40038
-
expander #9731 Most tényleg nem olyan jó mit az 5840-es? Vagy viccelsz. -
Mr. Perfect #9730 Hogy is lehet meghosszabbítani a 30 napos próbaverziót 90-re? -
Tomy Lee #9729 Nincs olyan jó mint az 5840-es build sajnos -
Tomy Lee #9728 Mi a neve annak a gadgets-nek amit láttam a belinkelt képen(cpu-t,memory-t stb.mér)? -
expander #9727 Akkor ajánjátok a Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates féle OP-ot? Mert most a 5840-es build van fent és semmi gondom vele.
Érezhető a különbség? -
qUaKeRgUy #9726 Hát...Próbáld ki ^^ -
#9725 Megvan a 2.11.00-ás driver, de a ZS-nél találtam meg. eldödög vele a sima LS ??? -
#9724 A 2.0-ás FIREFOX tökéletesen működik nálam Vista alatt. -
#9723 Adjál kérlek egy linket erre a 2.11.00-es RC driverre, mert én nem találom.
Neked működik az 5.1 is ? -
Lord Zax #9722 Nekem nod32-m van már régota és megvagyok elégedve, nortont nem rakok fel, régen volt. Máshogy nem lehet kikapcsolni defendert?
Egyébként nekem is audigy-m van, és a hivatalos oldalon levö 2.11.00-és rc driverrel jol mükszik, bár a telepités végén kékhalál lett, de müködik. -
qUaKeRgUy #9721 Nekem a 2-es fagy .. Vagyis először megy amikor felrakom, utánna viszont amikor belépek rögtön kiírja a windows hogy firefox is stop running :S
Viszont mint mondtam az 1.5 tökéletesen megy.. -
#9720 Másnak is villognak az autón a tükröződések a Carbon-ban? -
jozsfm #9719 És meg tudod nézni ezt a videót pl: http://www.holylemon.com/FatKidWantsDate.html ? -
Tomy Lee #9718 Sőt a merevlemezt sem tekeri már annyira mint előtte a win.defender-el!!Mindenképpen jó megoldás főleg,hogy automatic kilövi a defendert;) -
Mr. Perfect #9717 Én a 2-es Firefox-ot használom és semmi gond nincs vele. -
#9716 Nekem Audigy2 ZS van, és nekem semmi bajom nincs a driverrel!Attól függetlenül, hogy RC változathoz van. -
qUaKeRgUy #9715 Igen én vidáman használom bármilyen fagyás nélkül az 1.5 ös firefoxot...
-
jozsfm #9714 Használ még valaki firefoxot vista alatt?
-
Newfronter #9713 Mert beta ATI driver. -
Newfronter #9712 Mert nem Vista kompatibiis. -
Tomy Lee #9711 -
Tomy Lee #9710 A Symantec Antivirus 10.2 kilövi a Win Defendert és szuperül működik!
Akit érdekel(unmanage módban install):Symantec Antivirus Corporate Edition For Vista V10.2.224 -
FLeK0 #9709 ez nem xp -
jozsfm #9708 De XP alatt is a 2.0 van fent, azzal nem csinál ilyet. -
qUaKeRgUy #9707 Használj 1.5 öt az tökéletesen működik.. -
Lord Zax #9706 Sziasztok lenne pár kérdésem megint. :)
A 30 napos számlálot ki lehet ugy cselezni hogy elsö nap csinálok egy ghost imaget, és utolso nap elött ujrarakom? Egyébként hogy nézi? Idöt számol, neten is felülvizsgálja, vagy csak regben?
A másik meg hogy a defendert hol lehet kikapcsolni? Valami nagyon lassitja a gépet, pedig mindent kilöttem ami nem kell, vizualitás minimális, sys restore kikapcs, meg minden ami enné a gépet, de játék közbe mégis 2-3x annyit dolgozik a vinyo mint xp alatt, és igy sokkal lassabbak a gamek. -
jozsfm #9705 Na senki nem tudja mi a nyomora ennek a k-csög firefoxnak?
-
shiftáj #9704 ? :| -
FLeK0 #9703 ne sajnáld. -
shiftáj #9702 emmeg miér van? :( -
qUaKeRgUy #9701 Hi...Nem tudja vki hol lehet beállítani a jogosultságokat?
Egyszerűen sehol sem találom ^^...
Pls help... -
#9700 Ja, plusz nkm miért nem engedi feltelpiteni se az Office2007-et se az Adobe Photoshop9 -et ? -
jozsfm #9699 Pl ezen az oldalon levö videót meg tudjátok nézni vista alatt ff2-vel?
http://www.holylemon.com/FatKidWantsDate.html -
#9698 Itt a kép -
#9697 Szegény winampot miért ilyen gusztustalanul jelenti meg ? És a képfeltöltés.hu-ról mirét nem engedélyezett a képek beszúrása ?
-
#9696 HELP !!!!
Továbbra is keresem a megoldást a CREATIVE AUDIGY LS hangkártya driverére. Feltelepül a gyártó oldalán található 2006.09.01-ei driver (ami még RC1-hez készült sztem), de a kártya besípol és olyan alapzaja van, hogy ihajjjj ! A subwoofer nem is megy. (persze elolvastam am korbábbi HSZ-eket !!!! Köszi a segítséget)
Használjam az alaplapi integrált hangkártyát, ez sikerált valakinek ? -
jozsfm #9695 Emberek, segítsen valaki!!! Vista alatt firefox 2.0-val nem tudom lejátszani a weboldalon levö mediaplayer videókat, kiirja hogy kattintson ide a bövitmény letöltéséhez, de nem ismeri fel azt. Pl ezen az oldalon: http://www.unoriginal.co.uk/footage126_1.html
Köszi szépen! Ha átváltok IE tabra akkor müxik!
-
Mr. Perfect #9694 A control panel/user accounts oldalon ki lehet kapcsolni teljesen. -
FLeK0 #9693 ultimateben át lehet rakni igazi adminisztrátorra. -
#9692 ez igy van, lentebb még le is irtam a megoldást, ami közel 1 restartig tartott, azóta mikor kedve van beriaszt, mikor nincs akkor nem :D amugy is kiidegel ezzel az adminisztrátori cuccal, h néha nincs jogom alapvető dolgokhoz, mint mondjuk nyomtató telepítés... Ez csak a home premiumban van vagy máshol is?