40038
-
raymond01 #9771 Vista alatt lehet éezetes karaktereket használni? Mert a telepítő elején ki lehet választani a billentyűzetet! -
baca01 #9770 nem olyan mint xp-be és kész. -
#9769 pedig nekem olyan kéne .theme-sbe nem tudjátok honnan szerezzek?biztos h nem jó?a vistába mien? -
expander #9768 Nem tudjátok miért nem működik ez? http://avalonhome.uw.hu/Vista/Vistatweaks.htm
Most hogy állítom be a teljes administratort?
Segítsetek légyszi. -
#9767 HI, tudom, már sokadszorra kérdem, de mivel ez az egy gép van most itthon, ezért jó lenne, ha Vista mellett intörnetözni :D is tudnék...
ÉS a bénázásomról veletek is konzultálhatnék!
Szóval, valaki nem tudna egy olyan kéept csinálni, amin az az ablakvan, ahol az IP, maszkok elérési utakat lehet tölteni? (persze a saját adatait kitörölve :)
Please!!! -
#9766 PowerDVD 7 -
Newfronter #9765 XP alatt alapból nem jók. :D -
Daveee #9764 modnjátok hogy láma vagyok, de ezeka filek nem lesznek kompik xp-vel.... -
#9763 hellosztok!
vki nem tudja nekem elmetnteni a vista .theme fájlját és felrakni vhova? -
#9762 ott az új media player -
Razor91 #9761 Tudtok mondani valami jó lejátszót vistahoz, ami tud feliratot? -
Razor91 #9760 Tudtok mondani valami jó lejátszót vistahoz, ami tud feliratot? -
#9759 thx -
#9758 nem mükszik a reges link!
légyszi linkeld be megint.
thx -
#9757 Flashgot hozzá -
#9756 Flashget Vista -
#9755 van már FlashGet vistára -
Tomy Lee #9754 Melyik letöltővezérlővel tudom azt megcsinálni mint a flashget-nél,hogy minden letöltése flashget-el féle funkciója legyen.GetRight nem tudja ezt?Flashget nem működik. -
shiftáj #9753 #9702 ra vki vmi segítség? :(
am bedöglött az uw azér nem jön le a .reg -
#9752 raktam már nvidia whql drivert! rossz volt
raktam már dx9 oct-cuccot még mindig szar
-
#9751 Lehet valamit kezdeni a villódzó texturákkal a játékokban? -
#9750 Lehet valamit kezdeni a villódzó texturákkal a játékokban? -
shiftáj #9749 hmmm feltennéd még1x mer nekem pl nem naon jön le :/ -
#9748 Köszönöm ! -
#9747 Danke sehhhhhhr ! -
Janmester #9746 Sziasztok. Létezik hogy nem találom a Licensing fájt tcm alatt, hiába van engedélyezve a rejtett fájlok láthatosága? A HomePremium van fent. -
#9745 azt olvastam hogy a billgateses verziónál a hiba az hogy túl gyorsan lett kiírva ...a megoldás erre hogy a legkisebb sebességen kell kiírni mondjuk neroval...aztán hogy ez megoldja a hibát azt nem tudom....de remélem... -
#9744 Sajna az én 512-es penemre azt mondja, h nem megfelelo. -
Newfronter #9743 Nem RAM-nak használja, hanem gyórsítótárnak, természetesen gyorsítja a rendszert. -
#9742 Hali
Tudtátok,hogy lehet a pendriver-ot használni ramként vista alatt?
Így kell beállítani:meghajtóján jobb gomb-propertires-ready boost
.256mb a minimum.(nekem is mondták,szal még nem teszteltem)
-
FLeK0 #9741 home alatt nem érhető el a useres ablak (rc-ben legalábbis így volt) -
#9740 Barmejikre -
#9739 és akkor ez a home verziokra is jó?
mer én emiatt tettem ujra ultimate-re a vistát -.- -
#9738 Vista felett teljes jogu admin mod beallitas!
=============================================
Nem az en szerzemenyem, itt a forumban talaltam 1 joember leirasat mentettem el, de ugylatom sok embernek jol jon.
---------------------------------------------
Most mindenekelőtt (mielőtt testre szabnánk a felhasználói beállításokat) cseréljük a gyerekded módon korlátozott accountunkat igazi admin accountra (ez nagyban segíti az XP-re írt programok kompatibilitását és megnyugtatóbb érzés ha adminok lehetünk a saját gépünkön...)
Lefuttatod {ezt a registry bejegyzést}, majd a Start menü / accessoires / run-ba beírod:
control userpasswords2
Innentől pedig kattintgatsz:
Advanced -> (Advanced User management) Advanced
Itt "Users", majd duplát klikkelsz az Administratora aztán leveszed a pipát arról hogy "Account is disabled".
Ezután a Control panelban megkeresed az "User accounts"-ot, a baloldali fülön rákattintasz a "Configure advanced user profile properties"-re, és törölsz minden felhasználót az administratoron kívül. A startmenüben kijelentkezel és belépsz administratorként. Ezután visszatérsz a Control Pnael / User accounts ablakba, rákattintasz a "Turn User Accounts Control on or off"-ra nyomsz és leveszed a pipát arról hogy "User Account Control...", nyomsz egy OK-ot.
Ha minden igaz most már kérdés nélkül igazi adminnak jelentkezik be a gép újraindítás után.
-
shiftáj #9737 banyek nod32 2.7 -
FLeK0 #9736 Windows Live OneCare Beta v1.5, az oldalon lévő országok egyikére kell állítani a windowst meg a live accountodat.
Symantec AntiVirus Corporate 10.2.224
meg van már új nod is elvileg. -
#9735 Mondjon má' valaki egy működő antivirus progit Vista alá. Vagy működik az összes progi, csak ki kell kapcsolni a DEFENDERT ?
Trükköket akarok !!!! -
expander #9734 Ok, akkor nekiállok a több órás melónak... -
Tomy Lee #9733 Csak vicc volt:).Persze,hogy jobb.Azonnal cseréld és használd a teljes verziót! -
FLeK0 #9732 nyilván jobb, ez a végleges.