40038
-
#10533 Igen tudom :-)
Akkor megragadott a kinezete es az ujdonsaga. :-))
Azota lecsillapodtam es rajöttem :-)))
Vessetek ram az elsö követ :-)) -
#10532 2006. nov. 19. 05:21 | privát | galéria | válasz erre | #10248
Vaaah!!!
Felraktam a vistat es kibafott joooo!
Nekem nagyon bejön. Eddig semmi gondom nem volt vele. Majd meg az aktivalast kell megbuheralnom, de ma mar nem szenvedek vele.
Vegre az elsö windows, ami ugy jo ahogy van. Legalabbis elsö ranezesre. A gadgetek nagyon tetszenek. Eddig külön progit kellett telepiteni hozza.
Ezt írtad 3 nappal ezelőtt, hogy is van, "minden csoda 3 napig tart!" :DDD
-
jozsfm #10531 Nektek működik Vista alatt a Windows Media Center? Ha én startmenüböl elindítom kifagy a képernyő, alig lehet kilőni. -
Newfronter #10530 Ez az UAC, sokkal több haszna van mint gondolnád, pl. vírusok, rootkitek ellen egy félmegoldás.
-
#10529 Hat szorakozik vele a franc...
Amugy meg ami meg szamomra szar, hogy nem tudok alatta ekezeteket irni meg ALTGR+´-vel sem, pedig nemetre van allitva a nyelv es a billentyüzet es XP alatt siman megy. -
Lord Zax #10528 Azt a kérdezgetös gondot gyorsan meglehet oldani. Tedd magad teljeskörü adminná, és utánan nemfog, lentebb volt valahol asszem irva, énis onnan csináltam meg. Csupán az az egy hibája van hogy a c-n sok file levan tiltva elöllem, és szorakozni kell mindig az ownership-el ha akarok modositani egy ini-t, pedig admin vagyok. Ezt eléggé elbaxták, mi a fenéért tiltják el elöllem a saját file-jaimat??? Ezt mondja vki el nekem. Ezt kilehet egyébként vhogy kapcsolni?
-
#10527 Ja, viszont az idöjarasos cucc nekem megy... Egyszer mutatta, hogy not available, de egy idö utan megjavult.
Ja es meg azt elfelejtettem mondani, hogy nekem neha kirakja motivalatlanul a "my documents" mappat a desktopra, utana meg eltünteti.
Egy save as vagy copy funkcionak olyan körülmenyes megadni a nyomsavot, hogy az rettenetes... -
#10526 Nos a Vista igaz gyorsabban indul es szepek a hangjai meg az animalt kezelöfelületek meg minden, de nekem is folyton tekeri a vinyot es nem latom semmi ertelmet.
Az ujitott feature-ök, amiket eddig lattam tulajdonkeppen akar ne is lennenek.
Outlook expressbe beepitett spamfilter peldaul szep es jo, de peldaul meg mindig nem voltak egy olyan gombot hozzaadni, amivel spam-kent jelölhetem az inboxba erkezö leveleket.
A masik ami idegesit, hogy igaz arrol leszoktak, hogy megkerdezzek, valoban akarom e törölni, amit törölni akarok, most viszont atestek a lo masik oldalara es most azt kerdezik, valoban el akarom e inditani, valoban telepiteni akarom, valoban masolni akaom e azt amit eppen akarok.
Es az nem eleg, hogy egyszer megkerdezik (azt mar azert megszoktam valamennyire, hogy sokmindenre visszakerdez a windows barmelyik verzioja), hanem hogy ahhoz, hogy egy szar mmorpg-t elinditsak 3x kell engedelyeztetnem minden fele szarral...
"Hu vaze elindult egy progi, akarod valoban?"
"Hu vaze ez a progi a netre akar lepni, belephet valoban?"
"Hu vaze azt mondat hogy mehet, de ezt azert a tüzfalnak is mondd meg."
"Hu vaze ez most rament a netre es leszedett valamit, valoban leszedheti?"
"Hu vaze, leszedett valamit es el is akarja inditani, elindithatja?"
"Hu vaze elindult a progi, akarod valoban?"
Es ez igy megy folyamatosan.
Viszont ha van olyan opcio, hogy "Többet ne kerdezd" (peldaul az auto password fill in formulaknal) es azt hasznalod mondjuk az "allow" opcioval, azt hiszed akkor ezekutan mindig minden passwordot megjegyez es majd kitölti.
Haha, csak azt hiszed! Azt az egyet megjegyezte, aztan mivel azt mondtad neki, hogy többet ne kerdezze, baszik a többire ra...
Arrol nem is beszelve, hogy - mint mar mondtam - semmi nincs ott, ahol az az XP-ben volt. Mindenhez 20 kattintassal jutsz el es szet vannak csoportositva teljesen logikatlanul...
Az internet explorerben a favoritokat keptelenseg kirakni egy fejlecre...
Programok szo nelkül becsukjak magukat. Nalam pl az msn csinalja ezt naponta 5x. es az meg hagyjan, de ez meg meg is kerdezi, hogy becsukhatja-e...
Tulajdonkeppen nem tud semmit, amit az XP ne tudott volna 3rd party szoftverekkel.
Semmivel sem gyorsabb, mint az XP. En legalabbis nem vettem eszre, de a munka a secure center miatt lenyegesen lelassult...
A driverekröl nem is beszelek...
Na mindegy, szoval en leszedem es majd SP1 utan talan visszanezek.
DX10-et lehet majd XP alatt is hasznalni. Ha meg olyasmi jön ki, amit csak vistaval lehet, akkor azt kihagyom addig az eletemböl...
Az XP-re en is atalltam azonnal, de ezt majd akkor, ha 4 giga dual channel-t tudok annyi penzert belerakni, amennyibe most 1 giga kerül... -
Lord Zax #10525 Azt énis joideje keresem mi a fenét tekeri a vinyot idönként percekig. Játék közben sokszor elöjön és akkor baromi idegesitö, meg általában kilépéskor is. Énis kilöttem mindent, a legtöbb opcio ami uj használhatatlan, install után elsö a classic skinek beállitása volt. gadgetek jopofák de már régesrégen volt ilyen xp alá is. Én semmi külömbséget nem vettem még észre xp hez képest, nem lett gyorsabb se lassabb. Ugyanazok a hibák jönnek elö és ugyanugy müködik minden.
persze majd sokadik sp után lehet jobb lessz. :) Xpt meg persze hogy nem fejlesztik, sp se hiszem lessz rá mostanában hisz az az érdekük hogy az elavuljon. Pénz beszél. Vegyél uj ramot, uj dx10-es kártyát, 4core procit stb. :)
Egyenlöre hagyom ezt a gépen. -
#10524 hidd el ebben is akad szépen az újításokból.... de nyílván ami bevált XP-ben azon nem változtattak -
nightwalker #10523 Szisztok!Én vasárnap akartam újrarakni,de a "BillGates"féle termékkulcsal már nem lehetett aktiváni.(invalid key)Már be sem tudtam jelentkezni.Ha felteszem kulcs nélkül,és nem aktiválom,attól még megy minden?(update)Persze,harminc napig. -
expander #10522 Kissebb hibáktól eltekintve nekem is minden megy gond nélkül. A többi "lenyelhető" mert még meleg olyan friss...
Nekem a melóm miatt átlagban 1-1,5 GB ramot használ nagyon rugalmasan. Észre sem veszem hogy ennyit használ. AZ XP már 800MB-nál beszart, és nem ment rendesen. Eddig a Vista a nyerő nálam... -
86troland #10521 én adnék kulcsot(van fölöslegben bőven). de sztem az tiltott itt a fórumban -
Thanatos #10520 ugorj inkább ki az ablakon, jobb lessz mindenkinek hiddel... -
LaciMaci #10519 Nem mennek a kulcsok légyszi vki küldjön!
Előlre is 1000 köszönet! -
Mr. Perfect #10518 Hát.. nem mondom, hogy meggyőztél. :))) Igazából nem nagyon tudok olyan indokot ami miatt érdemes lenne áttérni XP-ről. Legalább is az elkövetkező fél/egy évben biztos,hogy nem. Pl. ott van a játékok szempontjából legfontosabb video driverek kiforratlansága. Az még tuti, hogy bele fog tellni egy időbe míg a gyártók a mostani XP-n meglehetősen jól működő driverekhez hasonlót tudnak majd csinálni vistára
Az XP szerintem sokkal nagyobb előrelépés volt anno a Win98-hoz képest mint ez az XP-hez képest. -
Newfronter #10517 Nem gáz az 500MB használat, a Superfetch majd kiüríti ha kell, az elején meg azért tölt sokat, hogy a gyakran használt progijaid gyorsabban töltődjenek be.
Ja és többen fognak átállni mint anno XP-re. Amúgy amikor megjelent az XP rögtön átálltam. :)
A Vistában sok minden változott, szinte majdnem minden megváltozott. :)
-
#10516 Remek, valami bővebb információra gondoltam! -
#10515 hogy 64bites -
#10514 #10444 <---- Itt a megoldás.Tökéletesen működik!!! -
Mr. Perfect #10513 Pl.gyorsabb?
Engem amúgy egy valami nagyon idegesít a vistában. Tök gyorsan elindul, de miután megjelent a desktop és lehet is használni, pl. lehet bármit indítani, elkezdi a winyót kerregtetni perceken keresztül. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi a francot csinál ilyenkor? A search és indexing service ki van kapcsolva, a task schedulerből a defrag, sőt minden cucc ki van kapcsolva és még is csinálja.
Amúgy szerintem ez a vista nem igazán lesz olyan sikeres az emberek körében mint anno az XP volt. Ahhoz képest, hogy öt évig csinálták, nem egy nagy szám. A user interface elsőre pofás, de másodikra inkább idegesítő. Gondolok itt az eldőlő és lapozható ablakokra illetve az átlátszó ablakkeretekre. Viszont ott van az 500MB memóri afoglalás ami szerintem brutális, és érthetetlen is. Nekem mondjuk 2Giga van a gépemben de szerintem sokkal elterjedtebb az 1 Giga RAM aminek kapásból a felét az op. rendszer foglalja el, szóval ez nagyon gáz. -
#10512 +mondaná valaki, hogy mivel jobb a 64bites változat a 32bitesnél!? -
FLeK0 #10511 stfu -
LaciMaci #10510 HELP! -
Thanatos #10509 akinek bevált pont az nem fogja elküldeni... -
LaciMaci #10508 Kérem akinek van egy beváltt az küldje el!
Köszönöm. -
LaciMaci #10507 Igényeltem és nem működik... -
LaciMaci #10506 Igényeltem és nem működik... -
#10505 hála istennek nekem ilyenre nem volt szükségem -
86troland #10504 RC1 kulcs igénylése
iTT válaszd alul azt hogy "select a location"
-
LaciMaci #10503 HOL? -
#10502 #10444 -
86troland #10501 beta2/rc1/rc2-es kódot kell igényelned -
LaciMaci #10500 Ultimate kellene! -
baca01 #10499 van rá megoldás keress vissza be van linkelve -
LaciMaci #10498 Sziasztok!
Sikeressen feltettem a Vistát és a Crack-et is megcsínáltam viszont amikor kódot kér nemtudom mit írjak.Tudtok adni egy kódot???
Köszi! -
#10497 nálam állandóan:
"Service not available." -
#10496 Kipróbáltam végleges vistán a játékokat hogy nem tettem fel az ati drivert, szarabb :( . Szal vissza az ati driver ha még nem is olyan kiforrott. -
#10495 Nálam megy -
#10494 időjárás gadgets működik valakinél? (Végleges változat)