40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • expander
    Most tényleg nem olyan jó mit az 5840-es? Vagy viccelsz.
  • Mr. Perfect
    Hogy is lehet meghosszabbítani a 30 napos próbaverziót 90-re?
  • Tomy Lee
    Nincs olyan jó mint az 5840-es build sajnos
  • Tomy Lee
    Mi a neve annak a gadgets-nek amit láttam a belinkelt képen(cpu-t,memory-t stb.mér)?
  • expander
    Akkor ajánjátok a Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates féle OP-ot? Mert most a 5840-es build van fent és semmi gondom vele.
    Érezhető a különbség?
  • qUaKeRgUy
    Hát...Próbáld ki ^^
  • SubZero911
    Megvan a 2.11.00-ás driver, de a ZS-nél találtam meg. eldödög vele a sima LS ???
  • SubZero911
    A 2.0-ás FIREFOX tökéletesen működik nálam Vista alatt.
  • SubZero911
    Adjál kérlek egy linket erre a 2.11.00-es RC driverre, mert én nem találom.

Neked működik az 5.1 is ?
  • Lord Zax
    Nekem nod32-m van már régota és megvagyok elégedve, nortont nem rakok fel, régen volt. Máshogy nem lehet kikapcsolni defendert?
    Egyébként nekem is audigy-m van, és a hivatalos oldalon levö 2.11.00-és rc driverrel jol mükszik, bár a telepités végén kékhalál lett, de müködik.
  • qUaKeRgUy
    Nekem a 2-es fagy .. Vagyis először megy amikor felrakom, utánna viszont amikor belépek rögtön kiírja a windows hogy firefox is stop running :S
    Viszont mint mondtam az 1.5 tökéletesen megy..
  • Casseus
    Másnak is villognak az autón a tükröződések a Carbon-ban?
  • jozsfm
    És meg tudod nézni ezt a videót pl: http://www.holylemon.com/FatKidWantsDate.html ?
  • Tomy Lee
    Sőt a merevlemezt sem tekeri már annyira mint előtte a win.defender-el!!Mindenképpen jó megoldás főleg,hogy automatic kilövi a defendert;)
  • Mr. Perfect
    Én a 2-es Firefox-ot használom és semmi gond nincs vele.
  • kryst
    Nekem Audigy2 ZS van, és nekem semmi bajom nincs a driverrel!Attól függetlenül, hogy RC változathoz van.
  • qUaKeRgUy
    Igen én vidáman használom bármilyen fagyás nélkül az 1.5 ös firefoxot...
  • jozsfm
    Használ még valaki firefoxot vista alatt?
  • Newfronter
    Mert beta ATI driver.
  • Newfronter
    Mert nem Vista kompatibiis.
  • Tomy Lee
  • Tomy Lee
    A Symantec Antivirus 10.2 kilövi a Win Defendert és szuperül működik!
    Akit érdekel(unmanage módban install):Symantec Antivirus Corporate Edition For Vista V10.2.224
  • FLeK0
    ez nem xp
  • jozsfm
    De XP alatt is a 2.0 van fent, azzal nem csinál ilyet.
  • qUaKeRgUy
    Használj 1.5 öt az tökéletesen működik..
  • Lord Zax
    Sziasztok lenne pár kérdésem megint. :)
    A 30 napos számlálot ki lehet ugy cselezni hogy elsö nap csinálok egy ghost imaget, és utolso nap elött ujrarakom? Egyébként hogy nézi? Idöt számol, neten is felülvizsgálja, vagy csak regben?
    A másik meg hogy a defendert hol lehet kikapcsolni? Valami nagyon lassitja a gépet, pedig mindent kilöttem ami nem kell, vizualitás minimális, sys restore kikapcs, meg minden ami enné a gépet, de játék közbe mégis 2-3x annyit dolgozik a vinyo mint xp alatt, és igy sokkal lassabbak a gamek.
  • jozsfm
    Na senki nem tudja mi a nyomora ennek a k-csög firefoxnak?

• shiftáj
    ? :|
  • FLeK0
    ne sajnáld.
  • shiftáj
    emmeg miér van? :(
  • qUaKeRgUy
    Hi...Nem tudja vki hol lehet beállítani a jogosultságokat?
    Egyszerűen sehol sem találom ^^...
    Pls help...
  • And5
    Ja, plusz nkm miért nem engedi feltelpiteni se az Office2007-et se az Adobe Photoshop9 -et ?
  • jozsfm
    Pl ezen az oldalon levö videót meg tudjátok nézni vista alatt ff2-vel?
    http://www.holylemon.com/FatKidWantsDate.html
  • And5
    Itt a kép
  • And5
    Szegény winampot miért ilyen gusztustalanul jelenti meg ? És a képfeltöltés.hu-ról mirét nem engedélyezett a képek beszúrása ?

• SubZero911
    HELP !!!!

Továbbra is keresem a megoldást a CREATIVE AUDIGY LS hangkártya driverére. Feltelepül a gyártó oldalán található 2006.09.01-ei driver (ami még RC1-hez készült sztem), de a kártya besípol és olyan alapzaja van, hogy ihajjjj ! A subwoofer nem is megy. (persze elolvastam am korbábbi HSZ-eket !!!! Köszi a segítséget)

Használjam az alaplapi integrált hangkártyát, ez sikerált valakinek ?
  • jozsfm
    Emberek, segítsen valaki!!! Vista alatt firefox 2.0-val nem tudom lejátszani a weboldalon levö mediaplayer videókat, kiirja hogy kattintson ide a bövitmény letöltéséhez, de nem ismeri fel azt. Pl ezen az oldalon: http://www.unoriginal.co.uk/footage126_1.html
    Köszi szépen! Ha átváltok IE tabra akkor müxik!
  • Mr. Perfect
    A control panel/user accounts oldalon ki lehet kapcsolni teljesen.
  • FLeK0
    ultimateben át lehet rakni igazi adminisztrátorra.
  • autoszimulator
    ez igy van, lentebb még le is irtam a megoldást, ami közel 1 restartig tartott, azóta mikor kedve van beriaszt, mikor nincs akkor nem :D amugy is kiidegel ezzel az adminisztrátori cuccal, h néha nincs jogom alapvető dolgokhoz, mint mondjuk nyomtató telepítés... Ez csak a home premiumban van vagy máshol is?