40038
-
#10053 MediaPlayer, vagy a WinAmp pl. működik 4.0-n egy MP3 lejátszásakor? -
endiboy #10052 próbáld a 4.06-t -
#10051 És közben valaki mondana egy olyan virtuális meghajtó kezelőt, meg iso, daa cue stb. kezelőt, ami fut Vistán?
A Deamon tools 4.0 nem fut, már próbáltam... -
#10050 elvileg az rc1-esed kulcsát kéne beírni a szöveg lent baloldalt pedig azért van mert lecrackelted és elvileg jó..... -
#10049 Próbálkoz más serial-al. -
#10048 Jó, ezt most oldottam meg :)
2 hagszóró volt beállítva a 4 helyett :)
Amúgy erre valaki adjon már légyszi ötletet:
"Hát tegnap megpróbáltam crackelni a Vista-át, már magában ez is nagy dolog, de csak annyit értem el, hogy allul megjelent ilyen hülye szöveg, ami eddig nem volt...
Windows Vista (TM)
Evaluation copy. Build 6000
Most mit rontottam el a crackelésnél, ja és a végén amikor újra normaly modban kell indítani, nekem rögtön bejelenkezés előtt kért jelszót, amire valami invaild serialt írt ki pedig 3 fajtát is kipróbáltam... " -
#10047 Valaki please segitsen
CMI8738/C3DX PCI Audio Device
Ez van a géphez hangkártya 5.1-es
és driver is van de nem ad hangot!!!!!!!!!!!
-
endiboy #10046 na ez engem is érdekelne, de én még nem láttam vista kompatibilist -
#10045 vista alá kell az AMD procikhoz C&Q driver ? mert a bios-ba be van kapcsolva -
#10044 hogy lehet eltüntettni ez a szöveget? -
#10043 Kedves Mr Bond, ennyi erővel te is leírhatnád... Ha már leugatni letudtál.
-
#10042 Ha visszaolvasol rá fogsz jönni. Önállóság rulz. -
#10041 Hát tegnap megpróbáltam crackelni a Vista-át, már magában ez is nagy dolog, de csak annyit értem el, hogy allul megjelent ilyen hülye szöveg, ami eddig nem volt...
Windows Vista (TM)
Evaluation copy. Build 6000
Most mit rontottam el a crackelésnél, ja és a végén amikor újra normaly modban kell indítani, nekem rögtön bejelenkezés előtt kért jelszót, amire valami invaild serialt írt ki pedig 3 fajtát is kipróbáltam... -
endiboy #10040 mikor béállítom, hogy ne legyen system restore, és klikk az okra, akkor mindig hibát ir ki, ugyértem akkor is, ha csak megnyitom azta fület, és oké-t nyomok :DDD -
#10039 Én nemkurtam el semmit tuti.Biztos valami kezdi bemondani unalmast csak aztnemtudom mi. -
#10038 Akkor valamit elkúrhattál, nem kicsit, hanem nagyon, mert nekem még az eddigi 5 (vagy kitudja hány éves az XP) év alatt sose volt kék halál.
Csak a régi szép millenniumos időkben volt ez. -
Newfronter #10037 Ha egy friss rendszernél is ezt csinálja, akkor hardverhibára gyanakszom. Vagy összeférhetetlenségre. -
#10036 Nem kell az én gépemhez semmiféle driver állandóan kékhalálozik ,csak tudnám mi a retkes faszért :( (XP-m van) -
Newfronter #10035 Hát amíg nincs Vistára videókari driver addig nem jó a helyzet. XP-s driverrel viszont jobban mennek a játékok, mint XP-n, de senki sem garantálja, hogy kék halál nélkül fel tudod tenni az XP-s drivert. -
#10034 Van itt olyan aki rettenntő sokat játszik?
Mert az leirhatná amikkel tolja melyik gamenél mit tapasztal lasabb vagy gyorsabb mint XP-n volt! -
Newfronter #10033 Valaki használja a Vistát ReadyBoostal? Mik a tapasztalatai vele? -
#10032 Ja probaltam en mar mindent, ezt is...aztan most rajöttem, hogy a microsoft cookie le volt tiltva. Hiaba engedelyeztem a live.com-os cookie-t...
Mosma megy asszem. -
FLeK0 #10031 BCD faq -
#10030 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy hol kell beálítani a boot-oló OS eket tehát mint az XP-n a boot.ini Vista-ba hol lehet elérni hogy megjelenjen bootolás közbe több lehetséges oprendszer?
v. előre is kössz -
FLeK0 #10029 A virtual pc 2007 beta támogatja már a vistát. -
#10028 Próbál már Virtuális meghajtóra telepiteni a Vistát (Pl.Vmware).
Nekem nem akarja megcsinálni a telejs telepitést.
Mi lehet a baja?
Van erre valami leírás? -
FLeK0 #10027 #9943 -
#10026 Ok, meg van es ott hol kerhetek vistahoz kulcsot?
Nem talalom. -
FLeK0 #10025 msdn-t felejtsd el ha oda nincs hozzáférésed, akkor mind1
beta kulcsot meg még lehet kérni, menj el a www.live.com-ra, és lépj ott be meg ki 1x, és utána próbáld meg. -
#10024 nekem nem müködik ez a szar MSDN meg a beta key keregetö...
Pedig van passportom meg msn acc meg minden, de mindig kiirja, hogy ez az oldal nem tamogatja a net passportot... se sign up se sign in nem megy...
Most mi a franc van? -
#10023 nálam már többször is megpusztult a Windows Explorer (intéző), mindig akkor amikor nagyon sok fájl volt egy könyvtárba és beolvasta őket -
FLeK0 #10022 ffdshow + media player (vagy classic) -
#10021 Már minden fasza, csak kéne egy media player, ami kezeli az összes xvid-divx-et és feliratot !
BS kifeküdt (fekete képernyő), a vobsub hibásan fut a MP alatt.
Ötlet valakitől ? Hálásan köszönöm előre is ! -
#10020 Miért? Mi kéne még? -
ZPapp23 #10019 Amikor feltettem alapból nem volt aerom, viszont amikor belementem a témák között ott volt, kiválasztottam és lett. Szóval tudom hülye kérdés de akkor ennyi, kész az aero felület? (9600pro) -
#10018 De. -
#10017 regisztreálni szerintem office 2007-hez nem kell csak installlálás elején beírni...nem? -
#10016 hali
tudom nem ide tartozik de nem tudjátok hogy hol lehet kódot regisztrálni az office 2007-hez?
köszi! -
#10015 gondoltam -
#10014 amugy most formázom
de 3 particiom van és az egészet nem akarom formázni mert xp és adat van rajta