40038
-
#9611 na kösz ez sikerült akkor lenne mégegy kérdésem az mitöl van hogy át akarok másolni egy programba pl.: a magyaritását és azt irja iráshiba vagy megtelt a lemez mit csináljak vele? -
#9610 probalkoztam fel is rakta de semmi nemtoom megprobalom -
FLeK0 #9609 xp-s driverekkel próbálkozhatsz -
#9608 az egy kicsit sok idő nincs valami más megoldás??? -
Tomy Lee #9607 Jobb click a file-ra és futtatás adminisztrátorként.Akkor felrakja.
UI:olvasd el mindig a figyelmeztetést! -
#9606 de akkor hogy fogok netezni vista alatt?:D -
#9605 várd meg míg adnak ki az nvidia-nál frissebb drivert -
#9604 Én mindjárt tököm szúrom magam. Na jó, ez nem igaz :), de sok program csak 2.0-ban szólal meg a zenelejátszókat beleértve, Nvidia meg még nem adot ki drivert az RTM-hez, de legalább értesítene arról, hogy mikor lenne várható. -
#9603 hy all nekem nem ismeri fel a lan kártyám felraktam az nforce-t és semmi az irja hogy nincs fenn a river most mit csinaljak...
pls help -
na és akkor most mit csináljak nem akkar semmilyen kodekk felmenni ??? -
Razor91 #9601 törölt hozzászólás -
Razor91 #9600 Symanctecnél a tűzfalat nem engedi bekapcsolni, amint látható, még kellene lennie még választható 'gomb'nak, mint XP-ben, de nincs..
-
Tomy Lee #9599 Nem az miatt van hanem egy nem megfelelő program miatt általában annál fordul elő aki a régi driver-eit nyomja fel bármilyen módon(hangkártya,alaplap stb..).Semmiféle olyan programot nem szabad vistan hagyni amire install közben esetleg után vagy netalántán indításnál hibát ír ki. -
Tomy Lee #9598 Igen és ez a magyar megfelelője a leírásnak amit az előbbi hozzászólásomban írtam.
De figyelj oda rá nagyon mert a 4-es pontban az appData könyvtárat a start menü search-ével fogod megtalálni úgy,hogy beilleszted oda az egész 4-es pontot.A többit simán keresd intézőben és nagyon figyelj mindenre. -
#9597 vista.rtm.activation.crack-ind.rar ez az amit leszedtél? -
Tomy Lee #9596 Nem tudom,hogy nem e az a gond,hogy az Ultimate verziót telepítetted fel.Nemtudsz vele mit csinálni szerintem.Kezdj mindent előröl de ne az Ultimate-t tedd fel hanem a Home Premiumot nagyon figyelj a crack-elésre crack-elés előtt figyelj oda,hogy megcsináltál már 1 net kapcsolatot.Crack ez legyen:
Nekem a vistartmactivation.rar van meg, torrentről szedtem le én is. A menete:
Vista Activation Crack
1. Install and logon Vista final (működik a BillGates editionnel YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8) a Bill Gateses CDkey-t használva.
2. Nyisd meg a Windows\System32\Licensing\pkeyconfig' könytárat,jobb-klikk 'pkeyconfig.xrm-ms'
Open property, klikk Security > Advanced > Owner > Edit > Administrators.
Klikk OK és zárt be a propertes-t.
Aztán nyisd meg újra a fájlt, klikk Security > Advanced > Edit > válaszd az Administrators és klikk Edit.
Klikk "Full Control", klikk OK és zárd be a properties-t.
3. Reboot safe mode-ban
írd felül a 'pkeyconfig.xrm-ms' fájlt azzal, ami ebben a csomagban van.
Majd Start > Run > írd be "services.msc" és keresd meg a "Software Licensing" opciót. Általában ez nem fut, de ha mégis, akkor állítsd le, mert ez fontos.
4. Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing könyvtárba.
Írd felül a tokens.dat fájlt azzal, ami ebben a csomagban van.
5. Reboot normál mode-ban.
Start > Help & Support > írd be "Activate" in the search menu. Klikkelj a harmadik témára "Activate Windows on this Computer"
Ez elindítja a Windows Activation-t. Ide szinte bármilyen kulcsot beírhatsz (Beta1/Beta2/RC1/RC2).
Ha máshogy nem megy, akkor kérj kulcsot innen: http://www.microsoft.com/windowsvista/hu-hu/preview.mspx
Csinálj másik mail címet és kérj új kulcsot innen:
link -
#9595 nekem egyből volt net chello nettel :/ semmit nem álíltottam be, egy netre vonatkozó kérdést nem tett fel. -
#9594 nyugodtan felrakhatod!
Teljesen ésszerű a beállítás! Nekem is csak fél órámba telt mig a chelloval felkerültem netre :):):):)::::) -
#9593 Sziasztok!
Nekem másodszorra cseszte el a vistámat a Daemon Tools legújabb ami a Vistával is kopatibilis. Újraindítom a gépet, tölt a zöld csíkocska, de aztán fekete képernyő tölt a hddled és ennyi se előre se hátra. Szerintem tuti a Daemon miatt van :( -
#9592 lefényképeztem
ez a képernyö van és neten vagyok ,akkor sem jo neki az RC1-es kulcs
-
#9591 De az IP, meg a maszkok, az ilyeneket hova a picsbe kell beírnom???????????????? -
Tomy Lee #9590 start menü-control panel-internet options-connections-add(középen)-ott beírod felh.neved és jelszavad leOK-aztán start menüből Connect To -
#9589 Valaki please, nem írna egy tutorialt, a vistán való internet kapcsolat beállításra?
Képekkel (printscreenekkel) együtt, please?????????
Vagy így: Start-->Control--> ...........
És ott melyik részt kell megcsinálni
Légyszi-légyszi mert addig nem merem felrakni, amíg ezt pontosan nem tudom... Mert akkor nem tudok internetezni, amíg a vista van fönt :(
-
Tomy Lee #9588 Amikor beírod a kulcsot és nem fogadja el(azért mert nem aktív a neted)kiír pár választási lehetőséget és közte van a net kapcsolódás is. -
Tomy Lee #9587 Pedig úgy is rá tudsz menni a netre amikor még be sem jött a Vista!! -
#9586 A billgateses verzió sok embernek megállt 48%-nál...köztük nekem is...ugyhogy ha biztosra akarsz menni akkor aio winbetat-t szedsz le...igyaz hogy az 4.41 giga mert 32 és 64 bites is de az biztos működik..... -
#9585 hogylennék neten ,mikor még be sem jön a vista és akkor kéri az aktiválást
RC1-es kulcsot irok be ,de nem fogadja rl -
#9584 Nyomtatóval hogy álltok? Lexmarkot nem lehet rá telepíteni! -
#9583 symantec antivirus corporate edition -
adsa #9582 kössz az infót így nyugodtabban töltöm -
Aspyrin #9581 Vista RTM indítókép nélkül.
(HoC) -
Tomy Lee #9580 Nem áll meg ha Nero 6.6-os verzióval 1×-esen írod ki JÓ minőségü dvd-re. -
adsa #9579 a bill gates-es verzió tényleg megáll 48 %-ál? és nem lehet folytatni? -
FLeK0 #9578 akinek nincs netje az telefonon aktiválja. -
CéZé #9577 totalcommander-beállítások-általános beállítások-képernyő-Látszik a rejtett/system fájl
és lesz tokens.dat fájlod :) -
Razor91 #9576 tudtok vmi jó működöképes virusírtót mondani vistahoz?
másik: nem tudom aktiválni, mert az egész gépemen nincs tokens.dat fájl...
pls help me -
#9575 Lenne 1 kérdésem: A Vista csak úgy működik, ha nezhez van kötve a gép? Mert ha nem csak úgy, akkor gyerekjáték feltörni, hiszen akármelyik cdkulcs jó, ha meg igen, akkor nagyon kicsesztek azokkal, akiknek nincs netjük :) -
FLeK0 #9574 a legtöbb installer ezt írja, nem kell vele foglalkozni. -
#9573 SB driver azt irja h zárjam be a futo alkalmazásokat.. elinditottam vistát csökkentett modban, mert akkor elvileg alig van futo alkalmazás, mégis uezt irta ki, szoval vmi nem jó vele -.- -
Bazsinho #9572 kössz hogy segítetek