40038
-
#10173 nemtud nekem senki segíteni ? :) #10160 -
Newfronter #10172 Kipróbáltam a ReadyBoostot, ma vettem egy Kingston DataTraveller 2 plus Migo nevű kis szötyörét, 1GB-osat. Először megijedtem, hogy nem megy vele a readyboost, mert kiírta hogy nem jó, viszont rányomtam még1x a tesztre és rögtön jó lett neki. Alapból 880MB-ot ajánlott fel, cacheméretnek, de felhúztam max-ra, úgysincs semmi a pendriveon.
Hát eltartott egy kis ideig, míg szinkronizált a vincsivel, de utána már működött jól. Kissé gyorsított a rendszeren, de nagy különbség nincs, gondolom akkor lesz jelentősége, ha majd "összejönnek" a dolgok több progi futtatásakor, netán játék közben.
Mindenkinek ajánlok egy ilyet beszerzésre, 7000Ft-ért vettem meg, nem olyan vészes. Főleg ha nem csak erre használja az ember.Kompatibilitási lista, hogy mely pendrive-ok alkalmasak ezen technológia használatára. -
#10171 600 megás memoriafoglalás közel sem természetes.. ott vmi más gond van..
FElrakás: adminként futtassad a telepítőt. -
Razor91 #10170 én igen. sztem mivel a vista és a photoshop is köztudottannagy memóriaigényű, ezért nem nagyon tudsz mit csinálni. szerintem. de ki a tudja orvosolni ossza meg velünk -
qUaKeRgUy #10169 Neked hogy sikerült felraki?
Amikor én telepíteni akarom , akkor mindig a telepítés kezdésénél kiírja hogy a folyamat meg lett szakítva a felhasználó által :S -
#10168 Lenne egy kis gondom.
Felraktam a Photoshop CS2-t a BilGétsz féle verzióra, de valamiért mikor betöltöm a programot folyamatosan emelkedni kezd a memória igénye és 5perc mulva kb. 600MBot eszik és emiatt ugy belassul a gép (mive teljes memóriát megeszi) hogy nem lehet vele mit kezdeni. Valaki találkozott hasonló problémával? Esetleg vki tudna tippeket adni hogyan lehet ezt kijavítani? -
qUaKeRgUy #10167 oksa .. már megoltdottam ^^ -
qUaKeRgUy #10166 Hi all..
pls ne nézzetek teljesen hülyének ... ^^
nem tudjátok hogy lehetne visszahozni a vista témát a vistában ?
mert véletlenül töröltem : O -
#10165 Sajnos csak türelemmel, várni kell míg ad ki jól müködő Vista drivert az ati. -
MicroziX #10164 Üdv! Tudna valaki segíteni? Amióta felraktam a Vistát, azóta szenvedek a videókártya driverrel. Gecube Ati Radeon 9600 Pro-m van, felmentem az Ati weblapjára onnan szedtem vistás drivert, nem megy. Felmentem a Gecube weblapjára onnan is leszedtem a drivert (igaz az Xp-s volt), az sem ment. Azt írták, hogy nemtudott elindítani és "check for solutions". Volt egy driver amit felraktam, ment, csak ha 3d-s alkalmazást indítottam el akkor újraindult a windows. Szerintetek hogy lehetne megoldani? Pls help...thanks -
FLeK0 #10163 annak semmi köze a windows vistához, csak egy hasonló skin az xp-n. -
shiftáj #10162 nekem igaz cod2, vel de a pb jó lett miután aktiváltam a vistát, és admin jogú lett a fiók -
#10161 off:a tinyxp vistáról egy sceenshotot tudna valaki adni?googleztam de nem találok sehol -
#10160 felraktam a vistat de a windows live messengerre nemtudok bejelentkezni mert ezt irja: "Megjelenítendő nevének megváltoztatása sikertelen.Később próbálja meg újból... valaki tudna segíteni? -
Newfronter #10159 Van új DT... akinek nem ment fel a 4.0.6, a 4.0.8 felmehet. :) -
#10158 O/S= Operating sytem gondolom -
#10157 Megtörtént, de kivág továbbra is :
"INADEQUATE O6S PRIVILEGS" -
#10156 punkbustert is teleíptsd fel, és frissítsd, játékon belül is engedélyezd és utána próbáld meg. -
#10155 igen ez így van...én is próbálkoztam vele de valami miatt nem megy...de szerintem ha jól körbenézel van valami patch -
#10154 Jah. Akinek van pénze, és meglátja ezt a hírt az azonnal megveszi. Akinek nincs, de szeretné használni az meg utána jár, meg tudja úgyis hogy feltörik (ismerjük már a microsoftot a védelmek terén :D) - meg a crackekeret is!
Ati radeon kártyákhoz egyébként adtak már ki más verziót 1 héttel ezelőtt óta? (az ati honlapján még csak a beta drivert láton Vista-hoz. ). Én próbáltam felrakni rendes xp drivert de nem engedi. DNA drivert azt felengedi (6.1 -es catalistra épülőt) de ugyan olyan rosszul mennek rajta a játékok. -
#10153 SÜRGŐS HELP !!!
Valaki nyomta már (eredeti) Battlefield2-vel Vista alatt ??? A Punkbuster kivág mint a cart nem engedélyezett O/S miatt!
-
#10152 Bill Gates pénzét a részvények árfolyama adja, márpedig a jó árfolymhoz megfelelő eladási számok is kellenek... és még sok egyéb -
#10151 Használ valaki BWMetert Vista alatt, mert nekem nem sikerül belőni... -
#10150 Nem fog jönni a rendörseg, mert a microsoftnak erdeke, hogy terjedjen a szoftver igy, vagy ugy. Rohadtul nem erdekli, hogy warezolod, vagy sem. Ami ilyen jelleggü szöveg, hogy meg akarjak akadalyozni, az csak parasztvakitas.
Persze örülnek, ha megveszed, de nem ebböl csinaljak a penzt. Vagy szerintetek a legalis windowsok aranak összege adja meg Bill Gates vagyonanak összeget? -
#10149 Symantec Antivirus Corporate Edition 10.2.xxxx De ezt már annyiszor leirtuk, linket is találsz csak olvas vissza. -
#10148 Nod32 Fix 2.1 -
#10147 Letöltöttem az új Vmware-t. És azon már fut a Vista, mint virtuális operációs rendszer.Sajnos xp home a Virtual Pc nem müködik.
Vmware -
Razor91 #10146 igen, ez kér nevet és jelszavat update-nél.. -
#10145 NOD32 2.70.16 - Final
-
#10144 trend micro pccillin.
még rc1re adták ki, nekem xp alatt is bevált -
#10143 windows live onecare.... -
Razor91 #10142 valami jó virusirto vistara? nod vmi nevet meg jelszavat kér update-nél ... :( -
shiftáj #10141 tud vki ati tray tools hoz hasonló programot, amivel lehet állítani a vga hűtőjének hőfokonkénti pörgöséi % át? és az órajeleket is -
#10140 Célszerű xp mellé tenni egy külön particióra. -
#10139 ha upgradels akkor megmaradnak de lesz fent egy felesleges rendszer , ami körülbelül kettő giga... -
#10138 Na tehát sikerült a daemonnal felírni dvdre a vistát
és az igaz megmaradnak a régi fájlok és nem kell menteni semmit?
vagy a Bill Gates verziónál ez nem működik?
köszi -
#10137 Már ha jól lesz a kód januárig. Nem lepödnék meg ha a Microsoft tiltaná és újra aktiválást kérne még január előtt. -
#10136 nem mennek ki garantálom....többe kerülne nekik a benzin... -
#10135 nem mennek ki garantálom....többe kerülne nekik a benzin... -
#10134 hogyne jönnének.. haverom má 2 éve ül