Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenkinek ki tudja hogy kell letörölni ezt a Vistát?

janos666
Szarok bele, én inkább Vista alatt is mûködõ Creative konzolt kérek, más gondom nem is lenne a beta2-vel.
DrFantastikus
Egy "uj" Build ... Mar reszketek erte !!!!!! <#taps><#circling><#eljen><#taps>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

Sorcy
Az Isten beszéljen belõled!! 😊

Sorcy

Extraboy
En arra tippelek, hogy ma kapjuk... legutobbiakat is pentekenkent adtak ki.

Sorcy
Is Windows Vista Interim Build 5456 coming to testers any moment?
by Larry Richman
June 20, 2006

Now that Windows Vista Beta 2 has been officially released to the public, members of the technical beta tester community are chomping at the bit for their next build. As was the case between Beta 1 and Beta 2, various groups of testers received interim builds of Windows Vista approximately once per month.

As Microsoft has now officially stated (see MS Announces Vista Builds Monthly), this once a month release schedule will continue through the RC (Release Candidate) period right up until RTM. If this is the case, then a new post-Beta 2 build should be out any day now. This would be the first build in the RC1 branch.

And so the speculation begins...and word is that Windows Vista Interim Build 5456.winmain_idx03 is on the way! The Hive's blogger Brandon LeBlanc tipped us off to this post by Utakz, whose blog is usually pretty accurate, as blogs go.

"Currently, Microsoft have been working on a new interim post-Beta 2 build of Vista to release to the Technical Beta testers within the next week or so, assuming all goes as planning over at Redmond,: according to Utakz. "The build to be released, 5456.winmain_idx03, is still currently being worked on internally and no actual rebuild has yet to be signed off yet. I should make it pretty clear that only the Technical Beta and TAP will be receiving this interim, so those of you with MSDN accounts (among others) will be missing out on this release."

Sorcy

apu
Szóval itt szenvedtem a Vistával talán emlékeztek. Hibás volt a RAM az XP simán elment,mig a Vista nem, csak egy teszt után jöttem rá.

http://kromek.hu/blog/ -apu-

Balumann
na én inkább várok még <#wow3>

Extraboy
1. Ugy tudod megcsinalni, hogy 2 particiot csinalsz, egyiken van az XP, masikon a Vista (Vistanak 12giga kell, de ajanlatos 14-15, ha par progit melle akarsz rakni). Ha ezt megcsinaltad, gepinditaskor auto feljon egy menu, hogy melyik rendszert szeretned elinditani, onnantol egyertelmu.

2. Fogg. sincs

Vagy kulon particiora rakod, vagy frissited ra az XP-t, utobbi esetben formatalnod kell ha jon uj vista beta vagy ujra XP-t akarsz. 12gb hely kell neki 1 particion.

Balumann
Lenne 1-2 kérdésem ezzel a Vista beta 2-vel kapcsolatban :/
1. 2 vinyóm van, a 19 gb-sen van 10 giga hely, a másik 80 gigáson kb. 2 giga hely. Rátudom rakni a Vista-t arra a 10 gigára, a Win XP mellé?
2. A második, hogy mi lesz ezzel az opengl-el? Majd kifog jönni valami patch hogy jó legyen, vagy valmai megoldás, vagy majd ha kijön egy újabb beta akkor azt is lekell tölteni és azt feltenni amibe már bennelesz? :/

Vagy ezt a Windows Vista-t nem elhet így winxp mellé telepíteni? (cikkbe az van hogy hagyjuk meg korábbi rendeszerünket, de a microsoft.com -on ezt írja:

"Továbbá a Windows Vista Beta 2 (és RC1) telepítését követõen nem térhet vissza a korábbi operációs rendszerre – tehát vagy be kell szereznie és telepítenie kell majd a Windows Vista végleges kiadását, vagy újra kell telepítenie a Windows korábbi kiadását. A Windows Vista Beta 2 telepítése elõtt ne feledjen biztonsági másolatot készíteni az összes fájlról."
<#szomoru1>

Extraboy
Igazad van benne, hogy lopott de ami jobb az akkor is jobb (sajat velemeny). Mielott vki felreerti, Mac-et is nagyon szeretem, de idaig winnel jobban elvoltam, viszont megertem azokat akik munka (pld.: 3d, filmvagas, photoshop...) miatt (is) azt hasznaljak, tenyleg jo rendszer.

É a vista jó, a vista szép, a vista ilyen, meg olyan. De ne nagyon szépítsünk rajta a Microsoft ötleteket lopott a Macintoshtól, jó az is igaz, hogy vannak saját elemek, de azért én nem sajnálom az ötletlopást, a mac is cool!

Zsoltika 007
Linket dobnál az nv driverhez?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Én tökéletesen meglennék vele, az XtremG-s emberkék már rég kiadtak egy szinte XP-s driver szintjére tweakelt, Aero-t (LDDM) is támogató 88.61-es Vista drivert amivel a Vista is szépen viszi a játékokat. (igaz OpenGL-t nem próbáltam, csak D3D-set, de úgyis csak olyat használok)
Egyetlen gondom hogy a WIndows update is letölti tökugyanazt az XP Audigy drivert amit elfogad a Vista és szólnak a hangszórók, de nincs vele control panel. (CD-rõl felerõltetve meg nem talál Creative hardvert az XP-s controlpaneljük) Így a Vista buziskodó eszközkezelõjébõl meg nem lehet rendesen beállítani a hangot (5.1-re állítva csak 4 hangszóró szól, de ha 7.1-re rakom akkor a játékok is 7.1-es cuccnak látják és akkor azok szórják szét szarul ; nameg nincs bass redirect hogy ne legyen mozgássérült a mélynyomó) és játékok alatt szarul szól a hangosítás.
Elolvastam, de más helyeken volt akinek ment a Quae valamelyik része alatta, akor még is csak meg lehet oldani az OpenGL "problémát", nem?

Zsoltika 007
Akik nem tudják lehet-e a beta2-t fõ oprendszerként használni azok olvassák el EZT!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Valahol (magyar vagy külföldi fórumokon), valaki talált már olyan Flash eszözt, amivel a Prefetch-et (jól írtam?) mûködésre lehet bírni, és nem találja a Vista túl lassúnak?

Extraboy
ProGabe #3003-as hozzaszolasaban emlitett cikkbol idezek: "Információink szerint az RC1 a mostani Beta 2-höz képest tartogat majd némi újdonságot a szolgáltatások terén is."

Nos nem akarom elkiabalni, de szerintem bennelesz az Aero Diamond 😊

Extraboy
#3001 - nem akarlak elkeseriteni, lehet, hogy csak en tevedek, de szerintem RC1-re meg boven varhatunk 😊 szerintem meg lesz legalabb 2-3 CTP build mielott azt kiadjak.

#3007 - lehetett kerni "media"-n is (azaz CD-t is kapsz) de ezt nem kertem mert szerintem absz folosleges. Mire ideér mar majdnem uj buildet kapunk.

#3008 - na ez latod biztos 😄 ha nem adnak kozbe ki meg1et 😄

janos666
Ok, legközelebb ha itt felmerül akkor ahelyett hogy rákérdezek itt inkább utánnanézek máshol hogy van-e új build. <#zavart2>
bon
Nincs új bulid, egyszerûen még korábban kértem dvd-n is a Vista-t és Longhorn server-t amit ma kaptam meg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ha lenne uj build arrol elobb tudnank minthogy kierkezik egy magyar cimre

janos666
MEgrendelted a beta2-t vagy tényleg van új build MNDS-eseknek?
bon
Nekem is ma hozott pár cd-t

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mr Manson
jaja, bár ma hozott postás csomagot 😄 egyenes MStõl

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Az majd jo negyed ev mulva, de attol meg johetnenek rendszeresebben uj buildek mint a beta2 elott.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sorcy
5456-RC1

Sorcy

Sorcy
Ha minden igaz akkor meglesz! 5465-RC 1! Reméljük igaz amit írnak és egy héten belûl a " miénk lesz " !!!

Sorcy

Extraboy
Jo lenne egy uj build :]

szerintem a linux.comon!

hol?
janos666
Kaphatsz ingyen sajátot.
vistához
Mondjatok már egy cd címkét a vitához.
Zsoltika 007
Maradjunk annyiban hogy visszavonul. De attól még lemond..

Hogy mondott volna már le? Csak majd idõvel átadja a helyét az aktívabbaknak...
Ne értelmezd félre már a hírt!
berlinboy6329
Bill Gates tényleg lemondott?Lál,most tudtam meg.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sorcy
Is Windows Vista Interim Build 5456 coming to testers this week?
by Larry Richman
June 20, 2006

Now that Windows Vista Beta 2 has been officially released to the public, members of the technical beta tester community are chomping at the bit for their next build. As was the case between Beta 1 and Beta 2, various groups of testers received interim builds of Windows Vista approximately once per month.

Although Microsoft has not officially stated it, we expect this once a month release schedule to continue through the RC (Release Candidate) period. If this is the case, then a new post-Beta 2 build should be out within the week. This would be the first build in the RC1 branch.

And so the speculation begins...and word is that Windows Vista Interim Build 5456.winmain_idx03 is on the way! The Hive's blogger Brandon LeBlanc tipped us off to this post by Utakz, whose blog is usually pretty accurate, as blogs go.

"Currently, Microsoft have been working on a new interim post-Beta 2 build of Vista to release to the Technical Beta testers within the next week or so, assuming all goes as planning over at Redmond,: according to Utakz. "The build to be released, 5456.winmain_idx03, is still currently being worked on internally and no actual rebuild has yet to be signed off yet. I should make it pretty clear that only the Technical Beta and TAP will be receiving this interim, so those of you with MSDN accounts (among others) will be missing out on this release."

Sorcy

vegulis minek tegyek jobba az internetezok 85%-anak az elmenyet.

Sajnálom, ösztönös az MS ellenszenv 😊 Jah, nem muszáj használni, csak tudatni kéne az MS-al, hogy tök feleslegesen frissítik azt a progit 😄

bon
Én Cd-rõl bootolható windows váltózattal indítom a rendszert és ott van nekem ERD Commander azza egy elkalom kivételével minden fájlt tudtam törölni. Ami meg fenmaradt abban a kivételes esetben azt saját tulajdonba vettem XP alatt adtam a felhasználómnak full jogot és a windows intézõ letudta törölni.

Zsoltika 007
Hát ez eléggé fél megoldás. De hogy hogy nem lehet törölni?? Pedig recovery console-nak illene tudnia.

apu
Köszi lehet, hogy ez lessz a megoldás.

janos666
Bootolsz Vista DVD-rõl, kérsz Recovery console-t (system recovery vagy hasolnó menüben az install gomb alatt), beírod hogy del /?, megnézed melyik paraméterek kellenek hogy töröljön írásvédett filokat is és hogy ne kérdezzen rá külön minden filera (nem ugrik be, de talán del /s /q /r) és így letölröltetsz mindenVistás mappát. Eztuán hátramarad kb 6-8 mappa minek az össze helyfoglalása kb 4Mb, ezeket utánna szépen bemásolod egy ZZZZ nevû mappába ami nem nagyon fog zavarni. Legalább is én így csináltam eddig 3 buildel és most van egy 15Mb-os ZZZZ mappám.
apu
Talán nem is ragozom tovább a lényeg az, hogy Tudtok e arra valamit arról, hogy lehet kitörölni, vagy/és az irásvédetséget feloldani más oprendszerben a Vista fájlokra? Ne legyen ott az a sok szemét már három partición. Természetesen formázás nélkül, mert azt nem kérdezném. Úgy könnyû😊

apu
Szóval, ha nem érted elmondom mi történt. Ugyan nem egy egyszerü eset. Mind említettem két vinyón van 5 nagyobb partició ami szóba jöhet meg kettõ, talán három kisebb ami a linux, stb és egyéb rendszerindítás. Az elsõ telepítésnél mivel legalább 10 Giga kell neki az egyik vinyó 60 gb os particiójára raktam ami partició az XP dokumentumok mappája. Mert ugye az xp nem a saját meghajtón kezeli nálam a dokut. Namost ez Vista biznisz beta2 a 32 bites változata. A Vista nem ment fel ahogy említettem telepítés vége felé meghalta magát. Ujraindítottam, és a Vista indult, de nem töltõdött be teljesen. Csökkentett módba bejött, elõsször, majd ujraindítás után soha. Természetesen összekeverte a meghajtó betüjeleket, az XP. t nem tudtam indítani, kénytelen voltam a linuxal hejrehozni a boot ot, akkor már az xp is elindult, ugye a vista átirta ba meghajtók betüjelét, de a boot fájlt elfelejtette kijavítani az xp hez a megváltozott elérési utat . Ezért nem találta gondolom, az XP.t. Na. Rendbejött az xp azon kivül, hogy mineddig C volt, most meg I meghajtó. Sebaj. Gondoltam de a Dok meghajtó mappába bele kerültek a Vista fájlok, amiknek egy részét nem tudtam letörölni, mert nem engedte az XP nek letörölni.
Folyt következik ez még az eleje az ügynek, mert utánna jött az a változat amikor egy üres particót csináltam neki és oda akartam felrakni. Ezt majd késöbb.

Extraboy
Koszonjuk szepen az epito commentet 😊 tudod absz nem kotelezo azt hasznalni, de megjegyeznem, hogy nekem Vista ala meg 1 virus se futott be, sot XPhez sem (IE7el voltam).

Ez igen! Az Internet Explorer 7-be már lapfülek is lesznek!

Ha így haladnak, az IE 19-be már lehet hogy feleannyi vírus fog észrevétlenül a windowsal barátkozni!