40038
-
#10373 tudom hogy pop milyen...ez csak egy példa volt -
#10372 eredeti xp-re csak eredetit lehet frissíteni, szoval ha felraksz egy eredeti xp-re egy warez-torrent vistát , attól a vistát installálás után ugyanúgy aktiválni kell, és ha nem aktiválod akkor az lopott szoftvernek minősül...de majd ha lesz crack...:))) -
#10371 Tényleg a reges cucc hogy megy? (frissítés) -
#10370 De mindenesetre jó készülni mindenre a legbiztosabb ez! -
#10369 pop3 védelme enyhe mértékben más mint a vistáé.. itt nem arra megy ki a játék -
#10368 ez nem így megy... -
#10367 Nekem 1 emberke úgy csinálta meg a Windows XP-t hogy legálisan veszik észre. És erről Frissíteni meg nemnehéz!!! (az-az lehet hogy legális Vistám lesz) -
#10366 Vagy azért adták ki előtte ezt az rtm verziót, hogy amíg kijön a bolti addigra már feltudják törni -
#10365 oké majd meglátjuk...:) -
#10364 Nemtom hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem az XP-t érdemees megtartani, mert lesz SP 3, (Vista miatt késik) és szerintem ha a Vistát ilyen jóra csinálták érdemes megnézni hogy milyen!! -
#10363 Szerintem a karácsonyi szezonba vásárolható brand gépek már tartlmazni fogják a Vista-t. Tehát egyre több embernek lesz hozzáférhető legálisan. Crackerek meg nem fognak várni januárig. -
#10362 biztos vagyok abban , hogy ebben az évben már nem lesz olyan crack ami kikakukkolja az aktiválást ...bár ki tudja hogy hogy fog ez alakulni.... -
#10361 akkor még előbb....:)
csak egy péda...prince of persia 3 hoz egy évvel a megjelenés után jött crack.....de az phersze a crackerektől függ.... -
#10360 Már szerintem el is készítették a jó crack-et csak mi még nemtudunk róla. -
FLeK0 #10359 a crackerek nem fognak a bolti változatra várni, hidd el :) -
#10358 bon: megjelenés 2007 január 30 körül...tudod a boltokba kerül....és az emberek nagyrésze onnantól kezdi majd el használni , onnantól lesz felkapott hír is...úgyhogy nem jelent még meg csak kiadták az rtm-et.....az azért egy kicsit más ugyhogy az után egy hét...ma november 19. van -
#10357 HA MÁZLIM LESZ, HOLNAP MÁR VISTÁZNI FOGOK, ÉS EZT KÖSZÖNHETEM ANNAK A SZEMÉLYNEK, AKI FELVETT MSN-RE, ÉS RENGETEGET SEGÍTETT. (NEMMONDOM HOGY NEMVOLTAM IDEGESÍTŐ ÉS NEM IS LESZEK AZ) LÉNYEG HOGY KÖSSZ!! -
#10356 Végülis nemigazán szólhatnak a hackereknek, még a Microsoft se!!! -
#10355 Már több mint 1 hete kész. -
#10354 ettől függetlenül nagyon tetszik a vista -
#10353 a kódok azért vannak hogy a microsoft bemutassa hogy milyen szuperek meg biztonságos....megjelenés után nem adok neki egy hetet és teljesen fel lesz törve...ennyit erről.... -
#10352 minek ilyen gennyládák? Nemigaz ha állítólag kész az eredeti akkor mért kell utána is buzulni a hülye kódokkal? -
#10351 kössz, holnap megleszz, mert má naon akarom látni! -
FLeK0 #10350 ~9gb -
#10349 na tényleg mekkorát foglal az Ultimate? Mert azt fogom felrakni csak kell hozzá 1 másik vinyó. -
#10348 jaja -
FLeK0 #10347 beta1 a legjobb mert még az egeret is alig lehet benne mozgatni
kaphatunk még pár ilyen kérdést? -
#10346 Nálam XP-n szar volt a defender. -
#10345 bazz képzeld xsoftpye -t és windows defendert is rendszeresen használom és egyik se ismeri fel -
#10344 És szerintetek meik a legjobb (RC1, RC2, Vagy a másik négy közül)? -
FLeK0 #10343 grat -
#10342 Tud vki egy jó spywareírtó progit ami működik vistán mert a gépem megfertőzte egy :( ?? -
#10341 figy! ez engem is érdekel, ,,visszalehet valahogy állítani az xpt vagy ujrakell tenni?" és mekkora a Vista nálatok GB-ben? -
Newfronter #10340 Érdekes a skined is... -
#10339 Heh:) Nekem RC2-vel mindig behalt, alul feljött egy kis üzenet, hogy a teljes változatban már ki lesz javítva. Ennyit erről... -
#10338 Valami nagyon nagy bug lehet a Vista-ba, már nem először döglik meg nálam a Host Process for Windows Services
-
#10337 visszalehet valahogy állítani az xpt vagy ujrakell tenni? -
#10336 Ez a ReadyBoost számomra is érdekes. Pendrive-om vásárlásakor direkt egy gyorsabb típust szemeltem ki (OCZ Rally2), erre ezzel sem akar menni:) De lehet a chipsetdriver játszik közre (NF3), mert néha a merevlemezes másolgatás is elképesztően lassú. -
#10335 [email protected] THX -
#10334 hova küldjem?