Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom.
Használj letöltés-menedzser-t (ne azt, amit a Microsoft ajánl).
sajnos szarul jött le 😞
És 2.5 megabites nettel is 3-4 óra
Szóval várhatok holnapig 😞((
Mert 12-13%nál hibával leáll a telepítés.
És az sfv fájl segítségével megtudhatnám, hogy az iso jött le rosszul, vagy a dvd írásnál keletkezett a hiba.
sem a 32, sem a 64bites verzió nem megy fel.
egyébként telepítéskor ha az install ablakban dob ki ilyen unable to find locally... üzit akkor az azért van, mert a telepítés elõtt felrak még 1 "kis" fájlt a gépre (install.wim, v. vmi ilyesmi) amit ki fog tömöríteni (akarna, csak nincs hely hozzá). de visszatérve a problémára NEM akar bootolni, még kb. 10 perc után se (a VMwareben az elõzõ verzionak kb. 5perc kellett, amig egyáltalán élet lett a képernyõn), holott már telepített...
vki segítsen pls..<#szomoru1>#szomoru1>
Nem írtad, hogy PATA-s vagy SATA-s vinyóra próbálod felrakni. Ha SATA-sra, akkor próbáld meg PATA-s vinyóra feltelepíteni. Ha meg a 64 biteset akarod felrakni, akkor próbálkozz a 32 bitessel.
Fel akartam rakni a bétát, de sehogy se megy. Ha a meglévõ x64 xp mellé telepítem akkor az elsõ bootlás után elszál minden, nem tud bootolni. Ha tök üres partícióra akarom rakni akkor ugyanez (ki is írja a partíció választásnál hogy lehet a harverem nem támogatja, azt hogy erröl a partíciórol bootljon ).Próbáltam úgy is hogy magaval a telepítõvel hozom létre a partíciót de akkor még csak a telepítõ fájlokat sem másolja fel, mert hogy azt mondja nem lát system volume valamit és az kell a telepítéshez. Szóval fel sem akar menni. Az xp, xp x64 gond nélkül települ. Mi lehet a baj? asus a8n5x, athlon 64 3200+
De várom már az RTM verziót, az lesz az igazi. 😊
"Egyetlen ilyen jellegû szoftver, mely a Windows Vista Beta 2 rendszeren is használható."
Na persze.
Bejelentkezel az MSN-es fiókoddal, vagy csinálsz egy regisztrációt!
nincs fennt tûzfal !
elsöre nekem is ment de mos t megint kéri !
http://f1ferrari.hu
Ugye nincs semmilyen tûzfal fennt? A Windows-os tûzfal az nem gond.
Sõt sp2 secu centernél is..
Hiszi a piszi. <#vigyor>#vigyor>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Akárki akármit is mond, ez nem lesz egy hanyag oprendszer.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Béta 2õt használok és lenne pár kérdésem: rarhoz milyen tömörítõt használjak? Total commandert hogy tegyem fel? telepítésnél nem találtam particiókezelõt, ez hol van?
köszi!
Avalon felületnek amúgy mi lesz a gyakorlati haszna? Addig oké, hogy a GPU fogja ezentúl számolni a GUI-t, de még így is képes lehalni, ha ablakot mozgatok, 50% felett van a CPU terhelése, s elõfordult már, hogy 100%-os terhelés mellett nem frissítette az ablakot elég gyorsan. Pedig az Aero megy.
/*WTF?!*/
És már csak azért is gondolom hogy a visztával van a gáz, mert az újratelepítéseknél egyszersem kérdezte már meg a driver installja hogy milyen összetevõket akarok telepíteni, holott a legelsõ installnál még megkérdezte. Ergo hiába uninstalltam késõbb a drivert, valamit biztos fönnhagyott belõle a viszta, ami miatt a legközelebbi újratelepítés-próbálkozásnál már nem ugyanúgy települt mint elõször.
Egy komplett viszta-reinstall talán segítene, de az se olyan egyszerû: elõször a bootmanagert vissza kéne irni az xp-re, ám az msconfig azt mondja, hogy valami bcedit.exe-vel ajánlott ezt végrehajtani...namármost ilyen fájl meg egyszerûen nem létezik a vinyómon... 😄 Lehet simán nyomok xp alól egy F8-at a viszta könyvtárának, és meglássuk mi lesz...remélem engedi majd törölni a könyvtárakat...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Úgy értettem, hogy az egy fajta viszta-verzió 3 különbözõ kiadásából kettõt próbáltam. A 32bitest és a 32/64bites változatot.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
/*WTF?!*/
monjuk ahzogy én csináltam az is egy megoldás
ultra isoval kitömöritettem a képfájlt egy könytárba !
De errõl mémég nem is hallottam daemon 3.47 és daemon4.0 igen esetleg link is van a topicban?
De leírom most is: a legújabb képfájl-kezelõ progi, ami megy Vista alatt az a Daemon Tools 3.33.