40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Sarapetike
    na kösz ez sikerült akkor lenne mégegy kérdésem az mitöl van hogy át akarok másolni egy programba pl.: a magyaritását és azt irja iráshiba vagy megtelt a lemez mit csináljak vele?
  • capo16
    probalkoztam fel is rakta de semmi nemtoom megprobalom
  • FLeK0
    xp-s driverekkel próbálkozhatsz
  • capo16
    az egy kicsit sok idő nincs valami más megoldás???
  • Tomy Lee
    Jobb click a file-ra és futtatás adminisztrátorként.Akkor felrakja.
    UI:olvasd el mindig a figyelmeztetést!
  • capo16
    de akkor hogy fogok netezni vista alatt?:D
  • bon
    várd meg míg adnak ki az nvidia-nál frissebb drivert
  • TothLaci
    Én mindjárt tököm szúrom magam. Na jó, ez nem igaz :), de sok program csak 2.0-ban szólal meg a zenelejátszókat beleértve, Nvidia meg még nem adot ki drivert az RTM-hez, de legalább értesítene arról, hogy mikor lenne várható.
  • capo16
    hy all nekem nem ismeri fel a lan kártyám felraktam az nforce-t és semmi az irja hogy nincs fenn a river most mit csinaljak...
    pls help
  • Sarapetike

na és akkor most mit csináljak nem akkar semmilyen kodekk felmenni ???
  • Razor91
    törölt hozzászólás
  • Razor91
    Symanctecnél a tűzfalat nem engedi bekapcsolni, amint látható, még kellene lennie még választható 'gomb'nak, mint XP-ben, de nincs..

• Tomy Lee
    Nem az miatt van hanem egy nem megfelelő program miatt általában annál fordul elő aki a régi driver-eit nyomja fel bármilyen módon(hangkártya,alaplap stb..).Semmiféle olyan programot nem szabad vistan hagyni amire install közben esetleg után vagy netalántán indításnál hibát ír ki.
  • Tomy Lee
    Igen és ez a magyar megfelelője a leírásnak amit az előbbi hozzászólásomban írtam.
    De figyelj oda rá nagyon mert a 4-es pontban az appData könyvtárat a start menü search-ével fogod megtalálni úgy,hogy beilleszted oda az egész 4-es pontot.A többit simán keresd intézőben és nagyon figyelj mindenre.
  • Tsippsy2
    vista.rtm.activation.crack-ind.rar ez az amit leszedtél?
  • Tomy Lee
    Nem tudom,hogy nem e az a gond,hogy az Ultimate verziót telepítetted fel.Nemtudsz vele mit csinálni szerintem.Kezdj mindent előröl de ne az Ultimate-t tedd fel hanem a Home Premiumot nagyon figyelj a crack-elésre crack-elés előtt figyelj oda,hogy megcsináltál már 1 net kapcsolatot.Crack ez legyen:
    Nekem a vistartmactivation.rar van meg, torrentről szedtem le én is. A menete:
    Vista Activation Crack

1. Install and logon Vista final (működik a BillGates editionnel YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8) a Bill Gateses CDkey-t használva.

2. Nyisd meg a Windows\System32\Licensing\pkeyconfig' könytárat,jobb-klikk 'pkeyconfig.xrm-ms'
    Open property, klikk Security > Advanced > Owner > Edit > Administrators.
    Klikk OK és zárt be a propertes-t.
    Aztán nyisd meg újra a fájlt, klikk Security > Advanced > Edit > válaszd az Administrators és klikk Edit.
    Klikk "Full Control", klikk OK és zárd be a properties-t.

3. Reboot safe mode-ban
    írd felül a 'pkeyconfig.xrm-ms' fájlt azzal, ami ebben a csomagban van.
    Majd Start > Run > írd be "services.msc" és keresd meg a "Software Licensing" opciót. Általában ez nem fut, de ha mégis, akkor állítsd le, mert ez fontos.

4. Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing könyvtárba.
    Írd felül a tokens.dat fájlt azzal, ami ebben a csomagban van.

5. Reboot normál mode-ban.
    Start > Help & Support > írd be "Activate" in the search menu. Klikkelj a harmadik témára "Activate Windows on this Computer"
    Ez elindítja a Windows Activation-t. Ide szinte bármilyen kulcsot beírhatsz (Beta1/Beta2/RC1/RC2).
    Ha máshogy nem megy, akkor kérj kulcsot innen: http://www.microsoft.com/windowsvista/hu-hu/preview.mspx

Csinálj másik mail címet és kérj új kulcsot innen:
    link
  • Balumann
    nekem egyből volt net chello nettel :/ semmit nem álíltottam be, egy netre vonatkozó kérdést nem tett fel.
  • Casseus
    nyugodtan felrakhatod!
    Teljesen ésszerű a beállítás! Nekem is csak fél órámba telt mig a chelloval felkerültem netre :):):):)::::)
  • Katun
    Sziasztok!

Nekem másodszorra cseszte el a vistámat a Daemon Tools legújabb ami a Vistával is kopatibilis. Újraindítom a gépet, tölt a zöld csíkocska, de aztán fekete képernyő tölt a hddled és ennyi se előre se hátra. Szerintem tuti a Daemon miatt van :(
  • urbijoe
    lefényképeztem
    ez a képernyö van és neten vagyok ,akkor sem jo neki az RC1-es kulcs

• Tsippsy2
    De az IP, meg a maszkok, az ilyeneket hova a picsbe kell beírnom????????????????
  • Tomy Lee
    start menü-control panel-internet options-connections-add(középen)-ott beírod felh.neved és jelszavad leOK-aztán start menüből Connect To
  • Tsippsy2
    Valaki please, nem írna egy tutorialt, a vistán való internet kapcsolat beállításra?
    Képekkel (printscreenekkel) együtt, please?????????
    Vagy így: Start-->Control--> ...........
    És ott melyik részt kell megcsinálni
    Légyszi-légyszi mert addig nem merem felrakni, amíg ezt pontosan nem tudom... Mert akkor nem tudok internetezni, amíg a vista van fönt :(
  • Tomy Lee
    Amikor beírod a kulcsot és nem fogadja el(azért mert nem aktív a neted)kiír pár választási lehetőséget és közte van a net kapcsolódás is.
  • Tomy Lee
    Pedig úgy is rá tudsz menni a netre amikor még be sem jött a Vista!!
  • MazeZee
    A billgateses verzió sok embernek megállt 48%-nál...köztük nekem is...ugyhogy ha biztosra akarsz menni akkor aio winbetat-t szedsz le...igyaz hogy az 4.41 giga mert 32 és 64 bites is de az biztos működik.....
  • urbijoe
    hogylennék neten ,mikor még be sem jön a vista és akkor kéri az aktiválást
    RC1-es kulcsot irok be ,de nem fogadja rl
  • Sorcy
    Nyomtatóval hogy álltok? Lexmarkot nem lehet rá telepíteni!
  • bon
    symantec antivirus corporate edition
  • adsa
    kössz az infót így nyugodtabban töltöm
  • Aspyrin
    Vista RTM indítókép nélkül.
    (HoC)
  • Tomy Lee
    Nem áll meg ha Nero 6.6-os verzióval 1×-esen írod ki JÓ minőségü dvd-re.
  • adsa
    a bill gates-es verzió tényleg megáll 48 %-ál? és nem lehet folytatni?
  • FLeK0
    akinek nincs netje az telefonon aktiválja.
  • CéZé
    totalcommander-beállítások-általános beállítások-képernyő-Látszik a rejtett/system fájl

és lesz tokens.dat fájlod :)
  • Razor91
    tudtok vmi jó működöképes virusírtót mondani vistahoz?

másik: nem tudom aktiválni, mert az egész gépemen nincs tokens.dat fájl...

pls help me
  • scorpeeon
    Lenne 1 kérdésem: A Vista csak úgy működik, ha nezhez van kötve a gép? Mert ha nem csak úgy, akkor gyerekjáték feltörni, hiszen akármelyik cdkulcs jó, ha meg igen, akkor nagyon kicsesztek azokkal, akiknek nincs netjük :)
  • FLeK0
    a legtöbb installer ezt írja, nem kell vele foglalkozni.
  • autoszimulator
    SB driver azt irja h zárjam be a futo alkalmazásokat.. elinditottam vistát csökkentett modban, mert akkor elvileg alig van futo alkalmazás, mégis uezt irta ki, szoval vmi nem jó vele -.-
  • Bazsinho
    kössz hogy segítetek