40038
-
#37159 Sziasztok!
Tudom, nem nagyon ide tartozik, amit írok, de ha valami problémám volt, azt eddig , itt mindig megtudtátok oldani, és ezért jöttem ide.
Nagy problémám van.
Tegnap az asztali gépemen, újraraktam a nod 32, mert lejárt, és raktam fel egy malwerbytes anti spyware-es progit is , ami le is szedett jópár káros tényezőt.
A gép tegnap este folyamán tökéletesen ment...
Ma próbálom bekapcsolni, és amikor bejelentkezik a gép, ikonok nincsenek, csak a háttér és az egér, amit lehet mozgatni.
Egy pár másodpercig ez látható, majd egyszercsak kijelentkezik. És ezt csinálja folyamatosan, be, majd kijelentkezik.... így egymás után csinálja ezt!?
Nem tudom mi lelte, ha tudtok légyszi segítsetek.
Nagyon szépen köszönöm!
UI: (XP SP3 van rajta) -
starweb88 #37158 igen nálam is ez a tapasztalat, hogy nem megy annyit a vinyo csak úgy.. -
#37157 Nekem ki volt kapcsolva, de sok program rinyált, beállítottam 100 megára és kész. Nem lett lassabb semmivel, de legalább nem fűrészeli a vinyót állandóan. -
starweb88 #37156 lenne egy olyan kérdésem h levettem a lapozó fájl méretét 200-1000 mb ra és van 4 giga ramom okozhat lassulást? mert tököm kivolt h gigákat elvett a semmire mert állandóan volt még 2,5-7 giga ramom.. -
#37155 Lehet hogy a BIOS emulációs crack nem működik minden lapon - talán arra gondolt. Valami rémlik hogy régebben valahol olvastam. -
#37154 Ez jó kérdés. :D -
#37153 Ha legális kódot írsz be akkor korlátlan ideig fogod tudni használni (ha nins legális akkor található törés a neten). Egyékbént mi köze ehhez az alaplapnak? -
gyurkahurka #37152 üdv mindenkinek az lenne a kérdésem hogy asrock 945gc alap-om van és a vistát fel tudom e rakni?? merthogy a haverom azt mondta h hiába fogom beirni a kodot attól független 30 napig fogom tudni használni.
a választ előre is thx.
-
Villám0 #37151 Köszönöm, majd utánanézek. -
#37150 csinálj bat filet és a végére tegyél pauset. -
tompka #37149 Csináltam egy parancsikont a ping-hez, de lenne egy gond! Ha végez a méréssel azonnal kilép. Hogy lehet megcsinálni, hogy lefusson a mérés, de ne lépjen ki? -
tompka #37148 Érdekes, nekem nincs ilyen. :) -
#37147 Passz, még soha se használtam. Egyébként az office-ba is van ilyen leetőség beépítve. A Microosft Office Document Scanning program segítségével. A Microsoft Office eszközöknél található meg. -
#37146 Kösz szépen. Hogy tudok world-be menteni? Mert mentésnél csak image-et és multiple-t enged. A text-et nem lehet választani. -
#37145 Omnipage -
#37144 Hello!
tudnátok mondani az ABBY FineReaderen kívül olyan programot amivel scannelni lehet és utána modósítani a scennelt dokumentumot és world-be elmenteni? Kösz a segítséget! -
AdamF #37143 talaltam ra progit, beallitom aktivnak a ket parciot az ominozus winchesteren es most telepitem fel ujra a windows-t, remelemhetoleg jo lesz. (mind2 particio aktiv most) -
AdamF #37142 ez meg nem jelenti, hogy aktiv lenne? Van olyan progi ami bootol cd-rol es aktiva tudom tenni vele a vinyot oprendszer nelkul? -
AdamF #37141 mhh, jo kerdes ez az aktiva tetel.
vista telepitoben tudom aktivali? Ott toroltem a particiot majd letrehoztam egy ujat es melle vna irva, hogy primary. -
#37140 Nem, az úgy jó. Amúgy aktivá van téve a partició? -
AdamF #37139 Mitol lehet ez az egesz?
Amikor csinalok 2 particiot a a vinyon amire telepitek (250gb-ost + egyet a maradekrol), akkor csinal valami 0 mb-os particiot, lehet hogy ez kavar be? -
AdamF #37138 Ezt probaltam de ez utan is ez a helyzet marad.
Mitot lehet ez az egesz egyebkent? -
#37137 Vista teleítő berak és helyreállítás kérsz. -
AdamF #37136 Sziasztok!
A kovetkezo problemam van:
500GB-os vinyon volt eddig a rendszer + van egy 750-es Samsungom. Az 500-as vinyot most lecsereltem egy 750-esre, amire felraktam a vistat, viszont a telepites utani elso ujraindutas utan a kovetkezo hibauzenetet kapom:
acpi
Vista Loader 2.1.2
Done!
fallback 1
find --set-root /bootmgr
Error 17: File not found
Booting 'Windows NT/2000/XP'
fallback 2
find --set-root /ntldr
Error 17: File not found
Booting 'Enter Command Line'
Boot failed
Tudtok segiteni hogy mivel tudnam helyre hozni ezt a dolgot?
Elore is koszi! -
Bébá70 #37135 A CMR 2005-höz fel kell tenned egy patch-et,és létezik hozzá egy végül is szerintem valami crack aminek CMR 2005 No CD a neve.Ez felül ir dolgokat és müködni fog. -
#37134 Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy vista alatt a Commandos 2 1024-es felbontásban miért kattog a képernyő amikor escape-et nyomok? 640-esben nincs ilyen hiba. Ablakban futtatáshoz milyen parancsot kel beírni az exe- fájlhoz?
Amúgy már mindent engedélyeztem, mindent kipróbáltam... -
#37133 Nem lassabb, 4giga ramhoz vagy 64bites alkalmazáshoz ajánlott feltenni, egyébként teljesen mindegy hogy melyiket használod. -
tompka #37132 Még1 kérdés :)
Kilehet vhogy kapcsolni azt, hogy a lerakott programok ne legyenek a tálcán? RocketDock-al meglehet, de ha kikapcsol az aero, meg vissza, akkor eltünnek a dockban lévő ablakok. Más van? -
Villám0 #37131 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet Colin McRae Rally 2005-öt rábírni arra, hogy elinduljon, mert nekem nem megy, kiárja, hogy csak Windows 98-2003-on hajlandó futni, kompatibilitási módban, pedig vagy ugyanezt írja, vagy kiírja, hogy nem szereti a kompatibilitási módot, úgyhogy kapcsoljam ki és próbáljam újra és kezdődik elölről az egész, mit tegyek? És egy másik kárdés:
Van valami jelentősége annak, hogy a hálózatot magánjellegűre, vagy nylvánosra állítom?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
ágybanalvó #37130 vistából a 64 bites verzió jó? szóval úgy értem, hogy mondjuk játékoknál lassabb e mint a sima 32 bites? -
#37129 -
tompka #37128 Meglehet csinálni parancsikonnak a dvd író kinyitását? 3D ablakváltáshoz lehet, gondolom ehez is van vmi. -
#37127 gondoltam a rendszer visszaállításra is csak kicsit soknak tűnt ez a 35GB
Köszi még egyszer. -
#37126 deskspace, yodm3d vagy linux -
#37125 Itt elérhető:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/torrent/4360044/DeskSpace_1.5.4.4_-_3D_Multiple_Desktops__with_crack -
#37124 Pl. ez:
http://techline.hu/kiprobaltuk/20080630_3d_desktop.aspx -
amdopteron #37123 hallo kérdésem lenne láttam a múltkor a tvben egy műsort..
Nem tom melyik volt az a lényeg..hogy egy olyan programot mutatak benne hogy több asztalt lehet..a számítógépen tehát a szélén lehetet forgatni vagy vmi ilyesmi:selég hülyén magyarázom el...de nem tom jobban sajna..:S:S
ha valaki tudna segíteni vagy a program nevét megmondani nagyon megköszöném...hallo... -
#37122 Sry :D
Nem olvastam el alaposan -
#37121 Úgyis nézz egy összes fájl méretet, hogy a rejtett fájlokat előhozod. -
#37120 árnyékmásolatok, rendszervisszaállítási adatok - ezeket nem fogja fileként/mappaként mutatni akkor sem, ha a rejtett fileokat láthatóvá teszed.