40038
-
#10653 az iso bellé bearokd az iso file-t a patch mellé berakod a patchot...és apply...és kész is -
fischadiadi #10652 ÉS ezt a szart hogyan kell lefutatni raja, mert őróbálom azt csinálni amit ír, de az angoltudásommal van egy kis probléma -
#10651 jajj nem szedsz le szart...futtassad le rajta az msdn patchet és hurrá anélküls szarakszik... -
#10650 Ird ki DVD -re es arrol bootolj be ember. -
FLeK0 #10649 te vmi szart szedsz le, nem ez az iso neve -
fischadiadi #10648 Microsoft.Windows.Vista.Final-BiLLGATES.iso
ezt a verziót szedtem le és berakom daemonba beolvassa de nem indítja el mert azt írja ki h hibá, de ez már a 2. verzió amit leszedtem és ugyan ez a hiba... én szúrok el valamit -
Daveee #10647 vkinek megy 8800gtx vistán? mert enekm igen xp-n de még vistán enm probáltam -
daneelolivaw #10646 help plz!
nem tudjátok honnan lehet letölteni egy windows vistás témát az én xp-mre?
csak azt ne mondjátok, h keressek rá a guglibaq -
#10645 találtamvistára is.. de semmi eredménye.. restart és mintha mi sem történt volna.. a többi volume mixer és társairól nem is beszélve.. -
#10644 xp-s driver-t próbáld meg felrakni. -
#10643 valami info SB AUDIGY hangkari drájverekkel kapcsolatban? engem az sem érdekelne, ha sztereóban, csak szólna már... mer agybajt kapok hang nélkül :D -
Newfronter #10642 Anyaga felkerül majd a Technetre? -
#10641 Tegnap meg Windows Vista rendszergazda szemmel szeminárium volt!
Nem volt semmi ... -
Newfronter #10640 Windows Vista és .NET 3.0 fejlesztőknek, november 30.-án -
#10639 ... avagy gugli a barátod. ;) -
FLeK0 #10638 google md5 check -
#10637 Valaki tudja hogy hol kell megnézni egy fájlnak az md5 kódját?
-
86troland #10636 én 1G rammal használom és bár alapból több ramot eszik mint az xp, de memóriaigényes alkalmazások futtatásakor nem tűnik lassabbnak. -
#10635 Jólvan. Nem kell a marhaság. Van már így is elég...
1.5-2 Gb ram bőven elég. Nem kell itt vergődni. Annak idején az xp-nek is több kellett mint amennyi el volt terjedve. Ez van. Mondta valaki hogy kötelező feltenni? -
#10634 Ha az én gépemben is 8Gb ram lenne, én sem izgulnám halálra magam, ha az oprendszer egy Gb-t "enne" meg belőle, mondhatni kicsit belesz*rnék.
-
#10633 De most komolyan mit nemlehet érteni belőle??
Szerintem még aki alig tud inglisül az is megtudja csinálni.
Itt -> Windows\System32\Licensing\pkeyconfig megkeresed ezt --> pkeyconfig.xrm a fájlt.Így --> Open property, click Security > Advanced > Owner >Edit > Administrators aztán meg így Click OK and close the propertes.Then re-open properties of the file, Click Security > Advanced > Edit >select Administrators and click Edit. Click "Full Control", Click OK and close the properties megcsinálod, hogy írni és olvasni is tudd a fájlt.Ha ez megvan újraindítod csökkentett módban a qrva gépet és bemásolod a krekket az adott mappába.
Aztán ebben a mappában Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing
is kicseréled ezt --> tokens.dat a fájlt.Újraindítod a gépet normál módban és egy érvényes Beta1/Beta2/RC1/RC2 kulcsal aktiválod.Örülsz magadnak, hogy milyen skilles manus vagy :P -
#10632 Nekem 8GB DDR2 800MHz ramom van és a vista belöle 700MB - 1GB közöt eszik. Kicsit meg voltam lepödve de nem érdekelt!!! Valaki irna egy részletes crack és aktiválási folyamatot mert nekem meg még egy pár embernek nem világos!!! Köszi elöre is!!!! -
FLeK0 #10631 minek?
ati.comon megnézheted -
tibike21 #10630 megtaláltam a crecket és meg is csináltam a leirtak szerint de a serialokat nem, fogadja el mit tegyek? -
#10629 FLeK0 Mi a Mostani Versio Szama ? Ja es megcsinalta mar az ati azt a kib openglt?:D -
#10628 Már letárgyaltuk TS-en. -
#10627 például bitcomet, azureus, utorrent -
#10626 akkor rakjál fel.. :)) -
jozsfm #10625 Használta valaki a skypeot vista alatt? Mert nekem nagyon panaszkodnak a hangminőségére... -
tibike21 #10624 nincs torent progim feltéve:(( -
#10623 bocs második -
#10622 legfölső... -
#10621 http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=windows+vista+billgates+crack -
#10620 segítek...torrent keresőbe beírod windows vista billgates crack -
tibike21 #10619 már kerestem de nem igen találtam:( -
#10618 Szedd le a cracket majd hajsd végre az ott lévő utasítást. A linket megtalálod valahol itt a forumban, keress rá. -
tibike21 #10617 Sziasztok kellene egy kis segitség hogy tudom aktiválni a Vistat. a BGates fée verzió van meg, de hamarosan ljár a 30 nap. Aki tud segitsen privibe köszönöm -
FLeK0 #10616 pofás? akkor WLDM -
#10615 Danke ! A Thunderbírd nekem nem ment valamiért. De köszönöm még egyszer. -
#10614 Thunderbird