Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt valami fórumban olvastam, most ez vagy igaz vagy nem. Ugyanúgy, ahogy te sem tudhatod biztosan.
Az új tálca tutira benne van, start menürõl még nem találtam infót.
ha benne lettek volna, akkor a beta2ben megmutatták volna, mivel ez fontos a sok átlagusernek aki letölti. átalában a nagy optimalizás a fejlesztés vége felé van, amikor már nem tesznek vele keresztbe a saját rendszerüknek.

Azt hallottam, hogy ezek az optimalizációk már réges-régen benne vannak, most csak aktiválják õket.
De lassan dolgoznak a torrentes srácok még nem lelem sehol. <#integet2>

janos666
Gyér dolog hogy optimalizálják a teljesítményét és kevesebb erõforrást eszik majd?
Hát figyelj, jelentõsebb sebességnövekedést ígértek, meg néhány vizuális fejlesztést, na meg gondolom rengeteg bugjavítás is van benne.
Szerintem ennyi elég is.

Extraboy: Ha majd ezt a buildet is megnézem és még mindig benne lesz a megszokott ATI-s bugom, akkor elküldenéd nekik feedbackel?
Semmit.
Csak írtam, hogy ha annyi a változás, mint amirõl az elmúlt pár napban szó volt itt, akkor az sokkal kisebb ugrás, mint 5384->5456.
mit szeretnél?

Akkor elég gyér. 😞
Extraboy
Remelem az "uj" start menu / taskbar bennelesz 😊 nemcsak az uj basic theme.

volt róla szó az elmúlt pár napban

Extraboy
Ha vigasztal rendes serverrol en se sokkal tobbel szedem 😄

Changelog-ot tud valaki?
janos666
Jah, ahonnan szedni szoktam ott beígérték a következõ 24 órára. De mire külföldi trackerrõl lehúzom 20k-val...<#pardon1>
Sorcy
yup, reggelre mindenhol fent lesz!!!

Sorcy

ja, de sztem jó lehet hozzá a b2 cdkey.

janos666
Akkor ezt csak a CTP teszterek kapják meg, én meg húzhatom le megint torrentrõl, mi?
Extraboy
Azigen 😄 fo az, hogy mindenki egyenlo sebesseggel tolthessen 😄
50 vs. 450 😄 na kosz 😊

The Windows SDK contains pre-release documentation, samples, and tools designed to help you develop Windows applications and libraries using both Win32® and .NET Framework 3.0 technologies targeting Windows Vista.

hmm... szóval progikat tudok készíteni a Vistára VS-el. Na de ez tartalmazza a .NET 3-at ? Ha jól veszem ki belõle.

Amúgy C#-ot tanulok VS-ben...
Sorcy
Ami késik......

Sorcy

Ott még nem tartok hogy az SDK-val programozzak. 😄
Sorcy
na ja, de legalább egy kiinduló pont!!!

Sorcy

sdk-val nem megy sokra 😊

Sorcy
Látogass el ide!!!!!!!!!!! http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1d7f16b3-d2d5-48f7-9494-6696117ee712&DisplayLang=en

Sorcy

európairól jön 450 fölött most, közben játszom is

Hát kár hogy én nem vagyok beta teszter, nem baj majd a Vienna-nál teszterkedek. 😊 Az odébb lesz még azthiszem. 😊
bon
Ha a warezt rám értetted én legálisan szedem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Extraboy
A gyors az tulzas 😊 de egy kis segitseg talan, hogy nekem amcsi serverrol jon leggyorsabban, erdemes nektek is meg az elejen az osszeset megnezni... amugy nekem most 60kbps :S

Zsoltika 007
Tiszta release hangulat. 😄
Mint valami warez topik.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bon
Bizony <#vigyor> Holnap már szedem is. Hétvégén meg elvileg telepítem. Már ha addigra kész lesz a szobám felújítása és lesz áram is benne.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

jó hogy szóltál, most még jön gyorsan 😊

Extraboy
Kintvan az uj build !! 5472 😊

Sorcy
Download Vista 5472 July CTP Windows Software Development Kit (SDK)
By Jeff Rosado
July 17, 2006

With many rumors floating around the net regarding the next release of Windows Vista - see our previous coverage HERE - Microsoft has officially let the cat out of the bag. Today on Microsoft.com, the July Windows SDK CTP was released for download. In the release notes, it specifically lists the targeted OS as Windows Vista Build 5472.

As to when this Build of Vista will actually be released, and whether or not it is the 'promised' update release for MSDN/Technet subscibers, we will have to wait and see. The download release notes state: " This CTP (Community Tech Preview) is for use with Windows Vista build 5472 and the .NET Framework 3.0 Runtime July CTP. This pre-release SDK contains updates for native Win32 developers, including improvements to documentation and samples."

There has of yet been no official date given by Microsoft for the next Vista release, but Beta Testers are looking forward to something beyond 5456. Of course, it is also possible that the Beta Testers may get an additional or later release, as it has been reported that later builds have been referenced by Microsoft in response to some bugs.

As always, PROnetworks will keep you up to date on the latest news, and as soon as a new build is released we will be posting screenshots and reviews for our members as well as providing support for all the Vista builds.

Sorcy

Neked kevesebb?
Nekem a build 5456 egy 25 gigás vinyón Office 207 beta-val együtt foglal 12 gigát.
Extraboy
kevesebb, amugy hanyas builded van?

Garyskillz
hát az az igazság nekem 1 elég régi buildem van, és nemártana frissiteni vmi ujabbra, csak ugye a netem lassusága miatt a letöltés is sok idõ. na meg a másik h nemtudom h azóta változott e a gépigénye, mert ami nekem van még ahhoz még elég volt 10giga szabad hely, és kb olyan 6-7giga volt belõle a windows.
azota több a helyigénye vagy kevesebb?

smartbar xp, de van még sok ilyen.

Extraboy
#3389 - Sehonnan, az a sidebar-on van rajta ami nem portolhato XP-re (elvileg), de van egy csomo custom sidebar ami majdnem pont ugyanigy nez ki, ird be szimplan google-be es valszeg megtalalod...

#3390 - msdn.microsoft.com

Ha te anno megszerezted a beta 2-õt az MS oldaláról, kulcsal együtt,akkor a jövõben megjelenõ RC1-es változatot is leszedheted. Ne kérdezd meg mikor lesz, várhatóan augusztusban.
Sorcy
Közönséges halandó nem kerülhet közel Mr Gates birodalmához, kivéve ha van elég pénze az MS-elõfizura!!!

Sorcy

Garyskillz
hali all, valaki megtudja mondani h a microsoft oldalán hol lehet leszedni a legujabb buildet seriallal együtt?
elõre is thx!

gamerboy91
Egy kicsit más tészta de azé ide kapcsolódik:
A windows vista jobb oldalán levõ óra az a nagy:
Azt honnan tudnám megszerezni XP-re?

LeonSilver
Én ezt ---> Microsoft Windows Vista Build 5456 32Bit DVD próáltam de telepítés közben ledöglik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Extraboy
Az az egy baj, hogy ebben a 66os buildben nincs benne az "uj" talca, es start menu 😞 csak az ujjitott basic theme.

Extraboy
Mind2rol tudtam idaig 😊
Amugy az elsonek orulok nagyon, igen hasznos dolog 😊

mindent lehet

Szerinted lehet ilyet tenni? Nem kernelközeli ez a funkció, vagy netán nem kapcsolódik hozzá valamilyen szinten?
TothLaci
Ha meg nem lesz benne a véglegesbe, akkor majd kimásolják az egyik build-ból ezt a funkciót...
Jó hírek. Az elsõ hírt érintve szurkolok hogy az MS nyerjen. A Symantecnek amúgy is kapáltak.