40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • MazeZee
    tudom hogy pop milyen...ez csak egy példa volt
  • MazeZee
    eredeti xp-re csak eredetit lehet frissíteni, szoval ha felraksz egy eredeti xp-re egy warez-torrent vistát , attól a vistát installálás után ugyanúgy aktiválni kell, és ha nem aktiválod akkor az lopott szoftvernek minősül...de majd ha lesz crack...:)))
  • Dávca
    Tényleg a reges cucc hogy megy? (frissítés)
  • Dávca
    De mindenesetre jó készülni mindenre a legbiztosabb ez!
  • autoszimulator
    pop3 védelme enyhe mértékben más mint a vistáé.. itt nem arra megy ki a játék
  • MazeZee
    ez nem így megy...
  • Dávca
    Nekem 1 emberke úgy csinálta meg a Windows XP-t hogy legálisan veszik észre. És erről Frissíteni meg nemnehéz!!! (az-az lehet hogy legális Vistám lesz)
  • Balumann
    Vagy azért adták ki előtte ezt az rtm verziót, hogy amíg kijön a bolti addigra már feltudják törni
  • MazeZee
    oké majd meglátjuk...:)
  • Dávca
    Nemtom hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem az XP-t érdemees megtartani, mert lesz SP 3, (Vista miatt késik) és szerintem ha a Vistát ilyen jóra csinálták érdemes megnézni hogy milyen!!
  • bon
    Szerintem a karácsonyi szezonba vásárolható brand gépek már tartlmazni fogják a Vista-t. Tehát egyre több embernek lesz hozzáférhető legálisan. Crackerek meg nem fognak várni januárig.
  • MazeZee
    biztos vagyok abban , hogy ebben az évben már nem lesz olyan crack ami kikakukkolja az aktiválást ...bár ki tudja hogy hogy fog ez alakulni....
  • MazeZee
    akkor még előbb....:)
    csak egy péda...prince of persia 3 hoz egy évvel a megjelenés után jött crack.....de az phersze a crackerektől függ....
  • Dávca
    Már szerintem el is készítették a jó crack-et csak mi még nemtudunk róla.
  • FLeK0
    a crackerek nem fognak a bolti változatra várni, hidd el :)
  • MazeZee
    bon: megjelenés 2007 január 30 körül...tudod a boltokba kerül....és az emberek nagyrésze onnantól kezdi majd el használni , onnantól lesz felkapott hír is...úgyhogy nem jelent még meg csak kiadták az rtm-et.....az azért egy kicsit más ugyhogy az után egy hét...ma november 19. van
  • Dávca
    HA MÁZLIM LESZ, HOLNAP MÁR VISTÁZNI FOGOK, ÉS EZT KÖSZÖNHETEM ANNAK A SZEMÉLYNEK, AKI FELVETT MSN-RE, ÉS RENGETEGET SEGÍTETT. (NEMMONDOM HOGY NEMVOLTAM IDEGESÍTŐ ÉS NEM IS LESZEK AZ) LÉNYEG HOGY KÖSSZ!!
  • Dávca
    Végülis nemigazán szólhatnak a hackereknek, még a Microsoft se!!!
  • bon
    Már több mint 1 hete kész.
  • MazeZee
    ettől függetlenül nagyon tetszik a vista
  • MazeZee
    a kódok azért vannak hogy a microsoft bemutassa hogy milyen szuperek meg biztonságos....megjelenés után nem adok neki egy hetet és teljesen fel lesz törve...ennyit erről....
  • Dávca
    minek ilyen gennyládák? Nemigaz ha állítólag kész az eredeti akkor mért kell utána is buzulni a hülye kódokkal?
  • Dávca
    kössz, holnap megleszz, mert má naon akarom látni!
  • FLeK0
    ~9gb
  • Dávca
    na tényleg mekkorát foglal az Ultimate? Mert azt fogom felrakni csak kell hozzá 1 másik vinyó.
  • Dávca
    jaja
  • FLeK0
    beta1 a legjobb mert még az egeret is alig lehet benne mozgatni
    kaphatunk még pár ilyen kérdést?
  • Dávca
    Nálam XP-n szar volt a defender.
  • scs17
    bazz képzeld xsoftpye -t és windows defendert is rendszeresen használom és egyik se ismeri fel
  • Dávca
    És szerintetek meik a legjobb (RC1, RC2, Vagy a másik négy közül)?
  • FLeK0
    grat
  • scs17
    Tud vki egy jó spywareírtó progit ami működik vistán mert a gépem megfertőzte egy :( ??
  • Dávca
    figy! ez engem is érdekel, ,,visszalehet valahogy állítani az xpt vagy ujrakell tenni?" és mekkora a Vista nálatok GB-ben?
  • Newfronter
    Érdekes a skined is...
  • asysoft
    Heh:) Nekem RC2-vel mindig behalt, alul feljött egy kis üzenet, hogy a teljes változatban már ki lesz javítva. Ennyit erről...
  • DjDano
    Valami nagyon nagy bug lehet a Vista-ba, már nem először döglik meg nálam a Host Process for Windows Services

• Thadius #10337
    visszalehet valahogy állítani az xpt vagy ujrakell tenni?
  • asysoft
    Ez a ReadyBoost számomra is érdekes. Pendrive-om vásárlásakor direkt egy gyorsabb típust szemeltem ki (OCZ Rally2), erre ezzel sem akar menni:) De lehet a chipsetdriver játszik közre (NF3), mert néha a merevlemezes másolgatás is elképesztően lassú.
  • Omega888
    [email protected] THX
  • pedestrian
    hova küldjem?