40038
-
#9651 még mindig nem sikerült vistan nethez kapcsolodnom!:S
valami tipp? -
Thanatos #9650 jól látod ez történik :D -
#9649 gáz? nem azért van a forum hogy egymásnak segitsünk?
de persze ha több oldalon kereszül két ember beszélgetne az tényleg gáz lenne :9 -
Newfronter #9648 -
Thanatos #9647 csak kezdett? :D -
Tomy Lee #9646 Jobb is ha ott beszélitek meg mert kezdett már Chat jellegünek tünni a fórum -
#9645 felvettelek
-
#9644 amd van msn ed-? az enyim [email protected] -
#9643 egy probát megér -
#9642 ok pont ezt kezdtem el tölteni nagyon köszi a segítséget amd de mig lehúzza 256os nettel:D -
#9641 ez az pontoan -
#9640 ok -
#9639 nvidia probáld meg itt -
#9638 azzal próbáltam -
#9637 alaplapi lemezt, probáltad? -
#9636 vajon az abitos driver nem jo hozzá?D: -
#9635 -
#9634 a procid sem tetszik neki? akko nem tom -
#9633 -
#9632 korlátozott jogú admin vagy, alapból mindenki az. egyébként a jogosultság beállítás: jobb egérgomb a könyvtáron és properties (tulajdonság) és a Security fülön tudod megnézni, hogy a te felhasználódnak mijen jóga van a kérdéses könyvtáron. -
#9631 Én vennék 1-et, nem vészes az ára. -
#9630 "enable" vagy mi -
#9629 de a driver sincs fenn csak 1 szar.. na visszamegyek a vistaba és megnézem minnya jövök -
#9628 akkor katiny rá és engedélyezd
-
#9627 DE NINCS NET... amd nekem ott az nvidia nforce net.... ott egy kis x van
a jel mellett -
#9626 hm? -
Tomy Lee #9625 Ha a dev.manageren belül a network adapter pontban látja a kártyát akkor jó.Mondjuk nehezen hinném,hogy nem ismerte fel alapból a vista főleg integrált kártyádat. -
láti nekem jóóó :) neked is jonak kéne lennie -
#9623 ? -
Tomy Lee #9622 start menü-control panel-system-majd bal oldalon device manager. -
#9621 de a net sem jön be mert nem ismeri fel azt a szart és az a dev.man az hol van??? -
Tomy Lee #9620 Frissítsd Device Manager-ből(eszközkezelő) neten.Csinálhatod azt is,hogy Dev.Man-ből eltávolítod majd ugyanonnan uptadeled. -
#9619 elvileg én lennék az admin
-
#9618 nekem is majdnem olyan alaplapom van mint neked csak az enyém abit simán felismerten nekem a hálokártyám és tök jó a net mintha picit könyebben jönnének a lapok is
-
#9617 de csak integráltam van nincs másik lan kártyám... -
FLeK0 #9616 kell és beszélj normálisan -
#9615 és azt hol kell beálitani?
-
#9614 "IT SEEMS Microsoft has released the long awaited Windows Vista to a selection of its larger customers.
If you're a Microsoft Volume License customer, you can now download Vista from the MVLS Volume Licensing site.
Since around 10am (GMT) this morning, Vista has been properly released into the wild via MVLS - but no news yet as to when it will be available to the developer-centric MSDN community."
na egy ilyen MVLS-es release kéne :)) ezeket még okosítani sem kell asszem :) -
#9613 Van jogod írni a könyvtárat? -
#9612 Próbálkoz egy külön pci-os hálókártyával. Lehetőleg Realtek chip-es kártyával.