40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • MazeZee
    az iso bellé bearokd az iso file-t a patch mellé berakod a patchot...és apply...és kész is
  • fischadiadi
    ÉS ezt a szart hogyan kell lefutatni raja, mert őróbálom azt csinálni amit ír, de az angoltudásommal van egy kis probléma
  • MazeZee
    jajj nem szedsz le szart...futtassad le rajta az msdn patchet és hurrá anélküls szarakszik...
  • Promi #10650
    Ird ki DVD -re es arrol bootolj be ember.
  • FLeK0
    te vmi szart szedsz le, nem ez az iso neve
  • fischadiadi
    Microsoft.Windows.Vista.Final-BiLLGATES.iso
    ezt a verziót szedtem le és berakom daemonba beolvassa de nem indítja el mert azt írja ki h hibá, de ez már a 2. verzió amit leszedtem és ugyan ez a hiba... én szúrok el valamit
  • Daveee
    vkinek megy 8800gtx vistán? mert enekm igen xp-n de még vistán enm probáltam
  • daneelolivaw
    help plz!
    nem tudjátok honnan lehet letölteni egy windows vistás témát az én xp-mre?
    csak azt ne mondjátok, h keressek rá a guglibaq
  • autoszimulator
    találtamvistára is.. de semmi eredménye.. restart és mintha mi sem történt volna.. a többi volume mixer és társairól nem is beszélve..
  • Balumann
    xp-s driver-t próbáld meg felrakni.
  • autoszimulator
    valami info SB AUDIGY hangkari drájverekkel kapcsolatban? engem az sem érdekelne, ha sztereóban, csak szólna már... mer agybajt kapok hang nélkül :D
  • Newfronter
    Anyaga felkerül majd a Technetre?
  • Mr Manson
    Tegnap meg Windows Vista rendszergazda szemmel szeminárium volt!
    Nem volt semmi ...
  • Newfronter
    Windows Vista és .NET 3.0 fejlesztőknek, november 30.-án
  • LeonSilver
    ... avagy gugli a barátod. ;)
  • FLeK0
    google md5 check
  • Omega888
    Valaki tudja hogy hol kell megnézni egy fájlnak az md5 kódját?
  • 86troland
    én 1G rammal használom és bár alapból több ramot eszik mint az xp, de memóriaigényes alkalmazások futtatásakor nem tűnik lassabbnak.
  • Zsoltika 007
    Jólvan. Nem kell a marhaság. Van már így is elég...
    1.5-2 Gb ram bőven elég. Nem kell itt vergődni. Annak idején az xp-nek is több kellett mint amennyi el volt terjedve. Ez van. Mondta valaki hogy kötelező feltenni?
  • neozed
    Ha az én gépemben is 8Gb ram lenne, én sem izgulnám halálra magam, ha az oprendszer egy Gb-t "enne" meg belőle, mondhatni kicsit belesz*rnék.

• LeonSilver
    De most komolyan mit nemlehet érteni belőle??
    Szerintem még aki alig tud inglisül az is megtudja csinálni.
    Itt -> Windows\System32\Licensing\pkeyconfig megkeresed ezt --> pkeyconfig.xrm a fájlt.Így --> Open property, click Security > Advanced > Owner >Edit > Administrators aztán meg így Click OK and close the propertes.Then re-open properties of the file, Click Security > Advanced > Edit >select Administrators and click Edit. Click "Full Control", Click OK and close the properties megcsinálod, hogy írni és olvasni is tudd a fájlt.Ha ez megvan újraindítod csökkentett módban a qrva gépet és bemásolod a krekket az adott mappába.
    Aztán ebben a mappában Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing
    is kicseréled ezt --> tokens.dat a fájlt.Újraindítod a gépet normál módban és egy érvényes Beta1/Beta2/RC1/RC2 kulcsal aktiválod.Örülsz magadnak, hogy milyen skilles manus vagy :P
  • zsivko
    Nekem 8GB DDR2 800MHz ramom van és a vista belöle 700MB - 1GB közöt eszik. Kicsit meg voltam lepödve de nem érdekelt!!! Valaki irna egy részletes crack és aktiválási folyamatot mert nekem meg még egy pár embernek nem világos!!! Köszi elöre is!!!!
  • FLeK0
    minek?
    ati.comon megnézheted
  • tibike21
    megtaláltam a crecket és meg is csináltam a leirtak szerint de a serialokat nem, fogadja el mit tegyek?
  • L2Goku
    FLeK0 Mi a Mostani Versio Szama ? Ja es megcsinalta mar az ati azt a kib openglt?:D
  • me and a monkey
    Már letárgyaltuk TS-en.
  • MazeZee
    például bitcomet, azureus, utorrent
  • MazeZee
    akkor rakjál fel.. :))
  • jozsfm
    Használta valaki a skypeot vista alatt? Mert nekem nagyon panaszkodnak a hangminőségére...
  • tibike21
    nincs torent progim feltéve:((
  • MazeZee
    bocs második
  • MazeZee
    legfölső...
  • MazeZee
    http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=windows+vista+billgates+crack
  • MazeZee
    segítek...torrent keresőbe beírod windows vista billgates crack
  • tibike21
    már kerestem de nem igen találtam:(
  • bon
    Szedd le a cracket majd hajsd végre az ott lévő utasítást. A linket megtalálod valahol itt a forumban, keress rá.
  • tibike21
    Sziasztok kellene egy kis segitség hogy tudom aktiválni a Vistat. a BGates fée verzió van meg, de hamarosan ljár a 30 nap. Aki tud segitsen privibe köszönöm
  • FLeK0
    pofás? akkor WLDM
  • SubZero911
    Danke ! A Thunderbírd nekem nem ment valamiért. De köszönöm még egyszer.
  • Mr Manson
    Thunderbird