40038
-
#9932 Rakd fel az patchet ami kinnvan a futuremark.com-on (elég régi). -
#9931 DE AZ ADMINISTRATOR NEM JO NEM TUDOM BEALLITANI OWNER NÉL KÖZÉPEN MILYEN ADMINISTRATOR ODA BE KELL ÍRNI??? VAGY MI -
#9930 Valaki működésre bírta már vista alatt a 3dmark 05-öt?
Mert nekem az 1. teszt után kilép. -
#9929 Indítsd win95 kompatibilis módban.
Ha visszaolvasol le van írva hogy kell igazi admin accot csinálni. -
#9928 ja és a témát átváltotta windows basicra ez miért van? -
#9927 hy all nem tudom elindítani a carbont mindig kilép walami windows startuppal vagy mivel és kiirja hogy stop program pls help
meg administrator vok és majdnem mindenhol ott van az a kis securiti jel -
#9926 Microsoft.Windows.Vista.Final.BillGates.Fix.To.Legit.MSDN.PATCH
Én már megpiszkáltam az ISO-t, úgyhogy nem tudnám használni, de jó valamire ez a patch? Van valami hiba a Billgates féle ISO-ban, vagy ez mellőzi az aktiválást, vagy mire jó? -
#9925 ha beaktiválod neked is ott lessz -
Paranoia #9924 Hmmm.nekem nincs is semmiféle irkálás az asztalom jobb alsó sarkába.Nemvágom miről beszéltekPedig semmi krekkelés nemvolt meg ilyesmi -
#9923 Szerintem ez legyen a legkissebb probléma, lényeg, hogy van, és működjön rajta a 4ch/6ch természetesen. -
#9922 nem zavaro,de azért elküldheted a linket ahol a crack van
-
#9921 Csak 2.7 kb/sec-el jön. Ez a problem !!! -
#9920 Hoppá. Most látom, mai nap jelent meg, 6183 NEM BETA driver. Hűhűűűű. Töltés :D -
#9919 Pedig az van a gyártó oldalán is. Nálam a többcsatorna sehogy sem működik, csak sztereoban szól, kivéve, ha DVD-t nézek MediaCenteren. Nem jó ez így... -
#9918 látva hogy mennyien küzdenek driverproblémával összeteszem a két kezem mert feltelepült a vista és mindennek tökéletesen fel is tette a drivert, és müködnek is. -
#9917 A legfrissebb AC 97 driverre (6183) keresek alternatív letöltési helyet. (vagyis nem a gyártó oldaláról ) GUGLI nem talált.
Help pls. ! -
#9916 dede,van 1 crack azzal ellehet tüntetni -
#9915 szerintem sehogy
-
gergo66 #9914 Lehet, hogy már írta valaki, de nem tudjátok hogy lehet eltűntetni a crack-es aktiválás után az Evaluation Copy feliratot az asztal jobb alsó sarkából? -
#9913 Srácok !
A vistának van saját support centere ? -
#9912 suxx -
expander #9911 NAGYON KÖSSZZZÍÍÍÍÍ!!!! Így már sikerült! Királyok vagytok! -
#9910 csökkentőt módban is felülirtad amit kell? nekem a csökkentett mod utáni restart után alapbol beött lincence ablak.. ha nem akkor control panelből kell előturni -
expander #9909 Felülírtam minden vackot pl.: Windows\System32\Licensing\pkeyconfig'
De restart után nem kért kódot és a Control panel se indul el!
Mi lehet? -
Paranoia #9908 köszi köszi -
FLeK0 #9907 control panel, windows firewall
talán. -
#9906 control panel/windows firewall/ bal oldalt Allow a program throw the firewall
itt tudod belőni mit engedjen mit ne. -
Paranoia #9905 Amit a windows tűzfal blokkol,v kienged azt hól tudom megnézni?Vagy vmi olyasmi ahól tudom kezelni,h én mit szeretnék melyik progit blokkolja stb...
köce -
Razor91 #9904 köszi -
#9903 VobSub működik Media Player 11 alatt is ... -
#9902 Apropó ... Vista alá kell Dx9-et telepíteni? -
#9901 Az a gáz, hogy épp újra kellett volna telepítenem az XP-t, gondoltam letesztelem a Vista-t mert azok a játékok amikkel ritkán játszom elméletileg mennek Vista alatt ...
Csak úgy néz ki gyakorlatilag nam :( -
Razor91 #9900 mondjatok vmi jó media lejátszóót, ami TUD FELIRATOT! -
#9899 leírás szerint csináltad? azt követve művészet elbaltázni -.- -
#9898 Milyen nyomtatók mennek a vistán? -
FLeK0 #9897 xp-n játssz, várj normális driverre. -
#9896 Üdv Mindenkinek!
kb.: Fél órája fent van a Vista ... egy gyors kérdés: Eddig majdnem minden ok, de ahogy elindítok egy game-t, az össze vissza vollog ... legújabb nvidia Vista Driver van fent, 7900GT, Home Premium 32bit-es Vista ... Valami ötlet?
-
#9895 bASSZUS ACTIVAION ERROR í:( -
#9894 formázással csak fizikálisan szabadítod fel a particiot, a boot képernyőn még ott lesz az rc1..
hogy ott se legyen, ahhoz: control panel/administrative tools/system configuration ablakban a BOOT fülön amelyik nem kell annak delete.. csak saját felelősségre. -
samhun #9893 hi.
ha le akarom törölni a vistát, rc1, és küldön particion van, azt az egészet leformázhatom, akkor hogy csináljam?