40038
-
#10333 Nem igazán azt :) -
Tomy Lee #10332 Valaki esetleg #10326 hsz-ra? -
#10331 Nem fogja elfogadni az RTM kulcsódat. Kivéve ha eredeti forrásból van. De feltételezem az nfo fájlban lévőt szeretnéd használni. -
#10330 De nekem van RTM kulcsom de ahhoz vagy újra kéne tenni a vistát vagy beszerezni valahonnan az eredeti két fájlt hogy visszairjam. -
#10329 Valaki el tudná küldeni az eredeti tokens.dat és a pkeyconfig.xrm-ms nevű fájlt?
Előre is thx -
FLeK0 #10328 az a lényege.. ha lenne RTM kulcsod, akkor nem kéne felülírni. -
#10327 valaki nem tudja a választ az aktivációs problémára? :SS mert holnap lefog állni és nem indítja el az online aktiválást -
Tomy Lee #10326 Error üzit kapok ha bármit is csinálok a system32-enus mappával.Bootscreen képernyőt szeretnék létrhozni de nem jön össze:( -
#10325 tehát akkor ha felülirtam azt a két fájlt csak RC1 és RC2 kulccsal tudok aktiválni? -
#10324 SHIFT+DEL :) -
#10323 Mert RC1 vagy RC2 kóddal aktiváltad az meg korlátozott ideig mükődik. -
#10322 Javas dologra nem tud senki megoldast?
Egy java alapu chat nem akar elindulni. Massal emg nem probalkoztam. Egyszerüen azt mondja, hogy nincs javam, pedig van. -
#10321 Valaki tud egy gyors módszert a Vista telepítés után megmaradt Windows.old
könyvtár törlésére, mert TC-ből fél óra alatt 10%-ig jotottam... -
#10320 MS kezdi aktiválni magát ... bezony! -
#10319 Miért irja ki a vista hogy evaluation copy mikor RTM-es kulcsal aktiváltam be? -
#10318 Kizártnak tartom, már azért is, mivel szerintem a mennyiségi licensz keretében számítógépgyártó cégek számára hozzáférhető Vista-t tartalamzó gépek még idén kaphatóak lesznek. -
#10317 Hat mast nem nagyon tehetek, de ha ezek januarig szenvednek, akkor cseszhetem... -
#10316 Várd meg a végleges drivert. -
#10315 Feltettem az nvidia RC2 drivert, de rohadtul nem hasznal. Teljesen elmosodik töle a kep. Leginkabb a betükön latni. Tud valaki erre megoldast? A monitor auto adjust funkcioja nem segit.
Amugy nem csodalom... kep az nvidia kezelöfelületeröl
-
#10314 Vedd at a tulajdonjogot azon a mappan es adj magadnak iro-olvaso (read-write) jogot. -
Thanatos #10313 tanulj nyelveket -
expander #10312 Ezt nem értem:
Take ownership of the folders %SystemRoot%\system32\en-US and %SystemRoot%\system32\Boot\en-US, then give yourself RW privileges.
Légyszi fordítsátok...
Ezután már megértem a 2. lépést... -
#10311 Gondolkodtam, ezen a raedyboost dolgon, de ami pendriveval eddig talakoztam, az mind eleg lassu volt. Lehet, hogy ennek majd a jovoben lesz valami ertelme, mikorra a sebesseguk felveszi a versenyt a vincseszterevel.
Lehet, hogy az en pendriveom nagyon hitvany, de itt van par sebessegteszt:
-
#10310 na végre rájöttem... de akkor is lehetne egyszerübb :) -
#10309 pont ezt magyarázom, hogy nem akar összejönni... kicsit egyszerübbre is csinálhatta volna MS a jogok átírását -
Newfronter #10308 Jobb klikk a fájlra és properties, ott meg beállítod hogy legyen jogod, hát egy kicsit el kell vala babrálni, had ne mondjam mit, mert elég egyszerű, viszont leírni hosszú. :)
Adj jogokat magadnak...
Elég szép sztem így a bootképernyő és nem lassabb. -
#10307 nálam nem engedi megváltoztatni a hozzáférést a winload.exe.mui fájlhoz, anélkül viszont nem lehet felülírni... -
Newfronter #10306 UltimateVistaBootPack -
#10305 Felraktam ezt a 6-os java-t es bafik müködni.
A help-ben azt irja, hogy az internet options-advanced-ben kene lennie egy sajat java resznek, de nincs. A softverek közt bent van es uninstallalni is tudnam... A java konzolt hogy erem el itt? Miert nem megy a snecie??? -
#10304 szerintem jól néz ki -
#10303 MS állitása szerint igen. Ha minimálisan is de igen. De ezt eddig is tudtuk.. -
#10302 Ennyire fontos az a boot-screen?
Esetek többségében hibernálok, ha nem akkor meg arra gyúrok lehető legkesebbet lássak belőle. -
expander #10301 És ezeket hogy lehet berakni? -
#10300 De most a bootscreen miatt tényleg lassabban töltödik be?
Mert azt olvastam ezért hagyták ki belőle. -
expander #10299 Több bootscreen:
http://www.deviantart.com/deviation/42637228/?qo=11&q=rtm&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5 -
gergo66 #10298 Mert szó szerint Vistára íródott a játék. A Vista futtatható állományainak fejlécében valamit megváltoztattak, ami miatt a régebbi rendszeren nem indíthatók el, ráadásul a játék a Vista komponenseit használja fel a megjelenítéshez. -
#10297 szép az a vistás :D -
FLeK0 #10296 hát ezt a sárgaszart nem csodálom hogy kihagyták végül -
Newfronter #10295 Bootscreens, áááá :) -
#10294 a vista sakk játéka mért nem megy xp-n?
megprobálltam átmásolni xp-re de nem indul el
elvileg ugyan az a file redszer