40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • gergo66
    Miért jönnének ki? Elvileg a Microsoft nem rögzíthet személyes adatokat, annélkül meg nem tudnak sok mindent csinálni... szerintem.
  • MazeZee
    a microsoftnál senki sem foglalkozik azzal hogy mit csinálsz
  • janos666 #10131
    Beadtam a derekam és aktiváltam a billgates RTM-et a saját beta2-es kulcsommal, majdcsak nem jönnek ki a rendőrök januárban :D
  • MazeZee
    ajj...az office 2007-et nem kell aktiválni ,csak install elején kéri a kódot....én felraktam és nem kellett aktiválni...
  • baca01
    iegn,a wink féle release alapból aktiválja magát nem kell semmit csak telepítésnél beírni a kapott kódot és utána megy minden zsírul.
  • adsa
    tom h ez nem vistaval kapcsolatos. de vkinek sikerult aktivalnia az office 2007-et?
  • autoszimulator
    sidebart be kell kapcsolni, majd ott beloadingol a kér gadgetet.
  • SCITEK
    Igy se jo. :)
  • Razor91
    hogyan kell az asztalon megjeleníteni az órát és a naptárat? (ATI 9600 os videokarim van)
  • janos666 #10124
    Berakod a Vista DVD-t, bootolsz róla, recovery options, recovery console, és a DOS ablakkal megkeresed, törlöd.
    Vagy elvileg sikerülnöd kéne magadnak is jogosultságot adnod.
  • SCITEK
    Vistan meg feltettem az acrobat 8-at, mert a 7-es pdf printere nem mukodott. Uninstalltam ezutan, de maradt par file amit nem birok letorolni. Meg az administratornak is csak az olvasas van engedelyezve. Egyedul a SYSTEM nevu egyennek van teljes hozzaferese. Hogyan lehet kipusztitani ezeket?
  • autoszimulator
    FAQ reloadedot a népnek -.-
  • FLeK0
    akkor várj februárig legalább.
  • bon
    Igen megy.
  • daxan
    oké. Nekem ez van meg: Microsoft Windows Vista Final-BillGates. Szval akkor ez biztosan megy? Mert nem akarok vacakolni vele!
  • FLeK0
    úgy írod ahogy akarod, ajánlott 2x körül
    az megy rajta amit frissítettek hozzá
  • daxan
    Na és miért lehet csak 1x-esen vagy 2x-szeresen írni? Ja és megy akkor rajta minden program már rendesen???
  • janos666 #10116
    Neroval megnyitás, nehogy adatCD-ként írd ki, mert nem fog bootolni. És minek írnád 1X-esen? Írd amennyivel az adott DVD korongot írni tudja az íród (amit alapból dob a nero).
  • capo16
    hy all a vistaba átváltotta a témát vindows basic ra és hogy lehet kikapcsolni az indexelést pls help
  • bon
    Ja és 2x sebességel irva tökléteseen mükődött a telepítő.
  • bon
    Imgburn-t ajánlom. Egyébként nero-val fájl menü megnyítás és már irhatod is.
  • soma22
    ha a daemonba benne van akkor a neroban a dvd másolására katt és a forrás a daemon virtuális meghajtoja és kész.
  • autoszimulator
    nero/ CD-kép kiirása... 2x is irhatod mer mire 1xesen kimegy beleőszülsz..
  • laci 700
    ok megy a daemonnal is de szeretném felírni dvd-re is
    köszi
  • soma22
    azt nemtom hogy abban az esetben hogy kell. neroban ilyen esetekben sosem biztam.
  • laci 700
    én inkább maradnék a neronál
    tehát akkor mehet adatlemezként?
    köszi
  • soma22
    én az imaget bemountoltam daemonba, és másoltam a dvd-t, tökéletes.
  • laci 700
    Hali
    most írom fel a vistát dvd-re
    azt tudom h 1x-es sebességel kell írni de adat dvd vagy rendszerindító dvd ként írjam fel?
    köszönöm
  • SCITEK
    A guru3d foruman irtak:
    CSS Test with Vista 97.19 = 56.91 [4x8x Full "HDR"] @ 1680 * 1050
    CSS Test with XP 93.71 = 119.04 [4x8x SS Full "HDR"] @ 1680 * 1050

Ennyit a 97.19-es driver kepessegeirol :)
  • bon
    Milyen programokra gondolsz?
  • daxan
    1 kérdés amiben nem kaptam választ a FAQ-ban. Mostmár a végleges változaton mennek azok a programok is amik eddig nem?
  • SCITEK
    Fenn volt a vista egy darabig, aztan feltettem egy xp-s drivert, de kekhalalozott ha elinditottam egy jatekot. Igaz, nem azt tettem fel, amit te ajanlottal. Szerintem nem kell sokat varni, hogy kijojjon egy rendes driver.
    Raadasul az aero az nagyon szep, nelkule nem akarom hasznalni az vistat. :)
  • FLeK0
    annál meg akkor szebb az xp :)
  • janos666 #10100
    Ez így helytelen hozzáállás mert feltehetsz XP-s drivert amivel mennek a játékok, csak Aero glass nincs...
  • SCITEK
    vitan=vistan

Amig nincs megfelelo nvidia driver, addig maradok sz xp-nel.
  • SCITEK
    Van egy kis progi, amivel az AA es AF parametereit lehet finomhangolni nvidia kartyaknal. Lehet, hogy vitan is mukodik.
    A legujabb verzio:
    nHancer 2.0 beta
  • autoszimulator
    pff
  • janos666 #10096
    Nos, a 97.19-es Vistás driver is gyenge, a friss XP-s jövevény 96.98 amit az érdekesség kedvéért a Vistás .inf-ek mintájára verzióztak fel (hogy hidje csak azt az ember hogy vistához is jó, csak nem WDDM, mert ahhoz még bénák hogy egyszerre vigye az Aero-t meg a játékokat) szintén lefagyasztja az egész gépet bootolás után.
  • janos666 #10095
    Ne hidd, ugyanolyan gyengén muzsikál mint a Vistá DVD-jéről települő driver. Kevés az FPS, bár legalább grafikai bugok már nincsenek (van AA ahogy mondják...)
  • Imremagdi
    nálam leállitáskor mindig kifagy a rundle32.dll

esetleg van rá valami pontos ok?