Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Kétféleképpen lehetsz betateszter, meghívásos alapon vagy pénzért... pl Extraboy ha jól tudom meghívóval lett betateszter 😊

Mi az hogy fizet? Kinek? Ha bétateszter, akkor INGYEN megkapja. Ha nem bétateszter, akkor letölti vagy megveszi 9 euroért a béta2-t, és frissíti, ha nem frissíti, akkor meg vár az RC1-re.

"ha le akarod tölteni a Vistat, akkor ott fel is ajánlja"

Igen, a Costumer Preview Program-os Beta 2-õt.
De mi van, ha valaki töbre vágyik, és az 5456-ot akarja használni? 😊
Akkor vagy fizet, vagy warezol....
Megkérdeztem másik fórumon, ha van 15GB üres helyed a Vistás partición, akkor lehet frissíteni az új verzióra, csak sokaknak többet nem indult el a Vista utána 😊

takraj
Fizetni kell érte és akkor elvileg bárki lehet... de van itt aki ezt jobban tudja. 😊

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Ha hivatalos teszterre gondolsz, akkor passz 😊

"Valaki nem tudja, hogy lehet valaki béta teszter?"
Szerintem kell regisztrálni egy Windows Live ID-t ...
Talán itt, ha lehet direktlinkelni.
De kérdésedet nem értem, mert ha le akarod tölteni a Vistat, akkor ott fel is ajánlja, mondjuk én honapokkal elöbb regisztráltam. Nemsokára tudtommal már nem lehet regisztrálni, mert "elegen" vannak a felhasználók.
(Egyébként ez az ID kell az Office 2007 bétához is, ha jól tudom.)

zsanet! az mbr-t átírta a pista amikor felraktad...
my computer--->jobb klikk--->properties--->speciális--->indítás és helyreállítás... na itt lehet buherálni vmien szinten😛
a többit azért írtam magyarul mert nem jut eszembe hogy van angolul😛 sok sikert😄

Nekem is szarakodott az elején, nem ilyennel, de lefagyott, nekem driver problémák voltak, rábíztam, hogy a vista keresen magának drivert az interneten, azóta jó.

zsanet
más ötlet?

Nekem is így van, de nekem adott automatikusan boot loadert. Próbáld meg mégegyszer. Én a Vista telepítesekor a D meghajtót jelöltem meg fõ winchinek. És mikor a Vista megy a D-t látja C-nek. Az XP meg rendesen.

zsanet
Sziasztok.A következõ probléma merült fel:adva van 2 winchester.Az elsõn XP,a másodikon vista oprendszer van.A vista késõbb lett telepítve,és inditáskor csak a vistát hajlandó indítani. hogy lehet rávenni a gépet,hogy választható legyen bármelyik oprendszer?

Semmi baja a memóriának. Goldmemory szerint, ill. a Vista sajátját is lefutattam.
janos666
Én nem sajnálom. Átverésnek vettem hogy filesystemnek emlegetik, pedig semmit nem tesz az NTFS helyére, de mellé se, simán csinál egy adatbázis a fileokhoz aztán örülj.
lehet memoriaproblema, futtass teszteket

Hát nem tudom nekem tökéletessen mûködik de viszont nekem nem nagyon tetszik!(ez saját vélemény)!

Sziasztok!

Ma raktam fel a hivatalos Vista Beta2-õt (build:5384) és máris van egy nagy gondom. Amikor beteszek egy CD-t vagy DVD-t és az olvasóhoz fordul a rendszer (bármelyikhez ld. aláírás) kék halállal elszáll.

Page_fault_in_non_paged_area. Ez a hibaüzenet.

Tapasztalat? Ötlet, segítség?
betanews, Microsoft Axes WinFS, Cancels Beta 2

The lead program manager for WinFS, Quentin Clark, has announced that his product is no more -- at least in its current form. Microsoft has decided not to continue development on the new file system, canceling Beta 2.

Extraboy
oks 😊

sikerult megcsinalni 😊

A windowsban beallitottam, utana nyitottam meg a powerstripet es akkor a windowsos beallitast mar lehetett lockolni.

Nem a futtatassal van gondom, hanem amikor a refreshrate allito ablakban 85 fole huznam csak egy windowsos kis hangot ad es nem allitja be.
pedig a windowsban be lehet allitani, ha ki van kapcsolva az account protection, csak az ugye nem marad meg ha vmi mast futtatok teljes kepernyon.

Extraboy
Meg probald meg, hogy Xp kompatibilitasi mod. Talan segit 😊

Semmi mas ilyen nem mukodott eddig vistaban, b2-ben volt vegre jo az uj powerstrip, de most az is elveszett egy idore ugy tunik 😞

Extraboy
refreshlock?

A powerstrip viszont megint nem mukodik, hello 85hz! :|

Extraboy
Install meg rohadtgyors lett 😊 nalam 20 perc

Valami oka csak van.. A beta1-ben jo volt, aztan jott ez az account protection cucc, sokaig recsegett (vagy volt amikor XP-s driverrel volt jo), most enyhitettek rajta es megint jo 😊
Teny, hogy szar drivereket csinal a creative, de most ugy tunik nekem hogy itt vmi mas zavart be egy ideig.
A bootolas nekem egy picit (~15 masodperccel) lassabb lett mint a beta2-ben, igaz ott a home premiumot neztem, itt meg ultimatet.

bon
Nállam is így van, most jól szol az audigy 2-öm. De azért iylen merész megállapítást nem tennék, hgy még se a creative driver a rossz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

meglepo modon a legujabb buildben tokeletesen szol az audigy 2-es kartyam a beta1-es driverekkel, pedig tobb valtozaton at csak recsegett. Akkor megsem csak a creative a hibas.-

bon
Javul a windows, de a bejelentkezés után még mindig elszütyõg. A Pontozás továbbra is sazr, bár változott. Én különbéséget láttam kinézetben a hangok beállításánál és a tûzfalnál is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kirol
Nekem is van 3,2 -es Quantum Fireball -om is.<#vigyor3>

Extraboy
"A pontozása érdekes" - nem erdekes, hanem szimplan szar.

"De az, hogy az ablakok elfordatva térben látszódjanak a próbám alatt (kb 10 perc) nem sikerült megtapasztalnom" - Win key + TAB

"El is adom, csak nem tudom mennyit érhet egy 60 gb-os maxtor." - nekem meg van 3gigas quantum-om is 😄😊 es mukodik 😊

Extraboy
fel

#3096 - sehogy.

kirol
Na megértem ezt is. Felraktam. Nagyon komolyan néz ki.
A pontozása érdekes, mert kb ilyen pontokat kaptam: 3,5 3,9 5 5,8 4 és ez neki összességében 3.
De az, hogy az ablakok elfordatva térben látszódjanak a próbám alatt (kb 10 perc) nem sikerült megtapasztalnom.
Viszont arra rájöttem, hogy mennyit fejlõdött a technika, mert a régi winyómra raktam, ami annyira nem is öreg 3 éves lehet, de olyan visító hangja van, mint egy sugárhajtásos repülõnek felszálláskor, és kiakasztotta a fülemet az a frekvencia.
El is adom, csak nem tudom mennyit érhet egy 60 gb-os maxtor.

Valaki nem tudja, hogy lehet valaki béta teszter? :confused:
bon
Na én mindjárt telepítem fel, most irom kifelé.

bon
Felraktad már?

Extraboy
kuldenek, csak par nappal kesobb 😄

Title Legacy Drivers for Beta 2 and Up
Release Date 6/21/2006

Files in Download:
NetSDPx86.zip, 59.69 MB
NetSDPx64.zip, 2.52 MB

😄
ez is sokat elarul 😊

most latom hogy mar 23-a ota ott van connecten az uj build.. olyan jo lenne ha tudnanak egy kibaszott mailt kuldeni idoben amikor kiraknak vmit.

Extraboy
Uj build, az announcements-ben nezzetek meg a linket hozza. Dear testers... jo toltogetest 😊

Extraboy
nyugii.... nem basztatasbol irtam... velem is volt mar ilyen, sot idegesitobb is 😄 aero bennevan, hogyne lenne... de mar miota bentvan. Csak az aero diamond nincs.

kirol
Köszi. Veled még nem volt ilyen, hogy véletlenül az egér mozgatása közben kattintottál? Ráadásul szar is az egerem, gondol egyet 1 helyett kettõt kattint.
Az progi meg azért rákérdezhetett volna, hogy tényleg törölni akarom e.
Na mindegy, már kiírtam DVD-re. Holnap felrakom a régi vinyómra.
Az aero ebben ugye még nincs benne?

bon
Sajnos nem tehetünk be engedély nélkül képeket. Így kénytelen vagy a neten fellelhetõekkel megelégedni.

bon
Tudtommal se lehet képet közzétenni az engedélyük nélkül.

Extraboy
"én véletlenül kattintottam a keresztre" - grat 😊

Extraboy
Ha jol tudom, nem lehet kepet kiadni, csak microsoft engedelyevel ( bar ebbe nemvagyok telj biztos ), szoval tolem ne varj 😞 😊

akyyy
vki szurjon bár me pz egy jó kis képet! tudom h lehetne neten keresni meg itt az sg-n is van, de nekem egy mezei átlagos usertõl kell kép, ésnem egy nagyválalati cég gépérõl mert abban semmi jó nincs

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;