40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • SubZero911
    KÖszi, megoldotta a problémát !
  • janos666 #10212
    Most leszedtem egy másik szerverről ugyanazt a 2.70.16-os finalt, és elindult a telepítő (csak le is fagy) :D
  • janos666 #10211
    Ott kérdezzem meg hogy kinyírja-e a Vistát ha ráerőltetem ezt az XP-s vírusirtót? :)
  • janos666 #10210
    Nem tudom merjem-e kinyomni ezt az application compatibility cuccot és felerőszakolni.
  • capo16
    hy all nekem nem tolt 13 nál többel segitsetek
  • Newfronter
    Uninstallátam az előzőt és úgy raktam fel a final-t. Igaz előtte az RC-t használtam már.
  • FLeK0
    nincs nod topic? :\
  • shiftáj
    tudom.. nekem az rc van fent, de letöltöttem az xpset, és az nem fut... vistát pedig nem lehet választani a version nál
  • janos666 #10205
    HÉHÉHÉ! Nem engedi felrakni a 2.7 finalt a Vista, pedig most fut a 2.7 beta.
  • Newfronter
    2.7
    Habár... (cooldoc utolsó 1-2 postját nézzétek)
  • janos666 #10203
    A 2.7 már támogatja a Vistát, töltsd le a trialt és patcheld az ezeréves trialFIX-el. Megy Vistán, már a régebbi beta verziós 2.7 is fut Vista RTM-en is.
  • TrIp
    én speciel csináltam egy külön partíciót a swapfájlnak, és 2szer akkora helyet adtam meg neki mint a ramom... és elég jól megy
  • janos666 #10201
    A final újabb, 2.70.16
  • shiftáj
    hmm nem lehet csúzolni Vistát :/ akkor most mivan, rc1 erre is volt
  • janos666 #10199
    Leírtam, írd be a keresőbe hogy overlay :)
  • janos666 #10198
    Ilyenre gondolsz?
  • SubZero911
    Csak érdeklődés szintjén :

Talált valaki megoldást a BS player fekete képernyő problémára ?
  • shiftáj
    link plz:P
  • janos666 #10195
    De melyik az újabb, a 2.7.12 beta, vagy a 2.7 final? :)
  • Thadius #10194
    mindenkinek rendesen ment a windows activation ?? mert nekem nem akar menni online... :S
  • Hunnenkoenig
    Hidd el, nem a windows eladasbol fogja a penzt szerezni. Legalabbis nem abbol, hogy te bemesz az üzletbe es megveszed.

Az OEM cuccok, a cegek licenszei, a bundle es mas joint-venture szerzödesek, tözsdespekulaciok es cegek felvasarlasa hozza nekik a penzt, nem a dobozolt windows az üzletben.
  • Newfronter
    Nálam is hasonló a helyzet...
    A fene se igazodik ki rajta mi? :D
  • Newfronter
    Halkan megjegyzem, hogy megjelent a végleges NOD32 2.7.
  • janos666 #10190
    Valaki meg a taskmanagert segíthetne nekem értelmezni (alulról fölfelé haladva).

Először is a registryben letiltottam a kernel paging-ot, mégis több mint fele ki van lapozva a kernelmemóriának (bár lehet nem gáz, mert nem lassú a rendszer és látszik hogy kurva sok ram kéne neki XP-hez képest)

Aztán mi ez hogy az 1022Mb-ból 655Mb cache, mégis csak 10Mb (!) szabad RAM-om van, a fölötte lévő grafilkon szerint meg csak 427Mb RAM van használatban. (valahogy sehogy nem állnak össze a számok)

Ha beállítottam fix 1532Mb lapozófilet (egyetlen partícióra, ahol nincs is csak 1700Mb szabad hely, direkt a lapozófilenak csináltam a winyó elejére, a többi letiltottam) akkor miért 2515Mb a lefoglalt lapozófile?
  • Newfronter
    Kösz szépen, eddig nem kaptam rendes swapfile beállítási tanácsot senkitől. :)
  • janos666 #10188
    Ha két külön winyó akor jó szétosztani, ja, de ha egy winyó akkor jobb egyben tartani. És jobb fix 1024-1024 mint 765-1024, mert ha menet közben változgat a mérete akkor szarrátöredezik a file a winyón.
  • Newfronter
    Érdekes ötlet, nem próbáltam még, ha lesz időm megnézem. Apropó, ha már itt tartunk, ugye jobb manuálisra beállítani a lapozófájlt a rendszeren?
    Mondjuk: C: 768-4094 D: 768-2048 E: 768-1024
  • kissadamvikt
    Hi all! Honnan tom letöltni a magyar nyelvcsomagot? vagy nincs hozzá még? kül. gyptianhak os verzióm van.
  • janos666 #10185
    Van egy picike pendriveom (valami ingyenajándék féle lehetett), meg a telefonom 1 gigás kártyáján szoktam inkább hurcolászni a cuccokat, de ha már vennék pendriveot akkor lehet hogy akadna itthon más felhasználása is...
    Csak érted a dilemmát, hogy mivel jobb ReadyBoostnak tenni azt a szabad helyet mint akkor inkább pendriveon tartani a lapozófilet...
  • Newfronter
    Ez érdekes... az IWIW-et megnyitva elszáll az IE7. :D
    Nem bírja a sok reklámot. :D
    Firefox + Adblock és máris kényelmes a böngészés.
  • Newfronter
    Azért ezt jobban megoldották sztem. De ha CSAK a readyboosthoz akarsz venni, akkor felesleges... igaz még azokban az időkben vagyunk, amikor még "sokat eszik" a Vista a gépből, ez egy 3 év múlva már meg sem érzi a rendszer. Így volt ez az XP-nél. De akkor nemtudom, hogy lesz-e értelme már a readyboost-nak.
  • janos666 #10182
    Én is ma gondolkodtam hogy vegyek-e gigás pendrive-ot ReadyBoos-tozni. De valahogy nem látom át az értelmét a dolognak. Ha gyorsabb egy pendriven cachelni akkor miért ne szedném inkább le kompletten a lapozófilet a winyóról és tegyem át egy az egyben a pendrivera a pagefile.sys-t? MOst legyen 1,5Gb pagefile a winyón, meg másik 1000Mb egy pendriveon és kapkodjon ide-oda vele?
  • Laci82
  • Balumann
    IE7 sztem nagy szar :| Mozilla Firefox 2 -t rakd fel!
  • Thadius #10179
    nemtudom mi lehet a gond :SS
    meg pl vannak olyan az internet explorerben hogy nem jelenít meg lapokat pl iwiw ez mitől van?
  • Balumann
    Vista Boot Pro -val tudod megcsinálni/kivenni ami nem kell
  • Laci82
    Sziasztok.
    Xp alatt leformáztam azt a partíciót ahol a Vistám volt.
    Mit kell kitörölni ahhoz ,hogy indításkor ne jelenjen meg a bootképernyő?
  • Balumann
    akarom mondani messenger live
  • Balumann
    Nekem gond nélkül működik a messenger plus :S
  • Balumann
    Photoshop-ban asszem van egy beállítás, hogy virtuális memóriát foglaljon le inkább, ne rendes memóriát. Azt próbáld átállítani inkább, mert lehet hogy Vistanál nem egyértelmű neki és tényleg amemóriát zabálja fel!