
    HELP!!!
    és most már nem is jön be mindig a kulcsot kéri
  • [OP]Freedom
    Hellosztok!

Én is találkoztam pár hibával sajna de egy zsír uj OP rendszerhez képest nagyon jól szuperál minden!
    Jól futnak a játékok,programok, feltudtam tenni a k-lite kodek packot ez relatíve mindent visz!

viszont ami nem megy!
    Kitömörítésnél pl acess denied felirat ugrik fel de kicsomagolja a fájlt?!?!

És sajna bluesoleil-es Bluetooth adapterem van és ha felteszem a legujabb szoftvert be is kékhalálozik indulásnál a gép!
    A régit meg nem engedi feltenni gondolom nem vista kompatibilis!
    Esetleg ötlet bluetooth adapterre?

Eöre is köszi a válaszokat!
  • And5
    Milyen géped van ? Én eddig csak a BF2142-t probaltam Vista x64 - en de ugy akadt, h játszhatatlan volt (10-20 fps) 1024*768@75 HZ minden High on 4X AA pedig ugyanezekkel a beallitasokkal XP x64 en teljesen jol muxik (30-70 FPS)
  • autoszimulator
    rájöttem hogy lehet megoldani a permission problémákat... tehát mikor bizonyos fájlokhoz nem egned hozzáférést a vista. a következőket kell tenni:

1. futtatás (RUN), beírod: msconfig
    2. TOOLS fül, ott a Disable UAC-ra katt, majd launch
    3. felugro ablakot ha végzett bezárhatod, restart, és kész!

• DjDano
    az lehet, csakhogy én nem állítottam semmit.... na mindegy majd utánanézek
  • autoszimulator
    logitech driverek működnek a vistával is teljesen, legalábbis 64bites xp driverek mennek a vista XP-vel...
  • jogabonito
    Vagyis nekem ez működik.
  • jogabonito
    Szerintem a 6.0c-t nézd meg.
  • rage
    Ilyet már szerintem a Win98 is tudott, az energiagazdálkodásban lehetett ezt beállítani.