Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Sorcy
Mindig az extracting files menüpontnál akadt ki, s azért kellett 8szor lefuttatni, mert ha meghagytam a telepítõ által addig fekrakott fájlokat, akkor a következõ alkalommal továbbment kb. 10 %-al.
Remélem javítnak ezen még Gates-ék, mert ez így borzasztó. 😞
ACER Aspire 5738ZG
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Adott 4 partíció (C,D,E,K). Ebbõl a C-n a Windows XP, a K-n a Vista BETA 2 van. Hogy tudom a Vista-t letakarítani, hogy minden úgy legyen, mint régen? A válaszokat elõre is kösz! (Ha a kérdés nagyon béna, akkor bocs. Tudom, hogy le kellene formázni a K-t, de akkor mi lesz az oprendszerválasztóval? Az is megy, vagy az a C-n van?)
ACER Aspire 5738ZG
Sorcy
Amúgy, amikor ment, akkor nem volt semmi bajom vele, de ez marhára b@szt@t.
Neked is ua mondom, hogy jelentsd az MS-nek ezt!
Nálam eddig amit próbáltam bétát, mind1ik szépen felmászott.
De ha eljön a publikus béta idõszaka, akkor jelenthetnéd ezt az MS-nek mindenképpen, és már tuti hogy az RC1-ben ilyen nem lenne.
Sorcy
Master Boot Record visszaállítva az XP-sre, minden vistás telepítõ fájl (amiket nem törölt le a rollback után) eltávolítva.
Most próbálom beszerezni az 5381-et meg az 5365-öt, csak lassan jön sajna.
Ja, a hivatalos fórumról meg elhajtottak azzal, hogy iratkozzak fel newsgroup-ra. Akkor mi értelme a fórumnak?
Amúgy nagyon szépen mûködik a rendszervisszaállítás benne, mert a nero imagedrive-kor kék halált kaptam ami nem meglepõ. És a telepítõlemez behelyezésével szépen vissza tudtam állítani az elõzõ állapotba.
Szerintem egy üres partícióra rakd fel a Vistát, mindenképpen formázd elõtte.
És fel fog menni nagyon szépen. Csak ne rakf fel instabil programokat.
Mondjuk nekem a nero, winamp, totalc, firefox, cfos, visual studio 2005, macromedia studio 8 hibamentesen és jól mûködik.
Sorcy
A publikus béta ugyanez.
Sorcy
Újabb hiba, rögtön azután, miután elõször újraindult az install (expanding files (27%)-nál): "an error occured while laying down images".
Ezután újraindítja magát a telepítõ, majd bejön a windows setup rollback, s mindent visszaállít.
Akinek bármilyen ötlete van, hogy ez mitõl lehet, az ne tartsa magában, írjon bátran, hátha a végén még fel is tudom telepíteni Vista-t normálisan. 😊
Ha publikussá válik a béta, akkor feedbackelem is rögtön.
Köszi
Megint van egy kis problémám. Van nekem egy Microcom USB-s WLAN adapterem, de sehol sem találtam drivert. Frissíteném én a netrõl, de mivel a gép a wlan-on keresztül csatlakozik, így nem nagyon megy. Szal az lenne a kérdésem, hogy létezik-e valami generic vagy milyen WLAN driver Vista-hoz? A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Nem akar menni, mert továbbra is kiakad azzal, hogy nem bírja elindítani a winsat-ot.
Amúgy ha manuálisan elindítom cmd-bõl, vagy Total Commander prompt-ból, akkor ez a winsat látszólag megy. Sõt, ha így indítom : winsat aurora, akkor még egész jól is néz ki 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Erre nagyon kivi vagyok, mert elméletileg az SF egy rootkit.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Logitech Quickcam webkamera
Canon CanoScan Lide 30 szkenner
Creative Game Port
Ha valaki tud valamelyikrõl, szóljon.
Köszi