40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Omega888
    Nem igazán azt :)
  • Tomy Lee
    Valaki esetleg #10326 hsz-ra?
  • bon
    Nem fogja elfogadni az RTM kulcsódat. Kivéve ha eredeti forrásból van. De feltételezem az nfo fájlban lévőt szeretnéd használni.
  • Omega888
    De nekem van RTM kulcsom de ahhoz vagy újra kéne tenni a vistát vagy beszerezni valahonnan az eredeti két fájlt hogy visszairjam.
  • Omega888
    Valaki el tudná küldeni az eredeti tokens.dat és a pkeyconfig.xrm-ms nevű fájlt?
    Előre is thx
  • FLeK0
    az a lényege.. ha lenne RTM kulcsod, akkor nem kéne felülírni.
  • Thadius #10327
    valaki nem tudja a választ az aktivációs problémára? :SS mert holnap lefog állni és nem indítja el az online aktiválást
  • Tomy Lee
    Error üzit kapok ha bármit is csinálok a system32-enus mappával.Bootscreen képernyőt szeretnék létrhozni de nem jön össze:(
  • Omega888
    tehát akkor ha felülirtam azt a két fájlt csak RC1 és RC2 kulccsal tudok aktiválni?
  • SCITEK
    SHIFT+DEL :)
  • bon
    Mert RC1 vagy RC2 kóddal aktiváltad az meg korlátozott ideig mükődik.
  • Hunnenkoenig
    Javas dologra nem tud senki megoldast?

Egy java alapu chat nem akar elindulni. Massal emg nem probalkoztam. Egyszerüen azt mondja, hogy nincs javam, pedig van.
  • DjDano
    Valaki tud egy gyors módszert a Vista telepítés után megmaradt Windows.old
    könyvtár törlésére, mert TC-ből fél óra alatt 10%-ig jotottam...
  • Mr Manson
    MS kezdi aktiválni magát ... bezony!
  • Omega888
    Miért irja ki a vista hogy evaluation copy mikor RTM-es kulcsal aktiváltam be?
  • bon
    Kizártnak tartom, már azért is, mivel szerintem a mennyiségi licensz keretében számítógépgyártó cégek számára hozzáférhető Vista-t tartalamzó gépek még idén kaphatóak lesznek.
  • Hunnenkoenig
    Hat mast nem nagyon tehetek, de ha ezek januarig szenvednek, akkor cseszhetem...
  • bon
    Várd meg a végleges drivert.
  • Hunnenkoenig
    Feltettem az nvidia RC2 drivert, de rohadtul nem hasznal. Teljesen elmosodik töle a kep. Leginkabb a betükön latni. Tud valaki erre megoldast? A monitor auto adjust funkcioja nem segit.

Amugy nem csodalom... kep az nvidia kezelöfelületeröl

• Hunnenkoenig
    Vedd at a tulajdonjogot azon a mappan es adj magadnak iro-olvaso (read-write) jogot.
  • Thanatos
    tanulj nyelveket
  • expander
    Ezt nem értem:

Take ownership of the folders %SystemRoot%\system32\en-US and %SystemRoot%\system32\Boot\en-US, then give yourself RW privileges.

Légyszi fordítsátok...
    Ezután már megértem a 2. lépést...
  • SCITEK
    Gondolkodtam, ezen a raedyboost dolgon, de ami pendriveval eddig talakoztam, az mind eleg lassu volt. Lehet, hogy ennek majd a jovoben lesz valami ertelme, mikorra a sebesseguk felveszi a versenyt a vincseszterevel.
    Lehet, hogy az en pendriveom nagyon hitvany, de itt van par sebessegteszt:

• DjDano
    na végre rájöttem... de akkor is lehetne egyszerübb :)
  • DjDano
    pont ezt magyarázom, hogy nem akar összejönni... kicsit egyszerübbre is csinálhatta volna MS a jogok átírását
  • Newfronter
    Jobb klikk a fájlra és properties, ott meg beállítod hogy legyen jogod, hát egy kicsit el kell vala babrálni, had ne mondjam mit, mert elég egyszerű, viszont leírni hosszú. :)
    Adj jogokat magadnak...

Elég szép sztem így a bootképernyő és nem lassabb.
  • DjDano
    nálam nem engedi megváltoztatni a hozzáférést a winload.exe.mui fájlhoz, anélkül viszont nem lehet felülírni...
  • Newfronter
    UltimateVistaBootPack
  • Hunnenkoenig
    Felraktam ezt a 6-os java-t es bafik müködni.

A help-ben azt irja, hogy az internet options-advanced-ben kene lennie egy sajat java resznek, de nincs. A softverek közt bent van es uninstallalni is tudnam... A java konzolt hogy erem el itt? Miert nem megy a snecie???
  • DjDano
    szerintem jól néz ki
  • Mr Manson
    MS állitása szerint igen. Ha minimálisan is de igen. De ezt eddig is tudtuk..
  • Mr Manson
    Ennyire fontos az a boot-screen?
    Esetek többségében hibernálok, ha nem akkor meg arra gyúrok lehető legkesebbet lássak belőle.
  • expander
    És ezeket hogy lehet berakni?
  • kirol
    De most a bootscreen miatt tényleg lassabban töltödik be?
    Mert azt olvastam ezért hagyták ki belőle.
  • expander
    Több bootscreen:

http://www.deviantart.com/deviation/42637228/?qo=11&q=rtm&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5
  • gergo66
    Mert szó szerint Vistára íródott a játék. A Vista futtatható állományainak fejlécében valamit megváltoztattak, ami miatt a régebbi rendszeren nem indíthatók el, ráadásul a játék a Vista komponenseit használja fel a megjelenítéshez.
  • autoszimulator
    szép az a vistás :D
  • FLeK0
    hát ezt a sárgaszart nem csodálom hogy kihagyták végül
  • Newfronter
    Bootscreens, áááá :)
  • urbijoe
    a vista sakk játéka mért nem megy xp-n?
    megprobálltam átmásolni xp-re de nem indul el
    elvileg ugyan az a file redszer