Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a Costumer Preview Program-os Beta 2-õt.
De mi van, ha valaki töbre vágyik, és az 5456-ot akarja használni? 😊
Akkor vagy fizet, vagy warezol....
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Szerintem kell regisztrálni egy Windows Live ID-t ...
Talán itt, ha lehet direktlinkelni.
De kérdésedet nem értem, mert ha le akarod tölteni a Vistat, akkor ott fel is ajánlja, mondjuk én honapokkal elöbb regisztráltam. Nemsokára tudtommal már nem lehet regisztrálni, mert "elegen" vannak a felhasználók.
(Egyébként ez az ID kell az Office 2007 bétához is, ha jól tudom.)
my computer--->jobb klikk--->properties--->speciális--->indítás és helyreállítás... na itt lehet buherálni vmien szinten😛
a többit azért írtam magyarul mert nem jut eszembe hogy van angolul😛 sok sikert😄
Ma raktam fel a hivatalos Vista Beta2-õt (build:5384) és máris van egy nagy gondom. Amikor beteszek egy CD-t vagy DVD-t és az olvasóhoz fordul a rendszer (bármelyikhez ld. aláírás) kék halállal elszáll.
Page_fault_in_non_paged_area. Ez a hibaüzenet.
Tapasztalat? Ötlet, segítség?
The lead program manager for WinFS, Quentin Clark, has announced that his product is no more -- at least in its current form. Microsoft has decided not to continue development on the new file system, canceling Beta 2.
A windowsban beallitottam, utana nyitottam meg a powerstripet es akkor a windowsos beallitast mar lehetett lockolni.
pedig a windowsban be lehet allitani, ha ki van kapcsolva az account protection, csak az ugye nem marad meg ha vmi mast futtatok teljes kepernyon.
Teny, hogy szar drivereket csinal a creative, de most ugy tunik nekem hogy itt vmi mas zavart be egy ideig.
A bootolas nekem egy picit (~15 masodperccel) lassabb lett mint a beta2-ben, igaz ott a home premiumot neztem, itt meg ultimatet.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"De az, hogy az ablakok elfordatva térben látszódjanak a próbám alatt (kb 10 perc) nem sikerült megtapasztalnom" - Win key + TAB
"El is adom, csak nem tudom mennyit érhet egy 60 gb-os maxtor." - nekem meg van 3gigas quantum-om is 😄😊 es mukodik 😊
A pontozása érdekes, mert kb ilyen pontokat kaptam: 3,5 3,9 5 5,8 4 és ez neki összességében 3.
De az, hogy az ablakok elfordatva térben látszódjanak a próbám alatt (kb 10 perc) nem sikerült megtapasztalnom.
Viszont arra rájöttem, hogy mennyit fejlõdött a technika, mert a régi winyómra raktam, ami annyira nem is öreg 3 éves lehet, de olyan visító hangja van, mint egy sugárhajtásos repülõnek felszálláskor, és kiakasztotta a fülemet az a frekvencia.
El is adom, csak nem tudom mennyit érhet egy 60 gb-os maxtor.
Release Date 6/21/2006
Files in Download:
NetSDPx86.zip, 59.69 MB
NetSDPx64.zip, 2.52 MB
😄
ez is sokat elarul 😊
Az progi meg azért rákérdezhetett volna, hogy tényleg törölni akarom e.
Na mindegy, már kiírtam DVD-re. Holnap felrakom a régi vinyómra.
Az aero ebben ugye még nincs benne?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊