40038
-
#10613 windows mail -
#10612 outlook -
#10611 Valaki talált már (jól) működő és pofás e-mail klienst Vista alá ? -
#10610 ez mit is igazol? -
nightwalker #10609 Jól van,megvan.Le is futtattam.Akkor,most mehet fel a hozzáadott product key-el?Vagy,inkább ne írjam be telepítéskor? -
#10608 hm... -
#10607 Windows is activated+ genuine embléma. nekem ennyi elég jövő nyárig -
#10606 Mikor küldted és hová?? -
nightwalker #10605 Ezt az msdn-patch-et honnan lehet megszerezni?
Thx! -
#10604 Amit küldtem Neked, hisz megy vele, nem? -
#10603 Neked lesz RTM kulcsod? -
Gipsz75 #10602 nem tudom egyesek miért reklamálnak, hogy így meg úgy, de rosszul működik a vista...
Nekem szinte az elejétől fogva fent van, és igaz, hogy nem játszok még rajta, én türelmesen megvárom azt, hogy végre "lépjen" az nvidia...
De nekem semmi más program nem okoz gondot, pedig én is sokfélét használok, mert kell a munkámhoz is...
És azt sem értem, hogy miért annyira lusták az emberek, hogy elolvassák a FAQ-ban leírtakat...már nagyon unom, hogy ugyanazokat a kérdéseket látom mindíg, és egyesek még fel vannak háborodva, ha nem válaszolnak nekik...
Én nagyon meg vagyok elégedve a vistával, igaz megvan hozzá a gépem is...tiszteletben tartom azok véleményét, akik azt mondják, hogy nekik nem felel meg, csak arra kérem őket, hogy ne azt írják le, hogy azért nem jó, mert fagy, újraindul stb.
Csak 1xűen azt, hogy nekik nem felel meg... -
#10601 És melyik crack mükszik???
-
#10600 Természetesen IGEN. Nézd csak meg a belinkelt képet, ott láthatod, hogy nincs aktiválva még legális kulccsal, hisz 26 napot ad csak neki.
Míg a Te gépeden ez nincs és ott a kis kék logo. -
etooo #10599 azt nem hiszem, mert nem beta :) -
#10598 Na most akkor müködik a Crack vagy nem!!! -
#10597 nekem még nem jött kulcs MStől! de nem is RC-re várok -
#10596 nekem működik az rc 1-es kulccsal amit 1 hete kértem. -
#10595 tudom én is írtam...de nincs köze ahoz hogy hányszorosan írod ki...leszeded az iso-t...lefuttatod rajta az msdn-patchet és goodbye... -
#10594 Ezt egyből gondoltam de azért idővel lesz csak lehet hogy már nem működik -
#10593 #10581 valaki ? :) -
#10592 nem is nagyon fogsz! AKiknek van nem adják ki! -
#10591 Valószínüleg elfogadná -
#10590 Az attól függ kitől vagy honnan :) -
adsa #10589 de ha vajon kapnál elfogadná-e? -
#10588 Ezt probáltam én is hogy visszairtam a két eredeti fájlt de még egy RTM-es kulcsot sem találtam a neten. -
adsa #10587 és ha rá mész télleg ki tudod cserélni a régit(RC1-est/RC2-est)egy újra(RTM-esre)? vagy vissza kell crackkelni ahhoz h elfogadja az rtm-est és ne álljon meg 2007 nyarán? -
#10586 Igen -
adsa #10585 azt akarom kérdezni h aki már meg crackkelte a vistát annak is írja h Change Product Key?
-
FLeK0 #10584 van egy olyan érzésem hogy azon is több száz dolláros cimke lesz majd ahogy kikerül a beta állapotból :). -
etooo #10583 használd a Microsoft Expression-t. az is ingyenes MS képszerkesztő, viszont azért van némi különbség :) -
#10582 A mai TechNet előadás egy élmény volt!
Thx MS
Aki teheti nézze meg! Érdemes! -
#10581 ha felrakom a daemon toolst mindig kéri hogy indítsam ujra utána viszont kb fél órát tölt aztán kiirja hogy vállaszzam a csökkentet modot meg iylenek. ez mitől van? -
#10580 A kis elégedettlen. :D
Nem tudom, nem olyan rossz Windows se. Csak kordában kell tartani. Tele van minden feleslegess cuccal az igaz, de amúgy nem rossz. Kezdenek egyre inkább felfele jönni vele. Linux az meg szerintem úgy jó ahogy van, csak meg kell ismerni belülről is. :P -
#10579 Mindegy, nem akarok Windows vs Linux vitat, mert mindkettöt utalom igazabol. Nekem rossz tapasztalataim vannak vele (velük).
Na de ez az, hogy minek ekkora OP rendszer? Erröl beszelek. Nem kell. Egy op rendszer legyen OP rendszer es ne akarjon media center lenni.
"A krumplileves legyen krumplileves", ha valaki talan meg emlekszik ezekre a nagy szavakra....
Windowsnal a krumplileves akar lenni kaviar meg minden mas, de a vegen csak mosogatole jön ki belöle... -
Newfronter #10578 Ez igaz, habár ha ő lenne a fő oprendszer, nefélj ott is kellene használni sok biztonsági eszközt... -
#10577 Nem értelek. Linux atomstabil. Eddig egy embernek sikerült lefagyasztania, akkor is 60+ médiaplayert futattva. Valami szar disztrót próbálhattál akkor, mert se nem koplikált, se nem fagyós stb... -
Newfronter #10576 Driverek, szolgáltatások, feuture-ök...
Nem voltak hülyék hozzá, hanem későn jöttek rá hogy nem az XP kernelére kell építeni a Vistát. Ha programozó leszel megérted és örülni fogsz, hogy normálisan működik egy ekkora oprendszer, mert itt már nem lehet még globálisan sem figyelni a kódot. Hiába az objektum orientáltság, ilyen mértékű kódnál, már a hiba természetesen adódik.
Linuxnál is...
A linuxot nem bántsuk, mert nagyon jó oprendszer, csak sok a disztrib és már azt sem tudod melyiket válaszd... meg nincs egységesítve sok dolog benne, pedig ha többet törődnének vele, jó kis vetélytársa lenne a winnek. -
#10575 Hat en probaltam a Linuxot privat is meg hivatalbol is, de en utalom. Lehet, hogy joni jo, bar nekem az is fagyott, mint allat, igaz szar gepeken ment, viszont komplikalt volt.
Ket OP rendszert meg futtasson az akinek ket anyja van. Azert a multik bohoca nem leszek... -
86troland #10574 1.Vista rtm-hez mikor lesz magyar MUI pack?
2. van esély rá hogy legyen normális crack rtm-hez?/nem olyan ami juniusban lejár/