40038
-
j6 #9571 Audigy 2 ZS-hez jó a creativ oldalán a driver.(legalábbis a 64 bites) -
raymond01 #9570 A warezos vista csinált neked win update- et és jó is?
Az Nvidia.com-on vannak driverek vistara, de akkor hogy hogy nem jó senkinek? Itt írta vki hogy driverre vár!? A drivers.hu- n láttam drivert a SB hangkártyákhoz is! Az sem jó?
Csak azért mondom mert most akarom feltenni a vistát és körülnéztem hogy a konfogomhoz vannak e driverek és láttam ahhoz amihez kell! Akkor ezek szerint mégsem jók ezek? -
expander #9569 Ne kapkodjatok már írás közben, sokszor nem lehet érteni mit is kérdeztek! -
Bazsinho #9568 üdv! Windows Movie Maker 2.0 hoz kéne egy kis segítség! miért lép ki mikor elakarom menteni a videót? -
#9567 Letöltöttem a 81.94-es Nvidia drivert? Szerintetek rá lehetne rakni Windows Vista x64 változatára? -
Tomy Lee #9566 Pontosan így van ahogy írtad,minden!
Jah azért az komolyság,hogy kipróbáltam Telefonom Bluetooth-át Notebook-ommal és semmi,ugyanúgy semmi mint előtte xp-n nem látta notim a telefonomat DE rá 3-4 percre csináltam Win-update-t teljesen véletlenül nem ez miatt és mi történt?Leszedett 3 frissítést a Bluetooth-oz és megjelent lent a jobb sarokban a kék bluetooth jel és vígan kommunikálok telcsimmel!!!Amit eddig sosem tudtam összehozni Xp-vel.Hát ez a királyság. -
#9565 van olyan akinek sikeresen mukodott eza patch?
Microsoft.Windows.Vista.Final.BillGates.Fix.To.Legit.MSDN.PATCH-iND -
#9564 Rc2 nálam is ilyen volt. Főleg a vinyó tekerésnél lelassúlt az egész. Ráadásul nem is volt semmi oka hogy töltsön indexelés is ki volt lőve, semmi sem futott mégis tekert mit az állat.
Tehát nálad a hiba. Tegyél fel rtm-et! -
Aspyrin #9563 Köszi, én rc2 alatt a felsoroltakból semmit nem tapasztaltam ;-) Sőt, kifejezetten lomhább volt mint az xp-m, azt hiszem bő 10-20mp-el lemaradt még rendszer felállásnál is. Biztos nálam van a hiba :) -
#9562 Valamilyen trükkel nem lehet az ATI-s Vista drivert 9200 SE-hez telepíteni? -
#9561 Gördülékenyebb a rendszer, hamarabb reagálnak a programok. Szoftverek telepítésénél is 15-20%-al gyorsabban végigmegy a csík. A rendszer is hamarabb áll fel. Játékok állítólag gyorsabbak (sok független forrás is bizonyította) bár még nekem nem de ez a sz*** rc2-es nvidia driver miatt van. Előfordul hogy teker a vinyó mint az állat ilyenkor xp-nél akadozik egy picit vistánál minden azonnal reagál. Játékoknál pl Cs:Source-nál nyomok alt+tab-ot xp-nél 5-6 másodperc itt 2-3 mire bejön az asztal.
Most per pillanat ennyi jutott eszembe. -
#9560 én is arra várok! NVIDIA Go7600, és semmi .. -
jogabonito #9559 Valaki játszadozott már a Speech Recognition-nel? Nekem nagyon bejön. De azért lehetne még javítani rajta. -
#9558 Aki még nem ismeri, annak ajánlom a www.start64.hu weboldalt, 64 bittel foglalkozik. -
#9557 Csak az Nvidia driver jönne már... -
#9556 nekem 64 bites van, és mint mondtam lentebb a winfos xk 64bites driverei felmentek jorészt.. hangkártyámat nem tudom megszerettetni vele (sb audigy SE), meg a navot, jha és persze a nero 7est. más minden megy rajt eddig. Játékok vegyesen, van ami elindul, de többség panaszkodik az oprendszerre egyenlőre. -
#9555 Nincsenek! -
#9554 Nem tudom. Nekem 32 bites van.
Szerintem felesleges szenvedni még vele. -
Aspyrin #9553 Pl.? -
expander #9552 FlashGet 1.73 kifogástalanul működik srácok. -
#9551 Feltettem a 64 bites változatot, de nem sok újdonságot látok az RC2-shez képest, és itt a teljesítménybe gondolok. Még most sincs 4.0-ám Ac97-en. -
#9550 És a 64 bitessel nincsenek kompatibilitási problémák? -
#9549 Xp-hez képest a 32 bites vista is gyorsabb. -
#9548 A FAQban nincs benne, 64bites procival érezhető valami pozitív hatás XPhez képest?? -
Tomy Lee #9547 Ezt végigcsináltad?
Link -
Tomy Lee #9546 Fent vagy a neten miközben beírod a kulcsot? -
Tomy Lee #9545 GetRight Pro 6.0 kitünően mükszik(beregelve). -
endiboy #9544 nekem müködik :) -
#9543 Majd én mondom a frankót öcsém -> leszeded a Winbetas cuccot bemountolod elinditod az installt amikor kéri a serialt nyomsz egy ALT+TAB-ot megnyitod a .nfo -t (winbetasat) kijelölöd a serialt CTRL+C visszamesz az installba és CTRL+V. -
pedrohsi #9542 A K-Lite a hibás telepítés ellenére megy, legalábbis simán lejátszottam vele filmeket, Media Player Classiccal,és WMP 11-el is. -
#9541 Rakd fel az xp -t és várd meg míg kiadnak egy normális cracket, serialt, neadjisten release -t...annyira égetően fontos hogy vista legyen fent? Nem. Akkormeg? -
#9540 most mit csinálljak?
meg crack-eltem a file-okat és most inditásnál kéri a hogy aktiválljam,de az RC1-es kulcs amit küldött a microsoft az nem jo neki
HELP!!!
és most már nem is jön be mindig a kulcsot kéri -
#9539 Hellosztok!
Én is találkoztam pár hibával sajna de egy zsír uj OP rendszerhez képest nagyon jól szuperál minden!
Jól futnak a játékok,programok, feltudtam tenni a k-lite kodek packot ez relatíve mindent visz!
viszont ami nem megy!
Kitömörítésnél pl acess denied felirat ugrik fel de kicsomagolja a fájlt?!?!
És sajna bluesoleil-es Bluetooth adapterem van és ha felteszem a legujabb szoftvert be is kékhalálozik indulásnál a gép!
A régit meg nem engedi feltenni gondolom nem vista kompatibilis!
Esetleg ötlet bluetooth adapterre?
Eöre is köszi a válaszokat!
-
#9538 Milyen géped van ? Én eddig csak a BF2142-t probaltam Vista x64 - en de ugy akadt, h játszhatatlan volt (10-20 fps) 1024*768@75 HZ minden High on 4X AA pedig ugyanezekkel a beallitasokkal XP x64 en teljesen jol muxik (30-70 FPS) -
#9537 rájöttem hogy lehet megoldani a permission problémákat... tehát mikor bizonyos fájlokhoz nem egned hozzáférést a vista. a következőket kell tenni:
1. futtatás (RUN), beírod: msconfig
2. TOOLS fül, ott a Disable UAC-ra katt, majd launch
3. felugro ablakot ha végzett bezárhatod, restart, és kész!
-
#9536 az lehet, csakhogy én nem állítottam semmit.... na mindegy majd utánanézek -
#9535 logitech driverek működnek a vistával is teljesen, legalábbis 64bites xp driverek mennek a vista XP-vel... -
jogabonito #9534 Vagyis nekem ez működik. -
jogabonito #9533 Szerintem a 6.0c-t nézd meg. -
#9532 Ilyet már szerintem a Win98 is tudott, az energiagazdálkodásban lehetett ezt beállítani.