40038
-
#9972 Ön egy Zseni ! -
#9971 Most ez van banyek ! -
#9970 gondolom az alaplapira gondolt ami tudja az 5.1et és adtak ki hozzá friss drivert. -
#9969 Majd mindjá kiprószálom !
SZtem működni fog, csak kétszer kellett installálni és konfigurálni.
Próba INDUL ! -
#9968 Persze, persze, meg ha nem tetszik az ATI driver keress valami PCI-s S3 Trio-t 64K RAM-al... -
#9967 Csak nem 5.1-es a Media Player, meg a játékok... -
#9966 Figyelem-figyelem !!
Akinek nincs friss drivere a hangkártyájához, de van alaplapi SC-ja, az tőtse le a legújabb AC 97 drivert !
Tökéletes hangzás ! -
#9965 Most lőttem is egy pillanatképet hogy 81.97-el mennek a HD videók és a 3D alkalmazások is (az FPS most azért kevés mert ablak módban futott, de értelem szerint csak azért futott ablakban a játék hogy melléférjen a videólejátszó és a device manager képe is...):
KÉP -
#9964 csak megsúgom hogy az nvidia 96.85-ös drivere kifogástalanul használja a kártyámat... -
#9963 Ehhez elvileg nem lehet köze, de én konkrétan a guru3d.com-ról húztam le, és amihez talán lehet köze, hogy Windows XP SP2 kompatibilis módban indítottam el a setup.exe-t. (nem a device managerből telepítettem) -
#9962 Nekem azzal kékhalál lett. -
#9961 Mert nem mindegyik jó Vista alá, a 84.xx fölöttiekkel landóan lefagy az egész rendszer, 66.xx alattiakal meg furán viselkedik (gondolom mert azok még a DX9.0 C-t se ismerték csak a B-t...). 81.97-et neki! -
#9960 ehh
nekem is felment egy xp driver, de attól még a kártya nem hozza a régi teljesítményt -.- -
#9959 Na igen, Aero glass az nincs, de minden más igen... -
#9958 Nem hiszem hogy csak nekem települ fel a 81.97-es nvidia driver Vista RTM (6000) alá úgy hogy még a control panele is működik (a régi CP a szokott helyen a képernyőbeállításoknál plusz fülön) és csak nekem fut le a 3DMark 2005 (1.2-re patchelve, az 1.1 XP alatt is lefagy néha...) és indulnak el az újabb játékok és adnak szép eredményeket a timedemók. :D -
#9957 Itt meg cs:s-ban néha ilyen falakat húz elém textúrából. Nem jó ez még. -
FLeK0 #9956 atival is, linkeltem már hl2 meg wow képeket is ahol nemnormális színorgia van a karaktereken :) -
#9955 De sokra nem megyünk vele ha nincs fps és tele van textúra hibával. Olyan mintha túlhevülne a vga. -
FLeK0 #9954 atitól utoljára két hete láttunk valamit, azelőtt 2 hónappal, azelőtt negyed évvel
és mind szar. nV előnyben van, legalább már opengl támogatás van benne. -
#9953 ugysem fogja senki sem ezért eladni az nvidia kártyáját :D maximum azt gondolja najo nvidia..pff..legközelebb nem veszek ilyet.. de marketing szempontbol megengedhetetlen.. még az is h eddig semmi használhato dolog, mig az atisok már rég jáccanak, nekem meg egy jobb minmőségű vid karival akad pl a fifa már a menüben, css meg generál kemény 15 fps-t... -
#9952 "Nvidia csak januárban kívánja nyilvánosságra hozni a Vista driverét? Mivel úgyis akkor kerül a boltokba?"
Ez már csak azért sem lehetséges mert az Ati adogatja ki a drivereket (az már más kérdés hogy mennyire használható) ezt az nvidia nem nézheti hátradőlve mert akkor beépülhet a köztudatba hogy atival milyen tuti az új windows nvidiával meg tök bugos stb. -
#9951 Nah a problémán egy részét megoldottam. Media Player Classic-al kivezéreltem a hangot a két hátsó hangfalra, szólnak azok is. De hogy ilyet pl. MP11-be már miért nem lehet beállítani? 2006-ban élünk... -
Garfield #9950 A chiphez készült Realtek driver nem megy? -
#9949 Nvidia csak januárban kívánja nyilvánosságra hozni a Vista driverét? Mivel úgyis akkor kerül a boltokba?
Realtek Ac97 7.1 csak dísznek szánták az alaplapomra? Elég, ha 2.0-ban szól? Ha meg többet akarok, vegyek hangkártyát?
Nem vagyok velük megelégedve... -
#9948 Ilyet nem találsz. Magyar nylevi fájl csak 1 verzióhoz van azzal meg már nem érdems foglalkozni, mivel van végleges. amőgy ezeket érdemes leszedni.
Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates
Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD.READ.NFO-WinBeta -
Tomy Lee #9947 Windows Vista Desktop Tag Removal -
cicamisa #9946 Sziasztok!Annyi féle verzió van már kint,hogy nem lehet elmenni rajta...Meg tudná mondani valaki melyiket érdemes lehúzni?Esetleg olyat,amiben crack és magyar nyelvi fájl is van.Előre is köszi -
FLeK0 #9945 A DX9-es játékok papíron mind jobban fognak menni, ha van sok (1.5GB+) ramod. A gyakorlatban még nincsenek használható driverek, hogy megnézzük. -
#9944 nem memória lesz belőle, hanem virtuális memória.. ettől sokkal gyorsab aztá nem lesz -
#9943 Innét lehet kérni: link -
Tomy Lee #9942 Jobban kezeli a Játékszoftvereket.Ebben biztos vagyok.Mindkét gépemen tesztelve vannak a mostanság kiadott játékok.Mielőtt felraktam volna a Vistat minden egyes játékot fraps-al mértem persze utána is miután op rendszert váltottam és a különbség látszódott pozitív szempontból.Persze nem megdöbbentő a javulás viszont 3-7 fps közötti javulást hozott a Vista.Voltak driver problémából adódó gondok értem ezelatt,hogy pl nem látszó karakter és az ehez sorolható driver problémák de a sebesség nőtt minden 1-es game-nél.Várom az új drivert Vista alá már nagyon. -
gergo66 #9941 Megtudnád mondani, hogy melyik crack az? Az MSDN Patch tényleg mire jó? -
Daveee #9940 én nem használom de sztem nem, mert még nicsnenk gondolom elég driver, de mire ideér mo-ra addigra természetesen gyorsabban fogja futtatni, amugy veszel 1-2 gb flash drive-ot, vagy nekem 1 gb s ipod nanom van, beálitod a my cumputerz-be vmit és azis a memoria lesz, :D szval ipodom jolesz, kpeknek,zenének, gép gyorsitásnak :OP -
#9939 Nem tesztelte még senki azt hogy jobban mennek e a végleges vistán a játékok mint xp-n? -
#9938 hol kell uj kódot kérni mert nem talalom a forumba pls -
#9937 ugyanoda ahol a rarban van, ha nem látod a tcmd-ben akkor jelenitsd meg a rejtett fileokat -
#9936 pkeyconfig.xrm-ms ezt a rarbol hová kell rakni??? -
#9935 A 06 megy csak nekem a 05 kéne :)
Na majd kipróbálom a javítással :) -
#9934 Hát ez sem jobb. Még most sem jó. -
#9933 próbáld ki a 06-ot