40038
-
#10093 Kipróbáltam, nem vagyok vele megelégedve. -
#10092 Egyszerre csak 1 gépen lehet 1 kulccsal. Ha lesz nekik plusz kulcs akkor jársz jól :) -
#10091 Ugy volt nem hogy egy gépre bárhányszor de ugyanazt a Windows Vistát akkor több gépre nemlehet ez gáz :( -
#10090 nem,1x csak 1en -
#10089 "First reports from our forums say that the drives work really good, there's even AA active now. No control panel for the drivers is in here though."
Már jól hangzik. -
#10088 Az eredeti Vistát akkor bármennyi gépre bármennyiszer fellehet pakolni?
Mert ismerősőm olyan helyen melozik ahol tuti meglesz eredetibe -
#10087 Kit érdekel a control panel? Csak menjen minden rendesen! Nem szoktam soha turkálni a beállítások között. -
#10086 Addigra fogom. De ez control panel nélküli szűz driver. Majd nvtray kell hozzá hogy belődd.szont kidobtak egy fullos XP-s 8800GTX drivert is ami talán szintúgy vista kompatibilis lesz. -
#10085 Próbáld ki!! Müxik? 1 órakkor végzek megyek egyből feldobom! De addig megnézhetnéd milyen. -
#10084 Szerintem húzd le az MS oldaláról a DX9.0C redistributable októberi verzióját. De mi hiányzik neked? -
FLeK0 #10083 átmásolod xp-ből vagy beírod googlebe a hgiányzó file nevét. -
#10082 hello...tudom hogy volt már ez a téma de azt szeretném kérni , hogy valaki egy hozzászólásban írja le hogy a directx9 -ből melyik file-okat nem rakja fel, és hogy ezeket hogy tudom felrakni illetve honnan tudom leszedni...köszönöm... -
#10081 Forceware 97.19 VIsta x86/x64 -
expander #10080 HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\PaintDesktopVersion
Ez a key nekem nincs is ott :( -
#10079 nekem is 0, és ott a kiirás a jobb alsó sarokba
c&q driver amd x2 ? -
expander #10078 Én ezt a kodeket használom: XP Codec Pack 2.0.6.exe
Ezzel nekem minden ment eddig kifogástalanul!
XP-s de Vistára is jó. -
#10077 Ez nem leugatás volt. Csak próbáltalak észre téríteni hogy ne írkálj be minden pici kis problémát főleg akkor ha már van rá megoldás és már 6-7 alkalommal ki lett tárgyalva. Engem csak ez zavar. Legközelebb ha valamiben elakadsz akkor előbb használd a keresőt! Ha ott nincs semmi akkor nyugodtan kérdezz mert szivesen segít bárki.
De kérlek ne olyanokat kérdezzetek már mindíg amit már többször kitárgyaltunk!! -
#10076 Az RTM-ben alapból nulla -
#10075 :)
Katt a Start Menüre, Start Search-ba írd be, hogy regedit.exe, aztán azzal állítsd át. -
#10074 a mappák nézetét nagyon könnyű átváltani ctrl+egér görgő görgetés... :D
ez télleg működik... -
Aspyrin #10073 Billyék bekeményítenek.
(Hoc) -
#10072 Bocsi, de ezt hol találom meg, kereső nem találja...
HKEY_CURRENT_USER\
??? -
#10071 Pedig ez egyértelmű. Megpróbálsz felrakni mindent, ha nem megy fel keresel újabb verziót, ha az se települ/fut még erőlteted hátha, vagy más program után nézel. Ennyi. -
moonman #10070 Ha Rc1-es kulccsal aktiváltad ezt írja.
Eltüntetés az asztalról:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\PaintDesktopVersion értékét írd át 0-ra
-
#10069 Hiába tűnteted el, akkor is az marad. :) -
#10068 jajj...
vaLAki akinek sikerült eltüntetni a sarokban lévő
Windows Vista (TM)
Evaluation copy. Build 6000
Az mondja légyszi el, hogy hova ment és mit csinált egy esetleges serialnak is örülnék... -
#10067 -
#10066 A Vista alatt is van start gomb, vagy maskent kell hasznalni? ;-)))
Amugy en azt kerdeznem a guruktol, hogy miert WinBeta van az autorun kepernyö sarkaban, ha ez RTM? -
moonman #10065 Ezek komoly kérdések, vagy csak az írási kényszer szüli?:)
Egyébként a Views gomb és a mellette lévő More Options... -
endiboy #10064 ilyenről még nem hallottam :) -
#10063 A Vista intézőjében nincs valami gyors gomb, amivel lehet változtatni a mappák nézetét (kicsi közepes, nagy extrra nagy méret..)? -
#10062 Amúgy jó öltet lenne a FAQ-ba leírni a fontosabb programokat, amik mennek Vistán verziószámukkal együtt, és frissítgeni, hogy ne keljen állandóan minden programot megkérdezni..
Köszi a választ :) -
#10061 Megadtad a választ, WInrar, megy szinte minden verziója... -
endiboy #10060 ne nevettes, az összes megy rajta -
#10059 Valami kitömörítő progit tudtok Vistához?
rar, zip stb.
Jó lenne :)
-
#10058 Remélem lassan lesz driver az ATI Radeon 9200SE-hez is, mert most csak 85Hz mükszik a monitorom, :(
XP-n 110Hz vitte a videókarival :)
Nekem nem játékra kell a gép, úgyhogy nálam a szemeim épsége a fontos :)
De tudom, akkor is ráférne egy új kártya a gépbe. Lehet karácsonyra meglepem magam. egy dx9 is támogatóval -
#10057 Minek kell erőltetni ezt az ffdShow kodeket? Nehogymár zavarjon hogy egy xvides film lejátszása közbe 5 vagy akár 15 % a CPU használat. A képminőség meg elég fura azzal a kodekkel, alapbeállítással "lélektelen" a kép, ha meg rárákod a mellékelt, de alapból kilőtt post-process filtereket azok is inkább csak rontanak a dolgon és csak összemaszatolják.
Letöltesz egy K-lite Cocec Pack-ot, és kézileg kiválogatod hogy miket tegyen fel:
Videó kodekek közül csak a: Divx 6.4, CoreAVC, X264 kell.
Audio kodekekből elég az AC3 filter
A Source filterekből meg felmehet mind. (úgys zavar be ami nem kell, de még kellhet...)
BSPlayer 2.1 is megy, csak állítsd be hogy Overly mixert használjon: Beállítások\Egyéni beállítások\ Videó \ Videó renderelés \ Rendering mode -> Overlay mixer. -
raymond01 #10056 Sziasztok!
Abit IS7 alaplapom van és amikor az xp-t telepítettem mindig fel kellett tenni drivert az alaplap lemezéről kerestem vistara de nem találtam! Jó enélkül vagy jó rá az xps? Nem videokártya meg nem is hangkártya drvier hanem egyéb, usb meg ilyenek. -
#10055 de fut a DAEMON Tools 4.0.6 X86 -nekem teljesen jól
de ha neked nem akkor van poweriso ultraiso magiciso satöbbi... -
#10054 Sziasztok! GTR2 magyon frankón megy Vista alatt! Igaz RC2-m van mert még nem volt idöm leszedni az RTM-et! Amugy nekem minden NFS megy! Mást nem probáltam még!