Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy egy jo tipp: Mindenki Windows Update-et azonnal frissitse, mert nekem pl MINDENHEZ (kiv a creative game port) talalt drivert, nagyon hasznos... az utan kell custom driverrel probalkozni, hogy ezt megnezted, mert nagy esely van ra, hogy talalsz sokmindenhez drivert 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
bõvebben: Memóriavédelmi technológiák a Windows Vista-ban
Sorcy
Creative Modded Driver (szerintem egy próbát megér, állítólag jobban mûködik, mint a többi driver).
Aki kipróbálta, azt írja, hogy az õ Audigy-jével akkor megy rendesen, ha a hangminõséget átállítja 16 bitrõl 24 bitre.
Esetleg meg lehet próbálni a Vistás driver manuális installálását is.
http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=20
Szerintem még egy fél (max. egy) évig mindenképp megéri 64 bites rendszeren is 32 bites Vistát futtatni.
alaplap: Asus A8n-E (ultra)+ AMD 64 3700+
Vista 5384.4 64
alc850 a hang, SPDIF az out nálam:
van: nforce_vistax64beta2_english 2006.maj.24.
és a: realtek 6062_Vista_Beta 2006.maj.25.(64)
XP alatt a realtek megy.
semelyikkel se megy nekem, igaz modjuk, hogy elõször az nforce-sal próbálkoztam, és mostmár az istennek se tudom eltávolítani.
a realtek meg csak úgy ment fel, ha setup.exe xp sp2 comp-ra raktam. De meg se mukkan SPDIF-en keresztül.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Ti mivel játszátok le a divx filmeket?
Nekem megy, azért csodálkoztam a híren.
http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1148832828.jpg
http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Build_5270_Hardware_Compatibility_List
nForce3 (Realtek ALC850) - drivers obtained from windows update. (32 Bit)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
"azonban egészen eddig nem volt használható antivírus termék az új Windows-hoz"
Ez nem igaz, u.i. nekem a fél éves NOD32 gond nélkül felment a Beta 2-re. Mi mindenre nem képes egy cég a reklámért... 😊
Sõt ha ügyes vagy, akkor a public beta megjelenésekor, csak a kulcsot kimásolod és kicseréled ami a mostaniban van, ott van egy gomb amivel ezt megteheted.
Így nem kell letöltened újra.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nálam is elõjött a Beta 2 (x86) telepítése közben a 80070241-es hiba a fájlok másolásánál (kb. 15%-nál).
Letöltöttem újra az ISO fájlt (niztos, ami biztos), de még mindig ugyanaz a probléma. Az SFV fájl szerint rendben van a fájl.
A probléma elõjön akkor is, ha windows alól próbálom telepíteni, és akkor is, ha DVD-rõl bootol be a telepítõ.
A furcsa az, hogy elõször rendben feltelepült.
Valakinek valamilyen ötlete van, hogy ezt mi okozhatja?
Köszi.
Az mekkora poén hogy ha játékból alt+tabolsz vagy windowsgomb+tabolsz akkor az ablakban fut tovább a game!
b) Nem lesz beta3... innentol csak (rc0), rc1, rc2
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Sorcy
Az elsõ teszt le sem tudott futni (Windows Vista Upgrade Advisor could not run Winsat. System compatibility status could not be evaluated)
Aztán, az SMC hálókártyámba kötött bele (töltsem le hozzá a drivert a Windows Update-rõl.) S boldogan közölte, hogy a Lexmark Z33-as nyomtatóm, a HP 2400-as scannerem nem igazán fog mûködni, mivel nincs hozzá driver, keressem fel a gyártót, akárcsak az SB Live hangkártyám esetében.
Hát, ez így nem igazán lesz jó, teljes új gépet minden egyéb perifériával nincs kedvem venni a Vista miatt...
Szerintem, nálam majd fent lesz az XP, és második oprendszerként a Vista, amit csak akkor fogok használni, ha Direct X 10-es játékkal szeretnék játszani...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Bõvebben: Új Internet Explorer minden évben
Na ugylátszik nagyon belehúz a MS de van is okuk rá 😊