40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Hunnenkoenig
    Hogy a rakfenebe tudom a kedvenceket es az emailjeimet importalni?

Az emailek egy külön mappaban vannak a D particion es az XP-nel csak meg kellett adnom az utvonalat ahhoz a mappahoz. A vista nem szereti es üres mappa kell neki, az import funkcioval meg nem hajlando megtalalni a leveleket benne...

Microsoft-nal nekem meg sose müködtek beepitett import funkciok...tud valaki segiteni?
  • bon
    Adott verzióhoz jó csak.
  • DirE
    Csá RaZoR!!!
  • Dávca
    Ja és bocs az írásjelél az elöbbi hozzászólásnál!
  • Dávca
    Átlagosan leírják a progikhoz rendszterkomapatibilitást ,,szükségleteit". Szerintem olyan progit vagy drivert nem érdemes felrakni ameik nem arra az operációs rendszere terveztek, mert soha se lehet tudni hogy éppen mit ront el, a legrosszabb a kékhalál! Tehát amíg nemlessz megfelelő crack és jó 100% driverek, progik addig nincs sok értelme az egésznek. (persze kivételek mindig vannak)
  • Razor91
    hi DirE ;)
  • kirol
    Ezt nem értem én se. De majd egyszer ha felrakom, kipróbálom.
  • Aschil
    Az Rc1-es magyar nyelvü nem jó?
  • bon
    Használj letöltéskezelőt.
  • FLeK0
    ha lenne hozzá, akkor lehetne.
  • DirE
    Hali! Mit tegyek, ha 2-3 KB/sec -kel akarja letölteni a drivert a realtek.com.tw honlapról és mire elérne 70 százalékig, akkor meg befejezi aletöltés időtúllépés miatt. AC 97 -es hang driver kellene nekem ASROCK alaplaphoz Vistára. Esetleg ki tud valaki segíteni egy linkkel vagy valami helppel?
  • Aschil
    A Vista Final-ra lehet magyar nyelvi kieget rakni???
  • FLeK0
    Rakd fel az új powerstripet, azzal beállíthatsz mindenféle felbontást és frissítési frekvenciát.
  • csuhi
    hali!

Vistára fel lehet rakni XP-s videodrivert?
    mert fentvan a Vista, és eddig az XP-t 11**xvalahányas felbontásban használtam, fejből nem tudom mennyi, ami az 1024 meg a 1280 között van, most had ne számolgassak utána :)
    szóval továbbra is ebben a felbontásban szeretném használni a monitort, de a vista-s driver csak 1024et meg 1280at engedélyez

5let valakinek?
    köszi
  • Tsippsy2
    Nem ment....
    Nem engedi...
    Amúgy quicktime melyik verzióa megy vistán?
  • Newfronter
    Menni fog az szerintem. :)
  • Tsippsy2
    Valaki tudna valamit mondani a Adobe Flash Player programról, amivel készíteni lehet flash oldalakat, mert nekem a 8-as verzió van meg és szerintem nem fog menni rajta, van hozzá valami update, vagy ilyesmi, hogy vistán is fusson?
  • kryst
    Nekem így van fent.Semmi probléma nincs.
  • Tomy Lee
  • FLeK0
    Még folytatod a mondatot egy harmadik hozzászolásban, vagy csak lemaradt az írásjel?
  • Dávca
    mert lesz mégegy vinyóm és arra akarom a Vistát rakni de a másik vinyót is megakarom tartani
  • Dávca
    Van Valaki olyan akinek XP és Vista együtt van fent?
  • Tomy Lee
    Winamp progit próbáltátok már testreszabni?
    jobb click window settings és ott van áttetszőség+kicsinyítés
  • bon
    Csak 2007 nyaráig működő van. (De nem lepődnék meg ha hamarabb tiltásra kerülne). A csere meg szerintem kivitelezhető lesz. De a Cserén kívűl még mást is csinálni kell majd.
  • adsa
    az lenne a kerdesem h van olyan vista crack amitol a vista orokke megy vagy csak olyan h 2007 nyaraig megy?
    es ha meg crack-elem rc2-s key-el azt majd ki lehetcserelni rendesen rtm-es key-re?
    elore is koszi a valszokat
  • bon
    Na végre leért a connect oldalról a Vista 32 és 64 bit-es váltózat. A 32bit-es váltózat mérete megegyezik a billgates féle váltózatéval, tehát szerintem a tartalának is megkell egyeznie. A 64bit-es váltózatból nincs warez verzióm (csak az összekombinált winbeta féle) így nem tudom megmondani, hogy megegyezik e méretre.
  • Tomy Lee
    Ezekből tudsz válogatni.
    Forrás:
    iexbeta

FileZilla 2.2.28 (32-bit)
    FileZilla 3.0.0-beta1 (32-bit)
    AceFTP 3 Pro (32-bit)
    Cuteftp professional 8 (32-bit and 64-bit)
    Shareaza 2.2.1.0 (32-bit)
    SmartFTp (32bit)
    FlashFXP 3.4.0 Build 1145 (32-bit)
    TYPSoft FTP Server 1.11 (32-bit)
  • Dávca
    például az nVidia már naon nyomatja a drivereit azon belűl ajánlom a TNT2-t ez naon jó mindenhova:)
  • Dávca
    De vannak ár driverek Vistára!!!!!!!!!
  • passatgt
    tudom, azért kérdeztem
  • Tsippsy2
    Windows Malicious Software Removal Tool - November 2006 (KB890830)
    Elkezdte frissíteni magát, kicsit érdekes nem?
    Most ezt engedjem, vagy valami lenyomozó program ez, ami azt figyeli, hogy kirakta már fel?
  • Boxer HUN
    Nekem 32 ill. 64bit alatt is rendben műxött...
  • Tsippsy2
    Ez köszi, kis progi :)
  • Boxer HUN
    FlashFXP
  • Tsippsy2
    Még lenne egy fontos kérdésem, hogy nem tudtok valami nagyon profi FTP kezelő progit, amit nem zavar meg ha a szolgáltató nem képes az internetet rendesen szolgáltatni, és ezért állandóan megszakad.. Ami Vistán is fut.
    A Total commander szinte a 10percenkénti szakadásoknál elveszti a portot, és befagy...
  • MazeZee
    akkor abból vásárlás lesz... :D
  • Tsippsy2
    Nekem 1 :)
    De az a jó, hogy szinte mind 4,9 - 3,9 - 4,2 - 4,5 - ..1.. - 5,3
    A videókártyámra kaptam egy szép kis 1-est :) És ez le egyezte a többi számot is. Ugyanis az videókártyám már 4-5 éves :(
  • bazza
    ámen!
  • Mr Manson
    elöbb lesznek...
  • jakewyler
    én is erre gondolok,hogy majd csak január eleje felé fognak kidobni használható drivereket