40038
-
#10693 AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele először, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan... -
Paranoia #10692 szevasztok
felkerült egy ilyen; Windows Vista Activators-AIO
vki kiprobálta már?vagy vmi? -
#10691 Rosszul fog esni neki, ha kitörlöm a külső vinyómról az összes thumbs fájlt?
Mert k****a idegesítenek..
Ha csak a keresés zavarodik meg az nem gond, de semmi más ugye nem? -
#10690 Control Panel / Folder options
Megint kijött egy új WDDM nvidia driver, de ugyan olyan szar mint az előző, kár kipróbálni. -
#10689 VALAKI!!!!!!!!!
Légyszi mondja már el, hogy hol kell beállítani, a vista intézőjében, hogy mutassa a rajtett fájlokat.
És még valami, hogy miért van az hogy pl régen a külső vinyómon mikor hozzácsatoltam, és pl aa mappákat én régen átrakt5am más ikonokra, most nem tudja a vista lecserélni alapmappákra, olyan nyitottra, mikor kiválasztom a tulajdonságok, ikon, ... és amikor elfogadtatom vele visszacseréli hirtelen arra amit még régen csináltam neki A (windowson belül választható ikonok mind)
Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ?? -
#10688 Ac97 driver gyártó weboldaláról. -
baca01 #10687 magyar nyelvű vista készítése -
baca01 #10686 kapcsold be az aero-t -
FLeK0 #10685 csak aero-val megy -
#10684 hát nem megy a wingomb+tab kombináció! Nem csinál semmit. -
Mr. Perfect #10683 Nekem mintha onnan szedte volna le, de azt hiszem akkor már valamilyen driver volt fent hozzá. -
#10682 Nem hiszem. ott csak az van amit alapból feltelepit hozzá. de azzal nem szól minden hangszóró. VIA AC97 kellene. -
#10681 és nincs valahol egy leírás a beállításairóL? -
#10680 köszi! -
FLeK0 #10679 forgatni nem lehet
windowsgomb + tab -
#10678 mivel lehet elforgatni 3D-ben az ablakokat? -
Lord Zax #10677 Sziasztok!
Érdekelne hogyha updatelem a winfost pistát, akkor még müködni fog a 30napos billgates crackelt win? Olyanokat hallottam hogy csak updatig megy, és ezért még nem csináltam. Most 2 fontos updatet talált, gondolom valami virus update vagy sulyos védelmi hiba amit a nod is kitud még védeni. Valaki probálta már? -
Mr. Perfect #10676 WindowsUpdate esetleg? -
#10675 honnan töltötted le? (AC97 driver) -
Atesz22 #10674 Xiaxtok!
Nem tudjatok,hogy lehetne kikapcsolni,h ne csak ilyen windows hitelesitett drivereket lehessen felrakni vistara,sehogy se talalja meg a wifi adapteremet(sis163u). :( -
Tomy Lee #10673 Egy db olyan memory-ért írok neked cserébe részletes crack-elést,neked úgyis van bőven -
#10672 Hat ki tudja, ki milyen szerzödeseket köt az ördöggel...
Ha neki megerte... -
endiboy #10671 nemtom, nekem megjeleníti, de kiirja hogy nem alkalmas rá az eszköz -
#10670 Sokra nem megy vele mivel csak a 64 bites oprendszerek tudnak ennyit megcímezni. -
#10669 Nehara nemhiszem ell hogy 8gb ram van benne :D 2 gb ram 553 mas kg kerul 100k ba... vagy az eleted attad oda 8gb ramert?:/ -
#10668 Sziasztok!
Van egy pendriveom, és kiakartam volna próbálni ezt a Readyboost dolgot.De, nekem ezt csinálja mint itt a képen is.Nem jó a Pendrive hozzá esetleg?Mert egyébként 2.0-ás és 1GB-os a Pendrive.
Valami ötlet szerintetek?
Nekem a tulajdonságoknál nem jelenik meg a readyboost.(: -
tibike21 #10667 Tud valaki segiteni? -
tibike21 #10666 szoval az a gond hogy hiába creckeltem meg minden termékkulcsra az irja gogy a termékkulcs már használatban -
#10665 én WinXP -n a Cristal player -t használom mindig, ha ilyen külön feliratos filmet kell lejátszani. Bár sztem minden videohoz azt használnám, ha ne lenne olyan szokatlan a kezelő felülete, teljesen mást csinál egér kattintásokra meg ilyenekre. De egyébként jó. Vistan még nem próbáltam, de ha feliratos filmet kell lejátszani próbáljátok!
Windows Media player 11 vagy mennyi nagyon szép, de nálam sajna beakadnak néha a videok... illetve úgy, hogy felrakom teljes képernyőre, akkor megy egy kis idiő után rendesen, aztán meg megmozdítom az egeret beakad, utána gyorsít a videon, meg csinál érdekességeket :D -
#10664 semmi nekem is az van fent... -
#10663 hé! mi a baj a billgates verzióval? nekem az van fenn és eddig nincs vele gáz... -
#10662 Megjelent egy újabb AC 97 driver, főleg a beállításaiban javítottak egy csomót. De a MediaPlayer még most sem játsza le a zenéket 4.0-ban -
FLeK0 #10661 rakj fel VSFilter-t -
#10660 media player classic az megy, de a feliratokat nem kezeli valamiért... de Win. Media Player sem.... se gond. -
dezsiszabi #10659 media player classic nem megy? -
Tomy Lee #10658 Nem mondom,hogy keress rá "gugliban".Szerintem keress rá Google-ban -
#10657 hát én 512 Mb-vel futtatom a Vista-t és semmi gond. Igaz és nem szoktam játszani se.... -
fischadiadi #10656 sztem ez nem jelent jót -
fischadiadi #10655 Binblock/Patchvalidation failed continue? ezt írja ki... -
#10654 Valaki mondjon már egy jó feliratot is kezelő avi lejátszót vistára, ami nem kuytul bele a gépbe?