Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az ad-aware meg sz@rt se ér, fõleg a personal verziója. Az meg a másik, hogy az ad-aware nem is vírusírtó...
http://www.winportal.net
Sorcy
Sorcy
Találkozott valaki azzal a problémával, hogy csinált egy adminisztrátori felhasználót, és nagyon korlátozottan adminisztrátor😞
Egy csomó mindenrõl levagyok tíltva, pedig csak 1 felhasználó van, és az is adminisztrátori jogokkal rendelkezik, de nagyon sokmindent nem enged😞
És az SLI-t sem tudom még azótasem beállítani😞
Valami ötlet?
Azt hittem, hogy a Vista install visszarakja a dual-boot - ot. Tévedtem.
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
Szóval szerintem ne erõltesd. 😞
Ha nem jó, akkor bocsi.
igy néz ki:
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\Windows="Microsoft Vista Beta 2" /noexecute=0 /fastdetect
Ugyan úgy képtelen felismerni az SLI fungciót😞
Még lehet hogy próbálkozom párszór, de azthiszem ez is arra a sorsra fog jutni, mint az elõd!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És drivert azótasem találtam szinte semmire😞 /VGA-n kívül/
Se hang, se semmi! /felsem tudnám sorolni/
Kétszer kellett leszednem, mert az elõt elcsesztem!
Amint leért, mountoltam, és DVD másolás funkciót használva kiírtam az ISO-t, mert a DVD struktúra változtatást már nem mertem megkckáztatni ennyi baki után😊
Remélem már nem lesz semmi gond!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!!!
/*WTF?!*/
Magyarul, ha jol ertelmezem te a download managert szedted (az a 13 mega) es nem a Vistat 😊
Elmeletileg a helyes link: http://download.windowsvista.com/dl/preview/beta2/en/x64/iso/vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x64fre_client-LB2CxFRE_EN_DVD.iso - de ottvan a download manager linkje mellett, de ha akarod ellenorzom 5 percen belul, hogy mekkora.
Ott 13 mega!!!!!!!!!!!!!!!!!
4109.73 MB a helyes meret
Viszont szembesülnöm kellett azzal a dologgal, hogy a 64bit-es 13,7 Mb, mígy a 32-es 3,12 Gb.
leszedtem a 64-est, mert engem igazán az érdekelne. Mountoltam, kaptam egy lemezt, ami 4 Gb-os, de nem tudok vele semmit kezdeni, mert az isobuster sem képes kicsomagolni, meg a néró sem képes kiírni.
Most megpróbálkozom a 32bit-essel, hátha azzal jutok valamire.
Próbálta már valaki közületek a 64-est?
KOnkrétan mi a gond hogy nem bootol be? Lefagy a telepítõ betöltésekor vagy simán az XP bootol mintha nem is lenne DVD a meghajtóban?
Nem úgy kell kiírni az iso-t te! 😊
Hanem pl. Nero-ban DVD kép írása lemezre...
Azért ez megkövetel egy bizonyos szintû szgépes tudást az embertõl.
Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet feltenni a VISTA-t!
(1. Kiírod aZ ISO FÁJL-t dvd-re!
2. Beboot-olsz a DVD-rõl!
(Ezt azért nemtartom valószinûnek, mert egy op. rendszer nélküli gép nem ismeri fel a .ISO fájl-t)!)
Szóval írd le,hogy miként lehet kiírni+bebootolni róla+instalálni+beállitani!
(Rendszer konfigom PM-ben!)
<#felkialtas>#felkialtas>