40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Thadius #10173
    nemtud nekem senki segíteni ? :) #10160
  • Newfronter
    Kipróbáltam a ReadyBoostot, ma vettem egy Kingston DataTraveller 2 plus Migo nevű kis szötyörét, 1GB-osat. Először megijedtem, hogy nem megy vele a readyboost, mert kiírta hogy nem jó, viszont rányomtam még1x a tesztre és rögtön jó lett neki. Alapból 880MB-ot ajánlott fel, cacheméretnek, de felhúztam max-ra, úgysincs semmi a pendriveon.
    Hát eltartott egy kis ideig, míg szinkronizált a vincsivel, de utána már működött jól. Kissé gyorsított a rendszeren, de nagy különbség nincs, gondolom akkor lesz jelentősége, ha majd "összejönnek" a dolgok több progi futtatásakor, netán játék közben.

Mindenkinek ajánlok egy ilyet beszerzésre, 7000Ft-ért vettem meg, nem olyan vészes. Főleg ha nem csak erre használja az ember.Kompatibilitási lista, hogy mely pendrive-ok alkalmasak ezen technológia használatára.
  • autoszimulator
    600 megás memoriafoglalás közel sem természetes.. ott vmi más gond van..

FElrakás: adminként futtassad a telepítőt.
  • Razor91
    én igen. sztem mivel a vista és a photoshop is köztudottannagy memóriaigényű, ezért nem nagyon tudsz mit csinálni. szerintem. de ki a tudja orvosolni ossza meg velünk
  • qUaKeRgUy
    Neked hogy sikerült felraki?
    Amikor én telepíteni akarom , akkor mindig a telepítés kezdésénél kiírja hogy a folyamat meg lett szakítva a felhasználó által :S
  • alph4
    Lenne egy kis gondom.
    Felraktam a Photoshop CS2-t a BilGétsz féle verzióra, de valamiért mikor betöltöm a programot folyamatosan emelkedni kezd a memória igénye és 5perc mulva kb. 600MBot eszik és emiatt ugy belassul a gép (mive teljes memóriát megeszi) hogy nem lehet vele mit kezdeni. Valaki találkozott hasonló problémával? Esetleg vki tudna tippeket adni hogyan lehet ezt kijavítani?
  • qUaKeRgUy
    oksa .. már megoltdottam ^^
  • qUaKeRgUy
    Hi all..
    pls ne nézzetek teljesen hülyének ... ^^
    nem tudjátok hogy lehetne visszahozni a vista témát a vistában ?
    mert véletlenül töröltem : O
  • bon
    Sajnos csak türelemmel, várni kell míg ad ki jól müködő Vista drivert az ati.
  • MicroziX
    Üdv! Tudna valaki segíteni? Amióta felraktam a Vistát, azóta szenvedek a videókártya driverrel. Gecube Ati Radeon 9600 Pro-m van, felmentem az Ati weblapjára onnan szedtem vistás drivert, nem megy. Felmentem a Gecube weblapjára onnan is leszedtem a drivert (igaz az Xp-s volt), az sem ment. Azt írták, hogy nemtudott elindítani és "check for solutions". Volt egy driver amit felraktam, ment, csak ha 3d-s alkalmazást indítottam el akkor újraindult a windows. Szerintetek hogy lehetne megoldani? Pls help...thanks
  • FLeK0
    annak semmi köze a windows vistához, csak egy hasonló skin az xp-n.
  • shiftáj
    nekem igaz cod2, vel de a pb jó lett miután aktiváltam a vistát, és admin jogú lett a fiók
  • passatgt
    off:a tinyxp vistáról egy sceenshotot tudna valaki adni?googleztam de nem találok sehol
  • Thadius #10160
    felraktam a vistat de a windows live messengerre nemtudok bejelentkezni mert ezt irja: "Megjelenítendő nevének megváltoztatása sikertelen.Később próbálja meg újból... valaki tudna segíteni?
  • Newfronter
    Van új DT... akinek nem ment fel a 4.0.6, a 4.0.8 felmehet. :)
  • SubZero911
    O/S= Operating sytem gondolom
  • SubZero911
    Megtörtént, de kivág továbbra is :

"INADEQUATE O6S PRIVILEGS"
  • Balumann
    punkbustert is teleíptsd fel, és frissítsd, játékon belül is engedélyezd és utána próbáld meg.
  • MazeZee
    igen ez így van...én is próbálkoztam vele de valami miatt nem megy...de szerintem ha jól körbenézel van valami patch
  • Balumann
    Jah. Akinek van pénze, és meglátja ezt a hírt az azonnal megveszi. Akinek nincs, de szeretné használni az meg utána jár, meg tudja úgyis hogy feltörik (ismerjük már a microsoftot a védelmek terén :D) - meg a crackekeret is!

Ati radeon kártyákhoz egyébként adtak már ki más verziót 1 héttel ezelőtt óta? (az ati honlapján még csak a beta drivert láton Vista-hoz. ). Én próbáltam felrakni rendes xp drivert de nem engedi. DNA drivert azt felengedi (6.1 -es catalistra épülőt) de ugyan olyan rosszul mennek rajta a játékok.
  • SubZero911
    SÜRGŐS HELP !!!

Valaki nyomta már (eredeti) Battlefield2-vel Vista alatt ??? A Punkbuster kivág mint a cart nem engedélyezett O/S miatt!

• DjDano
    Bill Gates pénzét a részvények árfolyama adja, márpedig a jó árfolymhoz megfelelő eladási számok is kellenek... és még sok egyéb
  • DjDano
    Használ valaki BWMetert Vista alatt, mert nekem nem sikerül belőni...
  • Hunnenkoenig
    Nem fog jönni a rendörseg, mert a microsoftnak erdeke, hogy terjedjen a szoftver igy, vagy ugy. Rohadtul nem erdekli, hogy warezolod, vagy sem. Ami ilyen jelleggü szöveg, hogy meg akarjak akadalyozni, az csak parasztvakitas.

Persze örülnek, ha megveszed, de nem ebböl csinaljak a penzt. Vagy szerintetek a legalis windowsok aranak összege adja meg Bill Gates vagyonanak összeget?
  • bon
    Symantec Antivirus Corporate Edition 10.2.xxxx De ezt már annyiszor leirtuk, linket is találsz csak olvas vissza.
  • dester
    Nod32 Fix 2.1
  • hinar
    Letöltöttem az új Vmware-t. És azon már fut a Vista, mint virtuális operációs rendszer.Sajnos xp home a Virtual Pc nem müködik.
    Vmware
  • Razor91
    igen, ez kér nevet és jelszavat update-nél..
  • dester
    NOD32 2.70.16 - Final

• soma22
    trend micro pccillin.
    még rc1re adták ki, nekem xp alatt is bevált
  • MazeZee
    windows live onecare....
  • Razor91
    valami jó virusirto vistara? nod vmi nevet meg jelszavat kér update-nél ... :(
  • shiftáj
    tud vki ati tray tools hoz hasonló programot, amivel lehet állítani a vga hűtőjének hőfokonkénti pörgöséi % át? és az órajeleket is
  • bon
    Célszerű xp mellé tenni egy külön particióra.
  • MazeZee
    ha upgradels akkor megmaradnak de lesz fent egy felesleges rendszer , ami körülbelül kettő giga...
  • laci 700
    Na tehát sikerült a daemonnal felírni dvdre a vistát
    és az igaz megmaradnak a régi fájlok és nem kell menteni semmit?
    vagy a Bill Gates verziónál ez nem működik?
    köszi
  • bon
    Már ha jól lesz a kód januárig. Nem lepödnék meg ha a Microsoft tiltaná és újra aktiválást kérne még január előtt.
  • MazeZee
    nem mennek ki garantálom....többe kerülne nekik a benzin...
  • MazeZee
    nem mennek ki garantálom....többe kerülne nekik a benzin...
  • autoszimulator
    hogyne jönnének.. haverom má 2 éve ül