40038
-
#10493 RC1-hez! Többi folyamatban! -
Tomy Lee #10492 Igen,figyelni fogom az infókat ez ügyben biztos megoldanak mindent legalábbis remélem mert inkább ezt az op.rendszert használnám mint xp-t,ragaszkodom a Vista-hoz szándékozom megvenni majd az Ultimate változatot,tört verziót nem akarok használni. -
Newfronter #10491 Ennek a 90%-a megoldódik, ha kijönnek a driverek, meg 1-2 update januárig. -
Tomy Lee #10490 Nekem is sorban jelentkeznek a gondok Vista alatt ahogy használom azaz használnám de nem tudom mindenre.Kártyaolvasó portot nem tudom működésre bírni,5.1-ben a hangot nem tudom használni(sub meg sem szólal),saját Vista kompatibilis programjait folyamatosan bezárja(nem mindegyiket)IE7-ről ne is beszéljek,OP rendszer indítás kb 3-4 perc közben fekete képernyőt bámulok,eddig 4 gépet kötöttem össze cross kábellal vele abból csak kettőt sikerült felismertetnem a másik kettőt képtelen volt látni(ne is mondjam kellemetlen volt mert ismerős számított rá,hogy tudunk adatot másolni gépére de ez nem sikerült sem HUB-al sem kábellal és kicsit sem lettem ideges).
A béta driverek-től meg kivagyok már:(
Tehát minél többet használom annál rosszabb lesz.
Sok a hibaüzenet pitiáner dolgokért amit kellene azért szépen kezelnie.
Egyik kedvenc játékomat nem tudom futtatni driver hiba miatt:((
Kedvenc filmemet nem tudom nézni 5.1-es hangzással:((
Ezért nem erőltetem tovább a dolgokat visszarakom az XP-t. -
baca01 #10489 énis hallottam ilyet de még nem láttam sehol -
#10488 hi
igaz h van már magyarítás a teljes vistához?
mert az egyik barátom azt mondja h van ez igaz?
köszi
-
baca01 #10487 jaja superfetch-nek hívják... memóriaigényesebb alkalmazásoknál pl játékok a felesleges progikat addig lerakja a lapozófileokba és így addig nem zabál annyit. pl én 512mb rammal carbonoz-tam és úgy ment mint xp-n gond nélkül... -
#10486 Media Player Classicban meg lehet szóllaltatni az 5.1-et, csak be kell állítani, vagy JetAudiot ajánlok zenelejátszásra. -
Newfronter #10485 Szerintem meg a driver miatt nem indul...
Ha a játék elindul, akár egy memóriaigényesebb, akkor a Vista szépen legyalulja azt az 500MB-ot, de lehet hogy nem így működik, habár még régen azt mondták így fog. Azt is tudjuk, hogy nem csak a memóriamérettől függ egy játék jó futtatása, hanem az oprendszertől is(meg még sok mástól is). :) -
86troland #10484 nálam csak 7.3GB helyet foglal, pedig több program is fel van telepítve(ami imnd megy rendesen). mindenhez van driver, van 5.1-es hang is. sőt játtszani is tudok, épphogy picivel lassabban futnak mint xp-n(nfs carbon, prey, CS:Source...)
jah és 1GB Ramom van, amiből 420-at használ most jelenleg a rendszer, úgy hogy fut a firefox, uTorrent, tcm, és folyamatos vírusvédelem. -
#10483 En asszem holnap visszarakom az XP-t.
Egy giga RAm-bol 500-at leszed maganak alapbol es igy egy jatek sem indul nalam.
36 szolgaltatas fut a hatterben, pedig mar lelöttem azokat, amiket ismertem es tudtam, hogy nem kell.
CPU folyamatasona 30%-on van.
Semmi nincs a helyen. Nagyon megkomplikaltak szerintem.
64 es 32 bites szoftwereket kell kevernem, amit nem akarok.
Tulajdonkeppen rajöttem, hogy a kinezeten es a gadgeteken kivül semmi jo nincs benne.
Szoval minimum SP1-ig szerintem marad az XP. Annak legalabb nem kell 10 giga vinyo... -
#10482 Hali! Hogy megy a vista? :D Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a Media Playerben 5.1 -esre állítani a hangot, mert beállítottam az 5.1-et és faszán meg is szólal a tesztnél, de a media playerben nem! Amúgy egyik zenelejátszónál se amit próbáltam. Tudna valaki egy kis segítséget? Megköszönném -
#10481 Nekem semmi bajom nem volt vele, csak annyi hogy lemezröl nem tudtam felrakni!!!4 -
#10480 1 ideje már használom! Nekem még nem volt gondom vele! -
Tomy Lee #10479 Dehogy megy vele minden szépen.Próbálgasd csak és idővel rájössz;) -
#10478 Nekem tegnap nem is akart bootolni. Azonnal kékhalálozott mikor eltűnt a zöld csík. Hát mit mondjak nem valami strapabíró. Ami külön zavaró hogy minden driver vistás/gyári ms volt tehát semmi gányolás nem történt ami indokolná a dolgot. Rendszer szinten nem is piszkáltam semmit kb 3 napja. Azóta csak játszottam cs:s-al meg filmet néztem de még csak programot se telepítettem. -
#10477 nem hiszem hogy a kodban van a hiba -
#10476 a hiba az ön készülékében van. -
#10475 Kezdem azt hinni hogy ez a RTM ugyanolyan rossz mint az előző beták.
Lehet hogy azért van mert részben xp-s programokat használok de azért már non-szensz hogy nem tudok egyetlenegy mappát sem létrehozni és átnevezni. :( :( -
#10474 az a driver szerintem nagyon jó, semmi gondom nem volt vele
minden megy szépen -
#10473 én Atihoz sem látok nem beta drivert, ilyet látok ott vista-hoz:
Catalyst Beta Software Suite (32 bit) 37.6MB 8.31.100
Catalyst Beta(!) Software Suite (32 and 64 bit) 103MB 8.31.100
rendes, tehát nem beta ati drivert én még sehol nem látok... (ezt már próbáltam, de semmi nem megy 20 fps fölé amit próbáltam). DNA Ati driverrel (XP-s) már 25 fps-t is láttam CS Source-ba :-/ Érdekes egyébként hogy ezzel is megy a Vistanak az aero felülete. -
Tomy Lee #10472 Ok!Köszi a válaszokat.Várok és reménykedek a minél előbbi kiadásban. -
#10471 Januárig azt jelenti, hogy bármikor kijöhet egy driverral. -
FLeK0 #10470 Akármikor lehet, de legkésőbb január végéig lesz olyan amin minden megy megjelenítési hibák nélkül, viszont lehet hogy lassabban mint XP-n. -
Tomy Lee #10469 Tehát Januárig azaz ebben az évben ne is reménykedjek,hogy lesz Full VGA driver? -
#10468 Nincs még rtm driver. Januárig elfog készülni vele. -
86troland #10467 nvidia mikor készül el az rtm driverrel ? (tudom már van, de én olyanra gondoltam, amiben az nvidia control panel is benne van) -
#10466 Valaki tudja hogy mi a F***omért nem tudok megint mappát létrehozni? az elöző buildban (5840) is ezt csinálta nagyon bosszantó mikor azt írja hogy "The file or folder does not exits"
valaki segitsen pls!!! -
Tomy Lee #10465 Nem Béta!Azom már van:) -
#10464 http://ati.amd.com/support/driver.html -
#10463 már van, nem? -
Tomy Lee #10462 Nem tudtok valami hírforrást,hogy mikor lesz Ati driver Vista alá(nem béta)?
-
#10461 csak az a vicces hogy ennyi erővel bármidet megnézheti.amihez pedig nemhinném hogy joga van. -
Gabesssz #10460 Nahja igazad van egy normalis szolgaltato nem szolna de ez egy kis ceg.. raadasul fix ip-m van .. de ha most ezmiatt lemondom holnap az cinkes lenne aztan varhatnam a vendettat. >D -
#10459 hát én ilyen szolgáltatóval nem is kötnék szerződést, a kurva annyukat fenyegessék.. szerinten sürgősen keress valaki mást -
#10458 sziasztok!
érdekelne, hogy a vista is problémázik a nagyobb winchesterekkel? Gondolok itt pl XPnél 200gigás winyóból csak 130at ismer fel a telepítő telepítés után úgy kell aktiválni a maradék partíciót.
Illene neki :)
köszi, üdv -
#10457 Hat az szerintem nem a vista miatt volt...
Amugy valoban lehet serial nelkül telepiteni. Ez teljesen legalis. 30 nap utan ugyis aktivalni kell. En is ugy telepitettem. -
FLeK0 #10456 Engem már a win 3.1 idején is bilincsbe verve vittek el, amikor megtalálták a másolt floppykat egy házkutatás során. Azóta minden Windowst megveszünk! -
#10455 Szívás. -
Gabesssz #10454 Hát ez zsir felrakom a vistát megy fainul erre ír a kábelszolgáltatóm hogy : Hálózatfelügyeletünknek jelezték, hogy az Önök hálózatából illegális
tevékenységet, szerzői jogsértést hajtottak végre. Nah lol most törülhetem le.. csak engem vesznek észre itt ? lehet nemkellet volna frissitenem is.. :S