Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
totalcmd nem megy.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Azért köszönöm, hogy segíteni szerettél volna egy LUZER-nek!
<#worship>#worship>
3 óra telt el, de még mindig visszanézegetek😞
valaki tapasztalt hasonló, vagy csak én vagyok ekkora gyökér?
Sorcy
ráadásul ha a az oldal által felajánlott letöltés-vezérlõs megoldásra megyek, akkor pont ugyanazt írja ki mint az ffx-ben, hogy jelenleg nem tud kiszolgálni. Az IE ratyi beépített letöltésvezérlõjére (?) még 100 megát se bíznék nemhogy 3 gigát....
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Sorcy
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Légyszives nézzetek be a Football Manager fórumra és mondjatok egy országot, hogy minnél több szavazat legyen(jelenleg 23 van).
ON
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sorcy
-word,excel,ppt
-internet, email
-letöltés, böngészés
-cod2, ase, ventrilo
-nod32
Sorcy
Sorcy
1,5 GB mem van a gepben
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mire várható az RC1?
Sorcy
Menj be egy mac üzletbe! Kérd meg hogy mutassák be neked a Mac Os X-et! Aztán kérdezd meg mióta van kint.. <#integet2>#integet2>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az elõzõvel volt egy-két gondom, és nem szeretnék isbét format c: -ot játszani😊
Nagyon sok driver nem volt meg, a LAN kártyámat nembírtam telepíteni, a VGAm szinte egyenlõ volt a nullával, szintén driver hiány miatt stb. stb. stb.!
Ezek a dolgokat megoldották?
DX 10 már megvan benne, vagy még a 9 maradt?
Ha kérhetem, ne a fikázás legyen, mert olyat kérdezek ami sokaknak ismert, mivel 1 évvel ezelött foglalkoztam a Vistával, és azóta gõzöm sincs semmirõl!
Köszönöm!
Aki ilyet lemer irni annak a tudasa, egyenlo a nullaval.
"tudasban is fele annyi az OpenGL mint a Directx... pl amikor 4 asztalt forgatod, brutalisan szar a "kocka" éle."
Ovodas baratom, tudod e hogy az OpenGL es a Direct3D ugyanolyan algoritmus alapjan szamolja ki pl az Antialiasingot ?
Tehat nincs semmi koze annak, hogy mit hasznalsz a kocka elehez.
Raadasul ezeket a mai VGAk hardverbol kivagjak.
Es ilyenek osztjak az eszt lol. Akik a DirectX-et keverik a D3D-vel.
Szerintem inkabb iratkozz be egy szamtech fakultativ oktatasra, mert a kozepiskolai szakkor keves ra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
b) Fejlõdésnek nevezem, hogy ez év februárban újra publikussá tették a projektet, és már akkor is egy viszonylag stabil, normál körülmények közt szinte teljesen használható alrendszert adtak ki, most pedig a legtöbb nagy disztróra felrakható. Továbbá fejlõdésnek neezem, ha 2 hetente látható változások vannak, amiknek csak egy része bugfix, a másik része új opció. Továbbá véleményem szerint akkor sem volt ocsmány, de legalábbis nem volt ocsmányabb a Vista-s flip 3D szaggatott éleinél.
b) "sok dolog fejlõdik, javul, változik, többek közt az a hibája is, amibe belekötöttél" - ha te fejlodesnek nevezed azt, hogy mostmar normalisan nez ki, akkor egeszsegedre. En inkabb azt nevezem fejlodesnek amikor egy bizonyos szintnel jobb, es nem a sz@rbol csinalnak egy szimplan "normalisat". (mert ugyebar abba a verzioba eleg ocsmanyul nezett ki)
Az Xgl-es kijelentésemet akkor pontosítom: Akkor beszélj az Xgl-rõl, ha értesz ahoz, hogy felrakd (Nem valami nagy trükk. Kismillio howto van kismillió distro-hoz, amire fel lehet rakni), és utána rendesen használd, és ne az elsõ hibáján csámcsogj. OFF Tudtommal 2 hónapos az az Xgl amit a live CD-n láthattál, hacsak azóta nem raktál fel valahova egy linuxot XGl-el. És itt is, mint sok más szoftvernél, itt is nagyon sok dolog fejlõdik, javul, változik, többek közt az a hibája is, amibe belekötöttél. ON
én amúgy totál nem értek a programozáshoz, én gépész progikhoz értek, nem az openGL faszomtudja mihez, de nekem az a döntõ hogy hogy néz ki a kezelõfelület, milyen könnyen lehet kezelni és mennyi benne az extra, ami XP-be nem volt. én amit eddig láttam belõle a tutorial videok által, nekem leesett az állam, szal ha olyan mint a videokon le a kalappal és az XP elbujhat mellett, ja és hogy most még nem kompatibilis mindennel? mit vártatok egy pillanat alatt átáll minden cég amikor még hivatalosan ki se jött a vista, hisz még csak tesztelés alatt áll. 😊 majd 2007 januárba mikor kijön a végleges akkor merje mondani valaki, hogy szarabb mint az XP! mert addigra szerintem 1000-bõl ha 10 fogja mondani hogy nem jó, meg rakás szar, meg jól átbasszák a népet.
meg amúgyis fejleszteni kell egy gépet, szal aki annyira becsületes és fárad megvenni az eredetit az meg ne siránkozzon már. ha van pénze venni egy új P4-est aeros videokarival akkor jut 20 guriga a vistára is, mert akinek eredeti XPje van az kap kedvezményt a vistára!
ja ha meg úgy nézed, hogy szegény vevõk akik megvették az XPt, gondolj arra, ha megveszel egy új autót és mész vele 1 hetet máár százezrekkel kevesebbet ér, szal 2-3 évi használatért nem is volt sok az az 50-60 ezer forint az XPre.
"szerintem nem okoskodtam" - "Xgl-rõl pls akkor beszéljél, ha láttad a legújabb verziót, és _értesz_ is hozzá" - igaz, hogy itt epp nem winbe okoskodtal, de szerintem eleg sok koze volt a temahoz. Mindenki dontse el maga, hogy okoskodas volt-e vagy sem, lehet, hogy csak nekem hangzik annak...
A kérdés irónikus volt Remélem senki sem nézett engem anynira hülyének, hogy egy drivert nem találok meg...
Itt szerintem nem okoskodtam, csak a véleményemet hangoztattam. És a barátom nem eredménynek hoztam fel, hanem példának, mert akkor amikor ezt kipróbálta, és utólag elmesélte már eléggé tudott programozni. Úgyhogy én biztos forrásnak veszem, és nem gondolom azt, hogy valami harmadkézbõl vett gagyi DX howto-val akart volna villantani, és ezért nem jött össze.
Hivatalos eredményre várhatunk. Úgyse lesz. Ami van, nem lehet belõle sokat levonni, mert tudtommal semmi sem készült még ami kifejezetten a DX vagy az OpenGL képességeit prezentálja.
"A haverom programozási tudását ne itt firtassuk. Csináld utána." - Nem ez a dolgom... amugymeg: "biztos forrasbol" - na ezeket nagyon szeretem... majd inkabb egy hivatalos eredmenyt neznek meg, ha nem haragszol, es nem a baratodat, aki hobbi szinten programozik.
De ha ez neked túl bonyolult, vagy nem értesz a böngészéshez, akkor itt egy link:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
a)nem is mondtam hogy tudok programozni, csak biztos forrásból hallottam arról, hogy egy _egyszerû_ feladatot hogy lehetett megoldani DX-el és openGL-el. A feladat amúgy egy kocka kirajzolása...
személyeskedésedre válasz: mert hobbiból próbáltam ki a vista-t, és nem tolom évek óta, ezek után honnan a rákból tudjam, hogy hol lelek megfelelõ codec-et. Az XP-re kiadottal megy, csak ugye nem valami gyors... A driverrõl meg annyit, hogy nVidia karihoz mit rakjak fel? Ati drivert? Mert amit a csodás microsoft driver tudott, az siralmas. Szaggatott mint az állat. A fekete ablak meg terhelés alatt jött elõ...
Felvetettem, hogy a vista-ban sem valami simák az ablakélek, erre várok választ.
b) A haverom programozási tudását ne itt firtassuk. Csináld utána.
Arról, meg hogy egy DX profi mit hozna ki a DX bõl, és egy OpenGL profi az openGL-bõl, az más tészta. Pláne, hogy ilyen jelenleg nincs, és nincs is nagyon olyan, amin ilyesmit ki lehetne próbálni.
pl eleg sok program fut rajta,
pl a sajat renderer is, Rhino3d, (registrybe nem tud irni, de ettol meg fut)
stb
lokok egy ket benchmarkot, kivancsi vagyok, mennyit lassul/gyorsul.
"az MS centralizalasi folyamatai elnyomtak, igy a benne rejlo lehetosegek elhalvanyultak." - lol, rakened az MS-re, hogy "elhalvanyultak"? Ha tenyleg olyan nagyon jo, akkor ki is hasznalnak "olyan" szinten, csak mert amennyi OpenGL-es jatekot lattam idaig, azokat nem tartottam valami tul nagy szamra (nem az elvezetrol beszelek nyilvan...)
OFF
Kogasom:
a) te nem tudsz programozni, sot meg nekem pampogtal, hogy az egyik Vista-s ablakoddal grafikai baj volt, csupan megfeledkezdtel rola, hogy rossz video drivert raktal fel stb... szoval ha ennyire nem vagy kepbe winbe akkor ne tegyel ugy mintha nagyon ertenel hozza + nem tudom ki kert tolem egy szimpla, egyszeru XviD codecet, mert azt sem voltal kepes talalni.
b) haverod sem tud olyan magas szinten programozni... nagyon szivesen megneznem, hogy ket profi hogy oldana meg ugyanazt a dolgot OpenGL-ben es DirectX-ben. Mindenki azt szereti amelyiket akarja... sajat izles nyilvan.
ON
2) a kocka dolgot ne vesse fel senki összehasonlításkor, mert ilyen nics a Vista-ban, és véleményem szerint kb 20 évig nem is lesz benne egy windows-ban sem.
3) Az OpenGL - DX9/10 vitáról nekem annyi a véleményem, hogy a barátom próbált mind kettõben írni egy egyszerû kis programot. Mind kettõt persze leírás alapján, hogy biztosan menjen. A DX alapból bonyolultabb _lett volna_ ha egyáltalán át állt volna a videókártya DX módba. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy az OGL hasított rendesen...
Bon: Várjál még le sincs töltve!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360