Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Full nem értem, de biztos.

Egy új, üres, külön partícióra raktad fel. De nem indul le, ezért le akarod törölni, ugyanakkor meg nem is akarod törölni, mivel azt írod, hogy a particiót nem akarod törölni.

apu
Külön particióra raktam egy üresre, 8 particó van a gépen letakarítottam neki egyet. Már a telepedés során valamikor ujraindítás után fagy le. Többször próbálkoztam. Két verzióval is. Mindkettõvel ugyanaz a gond. Már feladtam a problémám most az, hogy nem tudom letakarítani. Természetesen a particiót nem akarom törölni.

http://kromek.hu/blog/ -apu-

neozed
Sziasztok.
Nekem idáig egyetlen problémám volt (van) a Vista-val, mégpedig az, hogy egy idõ után (bármit is csinálok) kikapcsol a monitor, és semmire sem reagál.
Az energiagazdálkodásban kikapcsoltam ezt a funkciót, tehát nem attól van.
A Gépem:
Abit IC7, Prescott 3.2GHz, 1GB Ram, Audigy2, Ati 9700Pro.

kirol
Külön particióra kellett volna rakni. Élég merész egy beta-t felrakni rendes általad használt XP mellé.

apu
Szevasztok.
Nekem nem megy fel a Vista, szóval felmegy de nem indul el, két változatot is próbáltam de ugyanaz a helyzet, most az a gondom , hogy nem tudom letakarítani a maradék fájlokat mert az XP nom törli le, van valami ötlet, a formaton kivül ?

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Ja, az nem te voltál, akire gondoltam. Akkor bocsi.
kirol
Nem! Ma a #2957 -es linkrõl szetdem, ami ugyan ez, amit írsz.

Nyugodtan szedheted.
Te a http://download.vista.com nem hivatalos, s mellesleg bezárt oldalról próbáltad leszedni, ez pedig a
http://download.windowsvista.com hivatalos MS oldal.
kirol
Köszi, de én onnan mégegyszer meg nem próbálom, az biztos. Háromszor elég volt.

zsanet
Free Download Manager programmal

zsanet
sasNAXO
azt h, kellene?
mármint az XP SP2 komp. modot?

kirol
Azt én is gondolom, de akkor remélem csak ugyan az.

janos666
Nekem azt a linket amit a tiéd fölötti hsz-ben van simán bevette a FlashGet, mást is töltöttem közben máshonnan így 3 nap alatt szedtem le vagy 6X megállítva és újrakezdve de sose szarakodott.
ranezesre a kiadasanak idopontja

kirol
Ez a verzió:
http://download.windowsvista.com/dl/preview/beta2/en/x86/iso/vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso

Ez ugyanaz, ami mint ez:
Windows Vista Beta 2 ISO, Build 5384.4 (32-bit x86)

Vagy ez mit takar: 060518-1455 ?

kirol
Ne õrjíts már te is. Persze hogy nem.
Amúgy alapból az elején lefoglalja.

nem telt meg a vinyod? 😊

kirol
Ugyan itt állt meg tegnap. Hajszálra.
Ha forgalmi díjas lenne a netem, már úgy bepereltem volna õket, mint a huzat.

kirol
B@sszák meg tényleg, most megint 60%nál leállt, nem tud tölteni. Mi a franc lehet?
Ezt nem hiszem el.<#falbav><#falbav><#falbav>

bon
Kipróbálni mindenképpen megéri szerintem. De ha játszani akarsz esetleg alatta arra nem ajánlom, meg jó pár programmal lehetnek alatta gondok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ne flashgettel toltsd. Akkor toltsd inkabb innen, varj par masodpercet es letolti az MS download manageret, az normalisan letolti.

kirol
Hát errõl szedtem tegnapig, este meg már nem bírt csatlakozni. <#nemtudom>
Na elkezdem harmadszor. Flashget-et használok amúgy.

Megér ennyi b@szakodást legalább?

kirol
Valaki valami közvetlen linked tudna adni?
Ahonnan rendesen le lehet szedni?
Ami valami ilyenre végzõdik: vista_5384.4.060518-1455_winmain_beta2_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD.iso

gondolom emberek a helyi halon

sferrari
valaki mondja miez a "people near me " a vistában?
bejelentkeztem de nem tudom mia z értelme 😊

http://f1ferrari.hu

kirol
Nekem erre az az oldal jön be, hogy megrendelhetõ, meg letölthetõ, és a töltésre kattintva ez van:

Köszönjük, hogy érdeklõdik a Microsoft Windows Vista Customer Preview Program iránt.

Ön megkapta a programban elérhetõ összes termékazonosító kulcsot.
Megjegyzés: A Windows Vista Beta 2 egy termékazonosító kulccsal legfeljebb 10 számítógépen telepíthetõ és aktiválható.

Viszont semmi link.

toltsetek az MS oldalarol, az Akamai download managerrel, azzal a legbiztosabb elvileg.

Nekem ezt a címet küldték:
http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx
kirol
Valami hivatalos torrent címe nincs?
Hát b@sszák meg magukat, minek kett törölni a szervert? Már leszedtem vagy 5 GB-os , és kezdjem elõrrõl harmadszor?

kirol
Miért ez nem Microsoft szerver? Hát õk küldték a linket.
Nehogy már harmadszor kezdjem el szedni.<#falbav>

JA, Hedic!
Nézd meg az e-mailjaidat!
megvagy!!!!!!!!!!!!!!

kosz a tippeket!!! ahogy elnezem jo sokba kerul ez mind,na mindegy amugy fogalmam singy hogy meg mi lesz mert mostanara ennyira fejlodik a tecnologia szinte minden teren hogy az nem igaz!!! de ez meg majd elvalik.....egyenlore csak osszagyujtok aztan meglatom,nem akarom elsijetni a kompim turbozasat....
koszi a tippeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ki tud nekem segíteni, hogy mik kellenek a Microsoft Windows Vista full mûködéséhez, ha játékok is fognak futni rajta?
Kirolnak üzenem, hogy igen, ûjra kell, hogy kezdje a letöltést, de ajhánlom az eMule -ét ami cirka 4.5Mb és innen érhetõ el: http://vcheck.emule-project.net/en/version_check.php?version=1146&language=1038
Ja, remélem, hogy Hedic még itt van!

Kezdd el szedni Microsoft szerverrõl.
Szerintem azt már nem tudod folytatni. 😞
kirol
Mivan? Miért?
Akkor most hogy folytassam? Nem akarom újra kezdeni, mert már így is 2x szedem. Elsõre 70%-ig jutottam, most 60%-nál járok.

Talán ezért:
download.vista.com:
"Site Removed

express has been removed from our system."
janos666
Hát ez bonyolult kérdés. Vehetsz pl. 25-35000 küröl egy PCI-Ees AM2-es foglalatú alaplapot, bele egy 3800+ körüli procit 35-37000 körül (ez utóbbi saccra, nem tudom) 7600GT-t 40-45000 körül, mellé DDR2-es RAM-okból vagy 3db 512-eset, úgy nemistudom, 30-35000 körüli áron. Ezzel a géppel tuti mennifog a Vista, sõtt még minden mai játék is szépen fog rajta futni. Nameg nem ártana bele egy Audigy 4 vagy 2 13-18000 körül (vagy X-fi ha hangcuccod is van otthon 25000-ért). Dobj mellé egy 420W-os márkás tápot 15-20000 körül. Ha videót akarsz inkább tömöríteni, nem játszani, akkor meg Intel procit vegyél, sõtt 2 magosat (a VGA-n meg spórolj le egy használt 6600GT-re, kell az enyém? 😊
De ha tökéletesen Vista kompatibilis gépet akarsz akkor DX10-es VGA-t kell majd venned amit ma még nem adott ki senki, arra várhatunk még... Tényleg, a Gef8 DX10-es is lesz vagy csak a pipelineket egységesítik meg 2magoznak (ha egyesítik)?
akkor maradj az xp-nel, oprendszer miatt nem kell uj gepet venni, ha meg masra kell akkor te tudod milyen, arlistat talalsz.

hát öszintén megmondva szar... a Ramom van 768,grafikus az dzsiforsz 4-es van egy 20 gb-nyi harddiszkem + 80 amit tavaly vettem bele,akkor a procim 1.66 ghz
ez van!! körülbelül milyan gép kellen ahoz hogy a vista 100% mukodjonb rajta??
persze ne csak dolgokat hanem azoknak az árát is mondjad ha tudod...meg ha kell még valami informácio a kompimrol akkor szolj!!!egyébként 2001-es kompi

kirol
Bakker, hogy mi van. Nekem kemény 0,56 kb/s -al jön lefelé a a download.vista.com -ról. Miért, azt nem értem. Pedig 60%-ig tegnap még jött 80kb/s-al. <#nemtudom>
Nektem jön rendesen?

sferrari
nekem is

http://f1ferrari.hu

Papirzacsi
Mondjuk nekem 10 gigásra ment fel egy szó nélkül...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

egyebkent nem ertem hogy miert nem irja ki az installeruk hogy 12 alatti particiokra nem megy fel, mint par builddel ezelott..

Csináltam neki 15 gigásat. Sikerült, mostmár Vista alól írok.
csinaljal egy legalabb 12GB-s particiot neki.

Letöltöttem mégegyszer, és leellenõriztem az sfv fájllal, és az ellenõrzésen átmnet az iso-m tehát most jól jött le. Azonban most meg 57%-nál, 80070241 hibakóddal leáll a telepítés. A partíció amire fel akarom tenni csak 10 gigás. Azért nem csináltam nagyobbat, mert azt olvastam, hogy 7 giga megy fel. rákerestem a hibakódra, és a google egy csomó fórumot dobott ki találatnak ott olyanokat olvastam ezzel a hibakóddal kapcsolatban, hogy native módról compatibilityre kell állítani valami módot a biosban, a másik dolog amit olvastam, hogy az iso rosszult jött le, de ez kizárt, mert leellenõriztem az sfv fájllal. Nem is a dvd írással lesz a hiba, mert 2X is kiírtam elõször egy fujifilm dvd+r-re, aztán egy tdk dvd+rw-re. És minkét dvd-vel 57%-nál jön elõ a hiba.

Olvastam olyat, hogy valaki xp alól, daemon tools-al telepítette fel, clean installként. Ez lehetséges? Mert akkor megpróbálom így, legalább nem kell szenvedni annyit, mintha dvd-rõl bootolva telepíteném.

És egy SATA-s winchesterre akarom telepíteni. Szóval lehet, hogy az a gond, hogy native módban van valami sata-s beállítás a biosban, amirõl olvastam.

És 2 partíció van a SATA-s winchesteremen, mindkettõ primary, ez lehet gond? Mert úgy tudom, hogy nem egészséges 2 primary partíció 1 winchesteren.
asysoft
Magaddal szúrsz ki, ha a 64 bites Vistát próbálod. Több memória kell neki, lassabb, valamint bugosabb. Bár az X64-es XP-t még nem néztem, de ha már 64bites Windowst akarsz használni, inkább azzal próbálkozz...

/*WTF?!*/

Magnum PI
Nekem igazábol az történik hogy, az elsõ bootlás után nem látja a dolgokat. Ki is írja hogy valami gáz van, nyomok egy entert és újra indul. Nem akarok 32bitest felrakni mert azért vettem athlon 64-et hogy 64bites legyen. Viszont most kellene nekm valami jó particionáló program mert szana szét szedtem a vinyót és 64bit alatt nem akar indulni a pq bootolásnál