40038
-
jozsfm #9691 Most sem jo. Azt irja ki hogy ismeretlen bövitmény (video/x-ms-asf plugin) Ötlet? -
PunkZoli #9690 sony vegas 6?? nekem csak a 7 települ fel:) nemmintha nem lenne jo az is ,de ha vhogy megoldható hogy a 6 felmennyen frame netwörk 1nélkül azt megköszönném :) -
#9689 Ki lehet lőni, aztán el kezd figyelmeztetni a security center, akkor azt is. Persze csak azt a részét érdemes, hogy ne figyelmeztessen. Nálam első volt a Windows Defener leállítása. (láthatóan lassabb volt tőle a rendszer) -
#9688 márha normálisan és teljesen ki lehetne kapcsolni... -
FLeK0 #9687 akkor meg arra fog rákérdezni az uac hogy tényleg akarja-e így futtatni.
sehogy se jó, kikapcs lesz ebből a legtöbb embernél sztem. -
Newfronter #9686 Meg lehet hosszabbítani ezt az időt 2x, így 90 napig tudod használni. -
Newfronter #9685 Jobb klikk a parancsikonon és Run as Administrator, vagy a properties-ben bejelölöd a compatibility fülön. -
PunkZoli #9684 annál tovább ugysem volt eddig fennt windózom:DD talán 2 szer -
FLeK0 #9683 30 napig megy. -
PunkZoli #9682 létezik az ,hogy nem krekkeltem meg semmi a billgecc verziót ,és updatelget ,meg nem kérdezősködik semmit?:D -
#9681 Megy vissza a vista a gépre....találtam hangkártyadrivert:D -
jozsfm #9680 Köszi! És hogy tudom admin módban futtatni a firefoxot? Bocsi a tudatlanságomért. :) -
Newfronter #9679 Mivel az UAC lekorlátozza az FF jogait, így nem találja hozzá a kieget.
Rakd fel az utolsó K-Lite Mega Codec Packot. Meg szedd le a Flash Playert, meg a Shockwave-et.
Természetesen megengedheted, hogy Admin módban fusson az FF, akkor megkeresi magának a kieget. -
shiftáj #9678 ati tray tools hoz hasonló programot vki tud vistára? vagy esetleg 1 verziót ami megy vistán? -
jozsfm #9677 Emberek, segítsen valaki!!! Vista alatt firefox 2.0-val nem tudom lejátszani a weboldalon levö mediaplayer videókat, kiirja hogy kattintson ide a bövitmény letöltéséhez, de nem ismeri fel azt. Pl ezen az oldalon: http://www.unoriginal.co.uk/footage126_1.html
Köszi szépen! -
#9676 fellehet telepítenni az audigy hangkártyákat de nem tökéletes, nekem csak két csatornás üzemmódban szol.
Virusírtó meg a Symantec Antivirus Corp. Ed. 10.2.xxxx váltózata támógaja a Vista-t. Nekem megy gond nélkül. -
#9675 és ha ujrarakom megint be tudom aktivállni? -
Newfronter #9674 A biztonság visszasüllyed XP szintre. Az UAC lényege, hogy ne települjön fel semmilyen program, és ne tudjon felülírni fájlokat más program za engedélyed nélkül. Engem is idegesített, de már megszoktam. :)
Itt van egy táblázat, hogy melyik mit tud:
hwsw -
#9673 a User account control-t kikapcsolom akkor lessz valami gond?
mert idegesit ,hogy mindig feljön a figyelmeztetö ablakja -
#9672 az Ultimate mennyivel tud többet mint a Home Premium?
vagy annyira nem látványos a külömbség
és egy RC1-es koddal ,ha ujrainstallálom akkor megint be tudom aktivállni? -
Radir #9671 Szia!
Én erre a BG-s verzióra tettem egy ngo-féle moddolt drivert. Azzal műxik a hangkártya (korábbi vista verzióknál nem tudtam életre kelteni - a gép sem látta...).
Másik, ez a BG-féle verzió most 32- v 64bites? Én hajlok arra, hogy csak 32...?
Honnan tudom biztosan eldönteni?
Köszi
R
-
#9670 ezer köszönet. -
#9669 KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8 -
#9668 valaki esetleg az office 2007hez tud aktiválo kodot? -
#9667 igen meglett köszi szépen.
elsőre gyorsabb mint rc2 -
#9666 visszaolvastam és ugy sikerült:)
mindenesetre köszi annak aki elöttem részletesen(valoszinű sokadszorra leirta) -
Tomy Lee #9665 Nem hibáztál nem mindig kéri egyből újraindítás után.
#9596 5.-ös pontot csináld még végig. -
Tomy Lee #9664 Norton Internet Security 2007-et használja valaki Vista alatt? -
#9663 sziasztok
feltettem az rtm-et, kicseréltem a két fájlt, és restart után nem kérte a kulcsot.hol hibáztam?
-
baca01 #9662 IGEN, ez AZ! :) -
86troland #9661 antivirus: avast -
86troland #9660 ez a billgates féle verzió ténylegesen az rtm? mert valahol azt írták hogy fake. de a setup.exe verziószáma 6.0.6000.16386
felraktam, és láttszólag igazi rtm. sierült aktiválni rc1-es kulccsal.
Nero 7.5-el írtam ki a cd-képet, ujraírható lemezre, 2x sebességgel, és nem volt hiba telepítés közben -
#9659 Sikerült valakine SB AUDIGY driverproblémával találkoznia ill. azt megoldania ?
Továbbá antivirus ???!!! Nem enged semmit feltelepíten... -
#9658 RC1/RC2 kulcs igénylése -
shiftáj #9657 azt h oldhatom meg h az aero kikapcsoljon mittomén game közben? rc1 ben automatán ment de itt most nincs :S -
baca01 #9656 igen sztem is de úgy voltam hogy biztos érti a dolgát aki ilyet mer állítani vagy pedig egy kurva nagy hülye :P hát ezekszerint az utóbbi... -
#9655 szerintem kizárt, eddig az összes final magyar windows kijött "dobozosan" -
baca01 #9654 csak egy rövid kérdés. azt hallottam hogy magyar pista csak úgy fog kijönni, hogy kiadnak hozzá egy hun mui packet mint rc1-hez, tehát rendes dobozos változatban nem.:P ez igaz? -
Tomy Lee #9653 Tűzfalat kikapcsolva próbáltad?
#9590 -es hsz-ból leírtakkal próbáltál kapcsolatot létrhozni?
-
#9652 Nem jók az rc1 és rc2 kulcsok. azt írja aktíváláskor hogy már használatban van. lehet még igényelni?